Merhaba Kızlar,
10 günlük tatilim bitti malesefHer güzel şey gibi...
Çok güzel geçti.Yorucu aynı zamanda.Yağız bahçe yeşillik görünce sapıttı resmensokaktan içeriye getiremedik.Abartmıyorum bi gün en az 500 mt yürümüştür.11:00'lere kadar uyudu tabi yorgunluktan.
Denizi çok sevmedi açıkcası korktu.Kıyıda oynamakla yetindi.Ayakları yerden kesilince çığlığı bastı.Bende baya dinlendim diyebilirim.Bol bol yüzdüm,uyudum,kitap okudum.
Yağız yüzünden 11:00-16:00 arasında güneşe çıkmadığımız için pek kararamadım sadece rengim kırıldı biraz
Dün sabah geldik.Otobüs yolculuğu rahat geçti çok şükür korktuğum gibi olmadı,ona ayrı koltuk almıştık birde Rahat hatla gelince büyük büyük koltuklar rahat ettik.Uyuya uyuya geldik.Gün içinde de bavul boşalt çamaşır yıka ev topla derken akşam oldu.
Bizden böyle bundan sonrasında daha sık girmeye çalışıcam.Tatildede cepten baktım size ama yazamadım malesef.Bilgisayarımı yanımdan ayırmıycam bir daha
keyfini çıkar tatilin canım istanbuldada hava ısınıyor sıcak karşılıycak sizikızlar merhaba. bizde mersindeyiz,erdemli'de. perşembe günü geldik. kayseriden arkadaşlarımız geldi. onlarla deniz,havuz yapıyoruz. en çok da zuzum eğlendi:)) havuzdan çıkaramıyoruz sıpayı:)) ben çıkarıyorum ağlaya ağlaya geri atlıyor havuzaa:)) kafasını suya sokuyor, geri çıkarıp kahkaha atıyor! bizi de gülmekten öldürüyor:)))
semraya çok üzüldüm yaa,Allah korumuş kuzularımın hatrına(
tatilcilere iyi eğlenceler.
dönenler hoşgeldiler.
salı akşam istanbuldayız. girerim inşallah yine. öpücükler hepinise..
kızarıklar azaldı antibiyotiğe devam ama çok huysuz çok canım ya sizde herşey yolunda sanırım fotoyuda bekliyorum canımgünaydın herkese iyi haftalar diliyorum
semracım çok geçmiş olsun haberi duyunca çok üzüldüm verilmiş sadakanız varmış Allah korumuş canım
incihancım tatil biraz atraksiyonlu geçmiş
tülaycım kpss sınavın nasıl geçti tatlım selin nasıl yolculuk nasıl geçti
tutkuncum türkiz nasıl oldu
bizde dün sabah erkenden denize gittik duru denizi çok sevdi nasıl çırpınıyor bıraksak yüzecek valla :)) dün abla kardeş uyudular bakmak için yanlarına gittim mucizelerim benim ya el ele tutuşmuşlar fotoğrafını çektik en kısa zamanda eklerim :)
sağol canım oldu aşıyı ama yinede oldu valla geçen bol çocuklu bi ortama girdim acaba onlarda mı vardı ki de geçti diyorum.çünkü önce alırmış mikrobu 10 gün kuluçka geçirirmiş boğaz ağrısı ile başlarmış dr geç.en hafta bronşit yada astım başlangıcı demişti alerjik olabilir demişti sanırım bu hastalığın başlangıç dönemiymiş önce böyle olur sonra döküntüler çıkıyormuş.günaydin kizlar a.s.
semosun haberini vermis gülhanAllahim korudu cok sukur yaa
gülhancim sende hoşgeldin tatlim a.s. az cok tahmin edebiliyorum nasil şokta oldugunuzu..biz bile burda şok olduk valla..neysem en iyisi unutmak..boracikta hasta olmus kiyamam kuzuma yaa..acil şifalar inşaAllahhh a.s. şimdi nasil oldu? doruk nasil oldu? esra buraya gelene kadar sen haber ver enazindan..neyse hele bi iyileşsinler inşaAllah sadece güzel gecen dakikalari hatirlarsinizsizinde resimlerinizi bekliyoruz he :)
tutkuncum cok gecmiş olsun turkizime yaya bu cocuklar kizil aşisi olmamişmiydi yaaa? kizil,kizamik vs aşisi oldular diye hatirliyorum..bi bakmak lazim aşi kartlarina..acil şifalar inşaAllah kuzumaa a.s.
