2009 Mayıs Anneleri

anlıyorum cnmkaydirigubbakcemile3
ayy çok sıkılıyorum şu günlerde mart ayıda çıkmak bilmedi nedense!! sizede öyle oluyomu yaaa

görüşürüz cnm ii geceler
ay koy valla içimiz açılsın ben oda yapamıom malesef yerim yok:çok üzgünüm:
ama sizinkileri görünce benmmiş gibi mutlu oluyorum..
kızlar bugün oy kullanmaya bi eş geldi bebekleri vardı kadının kucagındaydı ve
inanın 2 veya 5 günlüktü!!!! fazla olamaz bakakaldım kucagındaki gerçek bebekmi diye:1shok::1shok:
annesinin omzuna yatmış uyuyo dudakları büzüşmüş kıpkırmızı bi surat :ecrin_bebek:
annesi ona tavşan tulumu giydirmiş tüğlü flan ve beyaz renkti işin garibi tamam üstündeki kalındı ama ne bi pusete komus ne battaniyeye sarmış ona şaşırdım:1shok:
bebeklerin yatar pozisyonda dışarı cıkmaları daha saglıklı dimi çünki insan omzunda yatırarrak cok rahat tutamaz ben korkarım bi yerini acıtırım die...
yani anlıcagınız kadına bakakaldım:1shok:

günaydin kizlar..diş agrisindan ölmek üzereyim..dün sabah hafif hafif agriyordu..ama aksama dogru costu..iltihap yapti sanirim gene..ama cildirtmak üzere suanda senağlama senağlama biraz zaman gecsinde doktoru aricam..inşaAllah musaittir :S

öptüm şimdilik hepinizi a.s.

canım geçmiş olsun,diş ağrısı çok kötüdür bilrim
hele şimdi ilaçda içemiyorsun Allah kolaylık versin tatlım
bu arada günaydınnŞeniz

günaydıın canlarıımm
yine uykusuz bi sabah!!! 3 saatlik uykku ya var ya yok allah kolaylık versin hepimize..
bende dönüp durmayayım dedim yatakta sonra göbegim acıo kızımda rahatsız oluo kalktım kızıma bişeler karaladım biliyomusunuz sizden bahsettim bissürü teyzen var dedim tüm türkiyeden hatta dünyadan dedimkaydirigubbakcemile3 sizi anlatırken bile rahatladım malum bu günlerde pek naz çeken olmuo hatta arkadaşların dostların bile sormuo napıyosun die... iyiyki onlar var dedim yoksa zor gecer dimi kzlar:CüvCüv:a.s.

dırım kızı ve pınardan haberi olan var mı hanımlar?
pınar hafta sonu hiç girmedi herhalde
dırım kızıda ateşliydi
sabah sabah aklıma düştüler
umarım herşey yolundadır

aynen öyle valla knk
bir sürü teyzesi var çok çekecek kızın çok
çok karışanı olacakkaydirigubbakcemile3
öyle valla kimsenin arayıp sorduğu yok
eşimin tarafıda neymiş gelip gitmiyormuşuz surat yapıyorlar
laf sokuyorlar gittiğimizdde hep
ben bu halimle gidiyorum şükür etmiyorlarda
ben hem evi hemde okulu idare etmeye çalışıyorum
anlamıyorlar
arayıp sormuyorsun sitemler falan
benimde ayağım ağrıyordu topallıyordum nerdeyse nasıl oldun diye kimse aramadı yani

günaydın ilgincim
bebişler iyi gali,ba
benim minik çok hareketli kolu bacağı durmuyor hiç
sen naıslsın cnm
senin minik nasıl?

canım geçmiş olsun zor ya herşey hamilelikte bulurmuş zaten..
geçmiş olsun bi agrı kesici minoset içsen okadarda acı çekme minosete 4 taneye kadar izin var.. dru arasan oda arı keici vericek cnm bişi yapamaz heralde ma sen yine danış..

