valla öyle mi yazmışım hiç dikkat etmedim gezme arası gelip bakarsam anca o kadar olur işte:roflol:selam canlar,,,,
kız esen ahsenin durmadıgı geceki yazında yarında eşimin nikahı var geç gelirim merak etmeyin yazmışsın ne güldüm heee allah korusun bide çok mutlusun geç gelirmişbu arada ne oluyo beu kızllara anlamadım defnde hep ağlar vaziyette (
tuba hoşgeldin canımmm tatilgüzel geçmiş sevindim ya zaten güzel geçmesini beklemedigin ve heyecanlanmadın herşey güzel gecer olsun filizin dedigi gibi seneye uzun kalırsınız inş...
filizcim sizde türkiyeye geliyorsunuz dimi? hadi hayırlısı inş. güzel günler geçirirsiniz görümce kabusu olmadan :)
fredacım arkadaşın gitmiş cnm allah kavuştursun öptm.
gülşah canım geçmiş olsun dünde biz kaynanamın yanına vizeye gitti gelirkende defne kustu ve busabah ateşi çıktı hay ya azıcık hava degişimi etkiliyo bunları...
gelelim bize,,,
dün her sabahki rutin kalkışımızdan sonra kahvaltı bulaşık falan bende pazara gitmeye hazırlanıyorken eşim mutfaga gelip hadi vize ye gidelim dedi! neee dedim megersem bizimkisi annesini aramış kaynanam vizede yaşıyor ve orada fabrikada çalışıyor çok yoğun çalışıyorlarmış ve haftalardır bu pazar tatil vermişler, neyse bize ist.olan kutlayın teyzesine bayagıdır gitmiyorduk megersem kaynım teyzesini ve eniştesi alıp vizeye geçmişler bizmkinede haber vermemişler nasıl olsa gelmez diye :) kutlay onları arayıp herkesin orda oldugunu duyunca ve çok ısrar etmişler gel diye ama bu gelemem çok işim vardemiş kapamış bana geldi süpriz yapalım dedi iyide dedim kaç saat sürer saat 1! dedi 2 satte ordayız jet gibi hazırlandık 1,30da yola çıktık...
defneye 1biberon mama yaptım yastık battniye neyim varsa aldım arka koltukta mamasını yedi sallaya sallaya uyuttum ve yol boyu uyuudu hiç sesi çıkmadı keyifli bi şekilde gittik, köyde çok güzeldi ayçiçekleriyle dolu bi köydü bizi görüncede çok şaşırdılar iyi oldu vallaa. ama dönüşte teyzesi ve eniştesi tutturdular biz kutlaylarla dönecez ayyyy nasıl tepem attı kutlay bana baktı ben kutlaya:) geldiginiz arabaya binip dönün işte daha ne macera arıyonuz o diil defne oarda hiç uyumadı ve çok uykusu vardı neysem yola çıktık cadı durmadı ağlaaarr ağlaaaarrr bi oyana atar kendini bubuyana.. eniştesi dediki ver azcık ben tutayım iyi dedim ona verdim bi arar ses çıkmadı sonradan bi kustu defne adamın cepleri dahil kusmuk oldu içimden iyi oldu size dedim ayyy zoraki bi temizlikten sonra kadının bacaklarının üstüne koyup ayaklarımı öyle salladım ama ne zorlandım ya gelinde bana sorun burnumdan geldi dönüş yoluda tıkalıydı offf ki ne off yol boyu uyudu evde uyandı ilaç verdim yıkadım biz yıkandık valla gözümü açamıyordum onu beşigine attım ben de yatagıma uzandım saat3tü ben dalmışım bi baktım defne beşiginde ben yatagımda kutllay kanepede uyuyup kalmışız:)
geceden buyana agzına lokm a sürmüyor 3kaşık kahvaltı etti şurup verdim azda mama yedi şimdi uyuyor hafif ateşli gibi inş. dahada ilerlemz ya
ayy çok mu uzattımmı ne ya???
