2009 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

özlem ve gülşah çok geçmiş olsun kızlar ya kıyamam kuzucuklar hasta olmasın... çok üzüldüm valla moralim bozuldu inş. çabucak atlatırlar gülşah adapazarı bize yaramıyo anam yazda gitsek,kışta gitsek aynı oluyo ayy bide varya bu aralar bende gidebilirim adapazarına kızkardeşim akçaya gitti annemde bende adap.giderim diyoo eee ben yalnız kalcam zaten kutlay çok geç geliyo kafayı üşütürüm valla bende annmele ideyim değişiklik olur diyorum ama şu hastalık mevzu sinir ediyo beni...

burcum ya valla şuan halini tahmin edebiliyorum ama bana çok uzak geliyo allah yardımcın olsun canım.. çoookk zorrrrr çokkk 3geçse azcık rahat edersin.. tuzlu kraker ye arada oda iyi geliyo..

kızlar bizde bugun bi sünet düğününe gittik bayrampaşada aslında bugun birsenin sünnet mevlüdünede gitmeyi planlamıştım ama kutlay çok geç geldi 8buçukta salondaydık o saatten sonrada birsene uğrayamadım..
bizim defne salona girer girmez başladı kıvırmaya amaaaann ne hareketler,halay bile çekti pistten zor aldım biara yemek yedi hadeee bidaha halaya:) ayy bu kız çok çatlakk oldu yaaa çok gülüyorum ona...
öptm sizi bende esen gibi imsak bekliyorum :) iyi geceler..

gunaydınlarrr
kolumu kaldırmaya bıle halım yok sabah kusarak uyandım hemde ne kusma yattım bıdaha gerı 7gıbıde tuvaletım geldı dıye kalktım ıshal olmusum bu halımle işe geldım bıdee ama fenalardayım kafamı kaldıramıyorum buaksamda aksı gıbı kaynanamlar gelıcek akşam olsada gıtsem dıye bakmaya basladım
buarada duru ıyı tşk ederız hepınıze
opuyorum bı gecmıse bakayım

merhaba ferdacımm sınav ıcın sımdıden basarılar canım ohh tatıl sırası sana gelmişş ne guzell bol bol dınlen

burcucum ıyı seyler duşünürsen iyi şeyler yasarsın ınsallah bulantılarında bıan once gecerr allahtan annedesın dınlen canım fırsatın varken bol bol

merhaba hande saolasın canım

esenn naber canim opuyourm senıdee

nurten senın yazını eklıyememişim adapazarında geldı hopp hastaneye gercekten ıyı gelmıyor ya sende dıkkat et sulardan sanırım gıdersen ıyı eglencelerr olumunekankayizsmile

günaydınlara.s.
kandiliniz mübarek olsun Rabbim bu güzel günü bütün hayırların başlangıcı yapsın inşallah
bende Ahseni kayınvalideme göderdim temizlik yapıyorum bitince gidicem iftarı orda yaparım artık

saol esencım sızınde kandılınız mubarek olsun buara pıyango bıze vurdu aman duru ıyı olsunda bız nasılsa atlatırıss
opuyorum ahsenle senı

slm kızlar 1 hafta oldu tammmmmmm...annemlerde net yok deli oldum yaaaaaa...
ceten faceye girdim takip edebilidğim kadar ........

sünnetimiz oldu..alişimin canı biraz fazla kıymetliymişşşşşş ağladı hala bile var ....ağlamalarr..eve geldim..bugün aşı olduk çiçek aşısııı......boy pos yerindee........

dinleneceğim hepinizi çok öptüm

gülşahcığım cnm sağoll..evet atlattık çok şükürrrrr.....

içime sinen bir mevlüdümüz daha bitti ben bu sefer kalabalık bir dua istemedim...
annemlerin orada sünnet mevlüdü deseydik kesin hediyeli gelinirdi bende
sesizce biz bize bir dua yaptık.....
çokgüzel oldu....şekerlerimizi ben yaptım onlarda çok güzelllllllllllll olduu valla herşey güzeldi..

