2009 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

sağol Esencim, gitcez bakalım plastik cerraha ama sen yinede öğrenirsen çok iyi olur canım, öpğrencininde alnındamıydı

Sibel hoşgeldın canım.Off sende tatılı bıtırdın desene.Ama guzel vakıt gecırmıssın sevındım adına.

Hande gecmıs olsun Canım.Cok cıddı bır cızıkmı var yaa.Daha cok kucukler bence endıselenme fazla.Hucrelerı hemen yenılenır onların.Yınede gıt bakalım ne dıycek doktor.

Gecmıs olsun dıleklerınız ıcın saolun kızlar.Borayı uyuttum yemeğı hazırlamadan bakayım dedım.Valla tatıl camasırı utusu bıtmesı halaya bı ohh dıyemedım.Veee Boranın ıstahsızlığı acaıp tavan yaptı yaa.Havalar dısler dıyoruz ama cok fazla oldu artık.Eskıden bır oğunu yemedıyse aklıma takıp dururdum sımdı hıcbır öğün yemıyor.Bır sekılde eskı duzene dönmelıyız yoksa bende sabır fılan kalmadı.

Esen naber canım.Tatıl oldu gezıyorsundur artık.

evet alnı yarılmıştı öğrenirim
contraxtubex miş düzenli kullanılınca baya etkisi var

gülhancım selam canım tatil oldu geziyoruz valla ama benimde bir tatile ihtiyacım var bakalım
boraya da geçmiş olsun canım
ay yaaa bu çocuklar yemeyince bana geliyorlar heee pofffffffffff

sağol canım dün nete bakmıştım bu ilaçtan çok söz ediyolar, yara kapanmadan mı kapandıktan sonra mı uygulanıyor dr a gidelim de yarın için rendavu almıştım, ameliyatı varmış arayıp ertelediler çarşambaya kaldı

Gülhancım çok büyük bişey değil pirinç kadar ama ordaki deri soyulmuş, küçükte olsa iz kalmasından korkuyorum, evet küçükler daha hücreler yenileniyo ama yine tedirginim, yapılcak bişey varsa işi şansa bırakmamak istiyorum tam alnında kuzumun ya

Canım aşıyı olalı baya oldu bana bulaşmaz gibi geliyor ama yinede birşey belli olmaz doktoruna bir sorsana.

canım bu tatılın sana daha ıyı gelıcegını tahmın edıyodum ölede olmuşş cok sevındım
yerimseniben

Öyle oldu Gülşah'cım sağolasın darısı başına :)

Hoşbulduk Hande'cim çok önemli birşey değildir diye düşünüyorum.Yinede içini rahatlatmak için bir doktora göster istersen Medicana Bahçelievlerde iyi bir plastik cerrah var diye duymuştum.

hoşgeldin canım ya şimdi istanbul zor olacak sizin için

Sormaaaaa Canım yaaa (

canım allah içinize sindirsin ne güzel tatıl yapmıssın çok ıyı gelmıstır :)

Çok saol Fulya'cım,nasıl iyi geldi sormaaa

Bir hafta daha olsa valla hayır demem Tülay'cım

Hoşbulduk Aynur'cum Sarımsaklıda annemlerin yazlığa gittik.Çok rahat oldu bizim için ev ortamı.

sibel hoşgeldin canım

masal bebişe geçmiş olsun

aynurcum sıkma canını tatlım

herkese iyi akşamlar diliyorum

Hoşbulduk tatlım :)

Aaaaa geçmiş olsun Birsom yaaa hastamısın?

Hoşbulduk Esen'cim çok saol.İnanılmaz iyi geldi bu tatil bana :)

Hoşbulduk Canım sorma bitti :) o kadar hızlı geçtiki vakit.İştah için doktoruna bi danış bakalım arkadaşımın kızıda hiççç yemek yemiyordu bir iştah şurubu vermişler şuan çok güzel yiyor.

merhaba kızlar nasılsınız kuzular nasıl benm kız bir felaket sabah kahvaltısı ile duruyom dsaha geçmişi okudum ama aklımdna uçtu gitti handecim masala çok geçmiş olsun

istanbula geliyoz da nerde kalacağımızı sonunda öğrendim:)) şişli de seyrantepe diye bi yer varsa işte orda kalacaz:)) gideceğimiz arkadaş polis,sanırım lojmanda kalıyor. Ama biz gezmeye gidiyoruz, iki tarafı da gezecez. Neresi uygun olursa ona siz karar verin artık. Ben misafirim:)) nete girmeye çalışacam yine. Olmadı telefonlaşırız. Iyi geceler hepinize.

