günaydın kızlar bugün pek kimse yok sanırım nabersiniz?
kızlar bir ceeeeeee diyip kaçıcam
malum sınavlarım var çalışmam lazım
pınar iyi olmana sevindim cnm merak ettik seni
inş güzel ahberler lırsınız tatlım
hepinizi öpüyorum kızlar
bebişleri yormayın emia.s.
benimde aöf sınavım var haftasonu kızlar inşallah iyi geçer
Canlarım günaydın
Pınarcım nasılsın?kardeşine üzüldüm Allah kurtarsın canım.
İlgincim merhabalar tatlım
Beyazcım aman çalış senin için önemli bunlar
Mutaharacım geçmiş olsun inşallah geçmiştir.
Benisec nasıl oldun az kaldı canım dayan
Carencim bebek şekerlerine başlamışsın kolay gelsin.
Civcivim şimdi bakçam odacığına canım merAK ettim.
KNK cım nasılsın
Ve tüm arkadaşlar öpüyorum hepinizi
ceren canım maşallah bebişine!! tosun bu mayıs bebişleri tosun!
hepinize günaydın kızlar. bizde kalktık kahvaltımızı yaptık. bugün okullar tatil, kocişte evde. o seçim muhabbetine devam ediyor kaldığı yerden. bende temizliğe girecem şimdi. yarın misafirim gelecek. memleketten bir arkadaş. benim olduğum ilçeye tayini çıktı. sanırım bir süre de bende kalacak. işin kötü tarafı, cuma günü annemler de geliyo. anne-baba-3 kardiş ve hatta babaannem kaydirigubbakcemile2 bide o arkadaşım olursa nereye sığdıracam yav bu kadar kişiyi:uhm:
öpüyorum hepinizi. ara ara uğrarım.:1hug:
Canlarım cumartesi doktor gittim.tosun paşamı gördüm.çok tatlı valla ya. o dudaklarını burnunu yiyecektim sormayın. resmini koyacaktım evde unuttum yarın koyarım inşallah. çok şükür her şey normal gidiyor teyzeleri. benim paşam 3 kilo 233 gram olmuş bak maşallah diyin haaaa
sonra suyu filanda normal dedi doktorum. işte kilosu böyle giderse sezeryan olacam. 15 nisanda bir daha gitcem doktora. o zaman nst ye alacakmış. bu cumada son işgünüm allah izin verirse. hastaneye gitcem cumartesi vizite kağıdımı bırakıp çıkacam doktordan.günümüz de sezeryan olursa hala 25 nisan görünüyor. benim paşam şu an beni fena sıkıştırıyor valla. sanki doğuracak gibiyim.
haa sonra doktora dedimki benim normal yapma imkanım yokmu çok mu zor dedim. oda doğuma kadar bebek 4,200 filan olursa biraz zor dedi. ama sen bilirsin illaki normal yapacam dersen olur bakarız dedi. hatta istersen bir normal sancıyı gör ben sana 1-2 saat bir sanncı veriyim sonra sancı çekmedim deme dedi. bende aman şimdi kalsın dedim. işte bakalım artık 15 nisanda zaten kesin sonuçlanır kızlar.
hepimiz için hayırlısı olsun ne diyelim..bizden böyle.
pınarcım güzelim abine çok üzüldüm allah hakkında hayırlısı versin canım benim ya. gerçekten çok zor bir durum ne diyeceğimi bilemiyorum.
en kısa zamanda adalet yerini bulur inşallah canım.
ama zorda olsa sen kendine dikkat et bak üzüntüyle filan allah korusun birşey olmasın.
ceren canım maşallah bebişine!! tosun bu mayıs bebişleri tosun!
hepinize günaydın kızlar. bizde kalktık kahvaltımızı yaptık. bugün okullar tatil, kocişte evde. o seçim muhabbetine devam ediyor kaldığı yerden. bende temizliğe girecem şimdi. yarın misafirim gelecek. memleketten bir arkadaş. benim olduğum ilçeye tayini çıktı. sanırım bir süre de bende kalacak. işin kötü tarafı, cuma günü annemler de geliyo. anne-baba-3 kardiş ve hatta babaannem kaydirigubbakcemile2 bide o arkadaşım olursa nereye sığdıracam yav bu kadar kişiyi:uhm:
öpüyorum hepinizi. ara ara uğrarım.:1hug:
Canlarım cumartesi doktor gittim.tosun paşamı gördüm.çok tatlı valla ya. o dudaklarını burnunu yiyecektim sormayın. resmini koyacaktım evde unuttum yarın koyarım inşallah. çok şükür her şey normal gidiyor teyzeleri. benim paşam 3 kilo 233 gram olmuş bak maşallah diyin haaaa
sonra suyu filanda normal dedi doktorum. işte kilosu böyle giderse sezeryan olacam. 15 nisanda bir daha gitcem doktora. o zaman nst ye alacakmış. bu cumada son işgünüm allah izin verirse. hastaneye gitcem cumartesi vizite kağıdımı bırakıp çıkacam doktordan.günümüz de sezeryan olursa hala 25 nisan görünüyor. benim paşam şu an beni fena sıkıştırıyor valla. sanki doğuracak gibiyim.
haa sonra doktora dedimki benim normal yapma imkanım yokmu çok mu zor dedim. oda doğuma kadar bebek 4,200 filan olursa biraz zor dedi. ama sen bilirsin illaki normal yapacam dersen olur bakarız dedi. hatta istersen bir normal sancıyı gör ben sana 1-2 saat bir sanncı veriyim sonra sancı çekmedim deme dedi. bende aman şimdi kalsın dedim. işte bakalım artık 15 nisanda zaten kesin sonuçlanır kızlar.
hepimiz için hayırlısı olsun ne diyelim..bizden böyle.
Oğluşuna maşallah canım. Allah nazarlardan saklasın tosunumuHerşey yolundaymış çok şükür. Çok sevindim. Sağlıkla doğsunda sezaryen normal farketmez canım. Hayırlısı nasılsa öyle olsun...
Bu haftan son dimi inşallah. Bol bol dinlenirsin artık a.s.
Sağolasın canım. Hakkımızda hayırlısı ne diyelim. Bakalım tüm ümidimizi temyiz sonucuna bağladık. İnşallah gerçek ortaya çıkacak :Saruboceq: Cuma akşamı çok kötü oldum zaten bacım. Sancım oldu. Ne yapacağımı şaşırdım. Neyseki şimdi daha sakin olmaya çalışıyorum a.s.
canım maşallah bebişine
kızlar merhaba perşembeden ebri girmeyince o kadar sayfa olmuşki hepsini okuyamadım. sehercim inşallah herşey oluna girer. ceren oğluşun büyümüş canım maşallah. pınar canım dikkat et kendine herşey yoluna girer inşallah.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?