2009 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

sağol canım çok az kaldı seninde inşalah sorunsuz geçer bu dönemde

sağol canım pütürlere başalmışsınız darısı bişze biz hala pürüzsüz gidiyoruz
hoşgeldin canım artık ara verme bak
sağol tekrar canım
hadi gözün aydın benimde son 10 gün
inşallah canım .valla gerçekten belli olmuyor bu dr lara
iştah sorunu bizde hep var iyice zayıfladı zaten Allah yardım etsin bize valla
Bora yada maşallah diyelim inşallah tatildede hoşuna gider süper geçirtir sana

sağol canım aklımda olsun bi iyileşsin tam olarak şu aşıyıda olalım su çiçeğimni hemen bi dr a daha götürcem tahlilsiz belli olmazmış zaten oda 2 yaşından sonra belirti verip 4 yaşında belli olurmuş dr atmış diyorlar inşallah öyledir.

Selam canım hersey yolunda sukur.Evet canım ben 4 aylıkken yaptırdım sunnetını.Ve ınanılmaz kolay gectı.Zaten sunnetten bezlı getırdıler.Bızde evde bezıne bepantene ve baskabır krem surup oyle kapattık.2 gun sonra pantolan gıt-ydırıp dısarı bıle cıktı bızımle.Yanı hıc korkma 2 yasına kadar olan sunnetler cok kolay oluyor.Ne o zorluk cektı nede bız.Ben doğum sonrası hemen ıstemıstım aslında ama yapmadılar.Sende karar vermıssın bence hıc ıhmal etmeden yaptır.Sımdıden hayırlı olsun.Hıc ama hıc cekınme cok kolay oluyor.

Yatak benı cağıyor kızlar.Yatayım artık yarına cok ısım var.Iyı uykular herkese.Öptümmmm

Nurten faceten yazdım ama hata verdı sayfan cıcım.Evlılık yıldonumunuz ve doğumgunun kutlu olsun.Umutlu,mutlu nıce uzun yaslara ınsallah.Kocaman optum senı:))))

çok teşekkür ederim canım çok rahatladım sözlerinle. korkuyordum ya canı çok acırsa devamlı ağlarsa,iyileşme süresi uzun mu gibisinden diye sen böyle deyince cesaret geldi temmuzun ikinci haftası yaptırmayı düşünüyoruz canım nasipse.çok sağol canım.paşanıda kocaman öpüyorum.ii tatiller ve ii geceler canım

Gülhancım iyi geceler Borayıda öp benim için
Bende iyi geceler diliyorum herkese

canım sanada ii geceler prensesini öp benim için annesi.alpiş hala ayakta o yüzden buralardayım ben.pat diye girdim ama alpiş yazmama izin vermiyo umarım herkes iyidir .

selam kızlar bende bır ara verdımdı ıyıce uzatıyorum sanırım :)))
ama benım cadı kızım ve canavar oglumdan hıc zaman bulamıyorum hıc eve gırmek ıstemıyorlar hep gezıcekler dısarda kime cektıler acaba :))))))))))
bu aralar mıde sorunu cok yasıyorum ya cok agrıyor yada bulanıyor suanda bıle meıde dılacı ıctım gecsın dıye beklıyorum ama nafıle (
kısmetse bu akşam yolcuyuz ıkı cocukla tatıl umarım cok zor olmaz
bu hafta bırcok kılşı tatıle gıdıyor sanırım herkese ıyı tatıller hayırlı yolculuklar bacılarım
gecmıse şöyle bır ustten baktım
burcucum üzme kendını canım mevlam verdıyse mutlaka bır dermanınıda verır hayırlısı olur ınsallah canım
esracım senın kuzuda hastaymış cok gecmış olsun ama bend erkızlara katılıyorum bu drların hepsı farklı şey soyluyor
bırsom oglusu sunnet yaptırıcakmışsın hayırlı olsun canım bende tatıl donusu ıstıyorum kısmetse bızde yaptırıcaz
ben kacıyorum kızlar valızlerım hazır sayılır ama hala eksıklerım var bıde bugun kuafor işim var herkesıcok optum kuzularınızıda