hayirli geceler hatunlar a.s. ay okadar alinti yaptim hepsi gitti püff..sabah yazarim artik gene :)

öptüm hepinizi kocamannn a.s. hayirli gecelerrr a.s.

aaa tabi cnm uğramaya çalışırım,biz Akbükteyiz ama gezmeye gidiyoruz Altınkuma..çook sağol
birsencim filizcim nurtencim ferdacım esencim cerencim ayşecim sizler nasılsınız kızlar bebişler nasıl
sağol cnm bizler iyiyiz tatildeyiz sen nasılsın??
sağol cnm,tatil sırası bizde,ama yaz bitmedi daha be sen gezmene bak!!!Didim'in anıları çok sende desene??? Allah rahmet eylesin abiciğine..
vayy demek rejim!!!;nanıyorum ben sana tubacım,başaracaksın eminimiİnsan Gülhana inat zayıflar kız kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 Bak her dk laf sokuşturuyo sana...Bilgisayarında hayırlı olsun cnm..
olsun cnm konuşuruz yine,önemli değil,siz iyi olunda...ne güzel gezmişsiniz yine hep beraber,Ama Esraya acayip özendim Dağhan emiyor olmasa bende anneme gönderirdim.Ama benimki durmazda zaten aferin doruk'a!!!
Çok sağol cnm,gel,nce muhakkak görüşelim,cipsleri yemeye gelicez söz...
ohh çok sevindim cnm tatilin iyi geçmesine..dinlendin ne güzel,biraz zor oluyor çocuklarla ama ne yapcaksın!!!İşe devammı???
Ben yokum malisefff..

Selam Kızlar....

Didim'in hafif rüzgarlı,misgibi deniz kokulu gecesinden selam size...

Ayyy çok garip oldu,özendirmiş gibi olmasında yanii,,özenecek halimde yok şu an zaten,oğlumu uyutmuşum,kocamıda İstanbul'a postalamışım,yalnız yalnız oturuyorum balkonda şimdi,,,

Dün akşam üzeri geldik,çok şükür yolculuğumuz iyi geçti Dağhan hiç üzmedi bizi...Akşam üzeri bi dahile inip dolaştık ama asıl bugün gittik denize tabi ben ilk günden denize girememenin üzüntüsünü yaşıyorum çünkü bu sabah hastalandım :)) Bu kadarda olmaz yanii neyseki haftaya kocam gelince bitmiş olacak.Bugünde Dağhan babasıyla takıldı,ben giremedim.Ama Dağhan simitten tırsttı asla istemedi onu,alışır heralde daha ilk gün Allahtan denizi seviyor...
Akşam 7 de eşimi yolcu ettik ordan eşimin teyzesine uğradık kayınvalidemle,sonra hep beraber sahilde bişeyler içip geldik.Dağhanı tutabilene aşkolsun tabi.Halinden memnun,şimdilik herşey yolunda,gündüzleride havuzda oyalanıyor evde..Çok şükür iyiyiz yanii..

Size de bi bakıyım dedim,şimdi gidip yatıcam hepinizi çok öpüyorum sonra yine bakarım,görüşmek üz<ere canlarım !!!

canım bu seni rahatsız ediyorsa kestir yada biraz kısalt sağlık daha önemli

sağol Esencim, gitcez bakalım plastik cerraha ama sen yinede öğrenirsen çok iyi olur canım, öpğrencininde alnındamıydı
inşallah hemen geçer canım

Şimdi nasıl Bora iyidir inşallah.Bu arada Türkizde yemiyor nedir böyle ya bende sinir küpüyüm nasıl yemek yiyecek bunlar bugün komşu gördü ne olmuş çocuğa diyor çok zayıflamış o kadar üzüldüm ki
sorsana şurupun adını bize bi deneyelim

merhaba kızlar nasılsınız kuzular nasıl benm kız bir felaket sabah kahvaltısı ile duruyom dsaha geçmişi okudum ama aklımdna uçtu gitti handecim masala çok geçmiş olsun
hep huysuzlar canım bu ara
Anadolu yakasında buluşulacağı zaman haberleşelim canım Türkiz hasta olduğu için bişey diyemiyorum inşallah buluşmaya gelebiliriz
hayirli geceler hatunlar a.s. ay okadar alinti yaptim hepsi gitti püff..sabah yazarim artik gene :)

