2009 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

Yok canim Ssk'nin bizimle bir ilgisi yoktu, görümcemin emekliligiyle ilgiliydi, yilan hikayesine dönmüstü iyice. Her üc ayda bir Istanbul'a gitmek istiyor islerim orada oluyor diye ve kafadan 2 hafta kaliyor. Babasina ciddi bir maddi külfet oldugu icin, adam cok dertliydi. O yüzden sormustum ben, Istanbul'da olmak zorunda mi diye.

canımya vallasuyla sadece çorba içtigi kaseyi ve kaşık yıkadım onun haricinde su kullanmadım ama yok dün çok esiyordu bayagı rüzgarda kaldı ondan oldu bide arabada uyuyamayınca çok ağladı oda tetikledi ateş yaptı hala sinirlerim zıplıyo öbür arabayla niye gitmedilerse bide adam tam...... şimdi bişi dicem olmayacak neyse.....bir bagıryor bir bagırıyor çocuk çığlık atarak sesine kalktı ömür törpüsüler aanlayacagın...

gülşahçım saçama degil aynı suçluluk bende de oluyor emeinim tüm anneler bunu hissediyodur sen kendini alıştır bu duruma hem sen yıpranıyosun duru zaten alışacak ama sen böyle yaparsan alışamaz.. büssürü çalışan anne var ama sen çok kafaya takıyosun budurumu.. kendine daha fazla vakit ayır canım sanada iyi gelir duruyada:)

valla öyle mi yazmışım hiç dikkat etmedim gezme arası gelip bakarsam anca o kadar olur işte:roflol:
canım defne de mi hasta noluyor yaz günü bu çocuklara anlamıyorum kii geçmiş olsun canım çok kusarsa götür bence de

selamlar gülşahcım durucuğuma geçmiş olsun kilo önemli değil yaa iyi olsunlarda((
veee lütfen kendini suçlu hissetme biz elimizden gelenin en iyisini yapmaya çalışıyoruz çocuk bunlar tabiki hasta olucaklar

datça'nın çok methini duydum hakkaten güzel yermiş.. bencede görümceni çok takma inş. gönlüne göre geçer tatilin..filizcim kolay gelsin doruguda öptm..

esen dün kustuktan sonra bidaha kusmadı ama çok iştahsız.. yrn ben cildiyeye gidicem şu alerjik durum için çok sıkıntılı ya habire kaşınıyorum bide yara oluyorlar canım yanıyo valla.. bakalım neymiş.. yrn defneneyide gösterirm olmazsa..

Evet cok güzel bir yer, Bodrum ve Marmaris gibi kalabalik degil, daha sakin ve dogayla ic ice. Tavsiye ederim eger Ege taraflarina tatil düsünürseniz.

Kasintin icinde, insallah etkili bir tedavi yöntemi bulunurda, kurtulursun canim.

selam kızlarr öle yorgunum ki valla gecmişi okudum ama ne aklımda tuttum nede alıntı yapacak vaktim ve halim var
hasta olan bebişlere gecmiş olsun ishal kusma ve atese dikkat hanzade atlattı biliyorsunuz ama yavrum 1 kiloya yakın kilo verdi cok sükür bu ara 3 gündür yemesi düzeldi dikkat edin
neysem tatilde gelenler hoşgeldiniz güzel vakit gecirmenize ve bebişlerin eglenmesine sevindim

ayyy bende sabahtan kalktım ev süpür buzdolabını temizle mutfagı temizle camasır ütü derken cantalarımızı hazırladım cok sükür mehmet örünce kızıcak bu nekadar esya diye ama napim hanzadenin duruu belli olmuyor
benimde bir kötü huyum var zurnanın zırt dediği yerde ev temizliğine girisirim hemde dip köse ne alemi var bugun yapmanın evde seleserpe otururken yap yok anacım illa dar zamanda yapcam
neyseki işler bitti hanzade uyudu birazdan mehmet gelir bizde gideriz
amanın bugun sabah noldu 7 de hanzade mızırdandı bende uykusu arasında zaar diye gidip mama yaptım geldim ki abartmıyorum cocugun omuzlarına kadar çşi cıkmıs ayyyy hemen banyoyu hazırladı mehmet altını actımkiiii bel karım tüm ishal bulaşmısss ayyy kafayı yedim yatak yorganda batmıs tabii nasıl gecicek bu cocugun ishali bilmem
yün yataktı altındaki bağa götüreyimde halam gelsin yıkayalım bari beraber öfff bi dünya iş
neysem hatunlar benden bu kadar bugun gidiyorum takribi 10 gün sonra görüşürüz face gelirim bakarım cepten neler yaponuz
hadi cooooookkkkk öptm kendinize ii bakın

nurran iyi tatiller sanada ishal için ishal maması var 3kere oldu söylüyorum.......

