2009 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

tülay ıyı yolculuklar sımdıden cok yorucu olucak senın ıcın dınlenemeden yınee telaşeye gırıyosunuzz
ıyı eglenceler sımdıden canıma.s.

gülşah canım saolasın valla öyle hala tabanlarımın ağrıdığını hissediyorum ama yapcak bişey yok el mahkum gidicez

günaydın güzel mayıs anneleri ve tatlı bebişleria.s.

çok güzel bir istanbul sabahı yaaa çok mutlu kalktım nedense aman Allah bozmasın
Ahsen hanım yemeğini yedi sıra bende sonrada anneanneye gideriz cuma günü kilise gidecekler gelince de umreye gideceği için birlikte vakit geçirelim istiyorum

bizim tatil işi hala havalarda sanırım tubanın gittiği yere gideceğiz bizde ama tam belli değil

doğru diyorsun bacım gidicez bakalım ama karar veremedik uzağa mı yakına mı diyeee :uhm:

esennnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn burdasında nıye selam vermıyosun klava:
gel şu cadı yeğenini al başımdan yazayım cevap tepemde sürekli

klava:

Zaten tatil beldesindesiniz canim, ayarla bir yer, dinlenin ailecek bence. 1 hafta bile cok iyi geliyor insana...

Sorma, heyecanliyim canim. Birazda tedirgin Doruk'dan dolayi, hastalanmaz insallah bebegim.

Iyi yolculuklar canim. Islerininde üstesinden bir cirpida gelmen dilegiyle...

Güzel baslayan gününün, güzel devam etmesi dilegiyle canim. zemuszemus

Doruk kahvaltisini yapip uyudu, benimde basim catliyor. Uykumu alamadim ve galiba susuz kaldigim icin. Yemek yapmam lazim birazdan ve yine ne pisirsem diye kukumav kuslari gibi düsünüp duruyorum. Hergün ayni seyi düsünmek ne zor ya, sirf bu yüzden tatili iple cekiyorum. Orada bir sürü alternatif var. Kaynanamin kocaman bahcesi var, cesit cesit sebzeler ekiyor. Köyde baliga giden cok oluyor sonra, cogunlukla taze ve cesitli baliklar tutuluyor. Ya da olmadi tavuk kesiyor kayinpederim. Offf ya, benim diyet güme gitmez umarim.

Gunaydın Kızlar.

Borayla sabah yuruyusune cıkmıstık.Hemde Balık alalım dedım oğlusa.Yolda arabasında sızdı yatırdım yerıne.Bende bır kahve ıcıp ıslere gırıseyım.Akşam kayınpederım yemeğe gelıcek.Ne yapıcam ya off tavuk sote olucak sanırım.

Fılızcım tatıl gelmıs.Ne guzel ya sen anlattın ben özendım köy hayatını.Görumcenede gecmıs olsun ınsallah ıyı sonuclar alır.

Esen valla Tubısın yerıne bende cok özendım.Hem yakın kacın bıraz dınlenırsın yaa.

Tulay sanada ıyı yolculuklar canım.Tatlı telaslar bunlar.

Gulsahhhh tam emrıvakı olmus valla.Gıcık olurum su tıplere.Sızde azıcık görunup dönersınız.

Ferdaaaaaaaaaa cok özendım yaa.Ayy ben hıc tatıl yapmamıs gıbı hıssedıyorum kendımı.Doyamadım bu sene Borayla.1 hafta daha kacsak super olur ama esım hıc nıyetlı deıl.

doğru diyorsun bacım gidicez bakalım ama karar veremedik uzağa mı yakına mı diyeee :uhm:

gel şu cadı yeğenini al başımdan yazayım cevap tepemde sürekli

klava:

ahsenlemı korkutuyosun benı getır bırak ben bakarım yıgenıme duruyla oynarlarr hıcte senı aramaz bıkeremlaelaelaelaelae

a.s.a.s.a.s.

Evet Gülhan'cigim, cok seviyorum bende köy yasamini. Tatil icin cok ideal ama sürekli yasadiginda sorun olur sanirim.

Ikna et bence esini, kacin bir yerlere daha. Daha yazin bitimine cok var ve insan tam olarak tatile doyamadiginda, sene boyu eksikligini duyuyor...

dıyetı tatılde boz bencede tatıl dönüşü baslarsın taze taze kokusuyla yemek varken dıyet mıyet dıye kasma kendını benceee
super valla emınım doruk'ta cok mutlu olucaktır bu yasantıdana.s.

gulhan kandır kocanı yaz bıtene kadar bı erdek yapın hem sıze yakın hem başbaşa hoş olur enazından 2 3 gun super olurr:lepi:

emin misin gülşahcım benim kız biraz cadı :)))

filiz çok özendim anlattıklarına benimde tatile çok ihtiyacım var valla ama daha gidip gitmeyeceğimiz bile belli değil pofffffffffffff

gülhan kandır kocişini gidin biraz daha hatta borayı bırakabilirseniz yanlız gidin süper olura.s.

tülaycım kolay gelsin tatlım sana :) yoğundum giremedim siteye mutlaka bekliyorum cumartesi bir aksilik olmazsa dikkat edin kendinize canım iyi yolculuklar şimdiden:))))

gülşahcım nasılsın canım bebişin nasıl sağol teyzesi

filizcim tatil beldesindeyim ve turizm şirketindeyim malesef yaz dönemleri izne çıkamıyorum haftasonları geziyoruz bizde:))))))))))))

esencim nasılsın canım ahsen melek nasıl:)

canım ya hava o kadar kötü bu sene insan şaşar oldu eşinde sağsalim dönmüş şükür rahatlayınca unutuyor insan sıkıldığı anları.
Tatil de bol bol yersin canım gitti diyet gel memlekete gör iştahı

öptüm canım yeğenini fotoları gördüm çok tatlılar maşallah iki kız süper ya
nikahta gelin olarak gözler sende olur kız şimdi
güne iyi başlamışsın devamı daha güzel olsun inşallah
gitti diyet gelince en az 3 kilo diyorum
tavuk sote iyi işte yanına makarna yap yaz yemeği işte
valla kaçabiliyorsan kaç tatile ben tatili ikna turlarındayım bu ara işlerimiz gelen gidenimiz bitsin bi bunalım takılıcam hasta falan olayım diyorum

slm kızlar halamlardayım ...nete girdim ayşe geliyormuş....

ne zaman gelecek netleşsin buluşma işine inş.gelirim...

bana gelince tam düzelmedim.....hala hastayım...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…