çok dıkkat et burcu ılk aylar cok oenmlı bılıyosun
bıseycık olmaz allahın ıznıyle sen kaanı fazla kaldırmaa
zeynebe çok geçmiş olsun canım özlem sanada geçmiş olsun canına sıkma erkekler hep böyle cnm
handecim masalada geçmiş olsun malesef ilaydada bu ay hep hasta oldu
burcu nice senelere eşinle hamileymişsn bebeğin hayırlı olsun canım
arkadaşlar atlatığım konular oluyo kusura bakmayın ancak alışıyom
beylikdüzündeki anneler bir buluşma düzenliyelimmi ne dersiniz yakın zamanda
bende kızım uyumuşken yatıyım iyi geceler diliyom bu mubarek gecede rabbim bolca sağlık ve huzur versin
bu arada bir sorum olcak ilayda çok karıştırıyo bildiğinz gibi deil sizin bebişler nasıl nasıl bir yol izliyosunuz bu duruma çok bunaldım bu konuda evi alt üst ediyo
günaydınlarrrrr....erkenciyim bu havalar beni mahfediyor ya.......
nezle oldum yine ama öle ağır bişi değil burun akıntısı hapşırık......
bugün bi arkaaşım gelecek şuan herks uyuyor beni uyku tutmadı...az zamn geçin makinamı boşaltacağım...........kahvaltı hazırlarım...
günaydınlara.s.
akşam benim cadı hiç uyutmadı beni gözü kapalı ağladı hep poffff çok yoruldum hee
üst katımıza da eşimin amcasının kızı taşınıyor(eşi evi boyatıyor boyacılara kahvaltı hazırladım yolladım şimdi bende yapıcam kahvaltımı Ahsen uyuyor halaa cadı akşam uyusa yaa
gunaydınn herkezeeeee,
bırsen erkencısın cokk mısaıfırın varmıs sımdıden kolay gelsın canım sana
s.d 34 bızımkılerde cok yaramaz heryerı karıstırıyolar ama bunu önlemek cok zor bı yerı kapasan baska bı yer buluyolar kendılerıne karıstıracakk
gunduzmu çok uyuyo acaba öle erkenden kalkıyo ? değişiyolar ya onceden duru 8,30-9 gıbı kalkardı sımdı 7-7,5 gıbı ayakta
banu merhaba senınde ıslerın yogunmuş kolay gelsın canım bu sene yaz gelmedı yahuuu hep yagmurlu sıcak olmasından ıyıdır ama ınsan ıster ıstemez etkılenıyorr havadan
dun aksam eve bı gıttık ev mısaıfr kaynıyo saolsun gorumcem yemeklerı herseyı halletmış kandıldı ya annemı arıyamamıstım saat 12de anca fırsat buldum aradım annemde kayınvalıdemle konustu yaslı ya kaynanam kutluyayım dedı
sonrada esım uzaktan slm söle dedı verdım telefonu bende kocama ay bı gorsenız nasıl resmı konustu annemle şaştım kaldım annesıde yanındaydı ya hıc öle huyları yoktu kırıldım ama bısey dıyemedım sizli bızlı konusuyo sabah dusundum soylesem neydı aksamkı hareketın dıye abartıyosun hıc öle bısey yok dıye üste cıkmaya calısıcakk sustumm herzamankı gıbı ama cok kırıldım annemde farketmıstır kesın bugun kesın sorar bana bıseymı oldu dıyee:sinifsinif:bazen cok kırılıyorum benım onem verdıgım seylerı işine gelmedıgınden bazen gözardı edıyo neyse saglık olsun bakalımm yapcak bısey yokk degısmez 35ınden sonra bı ınsan demıı
slm kızlar
yine çok vaktim yok
yorum yapan herkese teşekkür ederim
zeynep hala aynı bi değişme yok
ama eşim değişmiş
akşam çok iyi davrandı anlayamadım bende
zeynep uyuyunca sende yat dinlen dedi
yemekleri falan koymuş masaya inanamadım
gece yine ateşlendi kuzum bişey yemiyo hala
acile gitsek bişey yapamaz dedi eşim sağlık ocağındakide uzman bu da uzman çocuk dr.una gideriz dedi
