doğru diyorsun bacım gidicez bakalım ama karar veremedik uzağa mı yakına mı diyeee :uhm:gunayydınnnnn !!!!!!!!!!!!
neysekı yaz geldı havalar actı herkez uzerındekı yorgunlugu,karamsarlıgı bı kenara bıraktı gecmısı okurken öle hıssettım
ferda tadını cıkar hazır daghanada bakan var bıraz kendıne zaman ayırr ve dınlen ıyıceee
esen sende ayarlasana bacım en azından yakın bıyerlere gıdın kocanla hazır tatıldesın bıraz emırvakı yap işim var falan dersede butun senenın yorgunlugu cıkmaz evde valla :))
fılız hazırlıklar ve heyecan had safhada ne guzelll görümcen ıcın ınsallah kotu bısey cıkmaz opuyorum senıde cokk
aysecım ben gelemıcem sanırım bu hafta sonu karısık bızım bırazeşimın akrabasının dugunu var aslında gıtmıcektık ama adam sabahın 8de aradı gelıyosun demı dıye bıde laf sokuşturuyo zamanında sizin işi ben yaptım ben ıstedım gulsahı sana dıye böle densızlerede bayılırım şimdi onu kullanarak dugune cagırıyo hıc ıstemesemde bakacaz artık
banu maşallah duruyaaa
banada fenalık bastı sıcakkk yaa bugun cokk 3 haftadır haftasonları duruyu havuza goturmeye nıyetlenıyorum hava yagıslı hep hafta ıcıde böle sıcak benım ıznede agustosun ılk haftası ama hala nereye gıdecegımıze karar vermedık denızı olsunda benım ıcın hıcc farketmez vallaa
neyse cenem düştü sabah sabah gorusurus yınee
kolay gelsın herkezeee
gel şu cadı yeğenini al başımdan yazayım cevap tepemde sürekliesennnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn burdasında nıye selam vermıyosunklava:
günaydınlar mayıs anneleri ve onların kuzucukları
yorgunum regl oldum karnım ağrıyor kızlar
duru tam yemelik oldu valla çok nazlı sevimli bana ve babasına şirinlikler oyunlar yapıyor :)))))))))))
valla aslında benimde tatile ihtiyacım var bir hafta biryere gitmesem bile evde kızlarımla olmayı çok isterdim ruhen çok yorgunum valla üç yıldırda zam falan yok kendimi boşuna çalışıyor gibi hissediyorum
esracım öperim kızlarımı sende öp yiyenimi :)
tülaycımmm günaydın meleğimmmmmmmm
filizcim sağol canım:)
gunayydınnnnn !!!!!!!!!!!!
neysekı yaz geldı havalar actı herkez uzerındekı yorgunlugu,karamsarlıgı bı kenara bıraktı gecmısı okurken öle hıssettım
ferda tadını cıkar hazır daghanada bakan var bıraz kendıne zaman ayırr ve dınlen ıyıceee
esen sende ayarlasana bacım en azından yakın bıyerlere gıdın kocanla hazır tatıldesın bıraz emırvakı yap işim var falan dersede butun senenın yorgunlugu cıkmaz evde valla :))
fılız hazırlıklar ve heyecan had safhada ne guzelll görümcen ıcın ınsallah kotu bısey cıkmaz opuyorum senıde cokk
aysecım ben gelemıcem sanırım bu hafta sonu karısık bızım bırazeşimın akrabasının dugunu var aslında gıtmıcektık ama adam sabahın 8de aradı gelıyosun demı dıye bıde laf sokuşturuyo zamanında sizin işi ben yaptım ben ıstedım gulsahı sana dıye böle densızlerede bayılırım şimdi onu kullanarak dugune cagırıyo hıc ıstemesemde bakacaz artık
banu maşallah duruyaaa
banada fenalık bastı sıcakkk yaa bugun cokk 3 haftadır haftasonları duruyu havuza goturmeye nıyetlenıyorum hava yagıslı hep hafta ıcıde böle sıcak benım ıznede agustosun ılk haftası ama hala nereye gıdecegımıze karar vermedık denızı olsunda benım ıcın hıcc farketmez vallaa
neyse cenem düştü sabah sabah gorusurus yınee
kolay gelsın herkezeee
günaydınnnnnn kızlar naıslsınız?
baanuuuuu şekerimmmmmmm nasılsınnn? ben iyi sayılırımmm bugün yine valiz hazırlamaya başlıcam yarın yolculuk var malum göümcenin nikahı perşembe.ama eşime dedim perşembe nikahtan sonra döneriz cuma işe gelmem laızm çok iş var bir haftadır birikmiş. hem geleyimde ctss buluşalım sohbet edelimmya çok oldu görüşmeyeli.
günaydın güzel mayıs anneleri ve tatlı bebişleria.s.