bugün 15 ay aşımızı olduk 135 tl verdim çiçek aşısına bir kol bir bacak olduk.........

hayırlı kandiller ALLAH bütün dualarımızı kabul etsin inş.

dün gece bende birden bi başdönmesi başladı,arkasından mide bulantısı ama ölüyorum bi banyo bi tuvalet kussam rahatlayacam ama yok ağrı kesici falan aldım 1saat geçedi en son uyumuşum zaten. akşam yemegi yememiştim bugunde niyetlerinrim sahurda yerim bari dedim ama kısmet olmadı. zor bi geceydi annemde birden başladıysa tansiyonun düşmüştür dedi valla aklımada ayran falan gelmedi kutlay biara yapayım dedi ama bidaha seste çıkadı zaten bişi yiyişp içemezdim çok fenaydı çok..
bugunde oruçlanamadım annemdeyim..

kızlar defne 8de kalktı ve yeni uyudu çok uykusu geliyor ama sallanmak istemiyor,meme istemniyor, cep tel.istemiyor kendini atıyor yatagına bırakıyorum çok ama çok ağlıyor ne yapacagımı şaşırmış durumdayım uyku düzenimiz çöktü resmen bide bu böyle gider diye çok korkuyorum dün düğünden gelirken arabada uyudu valla göbek atcaktım sevinçten.. başka türlüsü yok uyumuyor az öncede okadr çok ağladıkı yastıga yatırdım sallamaya başladım tam kendini atarken bi video var tel. onu açtım ona baktı elinden attı ve birden daldı!
bugunde kutlayın çayı defnenin üzerine döküldü okadar haşlak degildi ama yandı yavrum çığlık attı. allahtan silverdin vardı hemen sürdüm sonra yıkadım suyla oynadı falan iyi geldi.
benden böyle keyfimde kaçıyor böyle olunca herşeyi kafaya takmaya başladım olur olmaz düşüncelere takılıyorum ve bizim gelin çok sinirlerimi bozuyor kafam ona bozuk.. şöle üstüne atlasam anca sinirim geçer.. kız şeytan gibi ya ne yapsam yaranamam. bu kadın asla yüzümüzü güldürmez.. faceden bile rezilliklerine dvm ediyo..

yaaa kızlar ömerin bıngıldağı kapanmışşşş doktora özellikle sordum....evet dedi ama kafa gelişimi iyi normal dedi zaten 18 aya kadar en son ..devit3 gerek yok dedi...sabah saatlerinde ilkindi saatlerinde güneşe çıksınlar dedi...ömer 12 kilo aliş 10 kilo ali 3 ayda 1 kilo almış...
ömerse 850 gr 78 cm boy dedi ikisinede ama ömer aliden uzun resmen görünüyor 1 cm felan uzun yanyana durduklarında belli...bu devlet hastanesi tartsı ölçümü salak hemişiredeki tartıda 10850 gr çıktı doktora dedim hasta olmadı bişey yok ....iştah yerinde nasıl kilosu bu kadar geriler öle acayip harekelide değil ..uykusuda çok iyi gece iki kere devam sütü alıyor....kendi odasında normal tartıda tarttı 12 çıktı...salaklarrrrrr diyorumm yaaaaa

