sağol cnm gezdim tozdum valla...ferdacım geziyormuşsun oh iyi yapıyorsun canım sefan olsunn
bende yatıyorum kızlar iyi geceler
hoşgeldin cnm aramıza benim adım ferda,oğlum var 14 mayıs doğumlu adı Dağhan..merhaba ben sibel 14 mayıs 2009 doğumlu ilayda nisa adında hiç yemek yemen bir hanımım var haziran annesi olcakken mayıs annesi yaptı kızım benm hamile deilken bile üye olmama rağmen forumda bir türlü sohbetlere katılamadım umarım benide aranıza alırsınız vede benm kızım çok iştahsız sadece biberon maması yiyo 3 saate 1 100 cc bebei böyle iştahsız olan varmı buna rağmen kilosu 10 boyu 79cnm siz bebişlerde nasıllar durumlar umarım görüşürüz bundan sonra
annecim korktum valla burdayım ben hayatım..tatilede gitsem bilgisayarımı götürücem :))a.s.gunaydın herkezeeeeee
ayy cok mutluyum bugun aksama gıdıyorus memlekete ama pzt yıne işbaşıbenım tatıl agustosun ılk haftası bıde en kotusu esım sadece senede 1hafta tatıl yapabılıyor
ferdacım sende arkadasın geldı gelelı ugramaz oldun bak
klava:aldırmayın elıme oklavamı tatıle gıden donunca hemen gırsın versın selamını dagılmayalım dıger topikler gıbı
esencım sende keyfını cıkar evde olmanın ayse geldıgınde bende gelmeye calısırım ınsallah bıaksılık cıkmazdaa şimdiden söz veremıyorum kardesımın nişan işlerı oldugundan nasıp bakalım
nuran duzeldımı hanzadee?
benım kız baya toparladı çok şükürr ıyı gıbı şimdilikk ama evde olmak ıstemıyo hıc sureklı gezsın ıstıyo hee bıde suda olsun su kurbası gıbı kaşıkcı elmasım:))
kocişle bıraz bozuğuz sankı eskısı gıbı ılgılenmıyo benle monotonlaştık sanırım o yuzden trıplerdeyım ıkı gundur inşallah toparlar bıan once kendınıı
iyi tatiller cnm ,bol bol eğlenin..kızlar günaydın herkes iyidir umarımm.
bizde allah nasip derse yarın cufcuf gidiyoruz.ama ben hala hazırlıklarımı tamamlayamadım.akşamda son kalanları valize yerleştirdimmi tamamdır.özlicem burayı ya(( gülşah canımya durunun düzelmesine sevindim.esen canım sen naıslsın...
banuuu şekerimmm nerlerdesinn?
ooo bi hamile dahamı katılıyor aramıza acaba ??ya kızlar bu arada ben hala adet olmadım.eyvahedigeldismile 2 aydır 25.gün oluyordum. o da geçtğimiz pazartesiydi. ee hadi belki 28.gün olacaktır dedim ama o da geçti:1shok: bişey yoktur,riskli bir durum yoktu bu ay diyorum kendi kendime. ondan test bile almadım daha. ama yarına da olmazsam 30. gün olacak bi test yapmak zorundayımakannehir
cnm hepimizinki öyle emin ol bi dk oturamıyoruz kıçımızın üstüne 48 kiloya düştüm sen düşün!!!bende spiral taktırmadım korkuyom ama her ay stres içindeyimkafamçokkarıştıbenm kız kalktı direk koltuk tepesi anında orda buluyom bi kız bu kadar fena ola bilirmi kız bebişler nasıl bilmiom nasıl sizlerin anaannesine getirim en iyisi kaydirigubbakcemile3ordada bi sürahi su devirdi dün annemin halası nasıl kokmuş krize soktuk kadını gittim yerde hiç oturmaıyom ya sizler:1no2:
ağlatma kzıım gezicem diye defnemi hayretsin otur evinde,elbise sevdasına kuzumun çektiğine bak :)) güle güle giy bari hadiii...selam canlar,,,
ohh bugun herkes yolculuga çıktı :) kazasız belasız gidip dönün inş..