çok güzel bir istanbul sabahı yaaa çok mutlu kalktım nedense aman Allah bozmasın
Ahsen hanım yemeğini yedi sıra bende sonrada anneanneye gideriz cuma günü kilise gidecekler gelince de umreye gideceği için birlikte vakit geçirelim istiyorum
bizim tatil işi hala havalarda sanırım tubanın gittiği yere gideceğiz bizde ama tam belli değil
doğru diyorsun bacım gidicez bakalım ama karar veremedik uzağa mı yakına mı diyeee :uhm:
gel şu cadı yeğenini al başımdan yazayım cevap tepemde sürekli
klava:
Gunaydın Kızlar.
Borayla sabah yuruyusune cıkmıstık.Hemde Balık alalım dedım oğlusa.Yolda arabasında sızdı yatırdım yerıne.Bende bır kahve ıcıp ıslere gırıseyım.Akşam kayınpederım yemeğe gelıcek.Ne yapıcam ya off tavuk sote olucak sanırım.
Fılızcım tatıl gelmıs.Ne guzel ya sen anlattın ben özendım köy hayatını.Görumcenede gecmıs olsun ınsallah ıyı sonuclar alır.
Esen valla Tubısın yerıne bende cok özendım.Hem yakın kacın bıraz dınlenırsın yaa.
Tulay sanada ıyı yolculuklar canım.Tatlı telaslar bunlar.
Gulsahhhh tam emrıvakı olmus valla.Gıcık olurum su tıplere.Sızde azıcık görunup dönersınız.
Ferdaaaaaaaaaa cok özendım yaa.Ayy ben hıc tatıl yapmamıs gıbı hıssedıyorum kendımı.Doyamadım bu sene Borayla.1 hafta daha kacsak super olur ama esım hıc nıyetlı deıl.
Doruk kahvaltisini yapip uyudu, benimde basim catliyor. Uykumu alamadim ve galiba susuz kaldigim icin. Yemek yapmam lazim birazdan ve yine ne pisirsem diye kukumav kuslari gibi düsünüp duruyorum. Hergün ayni seyi düsünmek ne zor ya, sirf bu yüzden tatili iple cekiyorum. Orada bir sürü alternatif var. Kaynanamin kocaman bahcesi var, cesit cesit sebzeler ekiyor. Köyde baliga giden cok oluyor sonra, cogunlukla taze ve cesitli baliklar tutuluyor. Ya da olmadi tavuk kesiyor kayinpederim. Offf ya, benim diyet güme gitmez umarim.
canım ya hava o kadar kötü bu sene insan şaşar oldu eşinde sağsalim dönmüş şükür rahatlayınca unutuyor insan sıkıldığı anları.Günaydin Kizlar,
Esim bu hafta gece 03:00'de ise gidiyor, o gittiginden beri uyanigim. Doruk birazdan uyanir simdi gicikligina ve sanirim bugün uykusuz kalacagim.
Bizi tatil telasi sardi ki, sormayin kizlar. Yani en azindan beni. Esimde en ufak bir sevinc belirtisi yok. Cünkü tatil yapamayacagini düsünüyor, babasinin yine bir sürü yapilacak isleri olacak ve onlari yapayim derken tatil bitecek. Bende de bir süre sonra sigortalar atiyor, gerilip söyleniyorum, iyice arada kalacak. Ablasida Istanbul'a gitmisti ya, hala geri dönmemis. Rutin doktor kontrolüne gitmis ve gögsünde sert bir kitle varmis. Önce masal anlatiyor sandim yine ama yarin biyopsi yapilacakmis. Dogruysa eger, üzülürüm cok. Her ne kadar anlasamazsakda, Allah yardimcisi olsun yine de. Dilerim ki, kötü bir sonuc almaz.