nurtenn ne kapışıyon kız gelinle facede ne yapii

yok kız ne kapışcam allah muhafaaza ben onunla başa çıkamam.. ya babamlr antalya belediyesine otağ çadırı vs. bi iş yaptılar ve çok güzel oldu abi,mde bunu siteye faceye eklemiş herkes altına çok güzel bi çalışma olmuş bravo falan bissürü övgü dolu sözler yazmışlar bu salakta kendi yorum yapmış güzel olsa ne olur sonu olmadıgı sürece yani para gelmedigi sürece demek istemiş.. bunuda herkes görmüş en son abim görmüş ve silmiş tabiki ya anlamıyorum insan kocasınınişinile guru duyar sen üni okudum diye gururlanıyosun bu adamla tnıştıgında okuyodun salakmmıydın niye evlendin.. hep bana hep bana istiyo düğünde takılan 30 bilezik altın ve paranın hesabını bilmiyoruz çünki hepsini onlar topladı ablası almış ellerinden bide üstüne 50 milyarlık kredi kartı borcu bırakıp kaçtı! okadr güvendiği ailesisırtından vurdu biz ağzımızı açıp bişi demedik ve şuanada o hacizleri babam ödüyo. neymiş bütün parayı babam alıyomuş. offf daha neler neler anlattıkça anlatasım geliyo..
bunların durumu yok diye ayıptır söylenmez ama söyletiyolar bütün bebek sabun şamp.kozmetik kıyafet, defenenin neyi varsa verdim taşıma koltugu ve bebek arabası dahil. ki biz konuşmutyorduk bebek olacak diye geçmişe sünger çektim elimden gelen fazlasını yaptım hemde kutlayla kavga dövüş ama bir teşekkür bir sagol bile yok bide okadar degersiz davranıyoki ölüyorum ya
şimdide facede albüm eklemiş sadece bizzzzzzz yazmış 2ablasıyla kendini koymuş çok matahlarmış gibi ne geldiyse başlarına ablalrından geldi. bide saçları çok uzun bizimkinin ben hamileyken ona dedimki kestir saçlarını bakamzsın üzülrüsün dedim ama yeminle asla kalbimden kötülük geçmeden dedim facedeki resimmlerinde bi arkadaşı saçların çok güzel falan yazmış oda 'ben hamileyken herkes kestir bakamazsın dediler beceriksiz karılar bakamaz ama ben bakarım' yazmış. çok üzüldüm ya anlatamam bide yanımızıa gelince sanki bişe yok normal konuşuyo anlamıyorum yaa. gece okudum bunları belkide ondan başım falan döndü. düşünmeyim diyorum aam olmuyor şimdide mevlütte takılan altınlara el koymuş vermiyormuş abime. sanki borç biizm borcumuz. ama benim abim salak salak salak salak salak!
off çok skılıyorum azcık anlattım rahatladım anneme kalsa sen çok haklısın ama görme duyma diyor nasıl yapım ya benim aklımdan kötülük asla geçmiyo ama her fırsatta salak salak kouluyo hemde haksızken.. ben onun durumunda olsam kocamın üstüne 50 milyar borç bıraksa ablam valla utancımdan ölürüm ya ailesinin yüzüne bakamam. ama bu hem suçlu hem güçlü..
off çok dertliyim çokk

Son düzenleme:
merhaba anneler bizde bugün su çiçeği aşısı olduk umarım rahatsızlık vermez sizler nasılsın

hepinize hayırlı kandiller diliyom allah dualarımız kabul etsin inşallah

çok sağol cnm
ne oldu acaba yatak odasında belki bişeyden korkmuştur he
yaptıkları bir davranış falan olabilir belki
özlemcim zeynep meleğime çok geçmiş olsun dişler kötü hasta etmiş ya kıyamam ben sen nasılsın canım
sağol cnm,sorma işte nasıl olunur ki:1no2:
sağol cnm
dr.a götüren var mı ki off yarama bastın
şu tozun adı nee
maşallah cnm 3 ay oldu he
geçer yakında bulantıların ayran ve çubuk krakeri de dene
Özlemcim görmemişim sizede çok geçmiş olsun ama bence ihmal etmeyin götürün muhakkak doktora..
sağol cnm
sınavda başarılar
Cnm zeynebime hadta demek çok geçmiş olsun ((

]
sağol cnm

özlemcim geçmiş olsun canım ne zor olmuştur sana şimdi hamilesinde canım yaaa

çok sağolun kızlar
sünnetimiz oldu..alişimin canı biraz fazla kıymetliymişşşşşş ağladı hala bile var ....ağlamalarr..eve geldim..bugün aşı olduk çiçek aşısııı......boy pos yerindee........

birsencim kusuruma bakma cnm pek giremiyorum nete
sünnetiniz hayırlı olsun
Allah mürüvetlerini de göstersin inş.

