2009 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

Merhaba Kızlar,

10 günlük tatilim bitti malesef Her güzel şey gibi...

Çok güzel geçti.Yorucu aynı zamanda.Yağız bahçe yeşillik görünce sapıttı resmen sokaktan içeriye getiremedik.Abartmıyorum bi gün en az 500 mt yürümüştür.11:00'lere kadar uyudu tabi yorgunluktan.

Denizi çok sevmedi açıkcası korktu.Kıyıda oynamakla yetindi.Ayakları yerden kesilince çığlığı bastı.Bende baya dinlendim diyebilirim.Bol bol yüzdüm,uyudum,kitap okudum.

Yağız yüzünden 11:00-16:00 arasında güneşe çıkmadığımız için pek kararamadım sadece rengim kırıldı biraz

Dün sabah geldik.Otobüs yolculuğu rahat geçti çok şükür korktuğum gibi olmadı,ona ayrı koltuk almıştık birde Rahat hatla gelince büyük büyük koltuklar rahat ettik.Uyuya uyuya geldik.Gün içinde de bavul boşalt çamaşır yıka ev topla derken akşam oldu.

Bizden böyle bundan sonrasında daha sık girmeye çalışıcam.Tatildede cepten baktım size ama yazamadım malesef.Bilgisayarımı yanımdan ayırmıycam bir daha

kızlar merhaba
kuzenım bendeydı cmt gunu ıkıde cocugu bıde teyzem saolsunlar geldıler edırneden
1gun kaldılar gonderıdk
sımdı aradı benıde oglu kabakulak olmuş dıkkat et sende dıyo gecmıs olabılır dıye mayıs ayında aşı yaptırdık ya kuzulara o korur demı bılgıısı olan varmı
bı yandan ınternetten arastırayım byee

canım bu tatılın sana daha ıyı gelıcegını tahmın edıyodum ölede olmuşş cok sevındım
yerimseniben

selam kızlar nasılsınız ben çıldırmak üzereyim Türkiz bi huysuz deli ediyor hep elimden tutup ağlayarak oraya buraya gidiyor

Nasılsınız Kızlar

Cuma günü Masal düştü, kafasını çarptı, Yalovada şişen yer bu sefer hafif kanadı küçük bi yaralanma var ama pansumanı yapan iz kalabilir dedi, iyi bir hastane ve plastik cerrah arıyorum göstermek için, iz kalır mı acaba çok korkuyorum ya cildine bağlı kalabilirde kalmayabilr de dedi ama bi Plastik Cerraha göstermek istiyorum kremler falan varmış galiba iz kalmaması için bu konuda bilgisi olan varsa yazarsa çok sevinirim