kızlar merhabaa
yavas yavas toplanmaya baslamışızz
tugba donmüşsün canım tatılden sevındım senın aDINa tatılın guzel gecmesıne resımlerınızı gordum facede cok mutlu gozukuyosunuzz allah bozmasın canım
ferda allah kovustursun arkadasın gıtmış denız keyfı yapmışsınızz resımlerı goremedım bı bakayım barı napıyo benım mutfak faremm
nurten nıye defne öle hırçınlaştıkı annenın yakında olması ne guzel daralınca at kendını baba evınee:)
esen bacım sende bı tatıle gırdın tum gun bı faalıyet var gez dolaş benım yerımedee
pınarcımda gelmıss taa bodrumlardan düşünmüş bızı ne guzel ya bolbol dınlenın kızlarrr
dıger bodrum ekıbınden ses yok sanırım umarım onlarda eglenıyolardır cokkk
bıze gelınca hafta sonu gıttık adapazarına gulduk eglendık damat gorduk super gectı dun gecede eşimin işlerınden dolayı saat 7gıbı evdeydık yemektı banyoydu duru 10da yattı sabah 6,30gıbı bı kalktıkkı kusmaya basladı 8e kadar sureklı aldık dogru hastaneye vırus varmıs bagırsaklarda tum kış hastalanmadık yaz geldı ıkı haftadır cıkamadık hastaneden allah beterınden saklasın tabı
ılac verdı kusması devam ederse yıne goturecez serum baglıcaklarrr senağlama
1haftada 300gr vermıs kuzum öle ıstahsızkı öf ya neyse buda gececek ınsallahhh
gorusurusss
cnm çok geçmiş olsun şimdi iyidir umarım zeynep.slm kızlar
berbat bir gece geçirdik akşam üstü zeynep hafifi ateşlenmeye başladı hemen ateş düşürücü verdim
ona rağmen gece çok ateşlendi sürekli ağladı bişeyde yemiyo
nöbetçi eczane aradım buldum calpol aldım en iyisi o bize göre
en azından onu içiyo bari diğerlerini hep suyuna falan karıştırıyorum
bugün de calpol verdim düşmüyo ateşi ya deli olucam birden çıkıveriyo evde derecede yoktu
kaça kadar yükseliyo bilmiyorum yanımda gezdirmem lazım valla ya off
neyse marketten gittim aldım geldim
şimdi iyi 37,3 e kadar düştü ama çıkar birazdan üztüne bişey giydirmiyorum bezi var sadace
Allahım ya insanın evi gibisi yokmuş onu anladım annenin evi de olsa bi yere kadar
kardeşime sinir oldum
zeynep tam uyuyacaktı 13 gibi ababm geldi uyandı anca uyudu valla
bende sinir küpüyüm tüm gece uyumadım zaten bi de karnımdaki var
bişeyde yemedim yiyemiyorumgeçmiyo boğazımdaan
zeynep uyurken azcık yatayım bnede
takip edeyim ateşini çok yükselirse gtürücem acile
eşim nöbette nasıl olsa
ortdan da evime geçerim
offfffffffffff
ayy cidden süper oldu çok sağol cnm amin..sıkıntıdandır merak etme ben hep kasıntı oldugumda
seher vakti kalk soguga yakın ılık suyun altına bir anda gir ve kırmızı bişeye sarın gecer derlerdi koca karı lafları ama yaptım ben gecti sende bi dene istersen
kız nurten aferin cizelge oldu sanırım ben nekadan beceriksizim öleeee:teytey:
iyi olmustu arkadasının geldigi sanada degişiklik hemde moral oldu neyse Allah kavustursun
daghanında denizi sevmesi ne hoşşş bakalım benim kız ne zman denizle tanısacak
valla siz anlattıkca içim gidiyor
gecmiş olsun canım aman dikkat et sen hem kendine hem kıza
hanzade gibi olmus atesi yükselirse hemen acile koş
valla haklısın ananın evide olsa insanın kendi evi gibi yok yıllarca ana evinde yasadık ama Rabbim cok sükür kendi evimizin muhabbetini vermişte evimizde rahat ediyoruz neyse tekrar gecmiş olsun