Dün burada bir firtina cikti kizlar, yok böyle birsey. Agaclar diplerinden söküldü resmen. Her taraf karardi, hersey havada ucustu. Doruga eglence cikti, bakip bakip güldü ama benim aklim cikacakti neredeyse, tam esimin isten gelme saatiydi ve yolda basina birsey gelir diye cok korktum. Kendi kendime konusup durdum, eve sag salim gelsin yeter ki. Bir daha hic kizmayacagim, üzmeyecegim diye. Ama unuttum tabi aksama kadar bu sözümükaydirigubbakcemile3
Havalar 40 derece civariydi, o cehennem sicagi kirildi biraz neyseki. Ben mevsimlerden ilk ve sonbahari cok seviyorum, yaz ve kis hic cekilmiyor ya...
Gidip biraz daha kestirmeye calisayim, belki uyurum 1 saat falan. Öptüm hepinizi kizlar, günesli ve güzel bir gün gecirmeniz dilegiyle...
öptüm canım yeğenini fotoları gördüm çok tatlılar maşallah iki kız süper yagünaydınlar mayıs anneleri ve onların kuzucukları
yorgunum regl oldum karnım ağrıyor kızlar
duru tam yemelik oldu valla çok nazlı sevimli bana ve babasına şirinlikler oyunlar yapıyor :)))))))))))
valla aslında benimde tatile ihtiyacım var bir hafta biryere gitmesem bile evde kızlarımla olmayı çok isterdim ruhen çok yorgunum valla üç yıldırda zam falan yok kendimi boşuna çalışıyor gibi hissediyorum
esracım öperim kızlarımı sende öp yiyenimi :)
tülaycımmm günaydın meleğimmmmmmmm
filizcim sağol canım:)
nikahta gelin olarak gözler sende olur kız şimdigünaydınnnnnn kızlar naıslsınız?
baanuuuuu şekerimmmmmmm nasılsınnn? ben iyi sayılırımmm bugün yine valiz hazırlamaya başlıcam yarın yolculuk var malum göümcenin nikahı perşembe.ama eşime dedim perşembe nikahtan sonra döneriz cuma işe gelmem laızm çok iş var bir haftadır birikmiş. hem geleyimde ctss buluşalım sohbet edelimmya çok oldu görüşmeyeli.
güne iyi başlamışsın devamı daha güzel olsun inşallahgünaydın güzel mayıs anneleri ve tatlı bebişleria.s.
çok güzel bir istanbul sabahı yaaa çok mutlu kalktım nedense aman Allah bozmasın
Ahsen hanım yemeğini yedi sıra bende sonrada anneanneye gideriz cuma günü kilise gidecekler gelince de umreye gideceği için birlikte vakit geçirelim istiyorum
bizim tatil işi hala havalarda sanırım tubanın gittiği yere gideceğiz bizde ama tam belli değil
gitti diyet gelince en az 3 kilo diyorumDoruk kahvaltisini yapip uyudu, benimde basim catliyor. Uykumu alamadim ve galiba susuz kaldigim icin. Yemek yapmam lazim birazdan ve yine ne pisirsem diye kukumav kuslari gibi düsünüp duruyorum. Hergün ayni seyi düsünmek ne zor ya, sirf bu yüzden tatili iple cekiyorum. Orada bir sürü alternatif var. Kaynanamin kocaman bahcesi var, cesit cesit sebzeler ekiyor. Köyde baliga giden cok oluyor sonra, cogunlukla taze ve cesitli baliklar tutuluyor. Ya da olmadi tavuk kesiyor kayinpederim. Offf ya, benim diyet güme gitmez umarim.
tavuk sote iyi işte yanına makarna yap yaz yemeği işteGunaydın Kızlar.
Borayla sabah yuruyusune cıkmıstık.Hemde Balık alalım dedım oğlusa.Yolda arabasında sızdı yatırdım yerıne.Bende bır kahve ıcıp ıslere gırıseyım.Akşam kayınpederım yemeğe gelıcek.Ne yapıcam ya off tavuk sote olucak sanırım.
Fılızcım tatıl gelmıs.Ne guzel ya sen anlattın ben özendım köy hayatını.Görumcenede gecmıs olsun ınsallah ıyı sonuclar alır.
Esen valla Tubısın yerıne bende cok özendım.Hem yakın kacın bıraz dınlenırsın yaa.
Tulay sanada ıyı yolculuklar canım.Tatlı telaslar bunlar.
Gulsahhhh tam emrıvakı olmus valla.Gıcık olurum su tıplere.Sızde azıcık görunup dönersınız.
Ferdaaaaaaaaaa cok özendım yaa.Ayy ben hıc tatıl yapmamıs gıbı hıssedıyorum kendımı.Doyamadım bu sene Borayla.1 hafta daha kacsak super olur ama esım hıc nıyetlı deıl.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?