ferdacim canim hayirli yolculuklar a.s. bizde abimin vefatina kadar yazlari didimde gecirirdik..üvey amcam vart orda..altinkum hakikaten cok güzel bi plajdi..bizim içinde tatil yap :) biz bitirdik tatil işini :))) sanki yaz bitmiş gibi geliyor bana :)) saglikla mutlulukla git gel inşaAllahh a.s.
günaydin banucum :) oyyy kiyamam demek elele uyumuslar he :) yerim ben onlariiiiii :)
aysecim canim sali aksami geliyorum demişsin..yav bu sefer lütfen güzel bi plan yapin yaaa..burcununki gibi bize cok uzak bi mesafe yapmayin..orta bi yer olsun..kadikoy gibi..sen nerde kalicaksin?? ona göre bi yer ayarlayalim inşaAllah..
nurtencim sizin geline pes diyorum :)) senin gibi bi görümceye sahip oldugu için sansli valla..bana rast gelseydi iyi benzetirdim onup
esencim gene attalarda :)
burcucum sinavin iyi gecmesine sevindim..bulantilarinda biran önce gecer inşaAllah a.s.
sn iste verirsin kiloları canım ben inanıyorum onlarda moral versin canımefem bize gelince klasik h.sonumuzu gecirdik :)))) c.tesi gezdik pazari evde gecirdik :) ya burdaki marina acilmiş benim haberim yok :) bana sormadan acmislar gibi oldune güzel kafeler yapmişlar oraya..c.tesi oraya gittik..eşim tutturdu darty diye bi bilişim magazi var ya..orda netbooklar kampanyadaydi..eşimde tutturdu bi tane daha lazim bize..ben rahat rahat film izlemek istiyorum,ingilizce için iyi olur vs vs..neyse aldi bi tane..20gün sonra dogumgünüm geliyor..bi güzel bana dogumgunu hediyesi olarak kakaladi :) dedim madem bana alcaktin pembe alsaydik :) ama yemedim tabi bu numarayi..eve paspas lazim olsa dogumgünü hediyesi olarak onu alcak bana :) hem eksik gideriyor hem hediyeyi akli sira :)
serros hanimin cenesi iyice düştü..bişeyler anlatip duruyor bütüngün :)) yanliz bütün kelimeler d li :))) ditti düttü deldi dikdik dede :))) he bide çiziye takmiş durumda :) reklamina yani..şiziii diyor cadi :))) ama yemege gelince yok tabiii..oyy ben bu cocugu nasil aliştircam katilara valla şaştim kaldim he..2.cocugum zamani gelip olunca inşaAllah 5.ayda direk köfteyle ek gidalara gecicem :)))) hatta dogar dogmaz bi taraftan emzirip bi taraftan köfte tikabilirimalişsin..ablasindan cok cektim :)))
veeeee cok sasiracaginiz bi haberim var..diyete girdimmmmm :))))))))
ay lütfen dalga gecmeyin..eşim ve annem yeterince gecti zatenikisininde bana inanci sifir hatta eşim kilo alcagimi iddia ediyor bende bahane bitmezmiş..carsamba perşembe anneme gidicem inşaAllah..denize gidicez..eşimde "sen şimdi 2 gün yaparsin,sonra annemdeyimmm,denize gittik oyuzden diyip rejimi bozarsin" gene diyorrr..cokta tinnn isteyen inanabilir muhim olan benim inanmam D valla artik bi bahanem kalmadi kafamda bide tatilde okadar yüzmeye ve serrosa ragmen nasil 2 kg almayi becerdim bilemiyorum ama yolum fazlasiyla uzadi daha uzatmaya gerek yok :) hedefimmm gülhan dermişim yok okadar olamam sanirim bu laf gülhani eminim gülümsetecektir ama gercek 60a felan bi geleyimde ozaman bakariz
gene ceneme vurdu..rejim bana yaramiyorbaslamasammi ay tobe tobe iyi güldüm :))) neysem basladim artik..inşaAllah bitene kadar durmak yok :) hayir dualarinizi bekliyorummmm :)))
bugun temizlik günü..yarin annemler gelecek..babam döndü yurtdişindan c.tesi..serrosu özlemiş malum..çarsambada ben gidicem onlara 2 gün kalcam inşaAllah..denize götürcekler bizi inşaAllahhh hava güzel olursa :)
tamam raporumu verdim ben ufaktan işe baslayayim :)))
mucksssssssssss hepinizeeeee a.s.