ohh iyi gezmeler sizede,ne güzel olur bağ evi..bende nihayet girebildim kk ya
sabah 9 da kalktık kahvaltı ortalıgı topla derken mehmet işe gitti kızımı uyuttum
telefonun sarjı bitmiş actımki annem aramıs 10 kere korktum hemen aradım meğerse kahvaltıya gitmişler içlerine sinmemiş bizide cagıracaklarmıs ama telefonun kapalymıs ayyy kocişi neden aramadınız hemen gelirdik dedim kaydirigubbakcemile3 rahatsız etmek istememişler neyse alacagım olsun dedim
sonra onlar geldi hoş beş derken kızın tekrar uykusu geldi şimdi uyuttum anca geldim
hazırlık yapıyorum yarın aksam baga tasınıyorum annemler salı günü gidicek izmire bizde onların yoklugunda serin serin bagda oturalım dedk
kıyafetleri hazırladım buzdolabını emizledim camasır yıkanıyor yarında evi elden geciririm aşsamada inşallah gideriz takribi 10 gün yokum malesef nette yok napcaksam cok merak ediyorum arada kacamak yaparım evime geirim bakarım sizlere
cok öptm hatunlar
buakşamda kaynanamlara gidicez malesefffalsanaalsanasmile
hoşgeldin tubacım,özledik valla.Zaten azlığız gördüğün gibi!!günaydinnnnnn hatunlar a.s.
oyyy buralar epey sessiz kalmiş :) benim bildigim 5 kişi tatile cikmişti :) ama buraya bakilirsa cogu kişi cikmiş gibi :)
cumartesi aksami geldik eve cok sukur :) gecen cumartesi cikmiştik..ay ogun bi türlü işim bitmedi..burayada bişey yazamadan gittimidoya bile zor yetiştik ogun sayemde :)
cok sukur cok güzel bi tatil gecirdik..biliyorsunuz tamamen ümidi kesmiştim bu yaz :) ama cok sukur sonanda değişti herşey..
tatil köyünde 4gece kaldik..keşke eşimi dinleyip 5-6 geceliğine rezervasyon yaptirsaydik..yeni acildigi için cesaret edemedim ben..ama cok pişman oldum sonradan :) cünkü harika gecti :) kizcemde bizi hiç üzmedi sagolsun :)
sabahlari 8 gibi kalktik..serros yüzünden tabi :) dogru kahvaltiya..kahvaltidan sonrada cay-kahve keyfi sonrada 10da havuza gittik hergün..12-1 gibi ögle yemegine gectik..ordan serrosu uyutup babasina biraktim genelde..hemen havuza kosuyordum gene :)) aquadan kaydim hep serros uyurken :)))) sonra serrosla bi posta daha derken aksam oluyordu işte :) ay bide hergün yagmur yagcak diye bekledim..meteoroloji 4günde yagmurlu gösteriyordu..ama cok sukur bi gram bile yagmadi orda :) hep güneş vardi :) araplaşip geldik :)))
serros hiç huysuzluk etmedi havuzda..önce minikler havuzuna sokayim dedim..ama orayi sevmedi hiç..çocuklar sürekli şap şup atladiklari için tirsti benim kiz :) büyükler havuzununda kenarinda oturup ayaklarini soktu..ne cikmak istedi ne girmek istedi ilkgün :) sonra aliştirdim..zaten 1-2 saat vakit gecirince hemen uykusu geliyordu kuzumun :) cok sukur hasta pasta etmeden gecirdik :) ama aklim hala orda :)))
perşembeden sonra karamürsele gectik..c.teside eşimin anneannesinin köyüne gittik..tavuklar,ördekler,agaclar,mangal derken gene kostura kostura zor yetiştik idoya :) ve geldik evimize :)
oyyy okadar işim varki..2 bavul camasir var basta :S evde cok pislendi..temizlik yapmadan gitmiştim..nerden baslayacagimi şaşirmiş bi halde oturuyorum suanda..ütüde yapmam lazim..oturup aglasammi napsam :)))
geçmişi cok okuyamadim..enson zeynep hasta olmusacil şifalar kuzuma inşaAllahhh a.s.
