2009 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

selam kızlar

Birsencim Allah kabul etsin canım

Nurten takma ya, bende senin gibi herşeyi takarım ama inan değmez kendimize yapıyoruz, bncede taktığın için tansiyonun çıkmıştır, belkide başkalarıda söledi saçı için bişeyler naparsa yapsın boşver, bizde var aynen ondan bi tane

Gülşahçım geçmiş olsun tekrar

Sibel sizede geçmiş olsun bizde bugün 1 yaş aşısını olduk, Masal bu ay bi hasta bi iyi olduğu için sağlık ocağındaki dr iyice düzelsin öle yağpalım acelesi yok dedi, bugün yapıldı bakalım inşallah ateş yapmaz, hepatit a için bişey demedi mi sadece su çiçeği mi yaptırdın, banada hiç bahsetmedi gibi geliyo

Esen iyiyim canım sen nasılsın,

nurten cnm yaa inanmıyoum zaten sorunlu bir gelin olun olduğunu söyledin ama 50 milyar borççç
aynen dediğin gibi kocamın yüzüne bakamam valla.....

sıkma canını onun terbiyesizliği
ama gelini abin tutmalı biraz abinde bu konuda pasif sanırım

handeciğim sağol cnmm

ayy burcuu cnm evlilik yıldönümünüz kutlu olsun cnm cepten faceye girdiğimde sadece beğendim yazını
yeni bebiş zorluyormuş seni cnm..olsun geçecekk

kağan nasıl cnm benim?

anamm kavınvalıdemler bızdeymıııışşşşş:teytey:
gelın olmaktan guzel bısey varmıı bu hayattaaaa merak edıyorum vallaaa:tomato::tomato::tomato:

handeciğim sağol cnmm

ayy burcuu cnm evlilik yıldönümünüz kutlu olsun cnm cepten faceye girdiğimde sadece beğendim yazını
yeni bebiş zorluyormuş seni cnm..olsun geçecekk

kağan nasıl cnm benim?

Cnm çok teşekkürler, evet yeni bebiş beni çok zorluyor birsen ya sürekli kusuyorum az az ama yinede midemi mafediyor, hatta bazen öğürmekten başım dönüyor... şu an 9.haftanın içindeyim 12. haftadan sonra geçer inş. diyorum, kağanda çok net hatırlayamıyorum ama 3-3.5 aylıkken geçmişti inş. hamişlik boyunca sürmez...
Kağanda kuduruk bişi oldu tetesi sorma, sandalyeleri , vizon sehpaları, 2.5luk pet şişelerini, koca koca tepsileri tencereleri salona taşıyor, odadan odaya gezdiriyor hatta aynı kedinin yavrularını taşıması gibi...
Demek aliş biraz zorlandı sünnette,inş. hemen iyileşir, biz ne zaman yaptırırız bilemiyorum birsen cnm bakalım ikincisi doğsun erkek olursa ikisini bir kestiriveririz , bekleyelim biraz daha...
Sen nasılsın , afacanlar ne yapıyor

Cnm haklısın ama girme onun facesine, saçıylabaşıyla onunla ilgili herhangi bişeyle ilgili yorumda yapma, senin hakkında kötü düşündüğü çok belli, sen iyi desende o kötü anlamak istediği için öyle anlayacak, abin mutlu ise boşver , evlendiği gibi geçinmesinide bilsin, arada bir araya geldiğinizde samimi olmadan konuşursunuz havadan sudan, abinle aranı bile bozabilir ben sana söyliyim, ben olsam yorum dahi yapmam...

aaaa cnm götürsün çocuğu hastaneye sen karnı burnunda kadın nasıl götürücen, günah sanada... erkekler bazen ne kadar düşüncesiz oluyolar ya inş iyileşir zeynepcik hemen of

Cnm Allah kabul etsin inş. , bende kağana su çiçeğini yaptırmam lazım bu ara bak iyi hatırlattın

burcu cnm ikincide erkek gibi geliyor bana...valla aslında kağanı yaptırsan iyiii
çok zor ya büyüdükce...

zeynebe çok geçmiş olsun canım özlem sanada geçmiş olsun canına sıkma erkekler hep böyle cnm

handecim masalada geçmiş olsun malesef ilaydada bu ay hep hasta oldu

burcu nice senelere eşinle hamileymişsn bebeğin hayırlı olsun canım

arkadaşlar atlatığım konular oluyo kusura bakmayın ancak alışıyom

beylikdüzündeki anneler bir buluşma düzenliyelimmi ne dersiniz yakın zamanda

bende kızım uyumuşken yatıyım iyi geceler diliyom bu mubarek gecede rabbim bolca sağlık ve huzur versin

bu arada bir sorum olcak ilayda çok karıştırıyo bildiğinz gibi deil sizin bebişler nasıl nasıl bir yol izliyosunuz bu duruma çok bunaldım bu konuda evi alt üst ediyo

günaydınlarrrrr....erkenciyim bu havalar beni mahfediyor ya.......

