sağol canım çok az kaldı seninde inşalah sorunsuz geçer bu dönemdegeçmiş olsun cnm,nedeni belli olmuş en azından hastalığının
sende yat dinlen cnm
hoşgeldin cnm
nasılsın?eskisi gibi kalablık omuyor artık forum yaz geldi herkes gezmelerde
türkizde en kısa zamnda iyileşir inş
sağol canım pütürlere başalmışsınız darısı bişze biz hala pürüzsüz gidiyoruzselam hanımlar...
uzun zaman olmuş buraya yazmayalı yaa...
gülşahcım geçmiş olsun inş cabucak atlatır kuzum..
yaw esen cadısı sen günü belirleyip davet edicenki bizde gelelimm dimii :))
birsom darısı damatlığına inş oğluşun :)
esracım cok geçmiş olsun ama bende kızlara aynen katılıyorum bence başka bi dr a da göster...
bütün bebişleri ve anneleride cokkk öpüyorumm...
geçmişe dönmedim malum gazel tepemde bitiyor son sayfadan bi göz gezdirdim oyle...
BİZDE havaları sıcak buldukça sabah akşam demeden atıyoruz kendimizi sokaklara..evde kalınca ikimizde cok sıkılıyoruz ..birde cok yaramaz oldu benim zilli...koltukların tepelerinde geziniyor son günlerde üstüne çıkamayıncada sinirlenip bagrınıyor...
artık istediğimiz herşeyi getiriyor bi çok kelimeyi soyluyor hatta bazen bizimle tartışıyor bile :)...
bi nebze pütürlü gıda olayınıda aştık sayılır yani eskiye nazaran şu an daha iyi durumdayız maşAllah diyim de :=) ama tabi hala zorla yiyiyor oda ayrı mesele :)
yanlız süt ü hiç sevmedi bu kız yaa napsam bilmiyorum memeden kesmek istiyorum artık ama süte alışmadanda kesmiyim diyorum ..gece en az 6-7 defa uyanıyor sırf meme için(bi türlü gece uykusu düzene girmedi ...
hoşgeldin canım artık ara verme bakslm kızlar
ne zamandır ugramıyordum buraya bı bakayım dedım .....herkescıkler ıyıdır ıns....
bız tatılımızı yapıp geldık evımıze ama tatılde oglumun huyları okadar degıstıkı sanırım bayağı bır sımardı..
neyse ıns sonra yıne gırerım gıdeyımde evımın ıslerını bıtıreyım.....
sağol tekrar canımCnm geçmiş olsun ya üzüldüm inş. iyileşir hemen...kağanın ikinci çıkan dişleri senin dediğin gibi kanlı çıkmıştı
Cnm öyle olacak gezmeler çocuklarla çok kişi ilgilenince şımarıyorlar onlarda, kağanda öyle kudurup duruyor...
Teşekkürler cnm darısı başına inş.opuyorumnanaktan
Cnm süt içmiyor kağanda, bi yöntem bulursan banada haber ver, ama gecede 5-6 sefer çok cnm ya demekki doymuyor çocuk, gazelin pütürlüyle arasının daha iyi olduğuna sevindim cnm
Ömüşün keyfi yerinde demek cnm düşünme sende, yaramaz alişe bak :)) yer onu tetesi
Güle güle kullansın mercimekim inş
aa cnm niye öyle oluyoki acaba dr a sordunmu
devam cnm 3 damla
Cnm inş kısa zamanda iyileşir prenses
Amann cnm kaynana dedinmiydi hepsi böyle valla napcan iyisi bulunmuyor, aynurunda dediği gibi kendi kızı olsa farklı davranır
hadi gözün aydın benimde son 10 günhayırlı akşamlar kızlar
okul bugün itibari ile sondu çok şükür bugünde okula gittim sonra Ahsen annemdeydi anneme gittim
akşam eşim geldi azıcık sahilde gezdik şimdi girdik Ahsen ayağımda uyutuyorum
birsencim canım ben bugüne kadar doluydum ama perşembe günü bende müsaitim çıkın gelin sendede bir bebek var nasılsa rahat gelirsin nurteni de arayalım
hülyayı da
inşallah canım .valla gerçekten belli olmuyor bu dr laraSaol Esracım sende kafana gore tatıl yaparsın ınsallah.Bora dıs sorunu ve ıstah sorunu dısında ıyı canım.Gecen sene bu zamanlarla kıyasladığımda ıse tam bır melek:))Allahım ne gunlerdı yaa.Ilacları bekletmekle ıyı yapmıssın canım.Mutlaka farklı bır doktor gorsun.Hepsı ayrı telden calıyor su sağlık sektoru ne kadar garıp olsada.
