çok haklısın cnm vallaözlem canım yaparısn boşver keyfine bak bence yakın zamanda 2 bebişle bu günleri arıcan.yorma kendini.
cnm bnce bişey yapma sıcaklardan yada dişten olabilir ama bol sıvı ver mutlaka ihtiyaçları var her zamanTülay sağol canım tarifin için dolapta tavuk olcakta çıkartayımda çözülsün
Kızlar Masal ishal galiba yasabahtan beri 3. yapışı gerçi ikincisinde pek bişey yoktu ama telaşlandım, patates püresi iyi geliyodu dimi başka ne verim, bol sıvı alcak başka(
iyi tatilllerrkızlar hepinize iyi akşamlar.gider yaka bir sürü sorun çıktı işyeirnde ama yapcak bişey yok gitmem laızm keşke tek çalışmasaydım.. hepinizi ve kuzucukları öpüyorum.allah izin verirse 1 hafta sonra görüşmek üzre özleyinn beni.....:))
selam canlar,,,
ohh bugun herkes yolculuga çıktı :) kazasız belasız gidip dönün inş..
bende bugun aklımda kalan ama çok üşendiğim ne işlerim varsa onlalrı yaptım iyide yorulmuşum ama ya...
dün kızkardeşim defneye bakmak için erken geldi bende annemle buluştum oliviumda sagolsun annecim bana çok cici bi elbise aldı çokta yakıştı kolları açıktı bugunde üstüne bolero almış canım ya mutlu oldum..
eve bi geldimki defne ağlamaktan yüzü gözü şişmiş kızkardeşimde sinir küpü olmuş oda ağlıyo.. ayy yaa ne kadar üzüldüm kimbilir nekadar ağladıneyse ikiside sakinleyince hemencik bişiler yaptık yedik içitik gittiler. 10gibi defneyi yıkadım uyuttum bende ütüye girişmiştim ama ne ütü vardı tam dağ gibiyidi valla neyse tam ütülerim bitti yerleştirirken eşim geldi pat küt ışık falan açıldı azda konuştuk anaa bi baktık bizim kız beşikte ayakta bıdı bıdı konuşuyo saat 1!!!! şoka girdim ve çokta yorulmuştum az dinlenip duş alıp yatmayı planlıyordum ama nerdeeee sadece duş alabildim ve 1saatten fazla aygımda salladım zor uyuttum geri canım çıktı gece gece! bugunde yoruldum sormayın halımı:) neyse işte uzattım.. aman zati hemen yazıp kaçıyoz.. nerde eski sohpetle pehhh:) azcık faceye bakım öptm sizleri..
Selam bacılar a.s.
Nihayet tatildeyim heyoooooo zemuszemus
İki dakika intenet cafeye kaçtım size selam yazayım dedim a.s. Bugün sabah geldik otele. Tatil gibisi yok ya. Çalışan arkadaşlarıma Allah kolaylık versin a.s.
Defdoş çok sevdi havuz ve denizi. Bıraksak hiç çıkmayacak. İştahı da burda fena açıldı maşallahYiyip içip oyun oynayıp uyudu bugün sürekli. Bize sorun çıkarmıyor kuzum sağolsun opuyorumnanaktan
Şimdi nargilemizi içtik odaya geçip okeyde bi posta kocişleri yeneceğiz. Çok özledim sizi valla. Dönüşte modemim yapılmış olur kısmetse katılırım aranıza. Arada gelirim yine. Hepinizi ve kuzularımı öptüm bacılar iyi geceler muckkkkkk a.s.
ohh iyi bari defnoşta sorun çıkarmıyorsa ne ala:) iyi tatiller cnm :)Selam bacılar a.s.
İki dakika intenet cafeye kaçtım size selam yazayım dedim a.s. Bugün sabah geldik otele. Tatil gibisi yok ya. Çalışan arkadaşlarıma Allah kolaylık versin a.s.
