2009 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

Merhaba kızlar alıntı yapamadım işteyim kusura bakmayın,tatile gidecek arjadaşlara bir öneri havuza fazla sokmayın Begümün gözü mikrop kaptı dr havuza sokmayın dedi tüm bebekler giriyordu bizimkide zaten çıkmak bilmedi çok sevdi ama sonuç ,geleli 2hafta oldu hala düzelmedi gözü ordada dr gittik, geldik hala doktordayız tam düzelir gibi oluyor 2gün sonra gene kızarıyor gözleri bugün tekrar dr gitcez bir taile gittik valla burnumdan geldi ama kızlar szide dikkat edin kuzulara ateş düşürücü şurupları falan almayı unutmayın ben kaçayım hepininzi tekrar öptüm:))

semra canım geçmiş olsun.evet ya söylediğin iyi oldu dikkate delim.bende ilk başta ateş düşürücü ve öksürük şurubunu koydum valize.

denız daha mıkroplu degılmı pekııı
gecmıs olsun canım ben calposuz 10kmden öte gıtmıyorum zatiii ne olur ne olmazzz dıyeeeyvahedigeldismile

selam kızlar

Nasılsınız, kaç gündür ütü yapıyorum hala bitiremedim, dün pazara gittik Masal hanımla, hava güzel bir iki gündür insan hp gezmek istiyo

bugün ne çorbası yapsam acaba, çok iştahsız Masal bu ara hiçbişey yemiyo

Tülay sen daha gitmedin mi tatile kıs

Gülşahcım aynen bizde de kalmadı hiç ilgi alaka,

Sibel hoşgeldin bende beylikdüzünde oturuyorum neresinde oturuyosun sen, Masal 27 mayıs doğumlu bende hazşran 2 de anne olucaktım ama sezeryan olunca 1 hafta önce geldi kuzu...

handecim merhaba.canım kısmetse yarın sabahın ilk ışıklarıyla gidiyoruz.:))) canım ben bazen selin iştahsız olduğunda patates çorbaıs yapıyorum sütle onu yapabilirsin severek içiyor.yada unu kavurup için e az salça ve k.biber ekliyorum sonra içinde didilmiş tavuk atıyorum azda limonn severek içiyor.

hoşgeldin cnm aramıza,benim kıızmda 15 mayıs doğumlu
sadece formül sütle tam beslenemez cnm ya ama maşallah kilosu çok iyi
sende süt vermeyi dene istersen arad çorba falan zorlama ne kadar yerse 2-3 kaşık bile yeter bazen

a.s.gunaydın herkezeeeeee
ayy cok mutluyum bugun aksama gıdıyorus memlekete ama pzt yıne işbaşıbenım tatıl agustosun ılk haftası bıde en kotusu esım sadece senede 1hafta tatıl yapabılıyor

hadi iyi yolculuklar cnm
durunun daha iyi olmasına çok sevindim
eşinde inş anlar ne yaptığını ama çok şey beklememk lazım erkeklerden valla ben bunu öğrendim kendi haline bıraktım artık
iyi tatiller cnm
kız hemen test alsana ben olsam çatlardımm
evi silicem kızlar gelirim yineee görüşürüzz
kolay gelsin cnm

geçmiş olsun cnm

slm kızlar naıslsıjız?valla okuyup okuyup kaçıyorum bazen inanın yazasım gelmiyor kimseler yok topikte
neysemmm
biz hala annemlerdeyiz bakalım belki pazartesi geçerim evime
eşim pazar nöbetçiymiş evde yalnız olmanı istemiyorum diyo babm da hasta olunca annemin gelmesi zor
görümcem gelir kalır hiç çekemem bu ara onları
az daha kalmak en iyisi keyfim de yerinde ne de olsa burda
eşim sonunda çocuk odasına dolap almış bir kısmını yerleştirmiş eşyaların bende gidince kalan kısmını hallederim baya iş var
şöyle üstten bir temizlik yaparım gerisi bir ay sonra temizlikçi bayanın ellerinden öper
bizden böyle valla

özlem canım yaparısn boşver keyfine bak bence yakın zamanda 2 bebişle bu günleri arıcan.yorma kendini.