ferdacim arkadasin gitmiş..güzel bi hafta gecirmenize sevindim a.s. zamanlamasi iyi olmus senin için..
esencim gene ordan oraya bakiyorum :) bi durda motorun sogusun be hatun :))
sibelcim hoşgeldin aramiza a.s. ben tuba,kizimda ayse serra :)
nurancim iyi tatiller şimdiden..değişiklik olur iyi karar vermişsiniz..ama gercekten internet olmayinca zor oluyor :)) alişmişiz anacim :) telden face'e rahat giriliyorda kk'ya zor giriliyor..yada bana öyle denk geldi bilemicem :) ama güzelce dinlenmene bak :)
semos,gülhan,pinar,sibel,esra tatilde sanirim :) inşaAllah güzelce gecirip gelirler :)
herkes iyidir inşaAllah..hepinizi kocaman öptüm a.s. calişanlara kolaylar gelsin,evde duranlarada :)
oyyy nereden baslicam ben bu temizliğe yaaaa :S bende onu düşüneyim en iyisi :S
Sorma Filizcim çok iyi oldu Nuraycımın gelmesi,insan arkadaş sohbetlerini çok özlüyor.bolca hasret giderdik zaten.Selamlar Kizlar,
Havalar burada feciydi birkac gündür, evin ici 31 dereceye kadar cikti düsünün artik. Ki, bizim ev genelde yaz kis cok serin olmasina ragmen, terlemekten uyuyamiyorduk. Hal böyle olunca, kendimizi zor disari atiyorduk ve aktif olamadim bu nedenle.
Cogumuz tatile cikmis, dilerim herkes güzel tatil hikayeleriyle döner. Bizde bu ayin 24 ünde cikiyoruz. Hos pek tatil sayilmaz, esimin ailesinin yanina gidecegiz ama deniz kenarinda bir köyde oturuyorlar, turistlik bir yer ve cok güzel. O nedenle tatil gibi olacak bizim icin. Oradan, birkac günlügüne bir yerlere kacariz belki, evlilik yildönümüzde ayin 28 inde cünkü...
Tuba hosgeldin diyeyim ilk olarak sana canim. Güzel bir tatil gecirmissiniz, resimlerinizdende belli. Bir dahaki seneye daha uzun rezerve ayarlar, acisini iyice cikartirsin artik...
Sibel, hosgeldin canim. Benim adimda Filiz, oglumda Doruk. Kizinin istahsizligindan bahsetmissin. Bizde de var dönem dönem ama daha cok disleriyle ilgili. Sadece süt icmesine izin verme derim ben, birkac kasik bile olsa ana ögünlerini mutlaka tattirmani öneririm. Kilosu öyle kaygilanmani gerektirecek bir durumda degil gerci ama yine de sadece sütle nereye kadar. Süt istediginde verme bir süre, cok acikinca mecburen yemek yemeyi tercih edecektir. Ben öyle yaptim birkac kez ve sonuc basarili oldu.
Nurten'cigim, stresli zamanlar gecirmissin. O uyumama kabusu bizdede oluyor bazen ve ellerim titriyor benimde, kizdigimda oluyor kendimi tutamiyorum bazen. Bizim uyku düzenimiz, oturdu sayilir ama. Aksam, 20:30-22:00 arasi bir saatte uyutuyorum, karnini doyurup sütünü icirerek ya da emzirerek. Gece bir kere kalkiyor aciktiginda geri uyuyor. Bazen hic uyanmiyor sabaha kadar. 06:00-08:00 arasi kalkiyor genelde. Öglene dogru 2-3 saat uyuyor o kadar. Böyle giderse düzenimiz, cok iyi ama sarkmalar oluyor bazen.
Ferda'cigim, arkadasinin gelmesi doping etkisi yaratmis sende. Ne güzel, bir hafta doya doya gezmissiniz, sohbet etmissinizdir. Insanin insana ne cok ihtiyaci var degil mi? En kisa sürede yenilersiniz umarim bu ziyaretleri...