öptüm hepinizi kocamannn a.s. hayirli gecelerrr a.s.
iyi geceler şu tatil yeriniz süper neresi ne kadara nasıl bir yer yazarmısın bana
bak burnumda tütüyor oda nisbet yapıyor benim yerimede çek havasını öpüyoruz Dağhanıda

Güzel bir tatil olmus ama sonu kötü bitmis canim. Neyseki, ucuz atlatilmis kaza. Mucizelere inanmak gerek...

Cok kafaya takma canim ve bence hakettigi gibi davranin. Fazlasi bozuyor böylelerini.

Insallah cok güzel bir tatil gecirirsiniz canim. Daghan'da uslu uslu durur, hic üzmez seni.zemuszemus

Istahsizlik bizde de var canim, havalardan ve dislerden genelde. Ama hicbirsey yemiyorsa, bence iyi bir tetkik ettir derim. Bagirsaklarina falan baktir, baska bir nedeni vardir belki.

birsencim filizcim nurtencim ferdacım esencim cerencim ayşecim sizler nasılsınız kızlar bebişler nasıl

Sagolasin canim. Klasik sorunlarimiz disinda, genelde iyiyiz. Prenseslerinin resimlerini gördüm, cok güzeller masallah, kocaman olmus Duru hanimda.zemuszemus

Klasik koca modeli. Benimde basima geliyor genelde ve sanirim benim esimde Oglak burcu. Gerci babasi hüviyetini 3 ay gec cikartmaya gittigi icin, gününü unutmuslar ama hesaplarimiza göre oglak olmasi lazim.
Bu arada, diyetin hayirli olsun Tuba'cigim. Kimse inanmasa da, sen kendine inan ve gevsedigini hissettigin anda, kendini yeniden motive et. Bende hala diyetteyim, arada gevsesemde yine de verdigim kilolari koruyorum ve hala geri almadim.

Cok gecmis olsun canim ya, tüylerim diken diken oldu okuyunca. Korkunuda en kisa sürede yenersin insallah. Aklina getirmemeye, güzel seyler düsünmeye calis.

Gecmis olsun canim Bora'ya. Istahsizlik sorunu bizde de var, terliyor sürekli ve su icmek istiyor hep. Su ictigi icinde, karnini tok saniyor. Sütle idare ediyor, yemeklerdende ancak bir kac kasik. Havalar serinledikce, normale dönerler insallah. Yemek yemediginde cok geriliyorum ben, hepimizde öyleyizdir sanirim.

Off nedir bu kaynana cadilarinin ettigi eziyet ya. Takma kafana sen güzelim yine de. Görüsmezsin olur biter.

Hosgeldin Sibel'cigim, ne güzel bir tatil gecirmissiniz. Darisi bize artikkaydirigubbakcemile3

Off, gecmis olsun kuzuma ya. Dilerim, iz kalmaz canim. Ama kötü hissetme kendini, ben cocukken köye gitmistik, daga tirmanirken düsmüstüm ve basim yarilmisti. Alnima dikis attilar ve izi kaldi. Ama hic belli etmiyor dikkatli bakmadikca. Annem elma kabugu sürerdi iz kalmasin diye, önemli ölcüde ise yaramisti.

Günaydin Kizlar,

Esim bu hafta gece 03:00'de ise gidiyor, o gittiginden beri uyanigim. Doruk birazdan uyanir simdi gicikligina ve sanirim bugün uykusuz kalacagim.

