merhaba arkadaşlar. tatillere gidiliyormuş ohh gezin bakalım, kuzularımı çok yormayın:)) biz pazartesi memlekete geçiyoruz. 13 temmuzda da inşallah İstanbul yolcusuyuz:)) ama Melih Kaan'ı götürüp götürmeme konusunda kararsızım. orda çok zor olur eminim çünkü arabamızla diil uçakla gidicez. ama götürmezsem de çok özlerim, 1 hafta kalıcaz. yaa bi akıl verin bana lütfeennbilmiyorumkismile
bu arada 13-21 temmuz arasında kimler olucak istanbul da? çok istiyorum sizlerle görüşmeyi. bir buluşma ayarlayabilirmiyiz ki o tarihler arasında?
posta posta ağdayıda yenı duyuyorumkaydirigubbakcemile3canım benım yorulursun çok ama halledersın ne olcak
yarında serın sulardaaa bol bol dınlenırsın bakalım yagız sevecekmı suyu:uhm:
merhaba arkadaşlar. tatillere gidiliyormuş ohh gezin bakalım, kuzularımı çok yormayın:)) biz pazartesi memlekete geçiyoruz. 13 temmuzda da inşallah İstanbul yolcusuyuz:)) ama Melih Kaan'ı götürüp götürmeme konusunda kararsızım. orda çok zor olur eminim çünkü arabamızla diil uçakla gidicez. ama götürmezsem de çok özlerim, 1 hafta kalıcaz. yaa bi akıl verin bana lütfeennbilmiyorumkismile
bu arada 13-21 temmuz arasında kimler olucak istanbul da? çok istiyorum sizlerle görüşmeyi. bir buluşma ayarlayabilirmiyiz ki o tarihler arasında?
siboş nurten gülşah nasılsınız şekerler? görüşemiyoz ne zamandır özellikle sibelle. çok yoğun hatun heralde:))
bi geçmişe bakayım geliyorum.
cnm süt ishal değil kabız yapardurun ıshalı devam edıyomuş ınek sutune gectık ondanmı oldu acaba ıkı gundur vermıyorum muhallebısını suyla yapıyorum iştahıda yok ınsallah kılo kaybetmez kuzum
patates haşladım fakat yemıyokı agzını kılıtledı yıne sıpaa
nice mutlu yıllara cnmselam olsun canlar,,,,,
bugun evlilik yıldönümümüz ve bissürü program yapmıştık ama havaya bakın ya saat 1-2gibiydi hazırlanmaya başlayacaktımki hava nasıl gürlüyor ben kutlaya bakıyorum kutlay bana :)offf kaldım evde anlayacagınız oda işine gitti akşam gelir alırım sizi dedi ama geç gelir bütün hevesimde kaçtı 3.senemizde ilk defa kutlama yapacaktık olmadı ya kısmete bak :)
aslında yarında kutlama için güzel bisebeb var...
Kızlar iyi haberlerle gelmedim,
Canım sıkkın, bugün gözden randevum vardı 3te, neyse babam götürdü, gözümde enfeksiyon vardı bi kaç zamandır, dr biraz ilerlemiş dedi, hamile olduğum için ilaçta veremedi, 1 hafta boyunca ılık kaynamış suyla pansuman yap haftaya gel dedi, eğer ilerlerse bebeği aldırıp tedaviye başlamak zorunda kalabiliriz dedi çünkü gözü kaybetme riski oluyormuş, canım çok sıkkın geldiğimden beri ağladım, kimseninde haberi yok hamişliğimden bişi diyemedim...