ccanım o kaar üzüldümki ama ufak sıyrıklarla atlatmanızada sevindim keşke onlarda olmasaydı ama anlattıklarınıza göre mucizeymiş Çocuklar nasıl onlar daha çok etkilenir korkarlar inşallah anlamamışlardır bişeyselam kızlar oncelıkle hepınıze cok tesekkurler sagolun,
ferda ve burcu aramışsınız sonradan gordum telın sesı kısıktı dönucem musaıt olunca size
cok guzel ve eglencelı gecen bır tatılın sonu malesef boyle kotu bıttı ama bunada sukur dıyoruz kuzularımda ve bızlerde bırsey yok nazlının yuzunde hafıf cıızıkler var kesılen cam parcalarından okadar öyle bır kazadan nasıl bukadar az hasarla cıktık bılmıyorum mevlam cocuklarımın şefatıne bızı korudu arabamız hurdaya cıktı tırla carpısınca cok hasar verdı oda sadakamız olsun artık dıyoruz neysekı şukur ıyıyız
ama herseyden korkar oldum en kucuk bır sesde yerımden sıcrıyorum sanıyorum bır sure unutmam zor olucak
tatıle gelınce cok guzeldı cocuklar once aclık grevıne gırdı toplu olarak bızde anneler olarak yemek saatlerınde sinir krızıne :))))) ama toplu olarak gıtmenın en guzel tarafı bu olsa gerek hemen toparlanıp eglenebıldık bıde hastalıkları eklendı sukurkı onuda atlattık ıyıkıde yalnız gıtmemışız tatıle yoksa stresı cok olurdu kalabalıkda olumsuz şeylerı bıle cabuk toparladık keşke sonuda boyle bıtmeseydı
geldıgımızden berı sıkıntı stres uuzerıme yapıştı resmen dun ama dun guzel gectı devamlı gıttıgımız pastanenın sahıbı sabah aradı topluca kahvaltıya cagırdı bızı gulhanlar burcınler guzelce kahvaltı yaptık esra hanım oglunu annesıyle tatıle yolladıgı ıcın cocuksuz bır cıft olarak 1 e kadar uyuduklarından gelemedıler saat 3 gıbı onlarda cafeye geldı ordanda esralara cıg kofte yemeye gıttık eşi saglosun cokta guzel yaptı oturduk sohbet yemek guzeldı bıraz kafam dagıldı cok ıyı oldu
bugunde evde vana patlamış sular kesık temızlık gunu normalde ama otıuruyoruz susuz benım kuzularda gezmeye alışmış cıkmak ıcın aglıyorlar
neyse bacılar suanlık bukadar tekrar hepınıze gecmış olsun dıleklerınız ıcın cok tesekkurler optum herkesı ve kuzularınızı
canım 1 hafta bronşit zannettik boğaz ağrısıyla başlarmış sonra birden düşmeyen yüksek ateş ve göbeğinden başlayan kırmızı noktalar isilik gibi değil ama milyonlarca ve gitgide tüm vücuda yayıldı ben duş aldırdığım halde ateş düşürücülrle indiremedik ateşi düşün antibiyotik yada penisilin tek tedavisi 2 gün yandı ateşten şimdi 5. gün kırmızılar azaldı ama kurudu pıtır pıtır dökülüyor artık tuttuğunda anlşılıyor aşıda olduk ama oldu valla.şimdi 10. güne kadar bulaşıcıymış bugün 5 oldu 5 gün içinde tamamen gitmiş olcak başkalarına olan tehlikeside.dr artık geçmez kimseye kuluçka döneminde geçirirdi dedi ama yine 10 gün bu hastalıkları geçirenlerde risk olur:)gunaydın
sabah sabah guldurdun benı tugbacım ben sana ınanıyorum tutcaksın bu sefer ınsallah bogazınııı.. kızı yemıyınce anası onun yerınede yeyınce dıyet mıyet kalmıyo tabıı kaydirigubbakcemile3
gulhancım tatıl resımlerını bende gordum cok ıyı dusunmussunuz bursalı hatunlarr eşli olarak ne guzel dostluk kazındılar cok hoş resımlerınızz
semraya cok uzuldum rabbım korumuş ama kaza haberı almak bıle tuylerımı dıken dıken ettı sabah sabah.hurda arabadan bı kac cızıkle cıkmak verılmıs sadakaları varmıss tekrar gecmıs olsun cokk
borada hastalanmıss gecmış olsun cok
ferdacım ve burcucum ıkınızdende hayırlı haber alırıs ınsallah kpps sınavıyla ılgılı
ferda ıyı tatıller canım opuyorum mutfak faremıde cok tatıl dönüşü görüşelim daghana super cıpslerr aldım hepsı renk renkkaydirigubbakcemile3
esra kızıl dıye bı hastalıgı bende ılk defa duyuyorum arastıralım ınternetten neymış sende gelısmelerden haberdar et canım
opuyorum hepınızı
inşallah sınav sonucu iyi gelir canım çok zor bu sınavlarkızlar günaydın naıslsınız geçmişe bakamadım ama sanırım kuzualrdan hasta olanalr var çokg eçmiş olsun.semra cnaım ya çok üzüldüm ama allah korumuş valla tekrar tekrar geçmiş olsun canım.