az önce aradı yoğunlarmış cumadan sonra rahatlarız sen hazırlan bi gösterelim diyo
aklı başına geldi nihayet
yarın ikimizinde sınavı var nasıl gideceksem aklım hep zeynep te
off
gülşahcı eşin ayıp etmiş bencede
ama erkekler düşünmüyorlar böyle şeyleri
biz yapsak kabahat olur
zeynep uyurken hazırlanayım bende
saat 10 dan beri uyuyor beni arıyo yanına arada kalkıyorum böyle
ağlar yine birazdan hiç hali kalmadı kuzumun
ayakta bile duramıyo doğru düzgün
Allahım biz hasta olalım valla onların yerine
biz en azından çabuk atlatıyoruz
ağlaya ağlaya bi hal oluyorum artık
elimden de bişey gelmiyo offf
özlemcim eşinin değişmesine sevindim cnm
burcucum sen ne kadarlıksın benm komşu ablamda 2.bebek şuan kanaması var çok bide tatile gitti dönüş nasıl olcak die düşünüyolar onunkiinid ekalbi atıyo iyimiş cnm allah korusun kalbi attıkca hiçbişey olmaz cnm
cnm ilayda gündüzde uyumaz topkasan 2 saat ya bikerede bazen erken kalktığı için 2 kerede uyur bunu ama işte fenalık içinde var ne ypıyım akşam da 10 yatıyo sabah 5 ayakta en fazla 6 10 saat uyuması gerek
burcucum eğer bebişin kalbi atıyorsa sorun yoktur güzelim korkma sen dediğin gibi tedbirini al tevekkel Allah
bende aynı sorunu yaşadım biliyorsun ilk 15 hafta yatmıştım iğne yedim 120 tane pembemsi lekeden daha da koyusu geliyordu benden ama progestan fitilden sonrada pembemsi beyaz pütürler geliyordu
korkma Allahın izniyle bişecik olmaza.s.
selam kizlar a.s.
ay kac gündür okuyorumda bi yazamadim gitti..tatilden geldigimden beri adapte olamadim hiçbişeye ya..bi süpürüp,sildim,toz aldim okadar..ince temizlige haftaya baslarim inşaAllah..
sali günü doktora götürdüm serrosu su cicegi aşisi için..annem hafif sari bu kizin yüzü bi demir testi yaptiralim demişti..ne zamandir aklimdaydi zaten..cünkü serros hiç içmedi demir ilaci..toplasan 10 kere felandir..hep kusuyordu onu..bide malum kabizliktan cok cektigimiz için ozamanlar vermesende olur bi kansizliği yok demişti..neysem işte yaptirdik..orta düzeyde kansizlik cikti..ferrum surup verdi..günde 1 kaşik 2 ay kullancaz..sonra gene test..sonrada depolarin tekrar dolmasi için bi süre daha devam edicez..meyvesine katiyorum..hem anlamiyor hem daha iyi emiliyor c vitaminiyle..
aksamlarida muhallebisine pekmez katiyorum..aslinda süt ürünleriyle pek faydasi yok..ama verebilecegim baska ögünde yok..suyla karişitirinca içmiyor pekmezi :S ee yogurda da kariştiramam..kahvaltiyada..
oyy bide kati gidalara gecemedigimize cok kizdi doktor..kusuyor dedim..aliştirmaya calişiyorum ama genelde 2-3 taneden sonra kusuyor,eline ekmek,biskuvi salatalik verince parcalayip duruyor agzina sürmüyor dedim..pes etmiceksin,o kusacak sen vereceksin dedi..belliki bi sorunu yok tamamen red etme olayina girmiş,üşeniyor cignemeye dedi..
yani anlayacaginiz doktordan geldigimizden beri serrosla ugrasiyorum..demir içeren şeyler yapiyorum sürekli..bi yandan katilara aliştirmaya calişiyorum..hergün bi kusma vakamiz oluyor illaki..o kusunca zaten bende ne sinir kaliyor ne moral..öyle böyle gidiyoruz bakalim..Rabbim hayirlisiyla sonuca ulaştirsin inşaAllah..
zeynep ve duruya acil şifalar inşaAllahhh a.s.