amaaann canım tatlı isiyodu kaç gündür heryerde sütlaç yiyorum bende bugn serin bi tatlı yapım dedim şu tubanın meşhur buzlu pastasından yaptım,yaptım ama defne hem zırlıyo hemde paçamda hemede malzeme yok! neyse malzeme işini sepetle çözdük ama defne hanım neye elime atsam istiyoo.. ayyy valla yemekli misafir gelse şu aralar asla kabul etmicem çok zor oldu..
saat 4ügeçiyordu kalktı ama baktım uyuyacak gibi şu malum şarkıyla bide artık titreşimide açık olacak ve çenesinin altına sıkıştırıyo tel. 7.kere dinlerken şarkıyı zor bela daldı.. azıcık uyusun kuzucum daha sakin olur inş. buarada ateşi yok çok şükür...

hoşbuldum filizcim memnun oldum mayıs anneleri ne güzel burası kalabalıkmış ama kusura bakmayın hala ismleri karıştırıyom malesef benm cadı kızım bi dakka koltuk tepesinden inmiuo pcye oturtmuyo otursamda modem onun kucağında yemek desen hiç yemiyo çok cadı ne yapcam bu kızla ben bilmem

Ziyani yok canim, ben ilk geldigimde daha kalabalikti burasi ve bende cok karistiriyordum herkesi birbirine. Zamanla alisirsin.
Cadi kizina gelince, kiz cocuklari genelde cadi oluyorlar diyecegim ama benim oglumda ayni. Koltuklarin tepesinden inmiyor. Daha yürüyemiyor ama elinden tutup yürümeyi ögrettigimde kosuyor ve kosturmayinca cok sinirleniyor, bagiriyor. Ama hakkini yemeyeyim, uslu bir cocuk aslinda. Benimle yalniz kaldigi icin, sIkIliyor, o yüzden ne yapacagini sasiriyor bazen ve aksilesiyor.

biz kalabalığız cnm anneme yakınım teyzesi yeğenm hep bir aradayız ama yinede hysuz hiç bir şeyle oymıyo ilgilenmiyo bilmem sizin bebeişlerde böylemi o yüzden hiç oyuncak bile almadım ilgilenmiyp öyle şeylerle malesef en zor bu dönemmiş onu anladım

iyi akşamlara.s.
Ahseni parka götürdük şimdi girdik eve uyudu kuzum dönüşte inşallah uyanmadan sabaha kadar yataa amiiiiiiiiiiiiiiiiinnnnnnnnnnnnn

nurancım güle güle git canım bol bol eğleninna.s.
nurten senin akıllı kız oldu cadı heeee sürekli şikayet halindesin bakıyorum:)))

cnm çok geçmiş olsun şimdi iyidir umarım zeynep.
ayy cidden süper oldu çok sağol cnm amin..
ohh iyi gezmeler sizede,ne güzel olur bağ evi..
hoşgeldin tubacım,özledik valla.Zaten azlığız gördüğün gibi!!

Tatiliniz süper geçmiş çok sevindim gittiğiniz yere bayıldım hem sakin görünüyor hemde çok güzel..Bi ara neresi olduğunu bizede söyle,bazen oteller sıkıyo insanı,ne güzel yeşille maviyle içiçe biyermiş.Serracımın eğlenmesine sevindim,sana kolay gelsin cnm işlerinde.
Sorma Filizcim çok iyi oldu Nuraycımın gelmesi,insan arkadaş sohbetlerini çok özlüyor.bolca hasret giderdik zaten.
Sende tatile gidiyorsun demek,ohh gel hayatım insanın memlketi gibisi yok!
sağol cnm evet güzel günler geçirdik arkadaşımla keyfim yerine geldi..

Duruya çok üzüldüm iyidir şimdi umarım,
ayy arabadada mı ayakta uyuyor nurten inanmıyorum senin işin cidden zormuş güzelim.İnsanlarda düşüncesizlik yapmışlar keşke açıkca söyleseydiniz,müsait değil bizim araba diye.
Neyse Defnecik iyi dimi şimdi?
artık kendini suçlamaktan vaçgeç güüzelim yaa ne ilgisi varki!!
cnm bence telefonu o kadar yaklaştırma,nebiliyim çok zararlıymış,hadi müzik dinliyorda,Dağhanda dinliyor ama çenesinin altında tutup titreşim açmasına izin verme ne olur!!

