2009 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

ozlemcım eşin neysekı anlamış kabahatını sevındım senın adına
inşallah onemlı bısey cıkmaz merak etme bu havalar mahvedecek bebeklerımızı allah korusun hepsını :Saruboceq:

Kızlar selama.s.

Dün akşam 3-4 damla kan geldi, bu sabah dr a gittim, düşük tehditi dedi, zorlama dedi, ama bebek iyi kalbide atıyor bu güzel haber dedi, ilaç fitil iğne hormon mormon baktımda birsürüde şey yazmış,
ısmarladım akşam üstü 4 gibi ilaçlar gelecek, oğlumdan bahsettim kucağına alıp kaldırmamaya çalış , istirahat et dedi,

Kağanında özel aşısı vardı bu ay su çiçeği onuda ısmarladım yaptırıcam, kızlar çok açım bişiler yemem lazım öpt.

çok dıkkat et burcu ılk aylar cok oenmlı bılıyosun
bıseycık olmaz allahın ıznıyle sen kaanı fazla kaldırmaa

kızlar herkese hayırlı cumalar,,,

dağhan uyurken bi dua edip gelicem bakıp kaçtı demeyin,dünde hiçbişey yapamadım içime oturdu,bu arda herkesin geçmiş kandilinide kutluyorum,

Öptüm hepinizi...

çok dıkkat et burcu ılk aylar cok oenmlı bılıyosun
bıseycık olmaz allahın ıznıyle sen kaanı fazla kaldırmaa

inş. cnm, ben dr un dediğini yapıyorum tedbir benden takdir Allahtan ne diyim...

bu arada bir sorum olcak ilayda çok karıştırıyo bildiğinz gibi deil sizin bebişler nasıl nasıl bir yol izliyosunuz bu duruma çok bunaldım bu konuda evi alt üst ediyo

Teşekkürler cnm, karıştırma konusunda bir çözüm olduğunu zannetmiyorum cnm ya kağanda aynen

Geçmiş olsn cnm kolay gelsn

Cnm kız uyuyunca sende yat dinlen

Cnm eşinin kafası başka bişeye takıktır merak etme

Allah Allah şimdiye kadar yapmadıda şimdi taşmı düştü adama,şaka bir yana aman cnm tadını çıkar boşver belkide bu güzel günlerin başlangıcıdır

ilaçların biri progestan fitil biri iğne diğerleri aklımda kalmadı, ayağa kalktıkça sol tarafımda hafif bir ağrı oluyor, dr alttan ultrasonla baktı, eve geldiğimde wc den sonra peçetede küçük pembemsi beyazlıklar vardı ne oldukları konusunda bir fikrim yok sizde olmuşmuydu,
ama yeniden dönmedim dr a henüz yeni baktı diye, kötü bişi olsaydı kalbi atmazdı dimi

özlemcim eşinin değişmesine sevindim cnm

burcucum sen ne kadarlıksın benm komşu ablamda 2.bebek şuan kanaması var çok bide tatile gitti dönüş nasıl olcak die düşünüyolar onunkiinid ekalbi atıyo iyimiş cnm allah korusun kalbi attıkca hiçbişey olmaz cnm

cnm ilayda gündüzde uyumaz topkasan 2 saat ya bikerede bazen erken kalktığı için 2 kerede uyur bunu ama işte fenalık içinde var ne ypıyım akşam da 10 yatıyo sabah 5 ayakta en fazla 6 10 saat uyuması gerek

burcucum eğer bebişin kalbi atıyorsa sorun yoktur güzelim korkma sen dediğin gibi tedbirini al tevekkel Allah
bende aynı sorunu yaşadım biliyorsun ilk 15 hafta yatmıştım iğne yedim 120 tane pembemsi lekeden daha da koyusu geliyordu benden ama progestan fitilden sonrada pembemsi beyaz pütürler geliyordu
korkma Allahın izniyle bişecik olmaza.s.

