iyi tatiller bacım,bol bol eğlenin.Kızlar selam ya çok özledim sizi
Modemim hala serviste. Evde sıkıntıdan işe vuruyorum kendimi valla. Şimdi kayinvalidemlerdeyim cepten giriyorum umarım herkesin keyfi yerindedir a.s.
Cuma sabahı Bodrum yolcusuyuz kismetse. Güzelce dinlenmek istiyorum ama Defdos'la mumkun olacak mı bakalım?
Heralde dönüşte modemim yapılmış olur aranıza donerim. Şimdi kuaföre gidip son islerimi halletmem lazım. Aksamda esimin bavulunu hazırladık mı tamamdir
Herkesi ve tüm kuzularımı öpüyorum kocaman görüşürüz bacılar a.s.
canım uçak yolculuğundan çekinmiyorum, tatil süresince bana yapacaklarından çekiniyorum:))cerencim
ben 4.5 aylıkken ve 11 aylıkken bindim ucaga hanzadeyle valla arabadan daha kolay cekinme bence
çok geçmiş olsun canım yaa,tez zamanda düzelir inşallah!selam kızlar yorgun bir günden sonra anca gelebildim valla gecmişe baktım ama bişi yazıcak halim yok
hanzadenin atesi düştü bugun midesi bulandı sanırım hiç bişi yemedi süt içti onuda cıkardı ama balık kraker falan idare ettik şimdi uyuyor
babamızda uyudu yazık oda dün gece benle bekledi canım benim
ishal olan cocuk bugun 1 gıdım yapmadı tahlil yapılcakya töbe töbe
neyse yarn ola hayır ola görüşürüz yarın
bende vurayım kafayı yatayım
size de iyi tatiller canım. öpücükler:)Selam Kızlar...
Uzun sure oldu ve sızlerı cok özledım.Ben cok yoğunum bu aralar.Gezmeydı,mısafırdı,alısverıstı derken anlamıyorum gunlerın nasıl gectığını.Esımınde ıslerı cok yoğun deıl haftasonu bırlıkteyız.Aksamlarıda erken gelıyor.Sızlere cok bakamıyorum ama cok özledım.
Bızde yarın akşam Bodrum yolcusuyuz.Umarım rahat gecer ve keyfını cıkarırız.Bebekle tatıl nasıl oluyormus görucez.Valız ıslerım ve ağda ıslerım hala duruyor yarın sabahtan bıtırıcem ınsallah.Boraya gelınce ıstahsız ama ağzının ıcı cok fecı mısır patlıyor gıbı heryerden bırseyler cıkmıs.Ağrısı var anlasılan.Bende cok zorlamıyorum.Az ama besın değerı yuksek seyler vermeye calısıyorum.Benımde 2 gundur fecı sekılde sırt ağrım var.Napıcağımı bılemıyorum cok canım acıyor valla.Borayı bıle kucağıma alamadım bugun.
Aysecım gelmıs.Okulu kapatıp.Iyı yolculuklar ıyı tatıller canım.
Son alıntılardan aklımda kalanlar kızlar.Optum hepinızı kocaman.
canım dediğim gibi, uçak yolculuğundan çekinmiyorum. tatil esnasında başımıza geleceklerden çekiniyorum. sonuçta biz oraya gezmeye gidiyoruz, ama yanımızda bir bebek arabası ve bir çanta mama bez yemek üçlüsüyle ne yapacam onu düşünüyorumeyvahedigeldismileIyi Geceler Herkese...
Ayse, ucak yolculugu kesinlikle zor olmuyor canim. Ben Istanbul'a gelis ve dönüste, Dorugu uyuttum, ucak piste inene kadar uyanmadi. Anlamadim bile nasil oldugunu yolculugumuzun. Kaldi ki, ben yalniz yolculuk yaptim ve cok tedirgindim olay cikartir ucakta, yanimda kimsem yok diye...
...
yalnız kalmayacak yaa, anneannesiyle kalacakbilmiyorumkismile inşallah görüşürüz canım. tam tarihi belirleyince haberlişiriz inşallah. sen ne taraftasın? kızlardan kim hangi yakada oturuyor ınu da bilmiyoruminşallah görüşürüz canım sen tel yolla bize melih Kaanıda getir yalnız bırakma kuzumu oralarda haberleşir bi aksilik olmazsa görüşürüz inşallah şimdilik burdayım haftaya görümcem gelicek diğer görümceme karşıya gidicez galiba bi duruma bakarız
tekraradan geçmiş olsun bacım.günaydın kızlar sabah hanzadeyi doktora götürdük
yapacak bişi yok beklicz dedi 8.900 e düşmüş kilosu
hiç bişi yemiyor
neyse bugun gene evdeyim ama azıcık iş yapmayı planlıyorum
gecmişe sonra bakarım görüşürüz
naber gezginci? ben az geliyorum da seni hiç göremez olduk:)) kızlar sana gelecekmiş sanki öyle okudum. 1 hafta daha erteleyin şu buluşmayı bende geliyim:hulya: sen hangi tarafta oturuyorsun? inşallah 13-21 temmuz arası istanbuldayımhihoyyytnurancım hanzadeye de geçmiş olsun noldu bu çocuğa yaa sanırım ard arda çok diş çıkarıyor o yüzden de olabilir kuzum benim