Defdoş çok sevdi havuz ve denizi. Bıraksak hiç çıkmayacak. İştahı da burda fena açıldı maşallahYiyip içip oyun oynayıp uyudu bugün sürekli. Bize sorun çıkarmıyor kuzum sağolsun opuyorumnanaktan
Şimdi nargilemizi içtik odaya geçip okeyde bi posta kocişleri yeneceğiz. Çok özledim sizi valla. Dönüşte modemim yapılmış olur kısmetse katılırım aranıza. Arada gelirim yine. Hepinizi ve kuzularımı öptüm bacılar iyi geceler muckkkkkk a.s.
sagol cnm benimçok haklısın cnm valla
cnm bnce bişey yapma sıcaklardan yada dişten olabilir ama bol sıvı ver mutlaka ihtiyaçları var her zaman
iyi tatilllerr
ohh maşallah hamarat hatun seni
güle güle iyi günlerde kullan elbiseni
ohh bak sen türkize anlamazlarmı tabi anlarlar nasıl sevdiği reklamlarda çığlık atıyoorlarsa mesela defne babytvde doğumgünü şarkııs çıkınca bitene kadar el şaklatıp oda söylüyo :) çok fena oldu bunlar ne çabuk büyüyorlar dimi?merhaba kızlar dün Türkizi Kozyatağı Carfur da sirk varmış oraya götürdük dedim sıkılırsa çıkarız bi eğlendi bi eğlendi akrobasilerde çuf çuf yapıp el şaklatıyor danslarda oynuyor atlar falan vardı bööööö ler diye onlara binmek istiyor palyaçonun tepesine bindi gerçi çok eğlendi ve eğlendik tavsiye ederim ayın 10 una kadarmış çok büyük değil ama güzel yani biz eğlendik.Şehir Fırstından 10 tl ye girdik hiç bişey valla
yap Nurtencim bişey demiyorum temiz hatunsun vesselam, vurma kız, bırakma öle odada falan ağlatma kuzumu, Masal günde iki kere hiç uyumadı, bi ara öğlen uykusuna geç yatıp gecede geç yatıyodu,bikaç gündür sabah 8-9 da kalkıyo, öğlen 1-2 de yatıyo 4-5 kalkıyo, gecede 10-11 yatıyo, bende daha erkene çekmeye çalışuyorum, bence formülü sabah erken kalkmak sonra öğlende erken uyuyo gecede, üzme kendini düzene girer canım
Özlem sağol canım, ishal değil gibi iki kere yaptı bi daha yapmadı bugün bana öle geldi heralde aman çok şükür diyim
Pınar tatilden bildiriyo he, alemsin canım yav, çok özledik valla gelsin artık modemin, ohh Defdoş unda keyfi yerinde iyi tatiller canım
geç oldu ama sağolasın canım Alpiş iyidir inşallahcanım sanada ii geceler prensesini öp benim için annesi.alpiş hala ayakta o yüzden buralardayım ben.pat diye girdim ama alpiş yazmama izin vermiyo umarım herkes iyidir .
sağol canım haklısın sen şimdi Bodrumdasın ama ben yinede cevapladım bak belki okursunselam kızlar bende bır ara verdımdı ıyıce uzatıyorum sanırım :)))
ama benım cadı kızım ve canavar oglumdan hıc zaman bulamıyorum hıc eve gırmek ıstemıyorlar hep gezıcekler dısarda kime cektıler acaba :))))))))))
bu aralar mıde sorunu cok yasıyorum ya cok agrıyor yada bulanıyor suanda bıle meıde dılacı ıctım gecsın dıye beklıyorum ama nafıle(
kısmetse bu akşam yolcuyuz ıkı cocukla tatıl umarım cok zor olmaz
bu hafta bırcok kılşı tatıle gıdıyor sanırım herkese ıyı tatıller hayırlı yolculuklar bacılarım
gecmıse şöyle bır ustten baktım
burcucum üzme kendını canım mevlam verdıyse mutlaka bır dermanınıda verır hayırlısı olur ınsallah canım
esracım senın kuzuda hastaymış cok gecmış olsun ama bend erkızlara katılıyorum bu drların hepsı farklı şey soyluyor
bırsom oglusu sunnet yaptırıcakmışsın hayırlı olsun canım bende tatıl donusu ıstıyorum kısmetse bızde yaptırıcaz
ben kacıyorum kızlar valızlerım hazır sayılır ama hala eksıklerım var bıde bugun kuafor işim var herkesıcok optum kuzularınızıda
tam dayaklık bu kadın yagünaydın herkese nasılsınız kızlar dün kayınvalidemi yolcu ettik yine gider ayak yaptı dengesizliğini cahil kadın annemler uğurlamak için gelmişlerdi anneme demesin mi bizim arkamızdan iyi konuşun kötü konuşmayın diye annemde biz konuşmayız konuşanlar düşünsün sen bizi tanımamışsın dedi yok ya susmakta biryere kadar valla kendinden nefret ettirmek için elinden geleni yapıyor insan kalbinden geçenleri konuşurmuş fesat kadın ne olacak
canım ben Pendikteyim sen gel haberleşelim ortayı buluruziyi tatiller bacım,bol bol eğlenin.