QUOTE]
cnm ya geçmiş olsun sakın üzülme
hemen başka bi dr.a daha git vakit kaybetmeden her dr.farklı çünkü
bende bu gebeliğimde ilk gittiğim dr. üzerinden 2 yıl geçmemiş çok riskli ya aldır yada fakülteye sevk edeyim ben san bakmam dedi
halbuki endişe edilecek hiç bişey yokmuş
hamileliğinide söyle artık bence ailene bilmeye hakları var
hoşgeldin cnm,geçmiş olsunmerhaba kızlar ben geldimmmm!!! gerçi bir selam verip hemn çıkıcam hepinizi çooookk özledim inşallah yakında evde internet tekrar bağlanıcak ozaman görüşürüz sanırım bebişler hasatalanmış benim kızda öyle tatilden geldiğimizden beri doktordayız gece ateşi 39,8lere kadar çıktıkaç gündür acillerdeydik Allah şükür 1-2gündür iyi,hasta olan tüm bebişlere çok geçmiş olsun hepinizi öpüyorum kendinize iyi bakın yakında görüşmek üzere:)))
ohh gözün aydın cnmgünaydınlar mayıs güzelleri ve onların melekleri nasılsınız
kayınvalide bugün gidiyor memleketine
çok geçmiş olsun cnmselam kızlar cok fena bir gece gecirdik
hanzade dün ben yemek yaparken acıyor diye uyandı bi gittim alev alev yanıyor ölctüm 39.3 kafayı yedim hemen soydum mehmeti cagırdım gittik acile ates düşürücü igne yaptılar kendine geldi kuzum
hiç bişi yemedi
saat 9 gibi uyudu 10:30da atesi ölctüm 38.7 olmus hemen calpol verdim doktorunu aradım banyo yaptırın odasını havaladırın dedi eger inmezse götürün igne yapsınlar dedi
hemen soktuk duşa odasıda havalandı azıcık rahatladı yavrum uyudu ama uykusunda sayıklıyor neyse saat 12 de düştü ates cok şükür derken 1:30da bi kalktım yine yanıyor cocuk ölctüm atesi 39.5
ayy kafayı yedim yazık bide uyuyor aglıyor karmakarısık hemen pedifen verdim busefer saat 2 oldu ateste bi gıdım düşme yok 2:20 gece acile konduk gene ates düşürücü yapıldı sabaha kadar rahat yattı
sabah doktorunu aradım gaita tahlili istedigini söledi şimdi yapmasını bekliyoruz yapsın hemen doktora konacagız
hiç bişi yemedi
sabahı sabah ettik
şimdide uyuyor ama gidip gelip bakıyorum
kızlar aklınızda bulunsun yagmur sularından dolayı cesme sularına mikrop karısmıs evet hazır su kullanıyoruz ama bebeklerimizin biberonunu kasıgını tabagını kaynatalım ve hazır suyla yıkayalm doktor dedi bana suanda salgınmıs zaten
işte böle kızlr valla gecmişe bakamadım
şimdi yatıcam öpt
cnm zeynebinde azı dişleri hep öyle kanlı kanlıselam kızlr
hanzade iileşti derken bugun ishal tekrarladı ateslendi bi ölctüm 38.3 hemen calpol verdim üstünü soydum bişide yemedi baktım uyukluyor hemen ayagıma aldım süt verdim daldı derken heryere cıkardı üst bas degiştim yatagına koydum halıyı sildim uyuttum uyansı bişiler yedireyim
ayy yaaa yeni iştahlanmıstı neden böle oluyor dicem ama eli sürekli agzında sol azı dişini kasıyor gecen oyuncakla kanatmıs sanırım o huzursuz ediyor cocugu dişine baktım ucu görünmüş ama yara olmus sanırım kıpkırmızı acık yara gibi bişi olurmu sizce
ne kadar acıyo kim bilir
baktmda yenı hamılelerımız varmıs özlemın az kaldı sayılır bengı ve burcuda hamıleymıs tebrık edeım kızlar
benım esımde cok ıstıyoda ben daha dusunmuyorum ama kısmet tabıkı
1,5 ay kaldı doğumahihoyyythihoyyyt
nereye geldiğimizi bilmiyorum:)) eşim biliyo istanbulu ama ben en son 7 yaşımdayken gitmiştim:)) ama anadolu da teyzemler var avrupa da eşimin arkadaşı var. ikisinde de kalacaz. kim nerde oturuyor istanbullu hatunlardan bilmiyorumki??aysecım nereye gelıyosunuz?bence melıhsız gelme ben yapamıyorum cocuksuz şahsen bıraz yorulursunuz ama bırlıkte gecırdıgınız zamanın tadını cıkarın canma.s.
inşallah görüşürüz canım. nete bakmaya çalışırım ama telefondan da haberleşiriz.Sorma cnm benim komedi gibi halim yarın gece gideceğim için işin büyük kısmı aradan çıksın gerekirse diğer kısım kısa sürsün diye böle oldu kaydirigubbakcemile3
Sorma Ayşecim yaaa bittim resmen keyfimde yok.Ama toparlıycam tatile gidiyorum ya.İnşallah keyifli geçer.Bence Melih Kaan'ı getir ayrı kalınca özlersin kesin.Ben olsam çok özlerdim.Bu arada o tarihler arasında ben İstanbuldayım kısmet olursa görüşürüz.