nezle oldum yine ama öle ağır bişi değil burun akıntısı hapşırık......

bugün bi arkaaşım gelecek şuan herks uyuyor beni uyku tutmadı...az zamn geçin makinamı boşaltacağım...........kahvaltı hazırlarım...

günaydınlar herkese hayırlı cumalar
işlerimiz çok yoğun kızlar kafamı kaşıyacak vakit bulamıyorum
birsencim nasılsın tatlım paşaların nasıl
tülaycımmmmmmmmmmmm gel artık yaaaaaaaaa seni çok özledim
geçmişe bakamadım hepinizi öpüyorum

günaydın anneler kolay gelsin sizlere kızlar bende erkenciyim kızımgeç yatıo sabah körü ayakta bittim artıkk

günaydınlara.s.
akşam benim cadı hiç uyutmadı beni gözü kapalı ağladı hep poffff çok yoruldum hee
üst katımıza da eşimin amcasının kızı taşınıyor(eşi evi boyatıyor boyacılara kahvaltı hazırladım yolladım şimdi bende yapıcam kahvaltımı Ahsen uyuyor halaa cadı akşam uyusa yaa

gunaydınn herkezeeeee,

bırsen erkencısın cokk mısaıfırın varmıs sımdıden kolay gelsın canım sana

s.d 34 bızımkılerde cok yaramaz heryerı karıstırıyolar ama bunu önlemek cok zor bı yerı kapasan baska bı yer buluyolar kendılerıne karıstıracakk
gunduzmu çok uyuyo acaba öle erkenden kalkıyo ? değişiyolar ya onceden duru 8,30-9 gıbı kalkardı sımdı 7-7,5 gıbı ayakta

banu merhaba senınde ıslerın yogunmuş kolay gelsın canım bu sene yaz gelmedı yahuuu hep yagmurlu sıcak olmasından ıyıdır ama ınsan ıster ıstemez etkılenıyorr havadan

dun aksam eve bı gıttık ev mısaıfr kaynıyo saolsun gorumcem yemeklerı herseyı halletmış kandıldı ya annemı arıyamamıstım saat 12de anca fırsat buldum aradım annemde kayınvalıdemle konustu yaslı ya kaynanam kutluyayım dedı
sonrada esım uzaktan slm söle dedı verdım telefonu bende kocama ay bı gorsenız nasıl resmı konustu annemle şaştım kaldım annesıde yanındaydı ya hıc öle huyları yoktu kırıldım ama bısey dıyemedım sizli bızlı konusuyo sabah dusundum soylesem neydı aksamkı hareketın dıye abartıyosun hıc öle bısey yok dıye üste cıkmaya calısıcakk sustumm herzamankı gıbı ama cok kırıldım annemde farketmıstır kesın bugun kesın sorar bana bıseymı oldu dıyee:sinifsinif:bazen cok kırılıyorum benım onem verdıgım seylerı işine gelmedıgınden bazen gözardı edıyo neyse saglık olsun bakalımm yapcak bısey yokk degısmez 35ınden sonra bı ınsan demıı

gunaydın esencım duruda busabah aglayarak uyandı hergun yenı garıp garıp huylar edınıyolarr hayırlısı bakalım

slm kızlar
yine çok vaktim yok
yorum yapan herkese teşekkür ederim
zeynep hala aynı bi değişme yok
ama eşim değişmiş
akşam çok iyi davrandı anlayamadım bende
zeynep uyuyunca sende yat dinlen dedi
yemekleri falan koymuş masaya inanamadım
gece yine ateşlendi kuzum bişey yemiyo hala
acile gitsek bişey yapamaz dedi eşim sağlık ocağındakide uzman bu da uzman çocuk dr.una gideriz dedi
az önce aradı yoğunlarmış cumadan sonra rahatlarız sen hazırlan bi gösterelim diyo
aklı başına geldi nihayet
yarın ikimizinde sınavı var nasıl gideceksem aklım hep zeynep te
off
gülşahcı eşin ayıp etmiş bencede
ama erkekler düşünmüyorlar böyle şeyleri
biz yapsak kabahat olur
zeynep uyurken hazırlanayım bende
saat 10 dan beri uyuyor beni arıyo yanına arada kalkıyorum böyle
ağlar yine birazdan hiç hali kalmadı kuzumun
ayakta bile duramıyo doğru düzgün
Allahım biz hasta olalım valla onların yerine
biz en azından çabuk atlatıyoruz
ağlaya ağlaya bi hal oluyorum artık
elimden de bişey gelmiyo offf

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…