Merhaba kızlar alıntı yapamadım işteyim kusura bakmayın,tatile gidecek arjadaşlara bir öneri havuza fazla sokmayın Begümün gözü mikrop kaptı dr havuza sokmayın dedi tüm bebekler giriyordu bizimkide zaten çıkmak bilmedi çok sevdi ama sonuç ,geleli 2hafta oldu hala düzelmedi gözü ordada dr gittik, geldik hala doktordayız tam düzelir gibi oluyor 2gün sonra gene kızarıyor gözleri bugün tekrar dr gitcez bir taile gittik valla burnumdan geldi ama kızlar szide dikkat edin kuzulara ateş düşürücü şurupları falan almayı unutmayın ben kaçayım hepininzi tekrar öptüm:))
hoşgeldin cnm aramıza,benim kıızmda 15 mayıs doğumlumerhaba ben sibel 14 mayıs 2009 doğumlu ilayda nisa adında hiç yemek yemen bir hanımım var haziran annesi olcakken mayıs annesi yaptı kızım benm hamile deilken bile üye olmama rağmen forumda bir türlü sohbetlere katılamadım umarım benide aranıza alırsınız vede benm kızım çok iştahsız sadece biberon maması yiyo 3 saate 1 100 cc bebei böyle iştahsız olan varmı buna rağmen kilosu 10 boyu 79cnm siz bebişlerde nasıllar durumlar umarım görüşürüz bundan sonra
hadi iyi yolculuklar cnma.s.gunaydın herkezeeeeee
ayy cok mutluyum bugun aksama gıdıyorus memlekete ama pzt yıne işbaşıbenım tatıl agustosun ılk haftası bıde en kotusu esım sadece senede 1hafta tatıl yapabılıyor
iyi tatiller cnmkızlar günaydın herkes iyidir umarımm.
bizde allah nasip derse yarın cufcuf gidiyoruz.ama ben hala hazırlıklarımı tamamlayamadım.akşamda son kalanları valize yerleştirdimmi tamamdır.özlicem burayı ya(( gülşah canımya durunun düzelmesine sevindim.esen canım sen naıslsın...
banuuu şekerimmm nerlerdesinn?
kız hemen test alsana ben olsam çatlardımmya kızlar bu arada ben hala adet olmadım.eyvahedigeldismile 2 aydır 25.gün oluyordum. o da geçtğimiz pazartesiydi. ee hadi belki 28.gün olacaktır dedim ama o da geçti:1shok: bişey yoktur,riskli bir durum yoktu bu ay diyorum kendi kendime. ondan test bile almadım daha. ama yarına da olmazsam 30. gün olacak bi test yapmak zorundayımakannehir
kolay gelsin cnmevi silicem kızlar gelirim yineee görüşürüzz
Merhaba kızlar alıntı yapamadım işteyim kusura bakmayın,tatile gidecek arjadaşlara bir öneri havuza fazla sokmayın Begümün gözü mikrop kaptı dr havuza sokmayın dedi tüm bebekler giriyordu bizimkide zaten çıkmak bilmedi çok sevdi ama sonuç ,geleli 2hafta oldu hala düzelmedi gözü ordada dr gittik, geldik hala doktordayız tam düzelir gibi oluyor 2gün sonra gene kızarıyor gözleri bugün tekrar dr gitcez bir taile gittik valla burnumdan geldi ama kızlar szide dikkat edin kuzulara ateş düşürücü şurupları falan almayı unutmayın ben kaçayım hepininzi tekrar öptüm:))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?