canım uçak yolculuğundan çekinmiyorum, tatil süresince bana yapacaklarından çekiniyorum:))
çok geçmiş olsun canım yaa,tez zamanda düzelir inşallah!
size de iyi tatiller canım. öpücükler:)
canım dediğim gibi, uçak yolculuğundan çekinmiyorum. tatil esnasında başımıza geleceklerden çekiniyorum. sonuçta biz oraya gezmeye gidiyoruz, ama yanımızda bir bebek arabası ve bir çanta mama bez yemek üçlüsüyle ne yapacam onu düşünüyorumeyvahedigeldismile
yalnız kalmayacak yaa, anneannesiyle kalacakbilmiyorumkismile inşallah görüşürüz canım. tam tarihi belirleyince haberlişiriz inşallah. sen ne taraftasın? kızlardan kim hangi yakada oturuyor ınu da bilmiyorum
tekraradan geçmiş olsun bacım.
naber gezginci? ben az geliyorum da seni hiç göremez olduk:)) kızlar sana gelecekmiş sanki öyle okudum. 1 hafta daha erteleyin şu buluşmayı bende geliyim:hulya: sen hangi tarafta oturuyorsun? inşallah 13-21 temmuz arası istanbuldayımhihoyyyt
bi o tarih gelsin bakalım kim nerde belli olur canım şimdilik burdayız bakalımcanım anadoluda dayım ve teyzem oturuyor. ama orda çok kalmayız. eşimin samimi bir arkadaşı var avrupa'da daha çok orda kalacaz.
şimdi avrupa'dakiler anadolu'ya, anadoludakiler de avrupaya gelemiyorlar mı? tatildeki hatunlar da o tarihe döneceklermiş. 17 ve 18 temmuz hafta sonuna geliyor. size de uygunsa 18 temmuz pazar bana daha uygun. anaaa heyecanlandımmolumunekankayizsmile
kız ben daha çalışıyorum burdayım bugün görümcem aradı haftaya bize geliyolarmış 4 çocukla ya kalırlarda bi süre ben cuma tatile gircem cumartesi cümbür cemaat misafir 6 kişi onlar2 kaynım görümcem ve biz 11 kişi yemek yap topla temizle bide kızımla uğraş yandım ya bi dinlenip evimi toparlayıp şöyle rahatlasaydım ya bittim benHerkese İyi Geceler Canlarım,,,
Özledim valla sizi beee.. :)))
Nuraycımla vakit geçiyo,buraya bakmaya fırsat bulamıyorum,gezip duruyoruz,bugün de Ortaköydeydik!Boğaz turu yaptık,kumpir yedik,nargile keyfi yaptık.Süperdi yani...Akşamda balkon sefası,değmeyin keyfimize,özlemişim arkadaşımı,eski günleri yadedip duruyoruz...Üniversite günleri..keşke yine o ortamda olabilsek ama imkansız,o yüzden anın tadını çıkarmakta fayda var dimi...
Bizde haberler böyle,bu aralar Dağhan bana acayip düştü babası bile uyutamıyor akşamları,illlede ben çıldırmak üzereyim...yoruldum...Bakalım tatilde nasıl olacak,inşallah babaannesiyle dururda bende rahat rahat takılırım...
Eee sizlerde ne var ne yok bakamadımda fazla,son sayfalardan gördüğüm kadarıyla
Ayşecim İstanbula geliyormuşsun,burda olursam görüşmek isterim mutlaka...