özlemcim az kaldi doguma..lütfen yorma kendini..eşinede diyecek lafim kalmadi valla..neyseki düzelmiş..inşaAllah hep böyle gider..inşaAllah zeynepcimde biran önce toplar kendini a.s.
gülşahcim sanada cok gecmiş olsun tatlim ya..kizceden sana bulasmis demekki..umarim bugun daha iyi olursun..eşinide takma kafana..ama söyle bence..bilsin nelere önem verdigini tekrar tekrar..eşimede sürekli onu söylüyorum..senin canın bişeye sıkkın olabilir,işlere kafan takilmiş olabilir ama bunun acisini kimseden cikarmaya hakkin yok..onlar yaşlı neticede ve cabuk aliniyorlar..arasin güzelce bi daha konussun bence eşindehiç kiyamiyorum su annelere..
burcucum cok cok gecmiş olsun canim..inşaAllah biran önce toparlarsin..bende güzel düşünüyorum bu konuda..Allah göstermesin kötü bişi olsaydi kalbi atmazdi pitircigin..inşaAllah bu son olurda cok güzel bir hamilelik gecirirsin canim a.s. sen tedbirini al tabi..dedigin gibi kismet Allah'tan..moralini bozma sakin..inşaAllah annenlerde biran önce bulurlar ilaci..bulamazlarsa biz burdan yollariz sakın sıkma canini..
ay daha ne yazagimida unuttum..yarin dayimlar gelecek..evi bi silmem lazim :S börek çörek yapmam lazim..kacayim ufaktan..öptüm hepinizi ve kuzulariniziii a.s.
bilmiyorum burcucum benimkiyle aynımı ama ben hergün vuruluyordum günde iki keree:uhm:
tuggbaaa bende dıyorum bu kıs onlıne ama nıye yazmıyokıı meger serraymışş sebepkaydirigubbakcemile3
haklısın canım içime atlamamalıyım yıne benı haksız cıkartacak ama olsun söylemıs olayım ben içimde kalmasın
duru katı seylerı yemekten hoslanmıyo ama makarnayı hasla şu kulaklı olanlardan ver agzına kucuk parcalarla duru bayıldı buara dadandık makarnaya belkı serrada sever bı dene canım
Cnm inş serra hanımın kansızlığı bir an önce geçer, geçen ay bizede dr başlatmıştı aynı şuruba bi kaç gün verdim ama antibiyotikle birlikte verme deyince kestim,açmıştımda dolaba koymayı unutmuşum geçengün meydanda bulup attım, benimde aynı şuruba başlatmam lazım kağanı ilaca başlattığında bizim 10.9 du kan değeri serranın ne kadar?
Bana gelince cnm annemler başka bir eczaneden buldular iğnemi demin vurdurduk teşk.ler, Allaha bıraktım yiyecek ekmeği varsa doğar...
Cnm benimki haftada 1 defa vurulacakmış, yağ içerikliymiş kasa enjekte ediliyor derine yapıyorlar biraz, hmm sağlık karnesinden bi tarzanca okumayı deniyim :)
sanırım proluton depot adı...
kulakli makarna ne yaa :))) fiyonkmu?
valla atma canim içine..bilsin birak en güzeli..elbette yok bilerek öyle konustum demez :) ama enazindan senin nelere önem verdigini anlar
cok sukur bulunmus..şifa versin Rabbim inşaAllah..
canim valla hangi degerden bahsediyorsun 10.9 derken? serrosa epey bi test yapildi..depolarada bakildi..demir sonuclari şöyle..
HCT 33,44 (normal degerleri 35,00-52,00)..
ferritin 6.7 (normali 6.24-137,0)..
demir de 63.2 (normal degeri 30,0-150,0)
ben epey bi panikledim eksikliği duyunca..inşaAllah biran önce toparlarlar yaa..
Cnm kan değeri HBG sınırı 12 ile başlayor ve 18 ilede bitiyor bu aralıkların karşısına denk gelen değer vücuttaki demir miktarı, ama anladığım kadarı ile serranın demir bağlama oranına bakılmış 63.2 olan demir bağlama olması lazım
kızlar çok hastayım yaa bugün misafirden sonra komaya girdim alerjik nezleyim gözüm burnum şapır şapır akıyor...hapşırmaktan helak oldum........
yarın yemekli misafirim var..............şimdi ağrıkesici içip yatacağımmmmm
iyi geceler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?