2009 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

kızlar günaydın herkes iyidir umarımm.

bizde allah nasip derse yarın cufcuf gidiyoruz.ama ben hala hazırlıklarımı tamamlayamadım.akşamda son kalanları valize yerleştirdimmi tamamdır.özlicem burayı ya(( gülşah canımya durunun düzelmesine sevindim.esen canım sen naıslsın...

banuuu şekerimmm nerlerdesinn?

teşekkür ederim arkadaşlar

esencim hepimizn yavrularına allah uzun ömür versin ama benm kızım biraz cadı galiba bu arada istanbulda beylikdüzü civarı oturan mayıs anneleri ve bebişi varmı benm kızımın hiç yaşıtı yok merak ettimyerimseniben

bide avatar resmimi değiştiremiyom nerden olduğunu unutmuş galiba yardım edermisinza.s.

tülaycım günaydın tatlım nasılsın çok özledim sizi ben ya hayırlı yolculuklar şimdiden konyadan mevlana şekerimi isterim :))))) şaka bir yana selinimede kendinede dikkat et bitanem :))) gelince görüşelim

kızımın en son resimlerinden koydum olmuştur inşbilmiyorumkismile

banucumm iyiyim cnm biraz boğazlarım kötü ama yinede iyiyim.canım söylemene bile gerek yok tabiki getiririm.saolasın canım.gelince evet görüşelim valla bende özledim..

sibelcim hemen hemen yürüyorlar çok erken yürüyen bebişelrde var yeni yürümeye başlayanlarda var senin prenses?

11 aylık yürüdü cnm iyi olsunlarda er yada geç yürücekler tabi sadece fazlaca karıştırma işine erken başlamış oluyolar benm kızım kalktı görüşmek üzere arkadaşlar

canım benim numaram sende var zaten dediğim gibi tatil işine denk gelmezse ki bu gidişle tatil matiil hayal gibi:)))
bende toparlanırız ev ortamı rahat oluyor
tamam canım,numaran var. ya peki hafta içi olsa, kızlar gelebilirmi yoksa hafta sonu mu uygun olur herkese? çünkü hafta sonu yalova'ya geçme durumumuz var.CADIARZU

Herkese İyi Geceler Canlarım,,,

Ayşecim İstanbula geliyormuşsun,burda olursam görüşmek isterim mutlaka...

Hepinizi öpüyorum iyi geceler..
evet canım,biz normalde Mersin'de olunca tatili İstanbul'da yapacaz :)) inşallah bende çok isterim görüşmeyi sizinle de tatlım. gün kesin belli olunca haberleşiriz inşallah.

oyy maşallah kuzuma! gülşahcım inşallah kalabalık olalım,hepinizi göreyim istiyorum:)) ee malum benim tek fırsatım var hepinizi görebilmek içinboshayallersmile

şimdiden iyi yolculuklar,iyi tatiller canım. iyice dinleninkaydirigubbakcemile5

bütün bebişler yürüyomu arkadaşlar

sanırım hepsi yürümüyor,kendi adıma konuşayım, benim canavar yürüyor.

inşallah esencım gelmeye calısıcam
beylıkduzunde hande vardı sanırım sana yakın sıbelcım handeor nıckı burdan takıp etmeye devam edersen tanısırsınız
benım kıs hala yurumuyo ılla bı elını tutacaksın yururken ama cok yakındır elımı bırakması beklıyorum bakalım ilk yuruyenler daghanla yagızdı sanırım masallah kuzularımaaa
tulaycım saol canım sanada sımdıden ıyı tatıller sızde egeye gıdıyosunuz sanırım ohhh keyıf yapın bol bol vallaa

ya kızlar bu arada ben hala adet olmadım.eyvahedigeldismile 2 aydır 25.gün oluyordum. o da geçtğimiz pazartesiydi. ee hadi belki 28.gün olacaktır dedim ama o da geçti:1shok: bişey yoktur,riskli bir durum yoktu bu ay diyorum kendi kendime. ondan test bile almadım daha. ama yarına da olmazsam 30. gün olacak bi test yapmak zorundayımakannehir

taktırmazsan spraılı ben gıbı tırsarsın ay sonlarından:roflol:
havalardandır bazen oluyo öle gecıkmeler olmadı yenıden teyze oluyoruss deseneee:içelim:

ayşe canım saol.havalrdandır dicem ama belki de yeğenm geliyor bize:))

gülşah canım saolasın.yok cnaım bu benim iznimin 1 haftası şimdi kayınvalidemler ve görümcelerin yazlığına gidiyoruz.ağustos ta inşallah kısmetse o zaman asıl tatilimiz...

bende spiral taktırmadım korkuyom ama her ay stres içindeyimkafamçokkarıştıbenm kız kalktı direk koltuk tepesi anında orda buluyom bi kız bu kadar fena ola bilirmi kız bebişler nasıl bilmiom nasıl sizlerin anaannesine getirim en iyisi kaydirigubbakcemile3ordada bi sürahi su devirdi dün annemin halası nasıl kokmuş krize soktuk kadını gittim yerde hiç oturmaıyom ya sizler:1no2:

aysecım ben gelemem canım hafta içi olursa maglum iş var anca cmt gunu olursa ugramaya calısırım
hımm anladım canım.
taktırmazsan spraılı ben gıbı tırsarsın ay sonlarından:roflol:
havalardandır bazen oluyo öle gecıkmeler olmadı yenıden teyze oluyoruss deseneee:içelim:
yaa yok canım ne teyzesi! tabiki istiyorum 2.bebişi ama şimdi hiç vakti diilakannehir

bende havalardandır diye temenni ediyorum:Saruboceq:

ayşecimm bana her ikisi de uyar dediğim gibi tatile gitmezsem her durumda ağırlarımm

sibelcim bende beylikdüzün civarında oturuyorum yeşilkentte ayrıca kızımda bildiğin canavarr:)))
tülaycım ben iyiyim canım sen nasılsın yarın tatil yolları görünmüş sizeee süper yaaaa
iyi tatiller

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…