Esen senin cadi tam cadi olmus desene. Yerim onu ben...
Özlem, gecmis olsun canim kuzuna. O kadar strese girme ama sunun surasinda ne kadar kaldi doguma...
Aklima gelmeyen tüm arkadaslara selamlar ayrica. Görüsmek üzere...
sağol cnm evet güzel günler geçirdik arkadaşımla keyfim yerine geldi..kızlar merhabaa
yavas yavas toplanmaya baslamışızz
tugba donmüşsün canım tatılden sevındım senın aDINa tatılın guzel gecmesıne resımlerınızı gordum facede cok mutlu gozukuyosunuzz allah bozmasın canım
ferda allah kovustursun arkadasın gıtmış denız keyfı yapmışsınızz resımlerı goremedım bı bakayım barı napıyo benım mutfak faremm
nurten nıye defne öle hırçınlaştıkı annenın yakında olması ne guzel daralınca at kendını baba evınee:)
esen bacım sende bı tatıle gırdın tum gun bı faalıyet var gez dolaş benım yerımedee
pınarcımda gelmıss taa bodrumlardan düşünmüş bızı ne guzel ya bolbol dınlenın kızlarrr
dıger bodrum ekıbınden ses yok sanırım umarım onlarda eglenıyolardır cokkk
bıze gelınca hafta sonu gıttık adapazarına gulduk eglendık damat gorduk super gectı dun gecede eşimin işlerınden dolayı saat 7gıbı evdeydık yemektı banyoydu duru 10da yattı sabah 6,30gıbı bı kalktıkkı kusmaya basladı 8e kadar sureklı aldık dogru hastaneye vırus varmıs bagırsaklarda tum kış hastalanmadık yaz geldı ıkı haftadır cıkamadık hastaneden allah beterınden saklasın tabı
ılac verdı kusması devam ederse yıne goturecez serum baglıcaklarrr senağlama
1haftada 300gr vermıs kuzum öle ıstahsızkı öf ya neyse buda gececek ınsallahhh
gorusurusss
ayy arabadada mı ayakta uyuyor nurten inanmıyorum senin işin cidden zormuş güzelim.İnsanlarda düşüncesizlik yapmışlar keşke açıkca söyleseydiniz,müsait değil bizim araba diye.selam canlar,,,,
kız esen ahsenin durmadıgı geceki yazında yarında eşimin nikahı var geç gelirim merak etmeyin yazmışsın ne güldüm heee allah korusun bide çok mutlusun geç gelirmişbu arada ne oluyo beu kızllara anlamadım defnde hep ağlar vaziyette (
tuba hoşgeldin canımmm tatilgüzel geçmiş sevindim ya zaten güzel geçmesini beklemedigin ve heyecanlanmadın herşey güzel gecer olsun filizin dedigi gibi seneye uzun kalırsınız inş...
filizcim sizde türkiyeye geliyorsunuz dimi? hadi hayırlısı inş. güzel günler geçirirsiniz görümce kabusu olmadan :)
fredacım arkadaşın gitmiş cnm allah kavuştursun öptm.
gülşah canım geçmiş olsun dünde biz kaynanamın yanına vizeye gitti gelirkende defne kustu ve busabah ateşi çıktı hay ya azıcık hava degişimi etkiliyo bunları...
gelelim bize,,,
dün her sabahki rutin kalkışımızdan sonra kahvaltı bulaşık falan bende pazara gitmeye hazırlanıyorken eşim mutfaga gelip hadi vize ye gidelim dedi! neee dedim megersem bizimkisi annesini aramış kaynanam vizede yaşıyor ve orada fabrikada çalışıyor çok yoğun çalışıyorlarmış ve haftalardır bu pazar tatil vermişler, neyse bize ist.olan kutlayın teyzesine bayagıdır gitmiyorduk megersem kaynım teyzesini ve eniştesi alıp vizeye geçmişler bizmkinede haber vermemişler nasıl olsa gelmez diye :) kutlay onları arayıp herkesin orda oldugunu duyunca ve çok ısrar etmişler gel diye ama bu gelemem çok işim vardemiş kapamış bana geldi süpriz yapalım dedi iyide dedim kaç saat sürer saat 1! dedi 2 satte ordayız jet gibi hazırlandık 1,30da yola çıktık...
