2009 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

iyi tatiller bacım,bol bol eğlenin.

cerencim
ben 4.5 aylıkken ve 11 aylıkken bindim ucaga hanzadeyle valla arabadan daha kolay cekinme bence
canım uçak yolculuğundan çekinmiyorum, tatil süresince bana yapacaklarından çekiniyorum:))

çok geçmiş olsun canım yaa,tez zamanda düzelir inşallah!

size de iyi tatiller canım. öpücükler:)

canım dediğim gibi, uçak yolculuğundan çekinmiyorum. tatil esnasında başımıza geleceklerden çekiniyorum. sonuçta biz oraya gezmeye gidiyoruz, ama yanımızda bir bebek arabası ve bir çanta mama bez yemek üçlüsüyle ne yapacam onu düşünüyorumeyvahedigeldismile

yalnız kalmayacak yaa, anneannesiyle kalacakbilmiyorumkismile inşallah görüşürüz canım. tam tarihi belirleyince haberlişiriz inşallah. sen ne taraftasın? kızlardan kim hangi yakada oturuyor ınu da bilmiyorum

tekraradan geçmiş olsun bacım.

nurancım hanzadeye de geçmiş olsun noldu bu çocuğa yaa sanırım ard arda çok diş çıkarıyor o yüzden de olabilir kuzum benim
naber gezginci? ben az geliyorum da seni hiç göremez olduk:)) kızlar sana gelecekmiş sanki öyle okudum. 1 hafta daha erteleyin şu buluşmayı bende geliyim:hulya: sen hangi tarafta oturuyorsun? inşallah 13-21 temmuz arası istanbuldayımhihoyyyt

face'de gördük çiçeğini:))) çok mutlu olun inşallah canım.

evet 13-21 temmuz istanbuldayız inşallah. oğluş konusunda kararsızım hala ama, bikaç kişi daha yanında götür derse getirecem bu gidişle:)) ya ben ne tarafta olacağımızı tam kestiremiyorum ama anadolu da avrupa da bana uyar. ama sanki avrupa da ulaşımı daha kolay sağlarmışız gibi geliyor. kimler gelebilir, kimler nerde oturuyor bilen bi kişi bi el atıversin lütpen:))

ayşecim o tarihlerde inşallah bende burada olurum mutlaka bekliyorum
sen akrabalarda kalmayacakmısın
şimdi ben birsen hülya nurten hande avrupa yakasında oturuyoruz
ferda esra(tutkun) gülşah pınar tuba sibel anadolu yakasında oturuyorlar
ama çoğu tatilde:)))
sen gel hayatım ben ertelerim önemli değil

canım anadoluda dayım ve teyzem oturuyor. ama orda çok kalmayız. eşimin samimi bir arkadaşı var avrupa'da daha çok orda kalacaz.
şimdi avrupa'dakiler anadolu'ya, anadoludakiler de avrupaya gelemiyorlar mı? tatildeki hatunlar da o tarihe döneceklermiş. 17 ve 18 temmuz hafta sonuna geliyor. size de uygunsa 18 temmuz pazar bana daha uygun. anaaa heyecanlandımmolumunekankayizsmile

ayşecim tarihte uygun ama anadolu yakası hatunlları çok dagınık oturuyorlar ve uzaklar bu yakayada onların yakaya gelmek için epey bi zor oluyo ulaşım açısından onlar için.sen yinede konuş olamdı onlarala oyakadayken görüşürsün bu yakaya geldigindede bizlen görüşürüsün yada ortak bi noktada uylaşırsak hep beraber toplanırız.. dahada çok var tatilciler gelsin kesinleşir zaten ozman karar veririsin he canım?

canım biraraya bir şekilde geliriz çok isterim seninle görüşmeyi
inşallah ben o tarihte istanbulda olurum bizim tatil işi daha muallakta tam belli olmadığı için bişe diyemeyeceğim ama burda olursam seve seve evimde ağırlarım sizleri

kız esen sizin tatil işi niye muallakta? kışın demiştinki ben karadeniz eşimde yurtdışı istiyo biarada nevşehir duydum??? hangisi yoksa yinemi degişti planlar? valla siz yazıyosunuz içim ferahlıyo anlat bakim..