Selam Kızlar,,

Dün eltime gittim bende Dağhan uyanınca,bahçede oynadı kuzum çimlerde,bayıldı,çok sevdi,zaten özgür ruhlu benim oğlum bayılıyor kendi kendine takılmaya.çay filan yaptık aşağıda piknik yapar gibi yiyip içtik,onlar havuza girdiler,bizde oturduk.Akşamda eltimle alışveriş merkezine gittik Dağhana deniz ayakkabısı almak için,ayaklar tombulya şeffaf olanlar olmadı bizde böyle köpük gibi olanlar varya renkli onlardan aldık,inşallah severde sahilde sorunsuz giyer ayağına.Sonrada evimize geldik.

Bugünde sabahtan beri evdeyim,bi ara pazara gidip geldim sadece,komşumla oturduk,yedik içtik,öyle yanii..tam ev hanımı modunda,bazen çok garip geliyo bu bana ama böyle..

Şimdi oğlumu uyttum adamcağızda burda sızdı uyandırıp yatağa gönderiyim bari bende gidiyim

Hadi hepinize iyi geceler kızlar,

Bizde haftasonu gidiyoruz hazırlıklara başlamam lazım artık!!!

merhaba şekerlerim:)) biz memlekete geldik dün akşam. yayladayız şimdi kayınvalidede. oğluşum uyudu. bende VINN'ı kontrol edeyim dedim, çok şükür çekiyor:)) 2 aylık tatil netsiz hiç çekilmiyordu. nyseki artık net var,ara ara girerim fırsat buldukça.
bu arada o bahsettiğim gün yaptım testi, negatif çıktı çok şükür. ama daha dün adet olabildim. niye bu kadar geckti bilmiyorum ama neyseki oldum!!
yarın maraş'tan öğretmen arkadaşlar geliyor. onları denize götürecez. kız kardeşimin erdemli de havuzlu yazlıkta evi var. orda kalacaz arkadaşlarla beraber 4-5 gün. gelecek hafta salı günü de yola çıkıyoruz inşallah istanbul'a.
hepinize öpücükler:))

Benim oglum oyuncaklariyla oynuyor genellikle Sibel'cigim. Ama bende yaninda onunla oynuyorum, birlikte oyun icat ediyoruz. Kendi basina tek kalinca, bir süre sonra sIkIliyor.

Evet, havaalanindan indikten sonra derin bir nefes aliyorum canim. Hatta ilk yillar, ucakta cam kenarinda oturuyorsam eger, Marmara Denizini gördügümde kendimi tutamayip agliyordum.

Benim oglum yabani biraz canim, cimlerden bile korkuyor. Belki benim sucum, üsütmeyeyim diye, bahceye cok az cikarttim, genellikle arabasiyla dolasiyorduk.

Gözün aydin Ayse'cigim, hem yayla, arada da internet keyfi yaparsin artik...

Tünaydinlar!

Terk edilmis, eski binalara döndü forum iyice. Ara ara gelip gidiyorum, pek kimsecikler ugramamis...
Sabahtan beridir, bir kisim temizlik, alis-veris, Dorugun karnini doyurup uyutma derken, ancak oturabildim. Bu aralar, Doruk öglen uzun uykuya basladigi icin, kitap okumaya da basladim, kendimi daha iyi hissediyorum kizlar. A'dan Z'ye Pozitif Disiplin diye bir kitap almistim Istanbul'dan, onu okuyorum. Cok faydali bir kitap cocuk yetistiren ebeveynlere, özelliklede bazen nasil davranacaklarini sasiranlara göre tam.

Kızlar merhabalara.s.
Çok kalamıcam zar zor geldim internete fenalardayım , pzt günü dr a gittim keşanda damla verdi ama bu hafta içi tekirdağ göz hast.ne gidicem ve onların söylediği tedaviyi uygulayacağım, burdaki dr diğer dr için anlaşılan tecrübesiz bir dr muş dedi ama hangisine güveneceğimi şaşırdım

Bu aralar çok kusuyorum kızlar su dahi zor içiyorum ama kustukça yine yine yiyiyorum hem hamişim hem emziriyorum susuz nasıl olacak bilmem...

Kağanda bu aralar çok kudurdu bereket annemlerin yanındayım yoksa çok zor olacaktı...

Geçmişe bakamıyorum inş tüm annişler ve bebişler iyidir öpüldünüz
opuyorumnanaktan

selamlar kkızlara.s.
annemdeyim ben sabah kahvaltıdan sonra anneme geldik Ahseni birlikte denize götürdük kuzum çok güzel eğleniyor:))
resimlerini çektim cadının meyvesini yedi kumda oynarken sonrada baktım çok uykusu geldi eve döndük şimdi uyuyor kalkınca eve gidicez akşama misafirlerim varbişeyler hazırlamam lazım

Ayşecimnetin olması iyi oldu arada girersin hem sen sıkılmazsın hem de biz seni özlemeyiz şekercim:))

bu ne yavss kimse gelmedi mi geliyorum gidiyorum kimsecikler yok
hadi kızlar hareket birazzz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…