2009 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

Slm,herkese iyi geceler,,,

Günler sonra bende bakabildim nihayet,şu tatil işi fena yordu beni,hazırlanması ne büyük olay.Araya bide iki doğumgünü olayı girince iyice sıkıştık neyseki bugün hepsi bitti gitti.Bende son hazırlıklarımıda tamamladım buzdolabınıda hallettim mutfak faresinin annesi olarak mutfaktan bildiriyorum.Gülşahcım kulakların çınlasın.Şimdi sizede yazıyım yatıcam artık,yoruldum.

Gülhancım öncelikle sana yazmadan geçemicem,tatilinizin güzel geçmesine çok sevindim,Esranın fotoğraflarını gördüm ama yoruma izin vermedi,belliki çocuklar biraz yormuş sizi ama yine de eğlenmişsiniz,olacak o kadar güzelim daha çok küçükler,normal dimi ama!!Semralara çok üzüldüm sonuda böyle bitmeseymiş!Allahtan bişey yok hiçbirinde,yarın ilk işim arıcam onu,düşünemiyorum bile!Allahım herkese sağ salim ulaşmayı nasip etsin gideceği yere!!

Burcu cnm seninde bişeyin yoktur hemen kafana takma bence,olur öyle,bol bol dinlen,Tubanında dediği gibi bulamazsan ilaçlarını ara burdan birilerini gönderririz ne olacak!!

Esracım türkiz kızıl oldu demek!çok üzüldüm cnm harap olmuştur yavrum kıyamam,Allahım şifa versin,hemen geçsin inşallah!!

Tubacım sende yoğunsun demek benim gibi,valla bende evi son kez süpürüyüm dedim ama yok yetiştiremedim.Aman kirli kalsın gelince ince temizlik yaptırıcam zaten boşver.Serroş kansız çıktı demek,merak etmem ferrum çok iyi geliyor,bizde kullanmıştık,bende şüphelenmiştim bu aralar ama allahtan iyi çıkmış bizim sonuçlar.Doktorunda dediği gibi bencede alıştır artıkSerrayı bisküvi filan ver eline kraker ver,yer o!bende çok korkardım yiyemez boğazına gider diye annem dediki kızım başka neresine gidecek heralde boğazına gidecek ver şu çocuğa herşeyi,o gün bugündür cesaretimi topladım ve arrtık herşeyi yiyo,benim korkum nefes borusuna gitmesiydi aslında ne alaka işte aman boşver!Alışır o da inşallah bir an evvel!

Birsen geçmiş olsun sanada cnm,dinlen dicemde çok zor dimi??

Esen,Nurten gezin tozun keyfinize bakın hatunlar...

Ayy unuttuğum kimse varmı bilmiyorum kızlar yaa..kusuruma bakmayın bu saatte,adamada biraz kızgınım kafam bulanık!

Bende sınava girdim bugün,,hiç kitap açmamış olmama rağmen baya cevapladım.Bence çalışanlar döktürmüştür.Yine şansımız az yani,çünkü sınav cidden kolaydı!!

Neyse ben yavaştan kaçar,yarın sabah 8 gibi yola çıkıcaz.Akşam üzeri varırız heralde,Allah izin verirse.Hepinizi çok çok öpüyorum kızlar..Hakkınızı helal edin.Ben bilgisayarımı götüryorum ordan bağlanıcam yine.Duramam artık ayol kk olmadan...Didim'den görüşmek üzere..

sağol canım Kızamığa benziyor biraz daha az kızılı yani ateşi bugün biraz indi gerçi 3 saate bir veriyoruz antibiyotikte var ama hiç bişey yemiyor süt dahi içmiyor ve çok mız mız yoruldum bende hatta biraz sinirlerimde bozuldu
Tatile güzel yere gidiyorsun güzelce eğlenin canım bizim içinde

canım çok geçmiş olsun yavruna kıyamam umarım tez zamanda toparlanır yiyenim
sağol canım inşallah yoksa bunaldım bende kıyamıyorum ama ne mama ne oyun bişey istemiyor hep kucakta mız mız ağlıyor yalnızımda sabrım bitiyor bazen dün gece hiç uyumadım bugün 3 te Türkiz 1 saat daldı uyumuşum şimdide uyuttum yeni