nurancım hanzadeye de geçmiş olsun noldu bu çocuğa yaa sanırım ard arda çok diş çıkarıyor o yüzden de olabilir kuzum benim
merhaba esencim valla doktora sordum diştende olurmu diye bukadar olmaz dedi ve adını bilmediğim bir virüs hastalıgı söyledi
benim cadı kızım bu hastaıgın arasında sol üst arka azı dişinide patlatmıs zamanı gibi
neyseki biraz önce içim smart yedirdim 2 tane dilimi ıssırayım cıkarmadı ve uyudu cok şükür iyileşicek inşallah

canım gecmiş olsun dileklerin için sagol
sende bebişi götür kızzz içine sinmez onsuz haklısın zor olur ama özlersin valla ben hanzadesiz markete gitsem içime sinmiyorbilmiyorumkismile

ayyyy nurtencim görmedim canıum çıkmam gerekti
şimdi bizim tatil işine göre eşim hala yurt dışı istiyor ama bende bu güzel havalarda yağmura gitmeye gerek yok dedim iyi o zaman akdenize gidelim dedi
tabi parasal olarak ayarlanmamız lazım bir işi var olursa olur olmazsa gidemiycez buralardayım
nevşehire gelince ortanca ablamla gidecektik ama bir türlü ayarlayamadık biz ayarlayana kadar büyük ablam gelecek:)))bizim nevşehir işi de yatacak gibi

ya daha çok yok aslında. ben pazartesi memlekete gidiyorum. yaylaya geçersek orda VINN çekmeyebilir. gitmeden bişeyler belli olsaydı yeri zamanı telefonda da ayarlardık. neyse daha pazartesiye kadar buralardayım nası olsa:))

yaa o tarihe çıkmasın tatil işiii( seni de görmek çok istiyorum mercimeğimin çığlıklarını dakaydirigubbakcemile3 hayırlısı tatlım. en kötü ihtimal sen gelebilecek hatunları toplarsın bende ceee derim:))

bu gidişle götürecem sanırım zateneyvahedigeldismile

canım benim numaram sende var zaten dediğim gibi tatil işine denk gelmezse ki bu gidişle tatil matiil hayal gibi:)))
bende toparlanırız ev ortamı rahat oluyor

anaaaa gekiyorum gidiyorum kimseler yok çok ürkütücüüüü
Ahseni uyuttum eşim hala işte bir çay koyup keyif yapayım

iyi geceler hatunlarr
aman buralar boş kaldı behh
herkez tatilde olunca
neyse bende yatayım bari
tatlı rüyalarrrr

Herkese İyi Geceler Canlarım,,,

Özledim valla sizi beee.. :)))

Nuraycımla vakit geçiyo,buraya bakmaya fırsat bulamıyorum,gezip duruyoruz,bugün de Ortaköydeydik!Boğaz turu yaptık,kumpir yedik,nargile keyfi yaptık.Süperdi yani...Akşamda balkon sefası,değmeyin keyfimize,özlemişim arkadaşımı,eski günleri yadedip duruyoruz...Üniversite günleri..keşke yine o ortamda olabilsek ama imkansız,o yüzden anın tadını çıkarmakta fayda var dimi...

Bizde haberler böyle,bu aralar Dağhan bana acayip düştü babası bile uyutamıyor akşamları,illlede ben çıldırmak üzereyim...yoruldum...Bakalım tatilde nasıl olacak,inşallah babaannesiyle dururda bende rahat rahat takılırım...

Eee sizlerde ne var ne yok bakamadımda fazla,son sayfalardan gördüğüm kadarıyla

Ayşecim İstanbula geliyormuşsun,burda olursam görüşmek isterim mutlaka...