defneye 1biberon mama yaptım yastık battniye neyim varsa aldım arka koltukta mamasını yedi sallaya sallaya uyuttum ve yol boyu uyuudu hiç sesi çıkmadı keyifli bi şekilde gittik, köyde çok güzeldi ayçiçekleriyle dolu bi köydü bizi görüncede çok şaşırdılar iyi oldu vallaa. ama dönüşte teyzesi ve eniştesi tutturdular biz kutlaylarla dönecez ayyyy nasıl tepem attı kutlay bana baktı ben kutlaya:) geldiginiz arabaya binip dönün işte daha ne macera arıyonuz o diil defne oarda hiç uyumadı ve çok uykusu vardı neysem yola çıktık cadı durmadı ağlaaarr ağlaaaarrr bi oyana atar kendini bubuyana.. eniştesi dediki ver azcık ben tutayım iyi dedim ona verdim bi arar ses çıkmadı sonradan bi kustu defne adamın cepleri dahil kusmuk oldu içimden iyi oldu size dedim ayyy zoraki bi temizlikten sonra kadının bacaklarının üstüne koyup ayaklarımı öyle salladım ama ne zorlandım ya gelinde bana sorun burnumdan geldi dönüş yoluda tıkalıydı offf ki ne off yol boyu uyudu evde uyandı ilaç verdim yıkadım biz yıkandık valla gözümü açamıyordum onu beşigine attım ben de yatagıma uzandım saat3tü ben dalmışım bi baktım defne beşiginde ben yatagımda kutllay kanepede uyuyup kalmışız:)
geceden buyana agzına lokm a sürmüyor 3kaşık kahvaltı etti şurup verdim azda mama yedi şimdi uyuyor hafif ateşli gibi inş. dahada ilerlemz ya
ayy çok mu uzattımmı ne ya???
artık kendini suçlamaktan vaçgeç güüzelim yaa ne ilgisi varki!!nurtencım gecmıs olsun sanada ama bı doktora goster derım sulardanmı oldu nedır duruda ates olmadı allahtan ama olursa paranox fıtıl ver dedı
çok şükür duru uyanmış ve kusmamıss:Saruboceq:
her hasta oldugunda kendımı suclu hıssedıyorum sacma oldugunu bıldıgım halde çalışan anne olmakta cok zorrr ona yetebılmek ıcın kendımı unutuyorum
cnm bence telefonu o kadar yaklaştırma,nebiliyim çok zararlıymış,hadi müzik dinliyorda,Dağhanda dinliyor ama çenesinin altında tutup titreşim açmasına izin verme ne olur!!nurran iyi tatiller sanada ishal için ishal maması var 3kere oldu söylüyorum.......
amaaann canım tatlı isiyodu kaç gündür heryerde sütlaç yiyorum bende bugn serin bi tatlı yapım dedim şu tubanın meşhur buzlu pastasından yaptım,yaptım ama defne hem zırlıyo hemde paçamda hemede malzeme yok! neyse malzeme işini sepetle çözdük ama defne hanım neye elime atsam istiyoo.. ayyy valla yemekli misafir gelse şu aralar asla kabul etmicem çok zor oldu..
saat 4ügeçiyordu kalktı ama baktım uyuyacak gibi şu malum şarkıyla bide artık titreşimide açık olacak ve çenesinin altına sıkıştırıyo tel. 7.kere dinlerken şarkıyı zor bela daldı.. azıcık uyusun kuzucum daha sakin olur inş. buarada ateşi yok çok şükür...
biz kalabalığız cnm anneme yakınım teyzesi yeğenm hep bir aradayız ama yinede hysuz hiç bir şeyle oymıyo ilgilenmiyo bilmem sizin bebeişlerde böylemi o yüzden hiç oyuncak bile almadım ilgilenmiyp öyle şeylerle malesef en zor bu dönemmiş onu anladım
cnm çok geçmiş olsun şimdi iyidir umarım zeynep.
ayy cidden süper oldu çok sağol cnm amin..
ohh iyi gezmeler sizede,ne güzel olur bağ evi..
hoşgeldin tubacım,özledik valla.Zaten azlığız gördüğün gibi!!