sağol canım aklımda olsun bi iyileşsin tam olarak şu aşıyıda olalım su çiçeğimni hemen bi dr a daha götürcem tahlilsiz belli olmazmış zaten oda 2 yaşından sonra belirti verip 4 yaşında belli olurmuş dr atmış diyorlar inşallah öyledir.Jet hiziyla bitirirsin Gülhan'cigim islerini, keyfine bak, günün en güzel saatleri bence bu saatler...
Esra evet ya Türkiz'e astim teshisi konmustu degil mi? Annemde'de var ve biliyorum ki, öyle kolay teshisi konulan bir hastalik degil. Karistiriyor olmasin sizin doktor? Eskiden Süreyyapasa Gögüs hastaliklari hastanesine giderdi Annem, cok iyi doktorlar vardi orada. Aklinda bulunsun.
iyi geceler canımKizlar uyku akiyor gözümden, iyi geceler hepinize...opuyorumnanaktan
canım mrb nasılsın paşan nasıl sana bi sorun olacaktı sen paşanı sünnet etirdin dimi canım kaç günde iyileşti zor oldumu peki? bizde alpişi sünnet ettirmek istiyorum hayırlısıyla hani daha ufakken yapılırsa büyüyünce onun içinde ii olur diye? biraz bilgi verirmisin canım?
Selam canım hersey yolunda sukur.Evet canım ben 4 aylıkken yaptırdım sunnetını.Ve ınanılmaz kolay gectı.Zaten sunnetten bezlı getırdıler.Bızde evde bezıne bepantene ve baskabır krem surup oyle kapattık.2 gun sonra pantolan gıt-ydırıp dısarı bıle cıktı bızımle.Yanı hıc korkma 2 yasına kadar olan sunnetler cok kolay oluyor.Ne o zorluk cektı nede bız.Ben doğum sonrası hemen ıstemıstım aslında ama yapmadılar.Sende karar vermıssın bence hıc ıhmal etmeden yaptır.Sımdıden hayırlı olsun.Hıc ama hıc cekınme cok kolay oluyor.
Gülhancım iyi geceler Borayıda öp benim için
Bende iyi geceler diliyorum herkese
nuran ne dıyo doktor pekıı nedenmış kac gundu gecmedı kuzunun hastalıgı inşallah atlatır bıan onceee
gulhan semra ıyı tatıller kızlarrr bol bol eglenın bırlıkte gıdıyosunuz sanırım super gecer emınım bol resım ıstıyorum ona gore
sıbelcım,tülaycım,pınarcım kızlar sızınde yolunuz acık olsun ınsallah guzel guzel anılarla dönün opuyorum hepınızı
nurtenım ıyıkı dogdun sekerrrr aklinialirimsmileumarın tum keskelerın gercege dönen bır yaş yaşarsın
banu kayganan son anda atak yapmış ayıp etmıs boşver neysekı gıttılerr allah kuvustursun demıyecem bukadar seyden sonra:)
aynur sen sunnetı dusunuyosun sanırım neguzel erkenden halledıyosunuz valla gulhan öle bı yazmıskı benım bıle ıcım rahatladı yaptırın bıan oncede adam olsunlarrrr artıkkk:)
bende buara durunun kulaklarını deldırecem bakalım fırsat bulursam
işler durgun bende oyalanıyorum canım hıc calısmak ıstemıyor duru ise dun aksam cok keyıflıydı oynadı cıktık sokaga gece yuruyus yaptık öle eglendıkkı bı kac kez yurume denesıde yaptık güldük eglendık uyuduk 12de iştahsızlıgı hala devam edıyo
busabah doktoruyla konustum ılacları kes dedı duruyu hastaneye goturdugumde o ızındeydı baska doktora gosterdım
kımse kımsenın verdıgı ılacları begenmıyo anlamadım gıttı allaha emanetız valla
günaydın kızlar sabah hanzadeyi doktora götürdük
yapacak bişi yok beklicz dedi 8.900 e düşmüş kilosu
hiç bişi yemiyor
neyse bugun gene evdeyim ama azıcık iş yapmayı planlıyorum
gecmişe sonra bakarım görüşürüz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?