ayşecim bişey olmaz korkma sakın biz zeyneple uçak yolculuğu yaptık 2 kez hiç sorun olmadı şükür
yanına kitap falan al resimli bayıldı benim kuzu konuştuk hep bi de çubuk kraker
1 hafta çok uzun cnm nasıl dayanıcan ayrı kalmaya
canım tebrikler yıldönümünüzmüş evde olmadı bi süpriz ayarlarsınız birbirinizeolumunekankayizsmileselam olsun canlar,,,,,
bugun evlilik yıldönümümüz ve bissürü program yapmıştık ama havaya bakın ya saat 1-2gibiydi hazırlanmaya başlayacaktımki hava nasıl gürlüyor ben kutlaya bakıyorum kutlay bana :)offf kaldım evde anlayacagınız oda işine gitti akşam gelir alırım sizi dedi ama geç gelir bütün hevesimde kaçtı 3.senemizde ilk defa kutlama yapacaktık olmadı ya kısmete bak :)
aslında yarında kutlama için güzel bisebeb var...
hanzade hastaymış geçmiş olsun cnm.
esen cnm yine hep beraber bi gün belirler geliriz inş. nasıl olsa daha engelin yok dimi?? :)
burcu gidiyonuz mu? hemen al vınnn da irtibatı koparmayalımm :) buarada herşey yolunda
tülaycım taile ayrılıyormuşsun ohh sefan olsun gönlünce tatil yap cnm...
birsen sünnetiniz hayırlı olsun cnm kolay gelsin cnm nezman mevlütü düşünüyonuz?
gülşah memleket yolcusu ayyy ne heyecen veriri şimdi şu yeni damat olayı dimi çok güzel duygular cnm allah tamamını erdirsin.. annenede slm söyle.
valla görüşemiyoruz o kadarda yakınız tatile gidiyormuşsunuz süpervalla gezinFilizcim sorma hemde ne rehavet hele bu sıcakta iş hiç çekilmiyor.Neyseki yarın gidiyoruz bizde yazlığımıza
Temizlik kuşummmmm yeter valla heeee bigünde elin deterjan görmesin nolurki
Nurten'cim nice mutlu birlikte yıllara canım.Mutluluğunuz daim olsun.Hava bu tarafta güzel aslında siz programınızı anadolu yakasında yapın olmazsaŞaka bi yana akşam açar diye düşünüyorum bugünden sonra yağış olmayacakmış.
Esracım görüşemiyoruz vallhi yaaaa hadi yapta gel yemeğini.
Canım bencede başka bir doktor daha görsün hemen kötüyü düşünme dur bakalım.Belki diğer doktor farklı şeyler söyleyecek.
ben burdayım canım ya bizim sınavlar var okuldayız halaMerhabalar,
Bende uzun zamandır ancak yazabiliyorum.Yakın geçmişe bakabildim ancak.Hazırlık yapmam lazım yarın gece gidiyoruz ama daha bavulum bile hazır değilAğdamı bu akşam yaptırıcam.Hastalığımda aksi gibi bu zamana biterdi halen devam.Bu akşam bi kısmı yarında biterse inşallah bi kısmı olucak.Komediyim resmen.Ay nasıl yetiştircem ben bide eve gitmem 18:30'u buluyor.Allah yardımcım olsun.
Burcucum Nurtene katılıyorum,tedavisi mümkün olmayan birşey olduğunu düşünmüyorum.Belki farklı bir hastaneye gelebilirsin.
Nurtencim saolasın tatlım.Toparlanabilirsem inşallah yarın gece yolcuyuz.