Cnm 9. haftanın içindeyim, Allah yadımcısı olsun onlarında, dr bana umutlu konuştu hatta debriyaj fren uyumsuzluğu olurda araba nasıl sallanır işte bunuda öyle geçici bir durum olarak düşünüyorum bebeğin kalbi atıyor dedi ama ağrım var dinleniyorum yarın sınavım var ve düğünümüz var oynamıcam tabi ama gitmek zorundayım

Cnm bendede öyle pembemsi beyaz pütürler geldi, ama bu vajinal ultrasondan sonra gelen bişiler, inş. sonu seninki gibi güzel olur... iğne 1 hafta götürüyormuş kasa vurulacakmış senin iğnenle aynımı acaba

Kızlar annem aradı iğneyi eczane bulamamış diğer eczanelere soracaklar inş. bulunur off..

selam kizlar a.s.

ay kac gündür okuyorumda bi yazamadim gitti..tatilden geldigimden beri adapte olamadim hiçbişeye ya..bi süpürüp,sildim,toz aldim okadar..ince temizlige haftaya baslarim inşaAllah..

sali günü doktora götürdüm serrosu su cicegi aşisi için..annem hafif sari bu kizin yüzü bi demir testi yaptiralim demişti..ne zamandir aklimdaydi zaten..cünkü serros hiç içmedi demir ilaci..toplasan 10 kere felandir..hep kusuyordu onu..bide malum kabizliktan cok cektigimiz için ozamanlar vermesende olur bi kansizliği yok demişti..neysem işte yaptirdik..orta düzeyde kansizlik cikti..ferrum surup verdi..günde 1 kaşik 2 ay kullancaz..sonra gene test..sonrada depolarin tekrar dolmasi için bi süre daha devam edicez..meyvesine katiyorum..hem anlamiyor hem daha iyi emiliyor c vitaminiyle..

aksamlarida muhallebisine pekmez katiyorum..aslinda süt ürünleriyle pek faydasi yok..ama verebilecegim baska ögünde yok..suyla karişitirinca içmiyor pekmezi :S ee yogurda da kariştiramam..kahvaltiyada..

oyy bide kati gidalara gecemedigimize cok kizdi doktor..kusuyor dedim..aliştirmaya calişiyorum ama genelde 2-3 taneden sonra kusuyor,eline ekmek,biskuvi salatalik verince parcalayip duruyor agzina sürmüyor dedim..pes etmiceksin,o kusacak sen vereceksin dedi..belliki bi sorunu yok tamamen red etme olayina girmiş,üşeniyor cignemeye dedi..

yani anlayacaginiz doktordan geldigimizden beri serrosla ugrasiyorum..demir içeren şeyler yapiyorum sürekli..bi yandan katilara aliştirmaya calişiyorum..hergün bi kusma vakamiz oluyor illaki..o kusunca zaten bende ne sinir kaliyor ne moral..öyle böyle gidiyoruz bakalim..Rabbim hayirlisiyla sonuca ulaştirsin inşaAllah..

zeynep ve duruya acil şifalar inşaAllahhh a.s.

özlemcim az kaldi doguma..lütfen yorma kendini..eşinede diyecek lafim kalmadi valla..neyseki düzelmiş..inşaAllah hep böyle gider..inşaAllah zeynepcimde biran önce toplar kendini a.s.

gülşahcim sanada cok gecmiş olsun tatlim ya..kizceden sana bulasmis demekki..umarim bugun daha iyi olursun..eşinide takma kafana..ama söyle bence..bilsin nelere önem verdigini tekrar tekrar..eşimede sürekli onu söylüyorum..senin canın bişeye sıkkın olabilir,işlere kafan takilmiş olabilir ama bunun acisini kimseden cikarmaya hakkin yok..onlar yaşlı neticede ve cabuk aliniyorlar..arasin güzelce bi daha konussun bence eşinde hiç kiyamiyorum su annelere..

burcucum cok cok gecmiş olsun canim..inşaAllah biran önce toparlarsin..bende güzel düşünüyorum bu konuda..Allah göstermesin kötü bişi olsaydi kalbi atmazdi pitircigin..inşaAllah bu son olurda cok güzel bir hamilelik gecirirsin canim a.s. sen tedbirini al tabi..dedigin gibi kismet Allah'tan..moralini bozma sakin..inşaAllah annenlerde biran önce bulurlar ilaci..bulamazlarsa biz burdan yollariz sakın sıkma canini..

ay daha ne yazagimida unuttum..yarin dayimlar gelecek..evi bi silmem lazim :S börek çörek yapmam lazim..kacayim ufaktan..öptüm hepinizi ve kuzulariniziii a.s.