hoşgeldin canım bu ara sıkıntılardan denkte gelmedik hiç belki geçebilir canım inşallah haff atlatır geçmiş olur oda
canım süpersiniz valla fotoları gördüm çokta iyi yapmışsınız yalnız kazaya inanamadım Allah korumuş hepsini çok üzüldüm
canım sevindim inşallah sonuç istediğin gibi olur kız geliyor daha çoooook kusarsın sen
sağol canım.
bayağı kızmışsın yalnız boşver diycem ama seni bunaltmış sende arada hakettiği gibi davran anlasın kendini bu arada bulantı falan çoğalıyoruz galiba
haklısın havalarda kötü insan iyice bunalıyor gel artık yaz diycez sanırım
oh gezmelerdesin demek

canım sağol .Sınavında iyi geçmiş Didim mi?????????? ay bende gelmeliydim selam söyle Altınkum plajıma kardeşim annem şu an orda zaten kardeşimin gümüş dükkanı var Altınkum Plajından Medusa diskoya giden yolda Mermaid Deniz kızı diye uğrarsın belki kız yada çocuğun altını değiştirmen gerekir acil bi şey olur Esra nın arkadaşıyım de yeter aklında olsun habersiz bırakma bizi

valla kocişle kız uyudu bunaldım dedim ya girdim küvete bizde deniz havuz yok tabi bi rahatladım ya ne zamandır keyif yapamıyordum şimdide bu nun üzerine aldım kahvemi bu saatte çikolatayla tavan yapıyorum iyi geceler herkese kimsede yok öptüm sabah maratonum başlar benim inşallah düzelir kuzumda artık mama yemeye başlar

kızlar merhaba. bizde mersindeyiz,erdemli'de. perşembe günü geldik. kayseriden arkadaşlarımız geldi. onlarla deniz,havuz yapıyoruz. en çok da zuzum eğlendi:)) havuzdan çıkaramıyoruz sıpayı:)) ben çıkarıyorum ağlaya ağlaya geri atlıyor havuzaa:)) kafasını suya sokuyor, geri çıkarıp kahkaha atıyor! bizi de gülmekten öldürüyor:)))

semraya çok üzüldüm yaa,Allah korumuş kuzularımın hatrına(
tatilcilere iyi eğlenceler.
dönenler hoşgeldiler.
salı akşam istanbuldayız. girerim inşallah yine. öpücükler hepinise..

günaydın herkese iyi haftalar diliyorum

semracım çok geçmiş olsun haberi duyunca çok üzüldüm verilmiş sadakanız varmış Allah korumuş canım

incihancım tatil biraz atraksiyonlu geçmiş

tülaycım kpss sınavın nasıl geçti tatlım selin nasıl yolculuk nasıl geçti

tutkuncum türkiz nasıl oldu

bizde dün sabah erkenden denize gittik duru denizi çok sevdi nasıl çırpınıyor bıraksak yüzecek valla :)) dün abla kardeş uyudular bakmak için yanlarına gittim mucizelerim benim ya el ele tutuşmuşlar fotoğrafını çektik en kısa zamanda eklerim :)

birsencim filizcim nurtencim ferdacım esencim cerencim ayşecim sizler nasılsınız kızlar bebişler nasıl

günaydin kizlar a.s.

semosun haberini vermis gülhan Allahim korudu cok sukur yaa

gülhancim sende hoşgeldin tatlim a.s. az cok tahmin edebiliyorum nasil şokta oldugunuzu..biz bile burda şok olduk valla..neysem en iyisi unutmak..boracikta hasta olmus kiyamam kuzuma yaa..acil şifalar inşaAllahhh a.s. şimdi nasil oldu? doruk nasil oldu? esra buraya gelene kadar sen haber ver enazindan..neyse hele bi iyileşsinler inşaAllah sadece güzel gecen dakikalari hatirlarsiniz sizinde resimlerinizi bekliyoruz he :)

tutkuncum cok gecmiş olsun turkizime ya ya bu cocuklar kizil aşisi olmamişmiydi yaaa? kizil,kizamik vs aşisi oldular diye hatirliyorum..bi bakmak lazim aşi kartlarina..acil şifalar inşaAllah kuzumaa a.s.

ferdacim canim hayirli yolculuklar a.s. bizde abimin vefatina kadar yazlari didimde gecirirdik..üvey amcam vart orda..altinkum hakikaten cok güzel bi plajdi..bizim içinde tatil yap :) biz bitirdik tatil işini :))) sanki yaz bitmiş gibi geliyor bana :)) saglikla mutlulukla git gel inşaAllahh a.s.