Yanlız önümüzdeki hafta 6-7 kişi tatilde olucak.Dahada ıssızlaşmasında...
ben varım burayı beklrim canım yayaaa haftaya kımse yok burda sıra banada gelsınnn yahuuu
şaka bı yana cok eglenın kızlarr senenın yorgunlugunu atın uzerınızden
burcu bence kendını harap etme boşuna bak görr ınsallah bısey cıkmayacak kendıne acımıyosun kaan'ada acımıyosun
yenı bebiş senden cok etkılenıyor unutmaa üzme kendını sen tedavını yap doktorun dedıgı gıbı gerısını rabbım bılırr
fılız,nurten,tülay,bırsen,sıbel,aysede gelmışş şimdi gordum opuyorum hepınızıııııopuyorumnanaktan
onlıne olanları yazdım gücenmeyelım
inşallah görüşürüz canım sen tel yolla bize melih Kaanıda getir yalnız bırakma kuzumu oralarda haberleşir bi aksilik olmazsa görüşürüz inşallah şimdilik burdayım haftaya görümcem gelicek diğer görümceme karşıya gidicez galiba bi duruma bakarızmerhaba arkadaşlar. tatillere gidiliyormuş ohh gezin bakalım, kuzularımı çok yormayın:)) biz pazartesi memlekete geçiyoruz. 13 temmuzda da inşallah İstanbul yolcusuyuz:)) ama Melih Kaan'ı götürüp götürmeme konusunda kararsızım. orda çok zor olur eminim çünkü arabamızla diil uçakla gidicez. ama götürmezsem de çok özlerim, 1 hafta kalıcaz. yaa bi akıl verin bana lütfeennbilmiyorumkismile
geçmiş olsun canım ya muz yedirseydin birazdadurun ıshalı devam edıyomuş ınek sutune gectık ondanmı oldu acaba ıkı gundur vermıyorum muhallebısını suyla yapıyorum iştahıda yok ınsallah kılo kaybetmez kuzum
patates haşladım fakat yemıyokı agzını kılıtledı yıne sıpaa
yazsakta göremiyorsun bizim içinde yüz PINARRRRRRRRrKızlar selam ya çok özledim sizi
Modemim hala serviste. Evde sıkıntıdan işe vuruyorum kendimi valla. Şimdi kayinvalidemlerdeyim cepten giriyorum umarım herkesin keyfi yerindedir a.s.
Cuma sabahı Bodrum yolcusuyuz kismetse. Güzelce dinlenmek istiyorum ama Defdos'la mumkun olacak mı bakalım?
Heralde dönüşte modemim yapılmış olur aranıza donerim. Şimdi kuaföre gidip son islerimi halletmem lazım. Aksamda esimin bavulunu hazırladık mı tamamdir
Herkesi ve tüm kuzularımı öpüyorum kocaman görüşürüz bacılar a.s.
Geçmiş olsun canım sıcaktanmı ki acaba bu hastalıklarselam kızlar yorgun bir günden sonra anca gelebildim valla gecmişe baktım ama bişi yazıcak halim yok
hanzadenin atesi düştü bugun midesi bulandı sanırım hiç bişi yemedi süt içti onuda cıkardı ama balık kraker falan idare ettik şimdi uyuyor
babamızda uyudu yazık oda dün gece benle bekledi canım benim
ishal olan cocuk bugun 1 gıdım yapmadı tahlil yapılcakya töbe töbe
neyse yarn ola hayır ola görüşürüz yarın
bende vurayım kafayı yatayım
canım masal için herşey çok güzelmiş ama sizin şu iş baya canını sıkmış insanlar ilk başta verdikleri sözleri artık pek tutmuyorlar inşallah biran önce atlatır işinize bakarsınız.yaaaa ama bir sürü yazdım gittiiiii bi daha yazcam((
Burcucum iltihap nasıl o kadar ilerlemiş daha önce damla falan kullanmadın mı bu dr abartıyo olmasın, sanki bi ara kanlanma var dediğini hatırlıyorum canım, bebeklere bile damla kullanabiliyoruz hamilelikte de mutlaka tedavisi vardır bencede, ilk zamanlar tehlikeli ama bu dönemde daha hafif bi tedavi uygulansa ne bilim üzme kendini canım ya, herşeyin vardır bi çaresi Allah gönlüne göre verir merak etme
Gülşahçım geçmiş olsun canım şimdi daha iyi dimi Durucum, memlekete gidiyomuşsun galiba iyi yolculuklar