Semracım tekrar geçmiş olsun

Gülhan Bora ya geçmiş olsun canım, resimlerinizi gördüm çok güzel eğlenmişsiniz

Birsencim geçmiş olsun sanada canım

Gülşahçım bulaşmamıştır inşallah

Tubacım iyi diyetler,

Sİbel sizde hoşgeldiniz

Türkiz kızıl mı olmuş geçmiş olsun Esracım

Burucum, Ferdacım sınav iyi geçmiş sevindim

kızlar bu kadar aklımdakusura bakmayın öptüm

keyfini çıkar tatilin canım istanbuldada hava ısınıyor sıcak karşılıycak sizi

kızarıklar azaldı antibiyotiğe devam ama çok huysuz çok canım ya sizde herşey yolunda sanırım fotoyuda bekliyorum canım
sağol canım oldu aşıyı ama yinede oldu valla geçen bol çocuklu bi ortama girdim acaba onlarda mı vardı ki de geçti diyorum.çünkü önce alırmış mikrobu 10 gün kuluçka geçirirmiş boğaz ağrısı ile başlarmış dr geç.en hafta bronşit yada astım başlangıcı demişti alerjik olabilir demişti sanırım bu hastalığın başlangıç dönemiymiş önce böyle olur sonra döküntüler çıkıyormuş.
Pendik marinayı diyorsun galiba kız biz senle yakınız galiba baya
sn iste verirsin kiloları canım ben inanıyorum onlarda moral versin canım
ccanım o kaar üzüldümki ama ufak sıyrıklarla atlatmanızada sevindim keşke onlarda olmasaydı ama anlattıklarınıza göre mucizeymiş Çocuklar nasıl onlar daha çok etkilenir korkarlar inşallah anlamamışlardır bişey
canım 1 hafta bronşit zannettik boğaz ağrısıyla başlarmış sonra birden düşmeyen yüksek ateş ve göbeğinden başlayan kırmızı noktalar isilik gibi değil ama milyonlarca ve gitgide tüm vücuda yayıldı ben duş aldırdığım halde ateş düşürücülrle indiremedik ateşi düşün antibiyotik yada penisilin tek tedavisi 2 gün yandı ateşten şimdi 5. gün kırmızılar azaldı ama kurudu pıtır pıtır dökülüyor artık tuttuğunda anlşılıyor aşıda olduk ama oldu valla.şimdi 10. güne kadar bulaşıcıymış bugün 5 oldu 5 gün içinde tamamen gitmiş olcak başkalarına olan tehlikeside.dr artık geçmez kimseye kuluçka döneminde geçirirdi dedi ama yine 10 gün bu hastalıkları geçirenlerde risk olur

inşallah sınav sonucu iyi gelir canım çok zor bu sınavlar

sanırım birinden geçti canım ya arkadaşlarla buluştuk geçen 15 çocuk vardı düşün şimdi soramadımda kimseye çünkü bulaşıcı bu hastalık

canım Allah kavuştursun şimdiden inşallah sorunsuz dişide çıkarır oğlun çok zor mızlayan çocuk
hoşgeldin canım ya şimdi istanbul zor olacak sizin için
aman canım inşallah geçmemiştir çok zor bu hastalıklar ya bizi aşı korumadı valla

canım allah içinize sindirsin ne güzel tatıl yapmıssın çok ıyı gelmıstır :)

selam kızlar nasılsınız ben çıldırmak üzereyim Türkiz bi huysuz deli ediyor hep elimden tutup ağlayarak oraya buraya gidiyor

ya tatlım turkız hasta olmus gectı mı cok gecmıs olsun kuzuma..

oo kıyamam hay allah gecmıs olsun cnm..

Borada hasta olmus gulhancım gecmıs olsun..
bu arada tatıl resimlerinize bayıldımmm :))

cnm az kalmııs hayırlısıyla gider gelir inşallah

canım çok gecmıs olsun..verilmiş sadakanız varmıs.
çok uzuldum telefonunu ozelime yazarsan sesini duymak istiyorum

sağol canım sizede çok geçmiş olsun Allah korumuş canım ya

Esracım o kötü olayı hatırlatmak istemem ama Türkiz düştüğünde yaralanmıştı galiba, geçti dimi yaralar, sen nereye götürmüştün

sibel canım saolasın.tatil güzel geçmiş sevindim biraz moral depolamışssındır.

tutkun cnaım saoalsın evet ya zor sınavlar:) ama hayırlısı

hande canım çok geçmiş olsun valla ne kadar dikkat etsekde bişeyler oluyor.