Gülhan,Semra,Esra size iyi tatiller hatunlar,bakalım 4 çocukla ne yapacaksınız Bodrum sokaklarında...:))kolay gelsin,
Pınarcım sende gidiyomuşsun Bodrum'a ohh ne güzel belki gülhanlarlada buluşursunuz,süpermiş!!Sanada iyi tatiller cnmm..
Sibelcim sizede iyyi tatiller güzelim,bol bol eğlenin olurmu!!
başka tatile giden varmıydı bilmiyorum..
Nurtencim evlilik yıldönümün ve doğumgünün kutlu olsun cnm,nice yıllara..
Hasta olan kuzular varmış sanırım,durucuk ve Hanzade çok geçmiş olsun kızlar,,,şimdi iyilerdir umarım...
Ben artık yavaştan kaçıyım inşallah bakabilirim yine.
Anladığım kadarıyla artık çoğu kişi msn den özelden görüşüyor,buraya uğramaya kimse vakit bulamaıyor,bence burdaki sohbetin yerini hiçbişey tutmaz kızlar,bıraayın burayı başıboş!!
Hepinizi öpüyorum iyi geceler..
kız İstanbula her gelen güzel haberler veriyor 2. kardeş mi yoksa süper benceya kızlar bu arada ben hala adet olmadım.eyvahedigeldismile 2 aydır 25.gün oluyordum. o da geçtğimiz pazartesiydi. ee hadi belki 28.gün olacaktır dedim ama o da geçti:1shok: bişey yoktur,riskli bir durum yoktu bu ay diyorum kendi kendime. ondan test bile almadım daha. ama yarına da olmazsam 30. gün olacak bi test yapmak zorundayımakannehir
kaçma kaçma sen yazma ben yazmayım sonra unutulur gideriz ya başka nasıl görüşcez yoksaslm kızlar naıslsıjız?valla okuyup okuyup kaçıyorum bazen inanın yazasım gelmiyor kimseler yok topikte
neysemmm
biz hala annemlerdeyiz bakalım belki pazartesi geçerim evime
eşim pazar nöbetçiymiş evde yalnız olmanı istemiyorum diyo babm da hasta olunca annemin gelmesi zor
görümcem gelir kalır hiç çekemem bu ara onları
az daha kalmak en iyisi keyfim de yerinde ne de olsa burda
eşim sonunda çocuk odasına dolap almış bir kısmını yerleştirmiş eşyaların bende gidince kalan kısmını hallederim baya iş var
şöyle üstten bir temizlik yaparım gerisi bir ay sonra temizlikçi bayanın ellerinden öper
bizden böyle valla
Defneyede kızkardeşinede kıyamadım ya kötü olmuşselam canlar,,,
bende bugun aklımda kalan ama çok üşendiğim ne işlerim varsa onlalrı yaptım iyide yorulmuşum ama ya...
dün kızkardeşim defneye bakmak için erken geldi bende annemle buluştum oliviumda sagolsun annecim bana çok cici bi elbise aldı çokta yakıştı kolları açıktı bugunde üstüne bolero almış canım ya mutlu oldum..
eve bi geldimki defne ağlamaktan yüzü gözü şişmiş kızkardeşimde sinir küpü olmuş oda ağlıyo.. ayy yaa ne kadar üzüldüm kimbilir nekadar ağladıneyse ikiside sakinleyince hemencik bişiler yaptık yedik içitik gittiler. 10gibi defneyi yıkadım uyuttum bende ütüye girişmiştim ama ne ütü vardı tam dağ gibiyidi valla neyse tam ütülerim bitti yerleştirirken eşim geldi pat küt ışık falan açıldı azda konuştuk anaa bi baktık bizim kız beşikte ayakta bıdı bıdı konuşuyo saat 1!!!! şoka girdim ve çokta yorulmuştum az dinlenip duş alıp yatmayı planlıyordum ama nerdeeee sadece duş alabildim ve 1saatten fazla aygımda salladım zor uyuttum geri canım çıktı gece gece! bugunde yoruldum sormayın halımı:) neyse işte uzattım.. aman zati hemen yazıp kaçıyoz.. nerde eski sohpetle pehhh:) azcık faceye bakım öptm sizleri..