Nurrancım sizede geçmiş olsun canım ateş düşmüş galiba
Birsencim yine temizlik yapmış güle güle kirletin, sünnetiniz hayırlı olsun
Esencim face de yazdım ama okudun mu bilmiyorum Masal kucağımdaydı konuşamadım çok ne zaman istersen beklerim canım
Nurtencim evlilik yıldönümünüz kutlu olsun, bencede Defne nin kilosu öle çok az değil ama iyi bir dr a götürmüşsün iyi etmişsin canım
Pınarcım, Sibelcim, Tülaycım iyi tatiller iyi eğlenceler canlar, biz ne zaman çıkcaz bakalım(
unuttuğum bişey varsa af ola
Bize gelince cumartesi Masal ı babasına bırakttım pazara gittim, pazar en yakın arkaşdaşım standa geldi daha doğrusu buluşup gittik, erkekler standa durdu bizde gezdik alışveriş yaptık sahilde Masal kuzu da dolaşırken uyudu, pazartesi temizlik yaptım, dünde kayınpeder eve gitcekti beni önce annneme bıraktı, sonra kayınvalideye sonra dayılara gittik, bahçeli bir evleri var Masal bayıldı kuzenleri de ordaydı oynadı durdu, dayının oğlu da Masal dan 4 ay büyük çok eğlendi zuzu, bugünde biraz ütü yaptım ama hala bitmedi .... sonra biraz dışarı çıktık, markete gittik apartmanın bahçesinde salladım Masal ı, bbabmıgeldi yemek yedik gitti,
Standın yerini kiraladığımız adam baştan elektriği ben yaptırcam dedi standa kadar, ki onun yaptırması lazım sonuçta tesisatı alıp götürmiycez, standdan sonrası tabiki bize ait, şimdide yine bizden istiyo tüm tesisatın parasını geçen akşam konuşup anlaşmışlar sözde eşim her zamanki gibi tamam demiş bende sinir oluyorum tabi neden biz veriyoruz falan diye bir kere söz verdim konu kapandı diyo, adam sanki bize verdiği sözleri tutuyo, ben sözümü tutmazsam ne farkım kalır onlardan, onun gibilerden diyo haklı ama enayi yerine konulmak çok zoruma gidiyo, şu standan bi kurtulsak başka bişey istemiyorum, öncesindeki günleri özler hale geldim resmen ya standan öncesi ve standan sonrası ne bela bi işmiş ne büyük bi sorumlulukmuş Allahım kurtarsın bizi başka bişey istemiyorum
hoşgeldin canım süper sende tatile gidiyorsun demek ben hala çalışıyorum 10 günüm kaldı ondan sonra düşüncez bakalım süprizler olmazsa bizde özledik seni.Bora nasıl canım?Selam Kızlar...
Uzun sure oldu ve sızlerı cok özledım.Ben cok yoğunum bu aralar.Gezmeydı,mısafırdı,alısverıstı derken anlamıyorum gunlerın nasıl gectığını.Esımınde ıslerı cok yoğun deıl haftasonu bırlıkteyız.Aksamlarıda erken gelıyor.Sızlere cok bakamıyorum ama cok özledım.
Bızde yarın akşam Bodrum yolcusuyuz.Umarım rahat gecer ve keyfını cıkarırız.Bebekle tatıl nasıl oluyormus görucez.Valız ıslerım ve ağda ıslerım hala duruyor yarın sabahtan bıtırıcem ınsallah.Boraya gelınce ıstahsız ama ağzının ıcı cok fecı mısır patlıyor gıbı heryerden bırseyler cıkmıs.Ağrısı var anlasılan.Bende cok zorlamıyorum.Az ama besın değerı yuksek seyler vermeye calısıyorum.Benımde 2 gundur fecı sekılde sırt ağrım var.Napıcağımı bılemıyorum cok canım acıyor valla.Borayı bıle kucağıma alamadım bugun.
Tatıl donusu görusmek uzere hepinızı coookkkkk öpüyorum.
Bırsencım sunnetınız sımdıden hayırlı olsun.Ohh 2 oğlusuda kurtardın o dertten bravo valla sana.
Burcu canım uzme kendını bu kadar.Mutlaka caresı vardır.Ama bu kadar vahımse durum Allah hayırlısı versın sana.Iyı haberlerını beklıyorum canım.
Sıbelcım sende tatıl yolcususun.Hadı bakalım ıyı tatıller bol bol dınlenırsın ınsallah.