günaydin banucum :) oyyy kiyamam demek elele uyumuslar he :) yerim ben onlariiiiii :)

aysecim canim sali aksami geliyorum demişsin..yav bu sefer lütfen güzel bi plan yapin yaaa..burcununki gibi bize cok uzak bi mesafe yapmayin..orta bi yer olsun..kadikoy gibi..sen nerde kalicaksin?? ona göre bi yer ayarlayalim inşaAllah..

nurtencim sizin geline pes diyorum :)) senin gibi bi görümceye sahip oldugu için sansli valla..bana rast gelseydi iyi benzetirdim onu p

esencim gene attalarda :)

burcucum sinavin iyi gecmesine sevindim..bulantilarinda biran önce gecer inşaAllah a.s.

efem bize gelince klasik h.sonumuzu gecirdik :)))) c.tesi gezdik pazari evde gecirdik :) ya burdaki marina acilmiş benim haberim yok :) bana sormadan acmislar gibi oldu ne güzel kafeler yapmişlar oraya..c.tesi oraya gittik..eşim tutturdu darty diye bi bilişim magazi var ya..orda netbooklar kampanyadaydi..eşimde tutturdu bi tane daha lazim bize..ben rahat rahat film izlemek istiyorum,ingilizce için iyi olur vs vs..neyse aldi bi tane..20gün sonra dogumgünüm geliyor..bi güzel bana dogumgunu hediyesi olarak kakaladi :) dedim madem bana alcaktin pembe alsaydik :) ama yemedim tabi bu numarayi..eve paspas lazim olsa dogumgünü hediyesi olarak onu alcak bana :) hem eksik gideriyor hem hediyeyi akli sira :)

serros hanimin cenesi iyice düştü..bişeyler anlatip duruyor bütüngün :)) yanliz bütün kelimeler d li :))) ditti düttü deldi dikdik dede :))) he bide çiziye takmiş durumda :) reklamina yani..şiziii diyor cadi :))) ama yemege gelince yok tabiii..oyy ben bu cocugu nasil aliştircam katilara valla şaştim kaldim he..2.cocugum zamani gelip olunca inşaAllah 5.ayda direk köfteyle ek gidalara gecicem :)))) hatta dogar dogmaz bi taraftan emzirip bi taraftan köfte tikabilirim alişsin..ablasindan cok cektim :)))

veeeee cok sasiracaginiz bi haberim var..diyete girdimmmmm :))))))))

ay lütfen dalga gecmeyin..eşim ve annem yeterince gecti zaten ikisininde bana inanci sifir hatta eşim kilo alcagimi iddia ediyor bende bahane bitmezmiş..carsamba perşembe anneme gidicem inşaAllah..denize gidicez..eşimde "sen şimdi 2 gün yaparsin,sonra annemdeyimmm,denize gittik oyuzden diyip rejimi bozarsin" gene diyorrr..cokta tinnn isteyen inanabilir muhim olan benim inanmam D valla artik bi bahanem kalmadi kafamda bide tatilde okadar yüzmeye ve serrosa ragmen nasil 2 kg almayi becerdim bilemiyorum ama yolum fazlasiyla uzadi daha uzatmaya gerek yok :) hedefimmm gülhan dermişim yok okadar olamam sanirim bu laf gülhani eminim gülümsetecektir ama gercek 60a felan bi geleyimde ozaman bakariz

gene ceneme vurdu..rejim bana yaramiyor baslamasammi ay tobe tobe iyi güldüm :))) neysem basladim artik..inşaAllah bitene kadar durmak yok :) hayir dualarinizi bekliyorummmm :)))

bugun temizlik günü..yarin annemler gelecek..babam döndü yurtdişindan c.tesi..serrosu özlemiş malum..çarsambada ben gidicem onlara 2 gün kalcam inşaAllah..denize götürcekler bizi inşaAllahhh hava güzel olursa :)

tamam raporumu verdim ben ufaktan işe baslayayim :)))

mucksssssssssss hepinizeeeee a.s.