beyaz16, ilgin0707, ojelifıstık+, simal06 günaydın kızlaaaarr geçmişemi daldınızkaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile2

amaaaan beyazcım vallahi hiç takma sen taktıkça onlar dahada üstüne geliir kocanın üstüne at suçu ben öle yapıom valla napım oglunuz gidelim demio diorum şişiyolar hepsi ama yalancıda degilim hakkaten kocama 1 sene gidelim demiyim gitmez valla!!
bide destek yerine köstek olmazlarmı kaprisleride cabası sende her görüştügünde sitem et hastayım die ne derlerse desinler...

kız böyle tatlı teyzoşlara can kurban vallaaaaahihoyyyt

canım geçmiş olsun,diş ağrısı çok kötüdür bilrim
hele şimdi ilaçda içemiyorsun Allah kolaylık versin tatlım
bu arada günaydınnŞeniz

cok saolasin canim..gerçekten cok kötü,sinir edici bi durum :S

günaydın herkese iyi haftalar nasılsınız bebişler nasıl:)))

günaydin canim..

şimdi kahvaltimi yapiyorum..daha dogrusu yapmaya calişiyorum :) içicem bi minoset..doktora gidene kadar sabredemem yoksa :)

günaydın ilgincim
bebişler iyi gali,ba
benim minik çok hareketli kolu bacağı durmuyor hiç
sen naıslsın cnm
senin minik nasıl?

günaydın tatlım bebişlerim çok şükür iyi fıstığım bende iyiyim sen ve bebişin nasıl bizim minikte maşallah çok hareketli :)))))))

knk mutahhara günaydın canlarım nasılsınız:)) bebişler nasıl:1hug:

al benden de okadar canim..inat ediyorum ama galiba koltukta oturarak uyumaya baslicam gibime geliyor :)) yatakta uyunmuyor artik :)

teyzesi yesin onuuuu :))) evet cok haklisin aslinda..birbirimizi cok iyi anliyoruz burda..milletle ugrasmak zor oluyor..iyiyim desen "normal,hamile olmayan insan performansi"bekliyorlar,kötüyüm desen "aa eskiden öylemiydi,böylemiydi" gibi sorulara muhatap oluyorsun :)) aşagi tükürsen sakal yukari tükürsen sakal misali :)) son aya girdik..az daha sabir napalim :))) kuzularimiz için deger :)

Son düzenleme:
cok saolasin canim..gerçekten cok kötü,sinir edici bi durum :S

günaydin canim..

şimdi kahvaltimi yapiyorum..daha dogrusu yapmaya calişiyorum :) içicem bi minoset..doktora gidene kadar sabredemem yoksa :)

afiyet olsun tatlım bizde sabah eşimle yaptık kahvaltımızı hihoyyyt şimdide birşeyler atıştırıyoruz kızımla
yarasın bebişlere

yuvarlanip gidiyoruz ilgincim :) dişim agridikça bebişimde kipraşiyor :)) annesini mutlu etmeye calişiyor sanirim :)) cok sukur halimize :)

sen nasilsin canim? duru boncuk nasil?

yuvarlanip gidiyoruz ilgincim :) dişim agridikça bebişimde kipraşiyor :)) annesini mutlu etmeye calişiyor sanirim :)) cok sukur halimize :)

sen nasilsin canim? duru boncuk nasil?

canım çok geçmiş olsun

bende iyiyim tatlım durucukda maşallah teyzesi çok hareketli annesini hiç yanlız bırakmıyor yağmurumda anneannesinde ikiside canımıniçi:1hug:kaydirigubbakcemile5

canım çok geçiş olsun

bende iyiyim tatlım durucukda maşallah teyzesi çok hareketli annesini hiç yanlız bırakmıyor yağmurumda anneannesinde ikiside canımıniçi:1hug:kaydirigubbakcemile5

saolasin canim..oy oy yesinler ikisinidee :) maşaAllah ikisinede :) hep iyi olun inşaAllah..herkes iyi olsun :) iyi haberler gelsin hep :) birbirimizden destek aliyoruz valla..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…