canım ya geçmiş olsun en kısa zamanda geçer inşallah bilirim çok zor yaaagünaydin kizlar..diş agrisindan ölmek üzereyim..dün sabah hafif hafif agriyordu..ama aksama dogru costu..iltihap yapti sanirim gene..ama cildirtmak üzere suanda senağlama senağlama biraz zaman gecsinde doktoru aricam..inşaAllah musaittir :S
öptüm şimdilik hepinizi a.s.
:) sanal manal ama gerçekten güzel ve birçok gerçekten daha gerçek buradaki insanlar kaygılar neşeler... ii ki varsınız gerçekten...[k] {n} [k];5999187 .!.:günaydıın canlarıımm
yine uykusuz bi sabah!!! 3 saatlik uykku ya var ya yok allah kolaylık versin hepimize..
bende dönüp durmayayım dedim yatakta sonra göbegim acıo kızımda rahatsız oluo kalktım kızıma bişeler karaladım biliyomusunuz sizden bahsettim bissürü teyzen var dedim tüm türkiyeden hatta dünyadan dedimkaydirigubbakcemile3 sizi anlatırken bile rahatladım malum bu günlerde pek naz çeken olmuo hatta arkadaşların dostların bile sormuo napıyosun die... iyiyki onlar var dedim yoksa zor gecer dimi kzlar:CüvCüv:a.s.
günaydın canım biz iyiyiz oğluşumla siz nasılsınız bakalım duru hanımla:)günaydın herkese iyi haftalar nasılsınız bebişler nasıl:)))
boş ver canım takma kafanaaynen öyle valla knk
bir sürü teyzesi var çok çekecek kızın çok
çok karışanı olacakkaydirigubbakcemile3
öyle valla kimsenin arayıp sorduğu yok
eşimin tarafıda neymiş gelip gitmiyormuşuz surat yapıyorlar
laf sokuyorlar gittiğimizdde hep
ben bu halimle gidiyorum şükür etmiyorlarda
ben hem evi hemde okulu idare etmeye çalışıyorum
anlamıyorlar
arayıp sormuyorsun sitemler falan
benimde ayağım ağrıyordu topallıyordum nerdeyse nasıl oldun diye kimse aramadı yani
al benden de okadar canim..inat ediyorum ama galiba koltukta oturarak uyumaya baslicam gibime geliyor :)) yatakta uyunmuyor artik :)
teyzesi yesin onuuuu :))) evet cok haklisin aslinda..birbirimizi cok iyi anliyoruz burda..milletle ugrasmak zor oluyor..iyiyim desen "normal,hamile olmayan insan performansi"bekliyorlar,kötüyüm desen "aa eskiden öylemiydi,böylemiydi" gibi sorulara muhatap oluyorsun :)) aşagi tükürsen sakal yukari tükürsen sakal misali :)) son aya girdik..az daha sabir napalim :))) kuzularimiz için deger :)
canım ya geçmiş olsun en kısa zamanda geçer inşallah bilirim çok zor yaaa
:) sanal manal ama gerçekten güzel ve birçok gerçekten daha gerçek buradaki insanlar kaygılar neşeler... ii ki varsınız gerçekten...
günaydın canım biz iyiyiz oğluşumla siz nasılsınız bakalım duru hanımla:)
boş ver canım takma kafana
sana kesinlikle katılıyorum kıyaslamalar can sıkıcı
saolasin canim..günaydin sanada :) bebiş nasil sen nasilsin?
bengicim bizde iyiyiz haftabaşı sabah zorlandım kalkarken az kaldı izne çıkmama sabrediyorum gece uykularıda azaldı bütün gece kasıklarım ağrıyor artık
Herkese günaydınlar bacılar... Hayırlı haftalar...
İyi dilekleriniz için hepinize çok tşk ederim. Hafta sonu hep annemin yanındaydım o yüzden giremedim nete kusura bakmayın. Biraz daha iyiyiz. En azından temyiz sonuçlarına umudumuzu bağladık. Bugün avukatlar başvuruyu yapıyorlar bakalım...