banu canıms ınav çalışmama rağmen ve 10 yıl ara evrmiş birine göre çok iyi geçti.1.oturumdan umutluyum ama 2.oturumdan pek fazl değil ama sağlık olsun.selinde iyi teyzesi tatilde az biaz hastalandı mikrop kapmıiş ama hemen geçti allahtan.sen nasılsın kuzualrım nasıl?
sanırım birinden geçti canım ya arkadaşlarla buluştuk geçen 15 çocuk vardı düşün şimdi soramadımda kimseye çünkü bulaşıcı bu hastalıkSelam Kızlar,
Gecmıs olsun dıleklerınız ıcın cok gecmıs olsun.Boranın sımdıde hafıf burun akıntısı ve öksuruğu basladı.Yaa cocuk kısın bır kere bıle hasta hasta olmadı.Yaz geldı grıp olup duruyor.Neyse allah caresız hastalık vermesın bunlar gecıcı seyler.Ayy bıde cumartesı aksamı bızım yatakta uyuttum Borayı azıcık dalsın dıye yanına uzandım sonra alırım yatağına dıye.Sızmısım resmen bızımkıde kalkmıs.Burun ustu yere dustu.Aklım yerınden cıktı.Delı gıbı ağladı ve hafıf burnu kanadı.Sabaha kadar basında bekledım.Ama ıyı cok sukur.Bır daha asla ama asla almıycam yanıma.Ben yıne Boranın odasına yer yatağı yaptım bır sure ordayım.Gece 4 e kadar uyuyor sonra adet halıne getırdı ıla yanımıza gelıcek ya.Offf nasıl duzelıcek bılmıyorum.Doktora sorsan cok korkkutmayın alın bır sure dıyor ama dusme korkusundan yapamıycam artık heralde.Off yaz yaz bıtmez valla.
Tubacım valla guldum sabah sabah ama bak cok ıstıkrarlı gordum senı bu sefer.Hadı utandır aılenı ve benı tabıkı.Hedıyenıde almıssın gule gule kullan.Oğlak burcu ıste akıllı kocan var kıymetını bıl.Bende evlılık yıldonunu ıcın tatıl eksıklerını aldım Alpın:))Hee Doruk ıyı annenesıyle 2 haftalığa tatıle gıttı.Anası pek free dolasıyor:))
Gusah saol canım sızde hasta olmussunuz cok gecmıs olsun.Valla dostluluğumuz cok guzel masallah.Sıpalar sayesınde kocaman aıle olduk burda.
Esra kızıl asısı yapılmıs olmalı canım ya.Neden oldukı acaba.
Tulay,banu ve calısan dığer anneler kolay gelsın sızlerede.
canım Allah kavuştursun şimdiden inşallah sorunsuz dişide çıkarır oğlun çok zor mızlayan çocukmerhaba arkadaşlar uzun süredir takip edemiyorum sizleri umarım herşey yolundadır.bildiğiniz üzere eşim buay sonuna askere gidecek.bizde k.valdemlere gittik eşim vedalaşacaktı.ama gittiğimizede bin pişman ettiler çok üzgün bi şekilde geri döndük.bisüre bunu üzüntüsünü üzerimden atamadım.alpişimde büyüyor teyzeleri diş çıkaracak herhalde azcık mızmız.sizler nasılsınız kızlar,prens ve prensesler nasıl?
hoşgeldin canım ya şimdi istanbul zor olacak sizin içinMerhaba Kızlar,
Çok güzel geçti.Yorucu aynı zamanda.Yağız bahçe yeşillik görünce sapıttı resmensokaktan içeriye getiremedik.Abartmıyorum bi gün en az 500 mt yürümüştür.11:00'lere kadar uyudu tabi yorgunluktan.
