2009 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

Selam bacılar a.s.

Nihayet tatildeyim heyoooooo zemuszemus

İki dakika intenet cafeye kaçtım size selam yazayım dedim a.s. Bugün sabah geldik otele. Tatil gibisi yok ya. Çalışan arkadaşlarıma Allah kolaylık versin a.s.

Defdoş çok sevdi havuz ve denizi. Bıraksak hiç çıkmayacak. İştahı da burda fena açıldı maşallah Yiyip içip oyun oynayıp uyudu bugün sürekli. Bize sorun çıkarmıyor kuzum sağolsun opuyorumnanaktan

Şimdi nargilemizi içtik odaya geçip okeyde bi posta kocişleri yeneceğiz. Çok özledim sizi valla. Dönüşte modemim yapılmış olur kısmetse katılırım aranıza. Arada gelirim yine. Hepinizi ve kuzularımı öptüm bacılar iyi geceler muckkkkkk a.s.

özlem canım yaparısn boşver keyfine bak bence yakın zamanda 2 bebişle bu günleri arıcan.yorma kendini.
çok haklısın cnm valla
cnm bnce bişey yapma sıcaklardan yada dişten olabilir ama bol sıvı ver mutlaka ihtiyaçları var her zaman
iyi tatilllerr

ohh maşallah hamarat hatun seni
güle güle iyi günlerde kullan elbiseni

iyi tatiller cnm seni görmek ne güzel
maşallah defnoşa da
keyifli bir gün geçirmişssiniz inş hepsi böyle güzel geçer

merhaba kızlar dün Türkizi Kozyatağı Carfur da sirk varmış oraya götürdük dedim sıkılırsa çıkarız bi eğlendi bi eğlendi akrobasilerde çuf çuf yapıp el şaklatıyor danslarda oynuyor atlar falan vardı bööööö ler diye onlara binmek istiyor palyaçonun tepesine bindi gerçi çok eğlendi ve eğlendik tavsiye ederim ayın 10 una kadarmış çok büyük değil ama güzel yani biz eğlendik.Şehir Fırstından 10 tl ye girdik hiç bişey valla

yap Nurtencim bişey demiyorum temiz hatunsun vesselam, vurma kız, bırakma öle odada falan ağlatma kuzumu, Masal günde iki kere hiç uyumadı, bi ara öğlen uykusuna geç yatıp gecede geç yatıyodu,bikaç gündür sabah 8-9 da kalkıyo, öğlen 1-2 de yatıyo 4-5 kalkıyo, gecede 10-11 yatıyo, bende daha erkene çekmeye çalışuyorum, bence formülü sabah erken kalkmak sonra öğlende erken uyuyo gecede, üzme kendini düzene girer canım

Özlem sağol canım, ishal değil gibi iki kere yaptı bi daha yapmadı bugün bana öle geldi heralde aman çok şükür diyim

Pınar tatilden bildiriyo he, alemsin canım yav, çok özledik valla gelsin artık modemin, ohh Defdoş unda keyfi yerinde iyi tatiller canım

selam Esracım

eğlendi demek Türkiz kuzu, bizde hayvanat bahçesine götürsek diyoruz anlıycaklar demkki artık

ohh iyi bari defnoşta sorun çıkarmıyorsa ne ala:) iyi tatiller cnm :)
sagol cnm benim
ohh bak sen türkize anlamazlarmı tabi anlarlar nasıl sevdiği reklamlarda çığlık atıyoorlarsa mesela defne babytvde doğumgünü şarkııs çıkınca bitene kadar el şaklatıp oda söylüyo :) çok fena oldu bunlar ne çabuk büyüyorlar dimi?

ayy ama bırakmasam ben patlayacagım çok sinirli bi yapım var meccbur çıkıyorum.. evet ya sabah erkenden kaldıırmk en iyisi...