Pınarcım sanada ıyı tatıller.Belkı gorusuruz bodrumda.
Hanzade hastaymıs.Cok gecmıs olsun canım.Ben herseyı hala sterıl edıyorum ama oda ne kadar doğru bılemıyorum.Insallah duzelır hemen kuzum.
Durumada cok gecmıs olsun.Gulsahcım sende memlekete gıdıyorsun ne guzel telaslar ya.Allah sonunu hayır etsın.
Aysecım gelmıs.Okulu kapatıp.Iyı yolculuklar ıyı tatıller canım.
Esen hanımda okulu kapatı ama evıde kapadı sanırım.Full gezmelerde.
Son alıntılardan aklımda kalanlar kızlar.Optum hepinızı kocaman.
bende öpüyorum canım ancak gece girebiliyorum benim kızdan izin yok bana eşimde tabi paylaşamıyoruz pc yiIyi Geceler Herkese...
Yatmadan bakayim dedim, epey muhabbet olmus, bir cirpi okudum.
Burcu, doktorun bir garipmis canim. Hamile kadini, insan bir hafta o strese sokar mi? Daha makul birseyler söyleyip, carelerden bahsedebilirdi. Insan psikolojisinden bihaher gibi geldi bana, yaniliyorda olabilirim. Annem, iki gözünden bu yaz katarakt ameliyati oldu Dünya göz Hastanesinde. Cok basirili göz doktorlari var orada, kesinlikle orayada görün derim eger ihtiyacin olursa. Kisacasi tüm careler denenir canim, Tip artik cok ilerledi, mutlaka daha farkli tibbi alternatifler vardir. Kendini yipratma o kadar.
Hanzade iyilesmis, gözün aydin Nuran'cigim. Bir daha ishal illetine yakalanmaz insallah kuzu.
Ayse, ucak yolculugu kesinlikle zor olmuyor canim. Ben Istanbul'a gelis ve dönüste, Dorugu uyuttum, ucak piste inene kadar uyanmadi. Anlamadim bile nasil oldugunu yolculugumuzun. Kaldi ki, ben yalniz yolculuk yaptim ve cok tedirgindim olay cikartir ucakta, yanimda kimsem yok diye...
Hande, insallah kurtulursunuz su standdan. Insan cok kafasina takiyor degil mi, istemedigin birsey oldu mu? Ayrica, esin hatali davranmis, adam bir söz vermisse, sonuna kadar sözünde durmaliydi bence.
Sibel'cigim ve Pinar'cigim, size ve zuzulara cok iyi tatiller diliyorum, öncesinde görüsemezsek...
Birsen, sen zaten hamarat hatunsun, hizina bizim yetismemiz zor güzelim. Bu arada sünnetiniz simdiden hayirli olsun, acisiz ve agrisiz gecer umarim ki...
Esra ve Gülhan sizde gece kususunuz benim gibi, öpüyorum sizleride...
bende ilaçları kullanmadım sadece Bronşit için olanları şimdi daha iyi biraz huysuzuz bu ara yalnız devamlı mız mız kucak istiyor bazen sinirlerim bozuluyor astım işinide başaka bi dr gitmeden inanmam ondan şimdilik önlem aldım diyelim babasını da biliyosun pimpiriğin teki oda beni deli ediyor bu ara bakalım çıldırmazsam iyidirSelam Fılızcım valla evde erkekler uyudu keyıf zamanı bana kaldı.Zaten severım gece oturmaları.Bırsuru tatıl ısı var ama bıraktım yarına sızlerı merak ettım.
Tutkun canım noldu kızıma cok uzuldum.Ama test yaptırmadan cok cıddıye almıs sankı.Ayrıca astım gıbı hastalıklar 3 yasından sonra kesınlesır dıye bılıyorum.Onlıne gordum senı umarım ıyı haberler verırsın.
Selam Fılızcım valla evde erkekler uyudu keyıf zamanı bana kaldı.Zaten severım gece oturmaları.Bırsuru tatıl ısı var ama bıraktım yarına sızlerı merak ettım.
Tutkun canım noldu kızıma cok uzuldum.Ama test yaptırmadan cok cıddıye almıs sankı.Ayrıca astım gıbı hastalıklar 3 yasından sonra kesınlesır dıye bılıyorum.Onlıne gordum senı umarım ıyı haberler verırsın.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?