ooo bayadır burayı bukadar kalabalık gormemıstımmmm
bigudi54, galatea79, HANDEOR+, beyaz16+, zehra*79*, s.d.34, knk+

kıs nurten ne ınıyosun sevıyesıneee bırak ne halı varsa gorsun merhaba merhaba de gec oda abın hatrına boşver be bacımm

özlem hatırlamıyorum tozun adını bıara kullanmıstık bızde ama
halamı ıshal gecmedıyse bukadar bekletme al gotur ıkı dakka baksınlar bılınclı kullan ılacını

slm kızlar
unutmadan hepinizin kandili kutlu olsun
dua edin bize iyileşelim artık
zeynebi aldım sağlık ocağına götürdüm bugün
boğaz enfeksiyonu olmuş
ağzı bütün yara dışada vurdu artık,dudakları falan hep uçuk
haliylke bişey yiyeemiyo çocuk
bakalım 2 güne işe yaramaya başlar dedi dr.olmazsa be haftasonu dr.a götürücem acile
eşim güya hastanede çalışıyo 10 dk.ötede
dr.ne yapacakmış bizim yaptıklarımızı yapacakmışmış
götürmedi çocuğu ya
herkese diyo ama aman ihmal etmeyin hemen götütün bizimki kıymetli değil sanki
sinir oluyorum
akşam atıştık biraz zeynep ağladı durmadı bende kaç gündür bu halde uğraşıyorum
dolap falan almış onları da yerleştirdim aniden doğum falan olsa evimi mok götürüyo afedersiniz
misafir gelse geçirecek yer yok
bana yapma beraber yaparız diyo bişey yaptığı yok
geçmiş pc başına oyun oynuyo adam yaa
deli oldum resmen
akşam bişey yemedim yattım konuşmuyorum
gel konuşalım kimse bu tfra diyo gerek yok dedim
konuşmayacağım gerek kalmadıkça
yavrum neler çekiyo haberi yok kimbilir ne çok acıyo ya offffffffffffffff
benimde kasıklarımda sivilce tarzı bişey çıkmıştı,geçer dedim yok dağıldı her yere kendi dr.um tatile çıkmış
eczacı ilaç önermedi kortizol varmış dr.a git mutlaka diyo zeynep hasta çıkamıyorum
eşimde sağolsun gel gidelim yok sadece nasıl oldun diye soruyo sinir
kendine bişey almış antibikrobiyal ondan sür diyo sürdük yok bi işe yaramıyo bugün bi baktım bacaklarıma kadar inmiş
sağlık ocağında gösterdim dr.bu saate kadar niye bekledin uç vermiş diyo
nasıl sinir oldum eşime nasıll anlatamam
herkes önemli biz değilizya şurda 2 dk.dr.a götüremedi bizi
akşam sinirden ağladım durdum
bugünde öyleyim
babam kahvde bayılmış dün bana söylemeyeceklermiş annem ağzından kaçırdı bana gel deyinde
bugün kontrole gitmiş güya konuştuım babamla bişey yokmuş diyo bana söylemiyorlar ya ona da sinir oluyorum herkes böyle yaptıkça deliriyorum resmen
eşim ablamı ara gelsin yardım etsin diyo ben kendime 2 kaşık yemek yapamıyorum milletle uğraşıcam yemek yapıcam bide bu halde
hanım gelip oturuyo bi güzel offffffffffffffffffffffff
isyanlardayım offffffffffffffff
annem geldi biraz oturduk gitti içimi döktüm valla ama rahatlamadım hiçç
bu akşam fırtına kopacak yine
msn yi açacak yine eşim zeynep hasta anasıgille konuşturmaya çalışacak
offffffffffffffffffffff

ozlem baya sıkıntılı bı donemdesın esının bu vurdumduymazlıgı nerden gelıyoo ver elıne cocugu l gotur doktora de bazen emırvakı yapmak gerekıyor erkeklerın herseye basmıyo kafası sende kendıne bukadar yuklenme yüklü kadınsın sen klava:

hiç sorma gülşah ben de anlamıyorum
ne yapsam yaranamıyorum
herşeyi çok biliyormuşum öyle dedi ban aya
neyse ben çıkayım geliyormuş
iyi akşamlar hayırlı kandiller kızlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…