canım sanada ii geceler prensesini öp benim için annesi.alpiş hala ayakta o yüzden buralardayım ben.pat diye girdim ama alpiş yazmama izin vermiyo umarım herkes iyidir .
geç oldu ama sağolasın canım Alpiş iyidir inşallah

sağol canım haklısın sen şimdi Bodrumdasın ama ben yinede cevapladım bak belki okursun
tam dayaklık bu kadın ya
canım ben Pendikteyim sen gel haberleşelim ortayı buluruz

bi o tarih gelsin bakalım kim nerde belli olur canım şimdilik burdayız bakalım
kız ben daha çalışıyorum burdayım bugün görümcem aradı haftaya bize geliyolarmış 4 çocukla ya kalırlarda bi süre ben cuma tatile gircem cumartesi cümbür cemaat misafir 6 kişi onlar2 kaynım görümcem ve biz 11 kişi yemek yap topla temizle bide kızımla uğraş yandım ya bi dinlenip evimi toparlayıp şöyle rahatlasaydım ya bittim ben

kız İstanbula her gelen güzel haberler veriyor 2. kardeş mi yoksa süper bence

kaçma kaçma sen yazma ben yazmayım sonra unutulur gideriz ya başka nasıl görüşcez yoksa

Defneyede kızkardeşinede kıyamadım ya kötü olmuş
olur olur kışa burda herkes biraz sabır

BODRUM BODRUUUUUUUUM
selam Esracım

eğlendi demek Türkiz kuzu, bizde hayvanat bahçesine götürsek diyoruz anlıycaklar demkki artık
anlıyorlar valla benim kız tavşa kuş ve kedi kpek hastası zaten kuşlara ku ku diyor at lara böööööööö bide ineklere kedilere biyav köpeklerede biyav diyoruz zaten götür bence sever

valla çabuk gerçekten hergün yeni şeyler öğreniyorlar şeker oldular ama ya yerim hepsini ben.
Bugün dr a gittim bu arada Kadın doğum dr uma yumurtalarım azalmış doğumdan sonra çok üzüldüm ya 2. çocuk bana hayal olucak gibi geldi çok olumlu konuşmadı

tutkunum hayırlısı allahtan umut kesilmez bakarsın oluverir ne mucizeler duyuyorum ya ablamın eltisi verem geçirid kullandıgı ilaçlardan dolayı hamile kalmıyordu 12 yaşında oğlu var eşiylede pamuk ipligine bağlı evlilikleri var artık ümidini kesmiştiki şuanda hamileymiş çok sevindim valla inş. seninde olur kalbin temiz be canım allah kalbine göre versin canım :)

eşimde daha gelmedi benimde başağrım tuttu mama yapımda bende yatım iyi geceler kızlartutkun09+, KIVILCIM28, HANDEOR öptm sizleri

günaydın güzel anneler kızım beni yanıltmadı sabah 5 te ayakta idi bende 12 de yattım zaten y,ine uykusuz bir gün

handecim ablamlarda mithat beye getiriyodu tavsiye üzerine ilk aydan beri getiriyom memnunum yani mithat beyin çok değişk bir tarzı var çok konuşmuyo ama benm kızım sıkca hasta olur onun nedenii tek mithat bey buldu bademciklerimiz büyükmüş başka doktorlar anlamadı tanı koyma konusunda çok iyi bir dokturmuş bizm burda öyle biliniyo sen tam olarak nerdeydin handecim

tatilde olan arkadaşalr iyi tatiller anneler bakıyom gececisinz bebekler kaçta yatıyo kalkıyo

bütün bebişler yürüyomu arkadaşlar
benimki 30 mayıs dogumlu ama yürümüyor
buarada aramıza hoşgeldin canım ben nuran kızımın adıda hanzade memnun olduk tanıstıgımıza

kızzz yoksa eyzemi oluyoruz tekrar hadi hayırlısıııı

semracım gecmiş olsun canım
haklısın tatil yerlerinde dikkat etmek lazım

selam canım yorma kendini temzilikci yapsın dolabınızıda güle güle kullanın

aman nurtencim bizim maşallah bebişlerin cogu vakitsiz uyanıp uyuyorlar
benim kızda buara hasta her dakka uyuyor sasırıyorum yoksa seninkine bin basar benim sinirlerde tavan yaparkaydirigubbakcemile3