günaydın herkese nasılsınız kızlar dün kayınvalidemi yolcu ettik yine gider ayak yaptı dengesizliğini cahil kadın annemler uğurlamak için gelmişlerdi anneme demesin mi bizim arkamızdan iyi konuşun kötü konuşmayın diye annemde biz konuşmayız konuşanlar düşünsün sen bizi tanımamışsın dedi yok ya susmakta biryere kadar valla kendinden nefret ettirmek için elinden geleni yapıyor insan kalbinden geçenleri konuşurmuş fesat kadın ne olacak

günaydın kızlar sabah hanzadeyi doktora götürdük
yapacak bişi yok beklicz dedi 8.900 e düşmüş kilosu
hiç bişi yemiyor
neyse bugun gene evdeyim ama azıcık iş yapmayı planlıyorum
gecmişe sonra bakarım görüşürüz

nuran ne dıyo doktor pekıı nedenmış kac gundu gecmedı kuzunun hastalıgı inşallah atlatır bıan onceee

gulhan semra ıyı tatıller kızlarrr bol bol eglenın bırlıkte gıdıyosunuz sanırım super gecer emınım bol resım ıstıyorum ona gore

sıbelcım,tülaycım,pınarcım kızlar sızınde yolunuz acık olsun ınsallah guzel guzel anılarla dönün opuyorum hepınızı

nurtenım ıyıkı dogdun sekerrrr aklinialirimsmileumarın tum keskelerın gercege dönen bır yaş yaşarsın

banu kayganan son anda atak yapmış ayıp etmıs boşver neysekı gıttılerr allah kuvustursun demıyecem bukadar seyden sonra:)

aynur sen sunnetı dusunuyosun sanırım neguzel erkenden halledıyosunuz valla gulhan öle bı yazmıskı benım bıle ıcım rahatladı yaptırın bıan oncede adam olsunlarrrr artıkkk:)

bende buara durunun kulaklarını deldırecem bakalım fırsat bulursam

işler durgun bende oyalanıyorum canım hıc calısmak ıstemıyor duru ise dun aksam cok keyıflıydı oynadı cıktık sokaga gece yuruyus yaptık öle eglendıkkı bı kac kez yurume denesıde yaptık güldük eglendık uyuduk 12de iştahsızlıgı hala devam edıyo
busabah doktoruyla konustum ılacları kes dedı duruyu hastaneye goturdugumde o ızındeydı baska doktora gosterdım
kımse kımsenın verdıgı ılacları begenmıyo anlamadım gıttı allaha emanetız valla

mrb canım nasılsın duru nasıl canım.iştahı için bizde vitamin kullanıyoruz.sıcaklar ve dişte çok etkiliyo canım.sünnet işine gelince ewt canım sağolsun gülhan içimi rahatlattı inş. güzel bi şekilde geçer.durununda kulaklarımı delinecek güzel güzel küpeler mi takacak benimgüzel kızım.

nurancım canım benim çok geçmiş olsun kuzuma.ne yapmak gerek acaba.iştah açıcı şurup falan bii işe yaramıyo mu canım? inş. hanzade prensesin iştahı açılır ve herşey yoluna girer.sanada kolay gelsin canım.

selam kızlar
valla doktor yapılcak bişi yok bir kac güne eski haline döner dedi
yogurt seftali patates yedir diyor ama 1 gıdım bişi yemiyor saat 10 gibi süt içmişti cok sükür demiştim uyandı seftali yedi 10 dkka sonra kustu hepsini yediğini cıkarıyor halsiz oluncada hep uyumak istiyor
valla elimden gelen her seyi yapıyorum kraker aldım tuzlu tuzlu içini bastırsın diye yok meyveli yogurt yok normal yogurt yok süt yok ayyy valla cok üzülüyorum
iştah acıcı surubu vardı içiyordu 1 haftadır ve baya iştahı acılmıstı pütürlü şeyleri mantı pilav bile yiyordu yaa kıyamıyorum kuzuma
biraz önce banyo yaptırım ortalıgı toparlayım diye yatagına koymustum uyumus aglıcam vallaaa kızlar yaaa