he bak yolladiktan sonra aklima geldi..nurtencim sende takilma su geline artik ya..ama valla sabrina hayran kaldim..ben olsam 50 kere bozmustum onu..inan bana böylesi cok daha iyi..tevazu gösterdikce gercek saniyor bazi insanlar..biraz had bildirmek gerekebiliyor..

hadi bakalim bu sefer kactim :)

tuggbaaa bende dıyorum bu kıs onlıne ama nıye yazmıyokıı meger serraymışş sebepkaydirigubbakcemile3
haklısın canım içime atlamamalıyım yıne benı haksız cıkartacak ama olsun söylemıs olayım ben içimde kalmasın
duru katı seylerı yemekten hoslanmıyo ama makarnayı hasla şu kulaklı olanlardan ver agzına kucuk parcalarla duru bayıldı buara dadandık makarnaya belkı serrada sever bı dene canım

bilmiyorum burcucum benimkiyle aynımı ama ben hergün vuruluyordum günde iki keree:uhm:

Cnm inş serra hanımın kansızlığı bir an önce geçer, geçen ay bizede dr başlatmıştı aynı şuruba bi kaç gün verdim ama antibiyotikle birlikte verme deyince kestim,açmıştımda dolaba koymayı unutmuşum geçengün meydanda bulup attım, benimde aynı şuruba başlatmam lazım kağanı ilaca başlattığında bizim 10.9 du kan değeri serranın ne kadar?
Bana gelince cnm annemler başka bir eczaneden buldular iğnemi demin vurdurduk teşk.ler, Allaha bıraktım yiyecek ekmeği varsa doğar...

bilmiyorum burcucum benimkiyle aynımı ama ben hergün vuruluyordum günde iki keree:uhm:

Cnm benimki haftada 1 defa vurulacakmış, yağ içerikliymiş kasa enjekte ediliyor derine yapıyorlar biraz, hmm sağlık karnesinden bi tarzanca okumayı deniyim :)
sanırım proluton depot adı...

kulakli makarna ne yaa :))) fiyonkmu?

valla atma canim içine..bilsin birak en güzeli..elbette yok bilerek öyle konustum demez :) ama enazindan senin nelere önem verdigini anlar

cok sukur bulunmus..şifa versin Rabbim inşaAllah..

canim valla hangi degerden bahsediyorsun 10.9 derken? serrosa epey bi test yapildi..depolarada bakildi..demir sonuclari şöyle..

HCT 33,44 (normal degerleri 35,00-52,00)..
ferritin 6.7 (normali 6.24-137,0)..
demir de 63.2 (normal degeri 30,0-150,0)

ben epey bi panikledim eksikliği duyunca..inşaAllah biran önce toparlarlar yaa..

Cnm kan değeri HBG sınırı 12 ile başlayor ve 18 ilede bitiyor bu aralıkların karşısına denk gelen değer vücuttaki demir miktarı, ama anladığım kadarı ile serranın demir bağlama oranına bakılmış 63.2 olan demir bağlama olması lazım

kızlar çok hastayım yaa bugün misafirden sonra komaya girdim alerjik nezleyim gözüm burnum şapır şapır akıyor...hapşırmaktan helak oldum........

yarın yemekli misafirim var..............şimdi ağrıkesici içip yatacağımmmmm

iyi geceler

he canim hemoglabini yazmadim ben..kagitta normal gibi görünüyor cünkü..
HGB 11.7 (11.5 - 17.4 normal sinirlari)

bu sinirlara girmedigi için herhalde normal yazmişlar ama alt sinira yakin neticede hgb evet depolarada baktilar işte..genel itibariyle orta düzeyde kansizlik varmiş..ilac ver pekmez ver ispanak ve et ver bolbol dedi :S

oyy cok gecmiş olsun acil şifalar canimmmm a.s. a.s. yat uyu dinlen inşaAllah sabaha bişeyin kalmaz canim a.s.

geçmiş olsun birsencim

burcu benimki de yağlı iğneydi kasa derine yaılıyordu ama adını hatırlayamıyorum
Ahseni uyuttum film izleyeyim azıcık görüşürüzzz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…