sen sıkma canını az kaldı büyümelerine kıs gesin hersey normale dönecek elbet
ohhh pınarcım arada gel özletme kendini tatilin iyi gectigini ve defnenin keyfinin ve iştahının yerinde olmasına sevindim
iyi eglenceler canımm
ohhh maşallah türkizime artık iyice anlıyorlar yaaa cok güzel bir duygu

selam canım günaydın
valla benim kızım normalde 9-9:30 da yatıyor sabah 7de kalkıyor cok şükür ama bazen gece 4 de kalktıgıda oluyor ama nadir

selam kızlarrrr
gene kimse yok ama neyse ben bişiler yazayım
dün annemdeydim hiç giremedim sabah hanzade kakasını yaptı ishal hemen tahlile götürdük bişi cıkmadı sükür
ama hala yedikce kusuyor kafayı yicem hiç bişi yediremiyorum
inek sütünü kestim milupanın junior dan aldırdım eşime onu veriyorum şimdilik inek sütüde sanırım midesinin bulantısını tetikledi,
dün hiç hali yoktu kızın görenler nolmus hanzadeye dediler hem haraketsiz hemde cok zayıflamıs dediler ayyy daha beter canım sıkıldı
neyse bugunkahvaltısını yaptı nihayet
ve uyudu
bende evi süpürdüm bi tanede silip toz alayım uyanmadan
hadi öptm
offfff cok sıkıcı bir cumartesiii evde olmak istemiyorummmmmmmmm

memnun oldum nurancım hoşbuldum acaba hanzade dişmi çıkarıyo cnm geçmiş olsun benm kızımda sıkça oluyo ishal azılarda olurmuş ama kusuyoda diyon bir an önce iyileşir inş.cnm

kızlar ya hiç halim yok dünki defne faciasındasn sonra anneme kaçtım valla sabah kutlayla çıktık evden ya bende taaaa mevlütten buyana kırmızı alerjik sinek ısırıgı gibi bişiler çıktı arada olur ama bukadar uzun sürmezdi eczaneden ilaç aldım eczacı geceleri iç çok halsizlik başağrısı uyku hali yapabilir dedi bende 2gece içtim ama azcık geçer gibi oldu 2gün içmedim sabah bi kalktımki nasıl kaşınıyorum heryerime bulaşmış yine.. aç karnına aldım ilaçtan ama çok halsiz bıraktı beni sabahtan buyana yatıyorum kahve içtik annemle yeni ayaklandım size bakım dedim ama kimseler ugrarmamış..

nurrancım milupanın sütlü pirinçli var suyla yapılan ondan ver içine muz ekleyip yedirebilirsin az tatlı şeyler ver bence iştahı açılsın.. süt verme bi süre bide bolca yoğurt yedirmeye çalış oda iyi geliyor... az ama sık sık beslemeye çalış inş. kısa zamanda toplar kuzucuk sende üzme kendini..

memnun oldum nurancım hoşbuldum acaba hanzade dişmi çıkarıyo cnm geçmiş olsun benm kızımda sıkça oluyo ishal azılarda olurmuş ama kusuyoda diyon bir an önce iyileşir inş.cnm
canım hanzade maşallah 11. dişini patlattı ama doktor bukadar yogun hasta olmaz dişte dedi 1 kac gün olur gecer dedi yaa hanzade bayadır böyle ama bugun birazdaha ii bişiler yedirebildim nihayet ve cok şükür kusmadı

kız nurten ben kasıntı diyince 1 adım geri dururum cünkü cok cektim ben ayyyy valla senin yazıyı okudum ya bişekil oldu içim inşallah gecer ama sıkıntıdan falanda olur uzun sürerse doktora git bencee,annene selamlar defneyi öpüyorum

nurten burdamısın
yaa çizelgeyi degiştircem
yapıyorum istenilen formatta degil diyor kafayı yicemm yaaaa nerde yanlıs yapıyorum acaba

ay evet ya benim çok sıkıldıgım zmaanlarda olur şu kuzen mevzuları beini çok sıktı ondan büyük ihtimalle, bide üstüne eşimle bozuşmuştuk ondan uzun sürdü galiba. şimdi kafam daha rahat ama geçmediler bitürlü bacaklarım falan berbat durumda her gören korkuyo :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…