Sibelcim canımhoşgeldin güzel bir tatil geçirmenize çok sevindik.nereye gitmiştiniz tatile.eğer sakıncası yoksa otel ismide verirseniz arkadaşlar aklımızda bulunsun.tavsiye niteliğinde. yağız paşada eğlenmiş anlaşılan ohh negüzel Allah bozmasın.

mrb canım,kuzeningile çok geçmiş olsun canım.ama dediğin gibi biz aşı yaptırdık ve 2 ay olacak aşı yaptıralı bence bulaşmaz.ama olduki bulaştı çok hafif atlatır.bi kaçgün takip et bakalım.umarım kabakulak olmaz.

kaydirigubbakcemile

canım artık hep dışarda vakit geçirmek istiyorlar alpişte öyle ayakkabılarını ve anahtarı eline alıyor hadi diyor bana.park var ewimizin karşısında günde 3-4 defa ziyaret ediyoruz:)) alpişte öyle canım inan istediği olmayınca ağlıyo mecburen yapıyorum yapmak istemiyorum her istediğini ama ağlayıncada susmak bilmiyo bide boncuk boncuk gözyaşları dökülünce kıyamıyorum kuzuma:1hug:

canım mrb öncelikle masal kuzuma çok ama çok geçmiş olsun.dedikleri gibi belkide hiç iz kalmayabilir ama sen genede alanında uzman birine göster derim ben.nerdendüştü öyle canım yaa kıyamam prensese.şimdi nasıl peki?

inş. canım inş. hayırlısıyla gitsin gelsinde çok zor olacak bizim için ama napalım elimiz mahkum.sen nasılsın fıstığın nasıl?

tülaycım,banucum,burcucum,birsencim,tubacım semacım,semracım,adını hatırlayamadığım arkadaşlarım nolur beni affedin aklım pek yerinde değil şuaralar sağolsun kayınvaldem fazlasıyla üzdüğü için doğru düzgün düşünemiyırum bile.nasılsınız arkadaşlar umarım herşey yolundadır.biz genede şükür iyiyiz.alpiş şuan uyuyor o uyurken bende size yazayım dedim.

sibel hoşgeldin canım

masal bebişe geçmiş olsun

aynurcum sıkma canını tatlım

herkese iyi akşamlar diliyorum

valla benim kızda istiyor ama babamız alışmasın dışarı diye hapsediyor bizi iyi yapıyosun bırak bolca gezsin canım
sibel hoşgeldin canım

masal bebişe geçmiş olsun

aynurcum sıkma canını tatlım

herkese iyi akşamlar diliyorum
iyi akşamlar prenseslerini öp benim için
sağol canım benim
Esracım o kötü olayı hatırlatmak istemem ama Türkiz düştüğünde yaralanmıştı galiba, geçti dimi yaralar, sen nereye götürmüştün
ben Eğitim araştırmaya götürdüm tomografi röntgen tahlil ne varsa yaptılar şükür bi şey çıkmadı beyin cerrahi genel cerrahi hepsi tek tek baktı ondan aciller bu durum için çok iyi oluyor için rahat ediyor sonunda
valla bu sene bende Anadolu lisesi sınavlarına gircem çok çalışmam lazım geçen sene 5 kadro açıldı 100 alan ve ödülleri olanlar girdi onlarada yani ful yapmam lazım nasıl olcaksa

merhaba kızlar biz pazar günü anneme geldik...ben hala fenayım yaz günü çekilicek bişey değil tad bile alamıyorum...ense köküm ağrıyo çok fena ..saçlarımı kestireyimmi dedim herkes uzun dedi..
ama arada saçlar ıslak kalınca böle hasta oluyorum işte.....bilmiyorum yaniiii

şimdi kaçacağım komşudan girdim nete....annemlerede net alacağım daha doğrusu komşu sınırız yapmış bende ortak olacağım...

kqaçar ben mucukss

selamlar kızlar bizim internet kapanmış komşununkinden giriyorum nete:))

hande geçmiş olsun masala iz kalmaması için bir krem var bir öğrencim düşmüştü ona önermiştik kullandılar annesi dua etti habire hiç iz kalmamış ama sen yine de sor bir dr a bence ilacın adını hatırlayamıyorum ama istersen ablamdan öğrenirim geçmiş olsun tekrar

sibelcimmmmm hoşgeldin canım dinlenmene eğlenmene sevindim iyi oldu seni içinde çok yoruldun sıkıldın canıma.s.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…