2009 Mayıs Anneleri

canım ya geçmiş olsun en kısa zamanda geçer inşallah bilirim çok zor yaaa
:) sanal manal ama gerçekten güzel ve birçok gerçekten daha gerçek buradaki insanlar kaygılar neşeler... ii ki varsınız gerçekten...
günaydın herkese iyi haftalar nasılsınız bebişler nasıl:)))
günaydın canım biz iyiyiz oğluşumla siz nasılsınız bakalım duru hanımla:)
boş ver canım takma kafana

sana kesinlikle katılıyorum kıyaslamalar can sıkıcı

saolasin canim..günaydin sanada :) bebiş nasil sen nasilsin?

saolasin canim..günaydin sanada :) bebiş nasil sen nasilsin?

iyiyiz canım biz akşam çok ağrım vardı alt tarafıma doğru çok baskı hissettim 10 dakika falan sürdü sonra geçti ama çok korktum ya
benim oğlum çok hareketli maşallah çarşamba kontrole gideceğim 1 ay oldu görmüyorum sabırsızlıkla bekliyorum
kızları ben de çok merak ettim pınar olsa birsen'in haberlerini alırdık ondan ama kıyamam onun da canı çok sıkkın inşallah her şey bir an önce düzelir

bengicim bizde iyiyiz haftabaşı sabah zorlandım kalkarken az kaldı izne çıkmama sabrediyorum gece uykularıda azaldı bütün gece kasıklarım ağrıyor artık

bengicim bizde iyiyiz haftabaşı sabah zorlandım kalkarken az kaldı izne çıkmama sabrediyorum gece uykularıda azaldı bütün gece kasıklarım ağrıyor artık

geçmiş olsun canım ya çalışmak çok zor bu halde Allah kolaylık versin canım

Herkese günaydınlar bacılar... Hayırlı haftalar...

ıyi dilekleriniz için hepinize çok tşk ederim. Hafta sonu hep annemin yanındaydım o yüzden giremedim nete kusura bakmayın. Biraz daha iyiyiz. En azından temyiz sonuçlarına umudumuzu bağladık. Bugün avukatlar başvuruyu yapıyorlar bakalım...

Geçmişe göz attım şöyle bi. Bebişlerini görenler var. Maşallah diyorum kızlar. Allah nazarlardan saklasın

pınarcım hoş geldin canım merak ettik seni inşallah her şey düzelecek

hemde ne zor millet kendini bizle bir tutuyo valla onların hamilelikleri muhteşem geçmiş en dogrularını onllar yapmış sanki bize bin bahane!!! ama ben dogumdan sonrasını merak ediorum ozamnda cocuk bakma dersleri başlayacak o daha beter!!! herkes süper bilinçli olacak bi çocuk dogurmuşlar bile!!! o daha zor...
maş. bizimkide cok hareketli zaten onu hareketi yüzünden uyuyamadım tam dalıom bi hareketler kıpırdamalr aaaaaaaaaa kızıorum yat bakım dedim ama beni dinlemediii:1no2:
canım yalancı sancılar başladı artık biraz arştır istersen ama yinede doktora sor derim..

sağol canım işte çarşamba randevum var o zaman sorarım diyorum ağrılar kötü ama korkum acıdan değil de işte bebeğime bir şey olacak diye

pınarcım hoş geldin canım merak ettik seni inşallah her şey düzelecek

Hoşbuldum canım sağolasın. Annemde de net vardı ama inanın hiç içimden gelmedi girmek. İçim sıkılırken sizi de sıkmak istemedim. Neyse şimdi daha iyiyiz çok şükür a.s.

pınarcım hoşgeldiniz defnecik napıyor iyisiniz demi annesi

Sağolasın canım iyi olmaya çalışıyoruz çok şükür. Kızımda ne yapsın. Annesinin sıkıntısını hissediyor. Hiç durmadan hareket halinde.

Sen nasılsın? Yağmur'la Duru nasıl?

canım kıyamam size hakkınızda hayırlısı olsun bitanem
bizde iyiyiz yağmurcuk evde ayy nasıl özlüyorum durumda maşallah kıpır kıpır tatlıma.s.

[k] {n} [k];6000377 .!.:
kızlar ben biraz uzanıcam öp. hepinizi
hoşça kal iyi dinlenmeler canım

pınarcım ne sıkması ya merak ettim seni dikkat et kendine bazen her şey üstüne üstüne geliyor insanın ama biz hep burdayız unutma

[k] {n} [k];6000377 .!.:
kızlar ben biraz uzanıcam öp. hepinizi

ıyi dinlenmeler canım a.s.

canım kıyamam size hakkınızda hayırlısı olsun bitanem
bizde iyiyiz yağmurcuk evde ayy nasıl özlüyorum durumda maşallah kıpır kıpır tatlıma.s.

Sağolasın canım. Bize öyle diyoruz. Hayırlısı nasılsa öyle olsun inşallah a.s.

Özlersin tabi ya. ıznine ne kadar kaldı canım?

hoşça kal iyi dinlenmeler canım

pınarcım ne sıkması ya merak ettim seni dikkat et kendine bazen her şey üstüne üstüne geliyor insanın ama biz hep burdayız unutma

Sağolasın canım. Hep yanımdasınız biliyorum a.s.

Son düzenleme:
pınarcım haftaya salı izne çıkmaya hak kazanıyorum ama nisanın sonuna kadar çalışabilirim inşallah üç haftayı sonraya aktaracağım hayırlısıyla

pınarcım haftaya salı izne çıkmaya hak kazanıyorum ama nisanın sonuna kadar çalışabilirim inşallah üç haftayı sonraya aktaracağım hayırlısıyla

Anladım canım. Nisan sonuna kadar zor olacak senin için ama ne yapacaksın sonraya aktarmak için böyle olmalı... Allah yardımcın olsun canım a.s.

günaydın kızlar bugün pek kimse yok sanırım nabersiniz?

Günaydın canım hoşgeldin nasılsın?

kızlar bir ceeeeeee diyip kaçıcam
malum sınavlarım var çalışmam lazım
pınar iyi olmana sevindim cnm merak ettik seni
inş güzel ahberler lırsınız tatlım
hepinizi öpüyorum kızlar
bebişleri yormayın emia.s.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…