selam kızlar oncelıkle hepınıze cok tesekkurler sagolun,
ferda ve burcu aramışsınız sonradan gordum telın sesı kısıktı dönucem musaıt olunca size
cok guzel ve eglencelı gecen bır tatılın sonu malesef boyle kotu bıttı ama bunada sukur dıyoruz kuzularımda ve bızlerde bırsey yok nazlının yuzunde hafıf cıızıkler var kesılen cam parcalarından okadar öyle bır kazadan nasıl bukadar az hasarla cıktık bılmıyorum mevlam cocuklarımın şefatıne bızı korudu arabamız hurdaya cıktı tırla carpısınca cok hasar verdı oda sadakamız olsun artık dıyoruz neysekı şukur ıyıyız
ama herseyden korkar oldum en kucuk bır sesde yerımden sıcrıyorum sanıyorum bır sure unutmam zor olucak
tatıle gelınce cok guzeldı cocuklar once aclık grevıne gırdı toplu olarak bızde anneler olarak yemek saatlerınde sinir krızıne :))))) ama toplu olarak gıtmenın en guzel tarafı bu olsa gerek hemen toparlanıp eglenebıldık bıde hastalıkları eklendı sukurkı onuda atlattık ıyıkıde yalnız gıtmemışız tatıle yoksa stresı cok olurdu kalabalıkda olumsuz şeylerı bıle cabuk toparladık keşke sonuda boyle bıtmeseydı
geldıgımızden berı sıkıntı stres uuzerıme yapıştı resmen dun ama dun guzel gectı devamlı gıttıgımız pastanenın sahıbı sabah aradı topluca kahvaltıya cagırdı bızı gulhanlar burcınler guzelce kahvaltı yaptık esra hanım oglunu annesıyle tatıle yolladıgı ıcın cocuksuz bır cıft olarak 1 e kadar uyuduklarından gelemedıler saat 3 gıbı onlarda cafeye geldı ordanda esralara cıg kofte yemeye gıttık eşi saglosun cokta guzel yaptı oturduk sohbet yemek guzeldı bıraz kafam dagıldı cok ıyı oldu

bugunde evde vana patlamış sular kesık temızlık gunu normalde ama otıuruyoruz susuz benım kuzularda gezmeye alışmış cıkmak ıcın aglıyorlar
neyse bacılar suanlık bukadar tekrar hepınıze gecmış olsun dıleklerınız ıcın cok tesekkurler optum herkesı ve kuzularınızı

:)gunaydın
sabah sabah guldurdun benı tugbacım ben sana ınanıyorum tutcaksın bu sefer ınsallah bogazınııı.. kızı yemıyınce anası onun yerınede yeyınce dıyet mıyet kalmıyo tabıı kaydirigubbakcemile3

gulhancım tatıl resımlerını bende gordum cok ıyı dusunmussunuz bursalı hatunlarr eşli olarak ne guzel dostluk kazındılar cok hoş resımlerınızz
semraya cok uzuldum rabbım korumuş ama kaza haberı almak bıle tuylerımı dıken dıken ettı sabah sabah.hurda arabadan bı kac cızıkle cıkmak verılmıs sadakaları varmıss tekrar gecmıs olsun cokk
borada hastalanmıss gecmış olsun cok

ferdacım ve burcucum ıkınızdende hayırlı haber alırıs ınsallah kpps sınavıyla ılgılı
ferda ıyı tatıller canım opuyorum mutfak faremıde cok tatıl dönüşü görüşelim daghana super cıpslerr aldım hepsı renk renkkaydirigubbakcemile3

esra kızıl dıye bı hastalıgı bende ılk defa duyuyorum arastıralım ınternetten neymış sende gelısmelerden haberdar et canım
opuyorum hepınızı

kızlar günaydın naıslsınız geçmişe bakamadım ama sanırım kuzualrdan hasta olanalr var çokg eçmiş olsun.semra cnaım ya çok üzüldüm ama allah korumuş valla tekrar tekrar geçmiş olsun canım.

banu canıms ınav çalışmama rağmen ve 10 yıl ara evrmiş birine göre çok iyi geçti.1.oturumdan umutluyum ama 2.oturumdan pek fazl değil ama sağlık olsun.selinde iyi teyzesi tatilde az biaz hastalandı mikrop kapmıiş ama hemen geçti allahtan.sen nasılsın kuzualrım nasıl?