Bizi tatil telasi sardi ki, sormayin kizlar. Yani en azindan beni. Esimde en ufak bir sevinc belirtisi yok. Cünkü tatil yapamayacagini düsünüyor, babasinin yine bir sürü yapilacak isleri olacak ve onlari yapayim derken tatil bitecek. Bende de bir süre sonra sigortalar atiyor, gerilip söyleniyorum, iyice arada kalacak. Ablasida Istanbul'a gitmisti ya, hala geri dönmemis. Rutin doktor kontrolüne gitmis ve gögsünde sert bir kitle varmis. Önce masal anlatiyor sandim yine ama yarin biyopsi yapilacakmis. Dogruysa eger, üzülürüm cok. Her ne kadar anlasamazsakda, Allah yardimcisi olsun yine de. Dilerim ki, kötü bir sonuc almaz.

Dün burada bir firtina cikti kizlar, yok böyle birsey. Agaclar diplerinden söküldü resmen. Her taraf karardi, hersey havada ucustu. Doruga eglence cikti, bakip bakip güldü ama benim aklim cikacakti neredeyse, tam esimin isten gelme saatiydi ve yolda basina birsey gelir diye cok korktum. Kendi kendime konusup durdum, eve sag salim gelsin yeter ki. Bir daha hic kizmayacagim, üzmeyecegim diye. Ama unuttum tabi aksama kadar bu sözümükaydirigubbakcemile3
Havalar 40 derece civariydi, o cehennem sicagi kirildi biraz neyseki. Ben mevsimlerden ilk ve sonbahari cok seviyorum, yaz ve kis hic cekilmiyor ya...

Gidip biraz daha kestirmeye calisayim, belki uyurum 1 saat falan. Öptüm hepinizi kizlar, günesli ve güzel bir gün gecirmeniz dilegiyle...

günaydınlar mayıs anneleri ve onların kuzucukları

yorgunum regl oldum karnım ağrıyor kızlar

duru tam yemelik oldu valla çok nazlı sevimli bana ve babasına şirinlikler oyunlar yapıyor :)))))))))))

valla aslında benimde tatile ihtiyacım var bir hafta biryere gitmesem bile evde kızlarımla olmayı çok isterdim ruhen çok yorgunum valla üç yıldırda zam falan yok kendimi boşuna çalışıyor gibi hissediyorum

esracım öperim kızlarımı sende öp yiyenimi :)

tülaycımmm günaydın meleğimmmmmmmm

filizcim sağol canım:)

gunayydınnnnn !!!!!!!!!!!!
neysekı yaz geldı havalar actı herkez uzerındekı yorgunlugu,karamsarlıgı bı kenara bıraktı gecmısı okurken öle hıssettım

ferda tadını cıkar hazır daghanada bakan var bıraz kendıne zaman ayırr ve dınlen ıyıceee

esen sende ayarlasana bacım en azından yakın bıyerlere gıdın kocanla hazır tatıldesın bıraz emırvakı yap işim var falan dersede butun senenın yorgunlugu cıkmaz evde valla :))

fılız hazırlıklar ve heyecan had safhada ne guzelll görümcen ıcın ınsallah kotu bısey cıkmaz opuyorum senıde cokk

aysecım ben gelemıcem sanırım bu hafta sonu karısık bızım bıraz eşimın akrabasının dugunu var aslında gıtmıcektık ama adam sabahın 8de aradı gelıyosun demı dıye bıde laf sokuşturuyo zamanında sizin işi ben yaptım ben ıstedım gulsahı sana dıye böle densızlerede bayılırım şimdi onu kullanarak dugune cagırıyo hıc ıstemesemde bakacaz artık

banu maşallah duruyaaa

banada fenalık bastı sıcakkk yaa bugun cokk 3 haftadır haftasonları duruyu havuza goturmeye nıyetlenıyorum hava yagıslı hep hafta ıcıde böle sıcak benım ıznede agustosun ılk haftası ama hala nereye gıdecegımıze karar vermedık denızı olsunda benım ıcın hıcc farketmez vallaa
neyse cenem düştü sabah sabah gorusurus yınee
kolay gelsın herkezeee

günaydınnnnnn kızlar naıslsınız?

baanuuuuu şekerimmmmmmm nasılsınnn? ben iyi sayılırımmm bugün yine valiz hazırlamaya başlıcam yarın yolculuk var malum göümcenin nikahı perşembe.ama eşime dedim perşembe nikahtan sonra döneriz cuma işe gelmem laızm çok iş var bir haftadır birikmiş. hem geleyimde ctss buluşalım sohbet edelimmya çok oldu görüşmeyeli.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…