Denizi çok sevmedi açıkcası korktu.Kıyıda oynamakla yetindi.Ayakları yerden kesilince çığlığı bastı.Bende baya dinlendim diyebilirim.Bol bol yüzdüm,uyudum,kitap okudum.
Yağız yüzünden 11:00-16:00 arasında güneşe çıkmadığımız için pek kararamadım sadece rengim kırıldı biraz
Dün sabah geldik.Otobüs yolculuğu rahat geçti çok şükür korktuğum gibi olmadı,ona ayrı koltuk almıştık birde Rahat hatla gelince büyük büyük koltuklar rahat ettik.Uyuya uyuya geldik.Gün içinde de bavul boşalt çamaşır yıka ev topla derken akşam oldu.
Bizden böyle bundan sonrasında daha sık girmeye çalışıcam.Tatildede cepten baktım size ama yazamadım malesef.Bilgisayarımı yanımdan ayırmıycam bir daha
aman canım inşallah geçmemiştir çok zor bu hastalıklar ya bizi aşı korumadı vallakızlar merhaba
kuzenım bendeydı cmt gunu ıkıde cocugu bıde teyzem saolsunlar geldıler edırneden
1gun kaldılar gonderıdk
sımdı aradı benıde oglu kabakulak olmuş dıkkat et sende dıyo gecmıs olabılır dıye mayıs ayında aşı yaptırdık ya kuzulara o korur demı bılgıısı olan varmı
bı yandan ınternetten arastırayım byee
Merhaba Kızlar,
selam kızlar nasılsınız ben çıldırmak üzereyim Türkiz bi huysuz deli ediyor hep elimden tutup ağlayarak oraya buraya gidiyor
Nasılsınız Kızlar
Cuma günü Masal düştü, kafasını çarptı, Yalovada şişen yer bu sefer hafif kanadı küçük bi yaralanma var ama pansumanı yapan iz kalabilir dedi, iyi bir hastane ve plastik cerrah arıyorum göstermek için, iz kalır mı acaba çok korkuyorum ya cildine bağlı kalabilirde kalmayabilr de dedi ama bi Plastik Cerraha göstermek istiyorum kremler falan varmış galiba iz kalmaması için bu konuda bilgisi olan varsa yazarsa çok sevinirim
Semracım tekrar geçmiş olsun
Gülhan Bora ya geçmiş olsun canım, resimlerinizi gördüm çok güzel eğlenmişsiniz
Birsencim geçmiş olsun sanada canım
Gülşahçım bulaşmamıştır inşallah
Tubacım iyi diyetler,
Sİbel sizde hoşgeldiniz
Türkiz kızıl mı olmuş geçmiş olsun Esracım
Burucum, Ferdacım sınav iyi geçmiş sevindim
iğ
.ğ
kızlar bu kadar aklımdakusura bakmayın öptüm
Selam Kızlar,
Gecmıs olsun dıleklerınız ıcın cok gecmıs olsun.Boranın sımdıde hafıf burun akıntısı ve öksuruğu basladı.Yaa cocuk kısın bır kere bıle hasta hasta olmadı.Yaz geldı grıp olup duruyor.Neyse allah caresız hastalık vermesın bunlar gecıcı seyler.Ayy bıde cumartesı aksamı bızım yatakta uyuttum Borayı azıcık dalsın dıye yanına uzandım sonra alırım yatağına dıye.Sızmısım resmen bızımkıde kalkmıs.Burun ustu yere dustu.Aklım yerınden cıktı.Delı gıbı ağladı ve hafıf burnu kanadı.Sabaha kadar basında bekledım.Ama ıyı cok sukur.Bır daha asla ama asla almıycam yanıma.Ben yıne Boranın odasına yer yatağı yaptım bır sure ordayım.Gece 4 e kadar uyuyor sonra adet halıne getırdı ıla yanımıza gelıcek ya.Offf nasıl duzelıcek bılmıyorum.Doktora sorsan cok korkkutmayın alın bır sure dıyor ama dusme korkusundan yapamıycam artık heralde.Off yaz yaz bıtmez valla.