Geçmişe göz attım şöyle bi. Bebişlerini görenler var. Maşallah diyorum kızlar. Allah nazarlardan saklasın
hemde ne zor millet kendini bizle bir tutuyo valla onların hamilelikleri muhteşem geçmiş en dogrularını onllar yapmış sanki bize bin bahane!!! ama ben dogumdan sonrasını merak ediorum ozamnda cocuk bakma dersleri başlayacak o daha beter!!! herkes süper bilinçli olacak bi çocuk dogurmuşlar bile!!! o daha zor...al benden de okadar canim..inat ediyorum ama galiba koltukta oturarak uyumaya baslicam gibime geliyor :)) yatakta uyunmuyor artik :)
teyzesi yesin onuuuu :))) evet cok haklisin aslinda..birbirimizi cok iyi anliyoruz burda..milletle ugrasmak zor oluyor..iyiyim desen "normal,hamile olmayan insan performansi"bekliyorlar,kötüyüm desen "aa eskiden öylemiydi,böylemiydi" gibi sorulara muhatap oluyorsun :)) aşagi tükürsen sakal yukari tükürsen sakal misali :)) son aya girdik..az daha sabir napalim :))) kuzularimiz için deger :)
maş. bizimkide cok hareketli zaten onu hareketi yüzünden uyuyamadım tam dalıom bi hareketler kıpırdamalr aaaaaaaaaa kızıorum yat bakım dedim ama beni dinlemediii:1no2:günaydın tatlım bebişlerim çok şükür iyi fıstığım bende iyiyim sen ve bebişin nasıl bizim minikte maşallah çok hareketli :)))))))
knk mutahhara günaydın canlarım nasılsınız:)) bebişler nasıl:1hug:
canım yalancı sancılar başladı artık biraz arştır istersen ama yinede doktora sor derim..iyiyiz canım biz akşam çok ağrım vardı alt tarafıma doğru çok baskı hissettim 10 dakika falan sürdü sonra geçti ama çok korktum ya
benim oğlum çok hareketli maşallah çarşamba kontrole gideceğim 1 ay oldu görmüyorum sabırsızlıkla bekliyorum
kızları ben de çok merak ettim pınar olsa birsen'in haberlerini alırdık ondan ama kıyamam onun da canı çok sıkkın inşallah her şey bir an önce düzelir
[k] {n} [k];6000148 .!.:hemde ne zor millet kendini bizle bir tutuyo valla onların hamilelikleri muhteşem geçmiş en dogrularını onllar yapmış sanki bize bin bahane!!! ama ben dogumdan sonrasını merak ediorum ozamnda cocuk bakma dersleri başlayacak o daha beter!!! herkes süper bilinçli olacak bi çocuk dogurmuşlar bile!!! o daha zor...
maş. bizimkide cok hareketli zaten onu hareketi yüzünden uyuyamadım tam dalıom bi hareketler kıpırdamalr aaaaaaaaaa kızıorum yat bakım dedim ama beni dinlemediii:1no2:
canım yalancı sancılar başladı artık biraz arştır istersen ama yinede doktora sor derim..
pınarcım hoş geldin canım merak ettik seni inşallah her şey düzelecek
pınarcım hoşgeldiniz defnecik napıyor iyisiniz demi annesi
Hoşbuldum canım sağolasın. Annemde de net vardı ama inanın hiç içimden gelmedi girmek. İçim sıkılırken sizi de sıkmak istemedim. Neyse şimdi daha iyiyiz çok şükür a.s.
Sağolasın canım iyi olmaya çalışıyoruz çok şükür. Kızımda ne yapsın. Annesinin sıkıntısını hissediyor. Hiç durmadan hareket halinde.
Sen nasılsın? Yağmur'la Duru nasıl?
hoşça kal iyi dinlenmeler canım[k] {n} [k];6000377 .!.:kızlar ben biraz uzanıcam öp. hepinizi
Hoşbuldum canım sağolasın. Annemde de net vardı ama inanın hiç içimden gelmedi girmek. İçim sıkılırken sizi de sıkmak istemedim. Neyse şimdi daha iyiyiz çok şükür a.s.
Sağolasın canım iyi olmaya çalışıyoruz çok şükür. Kızımda ne yapsın. Annesinin sıkıntısını hissediyor. Hiç durmadan hareket halinde.
Sen nasılsın? Yağmur'la Duru nasıl?
[k] {n} [k];6000377 .!.:kızlar ben biraz uzanıcam öp. hepinizi
canım kıyamam size hakkınızda hayırlısı olsun bitanem
bizde iyiyiz yağmurcuk evde ayy nasıl özlüyorum durumda maşallah kıpır kıpır tatlıma.s.
hoşça kal iyi dinlenmeler canım
pınarcım ne sıkması ya merak ettim seni dikkat et kendine bazen her şey üstüne üstüne geliyor insanın ama biz hep burdayız unutma
pınarcım haftaya salı izne çıkmaya hak kazanıyorum ama nisanın sonuna kadar çalışabilirim inşallah üç haftayı sonraya aktaracağım hayırlısıyla
günaydın kızlar bugün pek kimse yok sanırım nabersiniz?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?