bende bugun aklımda kalan ama çok üşendiğim ne işlerim varsa onlalrı yaptım iyide yorulmuşum ama ya...
dün kızkardeşim defneye bakmak için erken geldi bende annemle buluştum oliviumda sagolsun annecim bana çok cici bi elbise aldı çokta yakıştı kolları açıktı bugunde üstüne bolero almış canım ya mutlu oldum..
eve bi geldimki defne ağlamaktan yüzü gözü şişmiş kızkardeşimde sinir küpü olmuş oda ağlıyo.. ayy yaa ne kadar üzüldüm kimbilir nekadar ağladıneyse ikiside sakinleyince hemencik bişiler yaptık yedik içitik gittiler. 10gibi defneyi yıkadım uyuttum bende ütüye girişmiştim ama ne ütü vardı tam dağ gibiyidi valla neyse tam ütülerim bitti yerleştirirken eşim geldi pat küt ışık falan açıldı azda konuştuk anaa bi baktık bizim kız beşikte ayakta bıdı bıdı konuşuyo saat 1!!!! şoka girdim ve çokta yorulmuştum az dinlenip duş alıp yatmayı planlıyordum ama nerdeeee sadece duş alabildim ve 1saatten fazla aygımda salladım zor uyuttum geri canım çıktı gece gece! bugunde yoruldum sormayın halımı:) neyse işte uzattım.. aman zati hemen yazıp kaçıyoz.. nerde eski sohpetle pehhh:) azcık faceye bakım öptm sizleri..
gerçekten az uyuyormuş cnm Dağhan hala günde üç kez uyuyor..neden uyumazlarki acaba bizi bıraksalar biz uyuruz dimi???off çıldırcam ya kız 5de kalktı 11den buyana uyutmaya çalışıyorum yeni uyudu normalmi ya? artık ünde 1defa uyuyor ve bu saatte yatıyor kafayı yicem ayagıma aldımmı atıyo kendini cep tel müzikle uyuyodu onuda atıyo elinden! başka odada zorla uyuttum uff bende çileden çıkıyorum uzun süre uyumayınca hep paçamda hep ağlar durumda çok düşüyo her düştügünde çığlık koparıp bana bakıp ağlıyo( sonradan çok üzülüyorum ama yatmayınca yastıgına popusuna vurdum bagırdım sonra odada tek bıraktım çok ağladı yaa..
sizlerde uyku düzeni ne kızlar kaç kere uyuyor sizinkiler??
s.d34 slm tatlım h.geldin.. evt z.burnındayım bizde 3sene oldu burdayız. malesef bütün bebişller çok yayamazlar
ohh cnm yaa çok sevindim eğlenmenize,Defnemin bol bol resimlerini çek gerçi söylemeye gerek yok sen zaten çekersinde..hadi iyi tatiller,belki görüşemeyiz,sen geldiğinde ben gitmiş olıurum sanırım...neyse ordan bağlanıocam bende..Selam bacılar a.s.
Nihayet tatildeyim heyoooooo zemuszemus
İki dakika intenet cafeye kaçtım size selam yazayım dedim a.s. Bugün sabah geldik otele. Tatil gibisi yok ya. Çalışan arkadaşlarıma Allah kolaylık versin a.s.
Defdoş çok sevdi havuz ve denizi. Bıraksak hiç çıkmayacak. İştahı da burda fena açıldı maşallahYiyip içip oyun oynayıp uyudu bugün sürekli. Bize sorun çıkarmıyor kuzum sağolsun opuyorumnanaktan
Şimdi nargilemizi içtik odaya geçip okeyde bi posta kocişleri yeneceğiz. Çok özledim sizi valla. Dönüşte modemim yapılmış olur kısmetse katılırım aranıza. Arada gelirim yine. Hepinizi ve kuzularımı öptüm bacılar iyi geceler muckkkkkk a.s.