Tubacım valla guldum sabah sabah ama bak cok ıstıkrarlı gordum senı bu sefer.Hadı utandır aılenı ve benı tabıkı.Hedıyenıde almıssın gule gule kullan.Oğlak burcu ıste akıllı kocan var kıymetını bıl.Bende evlılık yıldonunu ıcın tatıl eksıklerını aldım Alpın:))Hee Doruk ıyı annenesıyle 2 haftalığa tatıle gıttı.Anası pek free dolasıyor:))
Gusah saol canım sızde hasta olmussunuz cok gecmıs olsun.Valla dostluluğumuz cok guzel masallah.Sıpalar sayesınde kocaman aıle olduk burda.
Esra kızıl asısı yapılmıs olmalı canım ya.Neden oldukı acaba.
Tulay,banu ve calısan dığer anneler kolay gelsın sızlerede.
merhaba arkadaşlar uzun süredir takip edemiyorum sizleri umarım herşey yolundadır.bildiğiniz üzere eşim buay sonuna askere gidecek.bizde k.valdemlere gittik eşim vedalaşacaktı.ama gittiğimizede bin pişman ettiler çok üzgün bi şekilde geri döndük.bisüre bunu üzüntüsünü üzerimden atamadım.alpişimde büyüyor teyzeleri diş çıkaracak herhalde azcık mızmız.sizler nasılsınız kızlar,prens ve prensesler nasıl?
selam kızlar oncelıkle hepınıze cok tesekkurler sagolun,
ferda ve burcu aramışsınız sonradan gordum telın sesı kısıktı dönucem musaıt olunca size
cok guzel ve eglencelı gecen bır tatılın sonu malesef boyle kotu bıttı ama bunada sukur dıyoruz kuzularımda ve bızlerde bırsey yok nazlının yuzunde hafıf cıızıkler var kesılen cam parcalarından okadar öyle bır kazadan nasıl bukadar az hasarla cıktık bılmıyorum mevlam cocuklarımın şefatıne bızı korudu arabamız hurdaya cıktı tırla carpısınca cok hasar verdı oda sadakamız olsun artık dıyoruz neysekı şukur ıyıyız
ama herseyden korkar oldum en kucuk bır sesde yerımden sıcrıyorum sanıyorum bır sure unutmam zor olucak
tatıle gelınce cok guzeldı cocuklar once aclık grevıne gırdı toplu olarak bızde anneler olarak yemek saatlerınde sinir krızıne :))))) ama toplu olarak gıtmenın en guzel tarafı bu olsa gerek hemen toparlanıp eglenebıldık bıde hastalıkları eklendı sukurkı onuda atlattık ıyıkıde yalnız gıtmemışız tatıle yoksa stresı cok olurdu kalabalıkda olumsuz şeylerı bıle cabuk toparladık keşke sonuda boyle bıtmeseydı
geldıgımızden berı sıkıntı stres uuzerıme yapıştı resmen dun ama dun guzel gectı devamlı gıttıgımız pastanenın sahıbı sabah aradı topluca kahvaltıya cagırdı bızı gulhanlar burcınler guzelce kahvaltı yaptık esra hanım oglunu annesıyle tatıle yolladıgı ıcın cocuksuz bır cıft olarak 1 e kadar uyuduklarından gelemedıler saat 3 gıbı onlarda cafeye geldı ordanda esralara cıg kofte yemeye gıttık eşi saglosun cokta guzel yaptı oturduk sohbet yemek guzeldı bıraz kafam dagıldı cok ıyı oldu
bugunde evde vana patlamış sular kesık temızlık gunu normalde ama otıuruyoruz susuz benım kuzularda gezmeye alışmış cıkmak ıcın aglıyorlar
neyse bacılar suanlık bukadar tekrar hepınıze gecmış olsun dıleklerınız ıcın cok tesekkurler optum herkesı ve kuzularınızı
sağol canım sizede çok geçmiş olsun Allah korumuş canım yaNasılsınız Kızlar
Cuma günü Masal düştü, kafasını çarptı, Yalovada şişen yer bu sefer hafif kanadı küçük bi yaralanma var ama pansumanı yapan iz kalabilir dedi, iyi bir hastane ve plastik cerrah arıyorum göstermek için, iz kalır mı acaba çok korkuyorum ya cildine bağlı kalabilirde kalmayabilr de dedi ama bi Plastik Cerraha göstermek istiyorum kremler falan varmış galiba iz kalmaması için bu konuda bilgisi olan varsa yazarsa çok sevinirim
