Gülşah canım benim çokkk geçmiş olsun kuzuma allah acil şifalar versin..
yok artıkkkkkk!!!!!!!!!!!!!!!!
bukadarda boşlanmazkiiiii gıren selam versın bızde gorelım kım gelmıs kım gıtmışşşklava:
Slm Kızlar,
Gülşahcım öncelikle size çok geçmiş olsun cnm çok üzüldüm Duruya!Serum takıldı demek,inşallah iyidir şimdi.Çok öp yerime güzelim.
Naber kızlar?Sıcaktan mı nedir bilinmez bilgisayarı açmaya bile halim kalmıyor,sizide merak ediyorum ama yok işte.Bizdede yavaştan hazırlıklar başladı.Pazar sabahı Didim yolcusuyuz bizde!!Bakalım ne yapcaz oralarda oğluşla,çok korkuyorum merdivenlerden filan haadi hayırlısı bakalım.Cumarteside sınavım var.Hiç çalışmadan nasıl olacaksa artık bilmiyorum.Şansımızı denicez resmen.Bide o gün hem eltimin kızının hemde sürekli görüştüğüm komşumun,arkadaşımın kızının doğumgünü var,bölünücez artık,önce komşuya gidip ordan bizimkilere geçicez.Bakalım artık ne yapcaz.
Bizden böyle eşimi bekliyorum benii yemeğe götürecekmiş,oğlumda uyuyor bende dinleniyorum.
Hepinizi öptüm...
Gülşah ve Özlemcim çok geçmiş olsun kuzulara üzüldüm ya bu sıcaklar mahvetti çocukları inşallah hemen atlatırlar
Ve tabiki herkese merhaba arkadaşlar çok yoğundum bu günlerde malum okul bitiyor bu hafta inşallah bide görümcemler geldi bide kaynım curcunaydık tabi bugün gittiler yatak odasını kaldırmaktan başladım işe neden diye anlatayım görümcem bu sefer bi garipti habersiz geldiler sonra evde ben üst kata çıktığımda şüpheli bi şekilde hep evde gezdi anlamadım neden onlar burda olduğundan beri Türkiz bizim yatak odasında yatamıyor çığlık çığlığa tam dalarken uyanıyor oturma odasına götürüyorum uyuyor mışıl mışıl anlamadım gitti bide bu sefer çok rahatsızdı hep konuşurken kalırken nefret hissettim onda belki evhamlandım ondan ama öyle
kızlar gunaydınn
dun ızınlıydım ugrayamadım duru kusmaya devam edınce hastaneye göturduk 500gr vermıs 1 haftada kızıma hemen serum takıldı pazartesı aksamı hastanedeydık dunde kontroller falan derken neysekı kusması durdu bıraz kılo kaybettı okadar ınsallah toparlar bıan once
tşk ederıs ıyı dıleklerınız ıcın
dun ısyerıne bıraz kafam takıldı sankı her gun ızın alıyomuşum gıbı muameleye ugradım sınırlendım tabııı sakin olamıyorum haksızlıklara yaa bakalım geldık bugun bısey dıceklermı?
allah beterınden saklasın üşütmeden olmuş dedı doktor en son basta bagırsak enfeskıyonu dıyodu bu havada nasıl usuttüm onuda anlamadım ama dıkkat edın kızlarr acıll serum yıyenlerle dolu salgın varmıs ıshal kusma sıkayetıyle yatanlar doluuu
kendınıze ve bebişlerınıze ıyı bakın bugun buralardayımm
sm kızlar
anca fırsat buldum girmeye
zeynep hasta demiştim size daha beter oldu yavrum ateşi hiç düşmüyor calpol falan bi işe yaramadı 38in altına inmiyo bi türlü babam gece yarısı fitil aldı geldi anca nunla düştü
pazartesi evime geçtim
zeynep hala aynı
günde bir seferde kusuyor ateşten dudakları çatladı yavrumun
ağzında yaralar çıktı
azı dişleride baya patlamış 3 tarafı çıkmış
sanırım hem boğaz enfeksiyonu hemde diş mahvetti yavrumu
eşimle ikimizde sağlıkçıolunca gitmedik dr.a yavruma kıyamıyorum
dün hiç birşey yemedi 125 cc mama o da zorla
suyu da içmemeye başladı
bu sıcaklarda nasıl olacak bilmem bugün en azından sabah biraz yedirdim
fazlada ateşlenmedi ama gece çok kötüydü fitillede düşmeseydi acile gidiyordu gecein 4 ünde insanın arabasının olmaması ne kadar kötü bişey
neyse
bugün sanırım ishalide başladı 2 kere su gibi yaptı
eğer yemeside düzelmezse mecbur gidicez dr.a
nasıl serum takılır kıyamam ya
evde bile benden ayrılmıyor hep kucağımda hep ağlıyor babmızı bile kovduk yataktan
zeynep uynadı onun yanına gittim bugün uyumasada kalkmak istemiyor
kakasını yaptı şimdi yavrum anlamadı bile hiç yaa ishal off
akşam götürücez sanırım dr.a
ben çıkıyorum görüşmek üzere
gülşahcım sizede geçmiş olsun cnm
selamlar kkızlara.s.
annemdeyim ben sabah kahvaltıdan sonra anneme geldik Ahseni birlikte denize götürdük kuzum çok güzel eğleniyor:))
resimlerini çektim cadının meyvesini yedi kumda oynarken sonrada baktım çok uykusu geldi eve döndük şimdi uyuyor kalkınca eve gidicez akşama misafirlerim varbişeyler hazırlamam lazım
Ayşecimnetin olması iyi oldu arada girersin hem sen sıkılmazsın hem de biz seni özlemeyiz şekercim:))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?