BODRUM BODRUUUUUUUUMSelam bacılar a.s.
anlıyorlar valla benim kız tavşa kuş ve kedi kpek hastası zaten kuşlara ku ku diyor at lara böööööööö bide ineklere kedilere biyav köpeklerede biyav diyoruz zaten götür bence severselam Esracım
eğlendi demek Türkiz kuzu, bizde hayvanat bahçesine götürsek diyoruz anlıycaklar demkki artık
valla çabuk gerçekten hergün yeni şeyler öğreniyorlar şeker oldular ama ya yerim hepsini ben.ohh iyi bari defnoşta sorun çıkarmıyorsa ne ala:) iyi tatiller cnm :)
sagol cnm benim
ohh bak sen türkize anlamazlarmı tabi anlarlar nasıl sevdiği reklamlarda çığlık atıyoorlarsa mesela defne babytvde doğumgünü şarkııs çıkınca bitene kadar el şaklatıp oda söylüyo :) çok fena oldu bunlar ne çabuk büyüyorlar dimi?
ayy ama bırakmasam ben patlayacagım çok sinirli bi yapım var meccbur çıkıyorum.. evet ya sabah erkenden kaldıırmk en iyisi...
benimki 30 mayıs dogumlu ama yürümüyorbütün bebişler yürüyomu arkadaşlar
kızzz yoksa eyzemi oluyoruz tekrar hadi hayırlısııııya kızlar bu arada ben hala adet olmadım.eyvahedigeldismile 2 aydır 25.gün oluyordum. o da geçtğimiz pazartesiydi. ee hadi belki 28.gün olacaktır dedim ama o da geçti:1shok: bişey yoktur,riskli bir durum yoktu bu ay diyorum kendi kendime. ondan test bile almadım daha. ama yarına da olmazsam 30. gün olacak bi test yapmak zorundayımakannehir
semracım gecmiş olsun canımMerhaba kızlar alıntı yapamadım işteyim kusura bakmayın,tatile gidecek arjadaşlara bir öneri havuza fazla sokmayın Begümün gözü mikrop kaptı dr havuza sokmayın dedi tüm bebekler giriyordu bizimkide zaten çıkmak bilmedi çok sevdi ama sonuç ,geleli 2hafta oldu hala düzelmedi gözü ordada dr gittik, geldik hala doktordayız tam düzelir gibi oluyor 2gün sonra gene kızarıyor gözleri bugün tekrar dr gitcez bir taile gittik valla burnumdan geldi ama kızlar szide dikkat edin kuzulara ateş düşürücü şurupları falan almayı unutmayın ben kaçayım hepininzi tekrar öptüm:))
selam canım yorma kendini temzilikci yapsın dolabınızıda güle güle kullanınslm kızlar naıslsıjız?valla okuyup okuyup kaçıyorum bazen inanın yazasım gelmiyor kimseler yok topikte
neysemmm
biz hala annemlerdeyiz bakalım belki pazartesi geçerim evime
eşim pazar nöbetçiymiş evde yalnız olmanı istemiyorum diyo babm da hasta olunca annemin gelmesi zor
görümcem gelir kalır hiç çekemem bu ara onları
az daha kalmak en iyisi keyfim de yerinde ne de olsa burda
eşim sonunda çocuk odasına dolap almış bir kısmını yerleştirmiş eşyaların bende gidince kalan kısmını hallederim baya iş var
şöyle üstten bir temizlik yaparım gerisi bir ay sonra temizlikçi bayanın ellerinden öper
bizden böyle valla
selam canlar,,,
aman nurtencim bizim maşallah bebişlerin cogu vakitsiz uyanıp uyuyorlaroff çıldırcam ya kız 5de kalktı 11den buyana uyutmaya çalışıyorum yeni uyudu normalmi ya? artık ünde 1defa uyuyor ve bu saatte yatıyor kafayı yicem ayagıma aldımmı atıyo kendini cep tel müzikle uyuyodu onuda atıyo elinden! başka odada zorla uyuttum uff bende çileden çıkıyorum uzun süre uyumayınca hep paçamda hep ağlar durumda çok düşüyo her düştügünde çığlık koparıp bana bakıp ağlıyo( sonradan çok üzülüyorum ama yatmayınca yastıgına popusuna vurdum bagırdım sonra odada tek bıraktım çok ağladı yaa..