Tatiliniz süper geçmiş çok sevindim gittiğiniz yere bayıldım hem sakin görünüyor hemde çok güzel..Bi ara neresi olduğunu bizede söyle,bazen oteller sıkıyo insanı,ne güzel yeşille maviyle içiçe biyermiş.Serracımın eğlenmesine sevindim,sana kolay gelsin cnm işlerinde.
Sorma Filizcim çok iyi oldu Nuraycımın gelmesi,insan arkadaş sohbetlerini çok özlüyor.bolca hasret giderdik zaten.
Sende tatile gidiyorsun demek,ohh gel hayatım insanın memlketi gibisi yok!
sağol cnm evet güzel günler geçirdik arkadaşımla keyfim yerine geldi..
Duruya çok üzüldüm iyidir şimdi umarım,
ayy arabadada mı ayakta uyuyor nurten inanmıyorum senin işin cidden zormuş güzelim.İnsanlarda düşüncesizlik yapmışlar keşke açıkca söyleseydiniz,müsait değil bizim araba diye.
Neyse Defnecik iyi dimi şimdi?
artık kendini suçlamaktan vaçgeç güüzelim yaa ne ilgisi varki!!
cnm bence telefonu o kadar yaklaştırma,nebiliyim çok zararlıymış,hadi müzik dinliyorda,Dağhanda dinliyor ama çenesinin altında tutup titreşim açmasına izin verme ne olur!!
Selam Kızlar,,
Dün eltime gittim bende Dağhan uyanınca,bahçede oynadı kuzum çimlerde,bayıldı,çok sevdi,zaten özgür ruhlu benim oğlum bayılıyor kendi kendine takılmaya.çay filan yaptık aşağıda piknik yapar gibi yiyip içtik,onlar havuza girdiler,bizde oturduk.Akşamda eltimle alışveriş merkezine gittik Dağhana deniz ayakkabısı almak için,ayaklar tombulya şeffaf olanlar olmadı bizde böyle köpük gibi olanlar varya renkli onlardan aldık,inşallah severde sahilde sorunsuz giyer ayağına.Sonrada evimize geldik.
Bugünde sabahtan beri evdeyim,bi ara pazara gidip geldim sadece,komşumla oturduk,yedik içtik,öyle yanii..tam ev hanımı modunda,bazen çok garip geliyo bu bana ama böyle..
Şimdi oğlumu uyttum adamcağızda burda sızdı uyandırıp yatağa gönderiyim bari bende gidiyim
Hadi hepinize iyi geceler kızlar,
Bizde haftasonu gidiyoruz hazırlıklara başlamam lazım artık!!!
merhaba şekerlerim:)) biz memlekete geldik dün akşam. yayladayız şimdi kayınvalidede. oğluşum uyudu. bende VINN'ı kontrol edeyim dedim, çok şükür çekiyor:)) 2 aylık tatil netsiz hiç çekilmiyordu. nyseki artık net var,ara ara girerim fırsat buldukça.
bu arada o bahsettiğim gün yaptım testi, negatif çıktı çok şükür. ama daha dün adet olabildim. niye bu kadar geckti bilmiyorum ama neyseki oldum!!
yarın maraş'tan öğretmen arkadaşlar geliyor. onları denize götürecez. kız kardeşimin erdemli de havuzlu yazlıkta evi var. orda kalacaz arkadaşlarla beraber 4-5 gün. gelecek hafta salı günü de yola çıkıyoruz inşallah istanbul'a.
hepinize öpücükler:))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?