anamm kavınvalıdemler bızdeymıııışşşşş:teytey:
gelın olmaktan guzel bısey varmıı bu hayattaaaa merak edıyorum vallaaa:tomato::tomato::tomato:
handeciğim sağol cnmm
ayy burcuu cnm evlilik yıldönümünüz kutlu olsun cnm cepten faceye girdiğimde sadece beğendim yazını
yeni bebiş zorluyormuş seni cnm..olsun geçecekk
kağan nasıl cnm benim?
yok kız ne kapışcam allah muhafaaza ben onunla başa çıkamam.. ya babamlr antalya belediyesine otağ çadırı vs. bi iş yaptılar ve çok güzel oldu abi,mde bunu siteye faceye eklemiş herkes altına çok güzel bi çalışma olmuş bravo falan bissürü övgü dolu sözler yazmışlar bu salakta kendi yorum yapmış güzel olsa ne olur sonu olmadıgı sürece yani para gelmedigi sürece demek istemiş.. bunuda herkes görmüş en son abim görmüş ve silmiş tabiki ya anlamıyorum insan kocasınınişinile guru duyar sen üni okudum diye gururlanıyosun bu adamla tnıştıgında okuyodun salakmmıydın niye evlendin.. hep bana hep bana istiyo düğünde takılan 30 bilezik altın ve paranın hesabını bilmiyoruz çünki hepsini onlar topladı ablası almış ellerinden bide üstüne 50 milyarlık kredi kartı borcu bırakıp kaçtı! okadr güvendiği ailesisırtından vurdu biz ağzımızı açıp bişi demedik ve şuanada o hacizleri babam ödüyo. neymiş bütün parayı babam alıyomuş. offf daha neler neler anlattıkça anlatasım geliyo..
bunların durumu yok diye ayıptır söylenmez ama söyletiyolar bütün bebek sabun şamp.kozmetik kıyafet, defenenin neyi varsa verdim taşıma koltugu ve bebek arabası dahil. ki biz konuşmutyorduk bebek olacak diye geçmişe sünger çektim elimden gelen fazlasını yaptım hemde kutlayla kavga dövüş ama bir teşekkür bir sagol bile yok bide okadar degersiz davranıyoki ölüyorum ya
şimdide facede albüm eklemiş sadece bizzzzzzz yazmış 2ablasıyla kendini koymuş çok matahlarmış gibi ne geldiyse başlarına ablalrından geldi. bide saçları çok uzun bizimkinin ben hamileyken ona dedimki kestir saçlarını bakamzsın üzülrüsün dedim ama yeminle asla kalbimden kötülük geçmeden dedim facedeki resimmlerinde bi arkadaşı saçların çok güzel falan yazmış oda 'ben hamileyken herkes kestir bakamazsın dediler beceriksiz karılar bakamaz ama ben bakarım' yazmış. çok üzüldüm ya anlatamam bide yanımızıa gelince sanki bişe yok normal konuşuyo anlamıyorum yaa. gece okudum bunları belkide ondan başım falan döndü. düşünmeyim diyorum aam olmuyor şimdide mevlütte takılan altınlara el koymuş vermiyormuş abime. sanki borç biizm borcumuz. ama benim abim salak salak salak salak salak!
off çok skılıyorum azcık anlattım rahatladım anneme kalsa sen çok haklısın ama görme duyma diyor nasıl yapım ya benim aklımdan kötülük asla geçmiyo ama her fırsatta salak salak kouluyo hemde haksızken.. ben onun durumunda olsam kocamın üstüne 50 milyar borç bıraksa ablam valla utancımdan ölürüm ya ailesinin yüzüne bakamam. ama bu hem suçlu hem güçlü..
off çok dertliyim çokk
slm kızlar
unutmadan hepinizin kandili kutlu olsun
dua edin bize iyileşelim artık
zeynebi aldım sağlık ocağına götürdüm bugün
boğaz enfeksiyonu olmuş
ağzı bütün yara dışada vurdu artık,dudakları falan hep uçuk
haliylke bişey yiyeemiyo çocuk
bakalım 2 güne işe yaramaya başlar dedi dr.olmazsa be haftasonu dr.a götürücem acile
eşim güya hastanede çalışıyo 10 dk.ötede
dr.ne yapacakmış bizim yaptıklarımızı yapacakmışmış
götürmedi çocuğu ya
herkese diyo ama aman ihmal etmeyin hemen götütün bizimki kıymetli değil sanki
sinir oluyorum
akşam atıştık biraz zeynep ağladı durmadı bende kaç gündür bu halde uğraşıyorum
dolap falan almış onları da yerleştirdim aniden doğum falan olsa evimi mok götürüyo afedersiniz
misafir gelse geçirecek yer yok
bana yapma beraber yaparız diyo bişey yaptığı yok
geçmiş pc başına oyun oynuyo adam yaa
deli oldum resmen
akşam bişey yemedim yattım konuşmuyorum
gel konuşalım kimse bu tfra diyo gerek yok dedim
konuşmayacağım gerek kalmadıkça
yavrum neler çekiyo haberi yok kimbilir ne çok acıyo ya offffffffffffffff
benimde kasıklarımda sivilce tarzı bişey çıkmıştı,geçer dedim yok dağıldı her yere kendi dr.um tatile çıkmış
eczacı ilaç önermedi kortizol varmış dr.a git mutlaka diyo zeynep hasta çıkamıyorum
eşimde sağolsun gel gidelim yok sadece nasıl oldun diye soruyo sinir
kendine bişey almış antibikrobiyal ondan sür diyo sürdük yok bi işe yaramıyo bugün bi baktım bacaklarıma kadar inmiş
sağlık ocağında gösterdim dr.bu saate kadar niye bekledin uç vermiş diyo
nasıl sinir oldum eşime nasıll anlatamam
herkes önemli biz değilizya şurda 2 dk.dr.a götüremedi bizi
akşam sinirden ağladım durdum
bugünde öyleyim
babam kahvde bayılmış dün bana söylemeyeceklermiş annem ağzından kaçırdı bana gel deyinde
bugün kontrole gitmiş güya konuştuım babamla bişey yokmuş diyo bana söylemiyorlar ya ona da sinir oluyorum herkes böyle yaptıkça deliriyorum resmen
eşim ablamı ara gelsin yardım etsin diyo ben kendime 2 kaşık yemek yapamıyorum milletle uğraşıcam yemek yapıcam bide bu halde
hanım gelip oturuyo bi güzel offffffffffffffffffffffff
isyanlardayım offffffffffffffff
annem geldi biraz oturduk gitti içimi döktüm valla ama rahatlamadım hiçç
bu akşam fırtına kopacak yine
msn yi açacak yine eşim zeynep hasta anasıgille konuşturmaya çalışacak
offffffffffffffffffffff
gülşahcığım cnm sağoll..evet atlattık çok şükürrrrr.....
içime sinen bir mevlüdümüz daha bitti ben bu sefer kalabalık bir dua istemedim...
annemlerin orada sünnet mevlüdü deseydik kesin hediyeli gelinirdi bende
sesizce biz bize bir dua yaptık.....
çokgüzel oldu....şekerlerimizi ben yaptım onlarda çok güzelllllllllllll olduu valla herşey güzeldi..
bugün 15 ay aşımızı olduk 135 tl verdim çiçek aşısına bir kol bir bacak olduk.........
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?