sizlerde uyku düzeni ne kızlar kaç kere uyuyor sizinkiler??
s.d34 slm tatlım h.geldin.. evt z.burnındayım bizde 3sene oldu burdayız. malesef bütün bebişller çok yayamazlar
ohhh pınarcım arada gel özletme kendini tatilin iyi gectigini ve defnenin keyfinin ve iştahının yerinde olmasına sevindimSelam bacılar a.s.
ohhh maşallah türkizime artık iyice anlıyorlar yaaa cok güzel bir duygumerhaba kızlar dün Türkizi Kozyatağı Carfur da sirk varmış oraya götürdük dedim sıkılırsa çıkarız bi eğlendi bi eğlendi akrobasilerde çuf çuf yapıp el şaklatıyor danslarda oynuyor atlar falan vardı bööööö ler diye onlara binmek istiyor palyaçonun tepesine bindi gerçi çok eğlendi ve eğlendik tavsiye ederim ayın 10 una kadarmış çok büyük değil ama güzel yani biz eğlendik.Şehir Fırstından 10 tl ye girdik hiç bişey valla
selam canım günaydıngünaydın güzel anneler kızım beni yanıltmadı sabah 5 te ayakta idi bende 12 de yattım zaten y,ine uykusuz bir gün
handecim ablamlarda mithat beye getiriyodu tavsiye üzerine ilk aydan beri getiriyom memnunum yani mithat beyin çok değişk bir tarzı var çok konuşmuyo ama benm kızım sıkca hasta olur onun nedenii tek mithat bey buldu bademciklerimiz büyükmüş başka doktorlar anlamadı tanı koyma konusunda çok iyi bir dokturmuş bizm burda öyle biliniyo sen tam olarak nerdeydin handecim
tatilde olan arkadaşalr iyi tatiller anneler bakıyom gececisinz bebekler kaçta yatıyo kalkıyo
canım hanzade maşallah 11. dişini patlattı ama doktor bukadar yogun hasta olmaz dişte dedi 1 kac gün olur gecer dedi yaa hanzade bayadır böyle ama bugun birazdaha ii bişiler yedirebildim nihayet ve cok şükür kusmadımemnun oldum nurancım hoşbuldum acaba hanzade dişmi çıkarıyo cnm geçmiş olsun benm kızımda sıkça oluyo ishal azılarda olurmuş ama kusuyoda diyon bir an önce iyileşir inş.cnm
kız nurten ben kasıntı diyince 1 adım geri dururum cünkü cok cektim ben ayyyy valla senin yazıyı okudum ya bişekil oldu içim inşallah gecer ama sıkıntıdan falanda olur uzun sürerse doktora git bencee,annene selamlar defneyi öpüyorumkızlar ya hiç halim yok dünki defne faciasındasn sonra anneme kaçtım valla sabah kutlayla çıktık evden ya bende taaaa mevlütten buyana kırmızı alerjik sinek ısırıgı gibi bişiler çıktı arada olur ama bukadar uzun sürmezdi eczaneden ilaç aldım eczacı geceleri iç çok halsizlik başağrısı uyku hali yapabilir dedi bende 2gece içtim ama azcık geçer gibi oldu 2gün içmedim sabah bi kalktımki nasıl kaşınıyorum heryerime bulaşmış yine.. aç karnına aldım ilaçtan ama çok halsiz bıraktı beni sabahtan buyana yatıyorum kahve içtik annemle yeni ayaklandım size bakım dedim ama kimseler ugrarmamış..
nurrancım milupanın sütlü pirinçli var suyla yapılan ondan ver içine muz ekleyip yedirebilirsin az tatlı şeyler ver bence iştahı açılsın.. süt verme bi süre bide bolca yoğurt yedirmeye çalış oda iyi geliyor... az ama sık sık beslemeye çalış inş. kısa zamanda toplar kuzucuk sende üzme kendini..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?