tüm tatile gidecek olan hatunlara ve bebişlere iyi tatiller bol bol eglenin dinlenin tadını cıkarın :gitme:
bu sene tatil yolu bize kapalı kısmet

tatile gidecek hatunlar hepinize iyi tatiller güzel vakit gecirin bizim yerimizede eğlenin

bize bu sene tatil yok malesefsenağlama

selam kızlar akşam ablamdaydım orada kaldık sabah geldik ütülerim vardı yaptım Ahsen uyuyorken yemeğimi de yapayım
geçmişşi okuyamadım ama anladığım kadarıyla tatillere gidiliyor süperrrr darısı bize
sibel pınar gülhan semraaa bol bol eğlenin kızlarrr bizim yerimize de geldiğinizde sizi bomba gibi görecez heeee:))

burcucum senin durumunu da okudum öyle bir dr un lafıyla sakın hareket etme dünya göz hastanesine gel beylikdüzünde var topu topu bir saat yol gel görün hamilelikte kullanılan ilaçlar illaki vardır ilaçların üstünde genelde hep yazar hamilelikte kullanılmamalıdır diye ama hepimiz ilaç kullanmışızdır kaldı ki damla öyle çabuk kana karışan bir ilaç değildir
bana çok saçma geldi başka dr lardan teyit almadan hareket etme sadece pansumanla gecikebilirsin tedavi için biran önce git derim ben
ayrıca ağlama gözlerini daha çok yorma canım Allahtan hayırlısııı geçmiş olsun

nurancım hanzadeye de geçmiş olsun noldu bu çocuğa yaa sanırım ard arda çok diş çıkarıyor o yüzden de olabilir kuzum benim

selam canlar,,,,

ayşecim ist.gelme planın varmış gel ciicm gel ben yaz kış ist. tatil neyim yok bize :) kısmet olursa görüşelim tabi başka türlü toparlanamıyoruz zaten bahane olur.. bide yakışıklı ogluşunu getir tabi onsuz tatil olurmu heç? keyif alamzsın sölim okadar düzeni bozulacak tabi sonra alışmasın öyle pür düzen gider valla atraksiyon iyi gelecek yakışıklıma :)

nurran geçmiş olsun cnm ya bence süt verme süt ishal yapıyor sütü kesip mama ver derim hatta şu sütlü prinçli muhaleilerden al biberonda ver uyurken falan sütten daha çok işe yarar şu durumda bizde çok ishal geçirdik dr süt verme demişti cnm ya geçmiş olsun..
hatta aptamil hn25 var ishal maması oda çok şe yarıyor defne kaç kutu bitirdi ondan onuda dene derim

tatile gidecek hatıunlara keyifli tatiller diliyorum.

gülhan güzel dileklerin için sagol cnm facde herkes kutlamış sagolsun ne kadar mutlu oldum ya:)

gülşah çok sagol cnm bende defneninkileri deldirmek istiyorum hadi önce sen yaptır bakalım zormu kolaymı? sonra biz yaptıralım :)

esen canım kolay gelsin ev işlerine dönüş başladı he? çalışmak iyidi dimi?

aynurcum bende gülhana katılıyorum kestirin ya geçenlerde biri 2 biiri 4yaşında bi akrabalar yaptırdı nasıl zorlanıyorlar anlatamam çocuklar 1dak. yerlerinde durmuyorlar ve dogal olarak iyileşemiyorda çok çekiyo çocuklar yazık valla sende çok anlamadan aradan çıkar derim..

bize gelinceeee,,,,

dün akşam kocişim gelirken bana bi buket çiçek yaptırmış sagolsun ay n ekadar şaşırdım resim bielm çekildim çiçegimle görmemiş misali ama napim ilk buketim bu:) sonrada balık yedik ordanda eşimin standlarının oldugu park var cerrahpaşada orada durduk defne cadısı çok seviyo orayı habire sallanıyooo.. herkesi peşinden koşturuyo cadı bende rahat ediyorum biraz iyi oldu bu park olayı :)
bugunde annem kardeşim gelecekler aslında dışarıda buluşacaktık ama defne uyuyor erken kalkarsa bizde onları karşılamaya çıkarız bakalım bizden böyle çok öptm herkesi:)

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…