günaydin kizlar..diş agrisindan ölmek üzereyim..dün sabah hafif hafif agriyordu..ama aksama dogru costu..iltihap yapti sanirim gene..ama cildirtmak üzere suanda senağlama senağlama biraz zaman gecsinde doktoru aricam..inşaAllah musaittir :S
öptüm şimdilik hepinizi a.s.
günaydin kizlar..diş agrisindan ölmek üzereyim..dün sabah hafif hafif agriyordu..ama aksama dogru costu..iltihap yapti sanirim gene..ama cildirtmak üzere suanda senağlama senağlama biraz zaman gecsinde doktoru aricam..inşaAllah musaittir :S
öptüm şimdilik hepinizi a.s.
canım geçmiş olsun,diş ağrısı çok kötüdür bilrim
hele şimdi ilaçda içemiyorsun Allah kolaylık versin tatlım
bu arada günaydınnŞeniz
günaydın herkese iyi haftalar nasılsınız bebişler nasıl:)))
[k] {n} [k];5999222 .!.:canım geçmiş olsun zor ya herşey hamilelikte bulurmuş zaten..
geçmiş olsun bi agrı kesici minoset içsen okadarda acı çekme minosete 4 taneye kadar izin var.. dru arasan oda arı keici vericek cnm bişi yapamaz heralde ma sen yine danış..
beyaz16, ilgin0707, ojelifıstık+, simal06 günaydın kızlaaaarr geçmişemi daldınızkaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile2
günaydın ilgincim
bebişler iyi gali,ba
benim minik çok hareketli kolu bacağı durmuyor hiç
sen naıslsın cnm
senin minik nasıl?
[k] {n} [k];5999187 .!.:günaydıın canlarıımm
yine uykusuz bi sabah!!! 3 saatlik uykku ya var ya yok allah kolaylık versin hepimize..
bende dönüp durmayayım dedim yatakta sonra göbegim acıo kızımda rahatsız oluo kalktım kızıma bişeler karaladım biliyomusunuz sizden bahsettim bissürü teyzen var dedim tüm türkiyeden hatta dünyadan dedimkaydirigubbakcemile3 sizi anlatırken bile rahatladım malum bu günlerde pek naz çeken olmuo hatta arkadaşların dostların bile sormuo napıyosun die... iyiyki onlar var dedim yoksa zor gecer dimi kzlar:CüvCüv:a.s.
cok saolasin canim..gerçekten cok kötü,sinir edici bi durum :S
günaydin canim..
şimdi kahvaltimi yapiyorum..daha dogrusu yapmaya calişiyorum :) içicem bi minoset..doktora gidene kadar sabredemem yoksa :)
yuvarlanip gidiyoruz ilgincim :) dişim agridikça bebişimde kipraşiyor :)) annesini mutlu etmeye calişiyor sanirim :)) cok sukur halimize :)
sen nasilsin canim? duru boncuk nasil?
birsen,seherim ve pinardan hiç ses yok..inşaAllah hepsi iyidir benneyaptımki
canım çok geçiş olsun
bende iyiyim tatlım durucukda maşallah teyzesi çok hareketli annesini hiç yanlız bırakmıyor yağmurumda anneannesinde ikiside canımıniçi:1hug:kaydirigubbakcemile5
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?