Selam Kızlar,

Gecmıs olsun dıleklerınız ıcın cok gecmıs olsun.Boranın sımdıde hafıf burun akıntısı ve öksuruğu basladı.Yaa cocuk kısın bır kere bıle hasta hasta olmadı.Yaz geldı grıp olup duruyor.Neyse allah caresız hastalık vermesın bunlar gecıcı seyler.Ayy bıde cumartesı aksamı bızım yatakta uyuttum Borayı azıcık dalsın dıye yanına uzandım sonra alırım yatağına dıye.Sızmısım resmen bızımkıde kalkmıs.Burun ustu yere dustu.Aklım yerınden cıktı.Delı gıbı ağladı ve hafıf burnu kanadı.Sabaha kadar basında bekledım.Ama ıyı cok sukur.Bır daha asla ama asla almıycam yanıma.Ben yıne Boranın odasına yer yatağı yaptım bır sure ordayım.Gece 4 e kadar uyuyor sonra adet halıne getırdı ıla yanımıza gelıcek ya.Offf nasıl duzelıcek bılmıyorum.Doktora sorsan cok korkkutmayın alın bır sure dıyor ama dusme korkusundan yapamıycam artık heralde.Off yaz yaz bıtmez valla.

Tubacım valla guldum sabah sabah ama bak cok ıstıkrarlı gordum senı bu sefer.Hadı utandır aılenı ve benı tabıkı.Hedıyenıde almıssın gule gule kullan.Oğlak burcu ıste akıllı kocan var kıymetını bıl.Bende evlılık yıldonunu ıcın tatıl eksıklerını aldım Alpın:))Hee Doruk ıyı annenesıyle 2 haftalığa tatıle gıttı.Anası pek free dolasıyor:))

Gusah saol canım sızde hasta olmussunuz cok gecmıs olsun.Valla dostluluğumuz cok guzel masallah.Sıpalar sayesınde kocaman aıle olduk burda.

Esra kızıl asısı yapılmıs olmalı canım ya.Neden oldukı acaba.

Tulay,banu ve calısan dığer anneler kolay gelsın sızlerede.

merhaba arkadaşlar uzun süredir takip edemiyorum sizleri umarım herşey yolundadır.bildiğiniz üzere eşim buay sonuna askere gidecek.bizde k.valdemlere gittik eşim vedalaşacaktı.ama gittiğimizede bin pişman ettiler çok üzgün bi şekilde geri döndük.bisüre bunu üzüntüsünü üzerimden atamadım.alpişimde büyüyor teyzeleri diş çıkaracak herhalde azcık mızmız.sizler nasılsınız kızlar,prens ve prensesler nasıl?

tülaycım tatil yaramamış kuzuma ya çok geçmiş olsun selinime sizi inan çok özledim bitanem sınav içinde hayırlısı olsun

aynur hoşgeldin nasılsın canım

canım benim bende sizi özledim cts bir aksilik olmassa gelirim.evet ya seline yaramadı ama allahtan 1 gün gibi kısa sürede düzeldi.ama evi çok özleimiş nasıl koşuşturuyor evin içinde

Esra'cım çok çok geçmiş olsun umarım şimdi daha iyidir.

Hayırlısı olsun Burcu'cum umarım sonuç olumlu olur.Bulantılarında yakın zamanda geçer inşallah

Hayırlı yolculuklar Ferda'cım iyi eğlenceler.

Ayşe'cim muhakkak geldiğin gün bizi haberdar et ara olurmu.Tubişimin dediği gibi bu sefer güzel organize olalım iki tarafada yakın bir yerlerde toplanalım.Sen nereye geliceksin İstanbul'da.

Canım hediyeni güle güle kullan.Diyet için bi yorum yapmıycam bakalım nasıl ilerliycek,iyi sonuçlar çıkarsa bende gaza gelirim belki.Bu arada ben tatilde 2 kilo vermişim Yağız'ın peşinde koşmaktan demekki evde olsam dal gibi olacam

Semroşum verilmiş sadakanız varmış vallahi.Okuduğumda şok oldum resmen.Çok şükür bişey yok sizde cana gelicek mala gelsin.Tekrar çok çok geçmiş olsun.

Tülay'cım hadi hayırlısı sende girdin demek inşallah olumlu olur sonucu.Selinimede geçmiş olsun.Bu kuzuları yazın hastalık rekoru kırdılar valla

Gülhan'cım geçmiş olsun canım yaaa bende birkaç kere öyle düşürdüm Yağız'ı yatakta yanımda yatarken çok korkuyorum.Yatırmıyorum artık.

Aysun'cum allah kavuştursun.Takma kayınvalidenleri de eşinin yokluğunda bide onların dırdırıyla hiç canını sıkma.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…