Tülay sağol canım tarifin için dolapta tavuk olcakta çıkartayımda çözülsün

Kızlar Masal ishal galiba yasabahtan beri 3. yapışı gerçi ikincisinde pek bişey yoktu ama telaşlandım, patates püresi iyi geliyodu dimi başka ne verim, bol sıvı alcak başka (

canım pirinç çoarnasıda iyi gelir.ama telaş etme syaısı az bazen selinde günde 2 kere yapıyor.sanırım yediği şeylerden oluyor

kızlar hepinize iyi akşamlar.gider yaka bir sürü sorun çıktı işyeirnde ama yapcak bişey yok gitmem laızm keşke tek çalışmasaydım.. hepinizi ve kuzucukları öpüyorum.allah izin verirse 1 hafta sonra görüşmek üzre özleyinn beni.....:))

kızlar bende cıkmak uzereyım selam vermeden gıtmıyeyım dedım tulaycım sıze ıyı eglencelerrr
handee gunde 5kereyı gecerse masalın ishalı al doktora goturr emııı
bugun kımsecıkler yok burda bırsende ugramadı hulyada msnde yoktu havalar ısınınca hatunlar attılarr kendılerını dısarıyaa
tatıldekıleree ıyı eglenceler evdekılere allah kolaylık versın hava dahada ısınacakmışşş
bende gıdıp damat goreyım gorusurus pzt gunu

Tekrar merhaba arkadaşlar beni sıcak bi şekikde karşıladığınız için tekrar teşekkürler

yolculuğa çıkacak arkadşıma iyi tatilleri diliyom

ben beylikdüzünden büyükçekmece sahile yakınım fox city de yakın bana ne güzel bize yakın 2 mayıs bebişi bulduk benm kızım gündz uyumadı erken uyudu sabah körü kalkcak

bide biz doktora gittik kızımın 2 alt 2 üst dişi vardı bu ara sıkca ishal oldu ve azılar geliyomuş şaşırdım gerçekten bu hafat çicek aşısı olcak

beylikdüzündeki anneler çocuk doktorunuz kim ben medilife da mithat öztürk e getiriyom ya siz

selam canlar,,,

ohh bugun herkes yolculuga çıktı :) kazasız belasız gidip dönün inş..

bende bugun aklımda kalan ama çok üşendiğim ne işlerim varsa onlalrı yaptım iyide yorulmuşum ama ya...

dün kızkardeşim defneye bakmak için erken geldi bende annemle buluştum oliviumda sagolsun annecim bana çok cici bi elbise aldı çokta yakıştı kolları açıktı bugunde üstüne bolero almış canım ya mutlu oldum..
eve bi geldimki defne ağlamaktan yüzü gözü şişmiş kızkardeşimde sinir küpü olmuş oda ağlıyo.. ayy yaa ne kadar üzüldüm kimbilir nekadar ağladı neyse ikiside sakinleyince hemencik bişiler yaptık yedik içitik gittiler. 10gibi defneyi yıkadım uyuttum bende ütüye girişmiştim ama ne ütü vardı tam dağ gibiyidi valla neyse tam ütülerim bitti yerleştirirken eşim geldi pat küt ışık falan açıldı azda konuştuk anaa bi baktık bizim kız beşikte ayakta bıdı bıdı konuşuyo saat 1!!!! şoka girdim ve çokta yorulmuştum az dinlenip duş alıp yatmayı planlıyordum ama nerdeeee sadece duş alabildim ve 1saatten fazla aygımda salladım zor uyuttum geri canım çıktı gece gece! bugunde yoruldum sormayın halımı:) neyse işte uzattım.. aman zati hemen yazıp kaçıyoz.. nerde eski sohpetle pehhh:) azcık faceye bakım öptm sizleri..

knk zeytinburnundamı oturuyon cnm 5 yıl öne taşındık bizde ordan eşim orda çalışıyo eniştemde olivyumda demek defnede pek fena sadece benm kızım zanıyodum

iyi Geceler

Sibel bende Miktat beye götüyorum memnunmusun peki?

Oh yine temizlikler yapılmış Nurten yavv :))

off çıldırcam ya kız 5de kalktı 11den buyana uyutmaya çalışıyorum yeni uyudu normalmi ya? artık ünde 1defa uyuyor ve bu saatte yatıyor kafayı yicem ayagıma aldımmı atıyo kendini cep tel müzikle uyuyodu onuda atıyo elinden! başka odada zorla uyuttum uff bende çileden çıkıyorum uzun süre uyumayınca hep paçamda hep ağlar durumda çok düşüyo her düştügünde çığlık koparıp bana bakıp ağlıyo( sonradan çok üzülüyorum ama yatmayınca yastıgına popusuna vurdum bagırdım sonra odada tek bıraktım çok ağladı yaa..

sizlerde uyku düzeni ne kızlar kaç kere uyuyor sizinkiler??

s.d34 slm tatlım h.geldin.. evt z.burnındayım bizde 3sene oldu burdayız. malesef bütün bebişller çok yayamazlar

hande neyapım be canım işlerim bittimi benden keyiflisi yok valla seviyorum napım:))) şu uyku sorunumuzda hallolsa günde 1defa uyuyan çocuk 9-10 gibi yatması lazım... üstelik bu daha 1yaşında..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…