Gülhan,Semra,Esra size iyi tatiller hatunlar,bakalım 4 çocukla ne yapacaksınız Bodrum sokaklarında...:))kolay gelsin,

Pınarcım sende gidiyomuşsun Bodrum'a ohh ne güzel belki gülhanlarlada buluşursunuz,süpermiş!!Sanada iyi tatiller cnmm..

Sibelcim sizede iyyi tatiller güzelim,bol bol eğlenin olurmu!!

başka tatile giden varmıydı bilmiyorum..

Nurtencim evlilik yıldönümün ve doğumgünün kutlu olsun cnm,nice yıllara..

Hasta olan kuzular varmış sanırım,durucuk ve Hanzade çok geçmiş olsun kızlar,,,şimdi iyilerdir umarım...

Ben artık yavaştan kaçıyım inşallah bakabilirim yine.

Anladığım kadarıyla artık çoğu kişi msn den özelden görüşüyor,buraya uğramaya kimse vakit bulamaıyor,bence burdaki sohbetin yerini hiçbişey tutmaz kızlar,bıraayın burayı başıboş!!

Hepinizi öpüyorum iyi geceler..

ferdacım geziyormuşsun oh iyi yapıyorsun canım sefan olsunn

bende yatıyorum kızlar iyi geceler

merhaba ben sibel 14 mayıs 2009 doğumlu ilayda nisa adında hiç yemek yemen bir hanımım var haziran annesi olcakken mayıs annesi yaptı kızım benm hamile deilken bile üye olmama rağmen forumda bir türlü sohbetlere katılamadım umarım benide aranıza alırsınız vede benm kızım çok iştahsız sadece biberon maması yiyo 3 saate 1 100 cc bebei böyle iştahsız olan varmı buna rağmen kilosu 10 boyu 79cnm siz bebişlerde nasıllar durumlar umarım görüşürüz bundan sonra

a.s.gunaydın herkezeeeeee
ayy cok mutluyum bugun aksama gıdıyorus memlekete ama pzt yıne işbaşıbenım tatıl agustosun ılk haftası bıde en kotusu esım sadece senede 1hafta tatıl yapabılıyor

ferdacım sende arkadasın geldı gelelı ugramaz oldun bak
klava:aldırmayın elıme oklavamı tatıle gıden donunca hemen gırsın versın selamını dagılmayalım dıger topikler gıbı
esencım sende keyfını cıkar evde olmanın ayse geldıgınde bende gelmeye calısırım ınsallah bıaksılık cıkmazdaa şimdiden söz veremıyorum kardesımın nişan işlerı oldugundan nasıp bakalım

nuran duzeldımı hanzadee?
benım kız baya toparladı çok şükürr ıyı gıbı şimdilikk ama evde olmak ıstemıyo hıc sureklı gezsın ıstıyo hee bıde suda olsun su kurbası gıbı kaşıkcı elmasım:))
kocişle bıraz bozuğuz sankı eskısı gıbı ılgılenmıyo benle monotonlaştık sanırım o yuzden trıplerdeyım ıkı gundur inşallah toparlar bıan once kendınıı

canım hoşgeldın aramızaa
bende devam edıyorum bıberon mamasına fakar katı pütürlü şeylerde yedırmeye calısıyorum sebze corbası ıcıyor mesela severek aradan meyve püresi yogurt yedırmeye calıs elıne havuc salatalık soyup ver bence yavas yavas yemeklere gecmelı artıkk:1hug:

Günaydın gülşahcım
durunun iyiolmasına sevindim Ahsende suyu çok seviyor istiyorki hep yıkansın cadıı
buluştuğumuzda ben anlamam geleceksin:)))
bizde eşimle sizin gibiyiz aynı tripler bende de var biran önce toparlarsa iyi olur vallaa
sibel merhaba canım aramıza hoşgeldin
bebeğini de sağlıkla büyütürsün inşallahha.s.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…