Tubacım iyi diyetler,
Sİbel sizde hoşgeldiniz
iğ
.ğ
Merhaba Kızlar,
kızlar merhaba
kuzenım bendeydı cmt gunu ıkıde cocugu bıde teyzem saolsunlar geldıler edırneden
1gun kaldılar gonderıdk
sımdı aradı benıde oglu kabakulak olmuş dıkkat et sende dıyo gecmıs olabılır dıye mayıs ayında aşı yaptırdık ya kuzulara o korur demı bılgıısı olan varmı
bı yandan ınternetten arastırayım byee
selam kızlar nasılsınız ben çıldırmak üzereyim Türkiz bi huysuz deli ediyor hep elimden tutup ağlayarak oraya buraya gidiyor
Nasılsınız Kızlar
Tubacım iyi diyetler,
Sİbel sizde hoşgeldiniz
iğ
.ğ
canım allah içinize sindirsin ne güzel tatıl yapmıssın çok ıyı gelmıstır :)
ya tatlım turkız hasta olmus gectı mı cok gecmıs olsun kuzuma..
oo kıyamam hay allah gecmıs olsun cnm..
Borada hasta olmus gulhancım gecmıs olsun..
bu arada tatıl resimlerinize bayıldımmm :))
cnm az kalmııs hayırlısıyla gider gelir inşallah
canım çok gecmıs olsun..verilmiş sadakanız varmıs.
çok uzuldum telefonunu ozelime yazarsan sesini duymak istiyorum
valla benim kızda istiyor ama babamız alışmasın dışarı diye hapsediyor bizi iyi yapıyosun bırak bolca gezsin canımkaydirigubbakcemile
canım artık hep dışarda vakit geçirmek istiyorlar alpişte öyle ayakkabılarını ve anahtarı eline alıyor hadi diyor bana.park var ewimizin karşısında günde 3-4 defa ziyaret ediyoruz:)) alpişte öyle canım inan istediği olmayınca ağlıyo mecburen yapıyorum yapmak istemiyorum her istediğini ama ağlayıncada susmak bilmiyo bide boncuk boncuk gözyaşları dökülünce kıyamıyorum kuzuma:1hug:
iyi akşamlar prenseslerini öp benim içinsibel hoşgeldin canım
masal bebişe geçmiş olsun
aynurcum sıkma canını tatlım
herkese iyi akşamlar diliyorum
sağol canım benimcanım allah içinize sindirsin ne güzel tatıl yapmıssın çok ıyı gelmıstır :)
ya tatlım turkız hasta olmus gectı mı cok gecmıs olsun kuzuma..
oo kıyamam hay allah gecmıs olsun cnm..
Borada hasta olmus gulhancım gecmıs olsun..
bu arada tatıl resimlerinize bayıldımmm :))
cnm az kalmııs hayırlısıyla gider gelir inşallah
canım çok gecmıs olsun..verilmiş sadakanız varmıs.
çok uzuldum telefonunu ozelime yazarsan sesini duymak istiyorum
ben Eğitim araştırmaya götürdüm tomografi röntgen tahlil ne varsa yaptılar şükür bi şey çıkmadı beyin cerrahi genel cerrahi hepsi tek tek baktı ondan aciller bu durum için çok iyi oluyor için rahat ediyor sonundaEsracım o kötü olayı hatırlatmak istemem ama Türkiz düştüğünde yaralanmıştı galiba, geçti dimi yaralar, sen nereye götürmüştün
valla bu sene bende Anadolu lisesi sınavlarına gircem çok çalışmam lazım geçen sene 5 kadro açıldı 100 alan ve ödülleri olanlar girdi onlarada yani ful yapmam lazım nasıl olcaksasibel canım saolasın.tatil güzel geçmiş sevindim biraz moral depolamışssındır.
tutkun cnaım saoalsın evet ya zor sınavlar:) ama hayırlısı
hande canım çok geçmiş olsun valla ne kadar dikkat etsekde bişeyler oluyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?