geç oldu ama sağolasın canım Alpiş iyidir inşallah
sağol canım haklısın sen şimdi Bodrumdasın ama ben yinede cevapladım bak belki okursun
tam dayaklık bu kadın ya
canım ben Pendikteyim sen gel haberleşelim ortayı buluruz
bi o tarih gelsin bakalım kim nerde belli olur canım şimdilik burdayız bakalım
kız ben daha çalışıyorum burdayım bugün görümcem aradı haftaya bize geliyolarmış 4 çocukla ya kalırlarda bi süre ben cuma tatile gircem cumartesi cümbür cemaat misafir 6 kişi onlar2 kaynım görümcem ve biz 11 kişi yemek yap topla temizle bide kızımla uğraş yandım ya bi dinlenip evimi toparlayıp şöyle rahatlasaydım ya bittim ben
kız İstanbula her gelen güzel haberler veriyor 2. kardeş mi yoksa süper bence
kaçma kaçma sen yazma ben yazmayım sonra unutulur gideriz ya başka nasıl görüşcez yoksa
Defneyede kızkardeşinede kıyamadım ya kötü olmuş
olur olur kışa burda herkes biraz sabır
BODRUM BODRUUUUUUUUM
anlıyorlar valla benim kız tavşa kuş ve kedi kpek hastası zaten kuşlara ku ku diyor at lara böööööööö bide ineklere kedilere biyav köpeklerede biyav diyoruz zaten götür bence sever
sıkıntıdandır merak etme ben hep kasıntı oldugumdaay evet ya benim çok sıkıldıgım zmaanlarda olur şu kuzen mevzuları beini çok sıktı ondan büyük ihtimalle, bide üstüne eşimle bozuşmuştuk ondan uzun sürdü galiba. şimdi kafam daha rahat ama geçmediler bitürlü bacaklarım falan berbat durumda her gören korkuyo :)
Selam Herkese Kızlar...
Bugün öğlen 12 de arkadaşımı yolcu ettik,çok üzüldüm ama çok alışmışım çünkü,çok güzel bi hafta geçirdim,benim için süper oldu,biliyosunuz psikolojik olarak çökmek üzereydim,şimdi daha iyiyim.
Dün şileye gittik.Süper biyermiş,gezdik,denize karşı balık yedik,denize girdik.oğluşum ilk kez girdi denize ama bayıldı çıkmıyo sudan,hiç korkmadı sevindim bende...bikaç resim atıcam face'e bakarsınız!!
Şimdi yalnızım oğlumu uyttum takılıyorum,kocam abisiyle sauna keyfi yapmaya gitti,Dağhan uyanınca bizde gidecekmişiz,onuda havuza sokacakmışız..Bakalım uyansında giderim olmadı...
Hepinizi çok özledim ama pek bi sessiz kalmış buralar,yaz boyu böyle olacak sanırım.İdare edicez artık...Hepinizi çok öptüm ...
slm kızlar
berbat bir gece geçirdik akşam üstü zeynep hafifi ateşlenmeye başladı hemen ateş düşürücü verdim
ona rağmen gece çok ateşlendi sürekli ağladı bişeyde yemiyo
nöbetçi eczane aradım buldum calpol aldım en iyisi o bize göre
en azından onu içiyo bari diğerlerini hep suyuna falan karıştırıyorum
bugün de calpol verdim düşmüyo ateşi ya deli olucam birden çıkıveriyo evde derecede yoktu
kaça kadar yükseliyo bilmiyorum yanımda gezdirmem lazım valla ya off
neyse marketten gittim aldım geldim
şimdi iyi 37,3 e kadar düştü ama çıkar birazdan üztüne bişey giydirmiyorum bezi var sadace
Allahım ya insanın evi gibisi yokmuş onu anladım annenin evi de olsa bi yere kadar
kardeşime sinir oldum
zeynep tam uyuyacaktı 13 gibi ababm geldi uyandı anca uyudu valla
bende sinir küpüyüm tüm gece uyumadım zaten bi de karnımdaki var
bişeyde yemedim yiyemiyorumgeçmiyo boğazımdaan
zeynep uyurken azcık yatayım bnede
takip edeyim ateşini çok yükselirse gtürücem acile
eşim nöbette nasıl olsa
ortdan da evime geçerim
offfffffffffff
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?