tamam canım,numaran var. ya peki hafta içi olsa, kızlar gelebilirmi yoksa hafta sonu mu uygun olur herkese? çünkü hafta sonu yalova'ya geçme durumumuz var.CADIARZUcanım benim numaram sende var zaten dediğim gibi tatil işine denk gelmezse ki bu gidişle tatil matiil hayal gibi:)))
bende toparlanırız ev ortamı rahat oluyor
evet canım,biz normalde Mersin'de olunca tatili İstanbul'da yapacaz :)) inşallah bende çok isterim görüşmeyi sizinle de tatlım. gün kesin belli olunca haberleşiriz inşallah.Herkese İyi Geceler Canlarım,,,
Ayşecim İstanbula geliyormuşsun,burda olursam görüşmek isterim mutlaka...
Hepinizi öpüyorum iyi geceler..
a.s.gunaydın herkezeeeeee
ayy cok mutluyum bugun aksama gıdıyorus memlekete ama pzt yıne işbaşıbenım tatıl agustosun ılk haftası bıde en kotusu esım sadece senede 1hafta tatıl yapabılıyor
esencım sende keyfını cıkar evde olmanın ayse geldıgınde bende gelmeye calısırım ınsallah bıaksılık cıkmazdaa şimdiden söz veremıyorum kardesımın nişan işlerı oldugundan nasıp bakalım
benım kız baya toparladı çok şükürr ıyı gıbı şimdilikk ama evde olmak ıstemıyo hıc sureklı gezsın ıstıyo hee bıde suda olsun su kurbası gıbı kaşıkcı elmasım:))
şimdiden iyi yolculuklar,iyi tatiller canım. iyice dinleninkaydirigubbakcemile5kızlar günaydın herkes iyidir umarımm.
bizde allah nasip derse yarın cufcuf gidiyoruz.ama ben hala hazırlıklarımı tamamlayamadım.akşamda son kalanları valize yerleştirdimmi tamamdır.özlicem burayı ya(( gülşah canımya durunun düzelmesine sevindim.esen canım sen naıslsın...
banuuu şekerimmm nerlerdesinn?
bütün bebişler yürüyomu arkadaşlar
ya kızlar bu arada ben hala adet olmadım.eyvahedigeldismile 2 aydır 25.gün oluyordum. o da geçtğimiz pazartesiydi. ee hadi belki 28.gün olacaktır dedim ama o da geçti:1shok: bişey yoktur,riskli bir durum yoktu bu ay diyorum kendi kendime. ondan test bile almadım daha. ama yarına da olmazsam 30. gün olacak bi test yapmak zorundayımakannehir
hımm anladım canım.aysecım ben gelemem canım hafta içi olursa maglum iş var anca cmt gunu olursa ugramaya calısırım
yaa yok canım ne teyzesi! tabiki istiyorum 2.bebişi ama şimdi hiç vakti diilakannehirtaktırmazsan spraılı ben gıbı tırsarsın ay sonlarından:roflol:
havalardandır bazen oluyo öle gecıkmeler olmadı yenıden teyze oluyoruss deseneee:içelim:
bende havalardandır diye temenni ediyorum:Saruboceq:ayşe canım saol.havalrdandır dicem ama belki de yeğenm geliyor bize:))
gülşah canım saolasın.yok cnaım bu benim iznimin 1 haftası şimdi kayınvalidemler ve görümcelerin yazlığına gidiyoruz.ağustos ta inşallah kısmetse o zaman asıl tatilimiz...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?