pınarcım aöf birinci sınıf benim dondurmuştum tekrar başladım bitanem
SAĞOL CANIMŞeniz EVET BU HAFTAM SON İNŞALLAH.ŞEFİM 1 HAFTA DAHA GEL DEDİ DE GELEMEM DEDİM. DURUN BAKALIM CUMA GÜNÜ TEKRAR BİRŞEY DİYECEKMİ?SİNİR OLDUM ZATEN "ZORLA GELİYORUM ŞU AN BIRAKSANIZ İZNE ÇIKACAK DURUMDAYIM DEDİM" BENDEkötükedihüso
EVET RAHATSIZLIĞINIDA OKUDUM AMA DÜN CVP YAZAMADIM İŞİM ÇIKTI GERİ ÇIKMAK ZORUNDA KALDIM HEMEN.DEDİĞİM GİBİ NE KADAR ZORDA OLSA BİRAZ DAHA SABIR HEP DUA ET:Saruboceq: SEN BOL BOL HEM KENDİNE HEM ABİNE ALLAH AİLE SABIRLAR VERSİN..
kızlar merhaba perşembeden ebri girmeyince o kadar sayfa olmuşki hepsini okuyamadım. sehercim inşallah herşey oluna girer. ceren oğluşun büyümüş canım maşallah. pınar canım dikkat et kendine herşey yoluna girer inşallah.
sağol tülaycım . bende valla kaç gündür giremiyordum. ilk defa bugün girebildim. öğleden sonra da yine işim olabilir girmeyebilirm şimdiden haber vereyim herkese
merak etmeyin beni..
bu arada bu ay kilo almamışım kızlar.geçen gittiğimde 69,5 çıkmıştım bu gittiğimde 71,4 çıktım. yani 2 kilo ama bunun tam 1 kilosunu zaten oğlum bebek almış. doktorumda demekki bu ay bebek almış sen almamışsın dedi. çok sevindim valla.
pınarcım ben kasık ve karın ağrılarım dışında iyiyim. ama normalmiş bu ağrılar hayırlısyla bitirsek şu günleride hepimiz.
benimde kasık ağrılarım fazla. bebişimi ta aşağıda hissediyorum çıkacak gibi aynı..
neyse biz yemeğe gidiyos teyzoşlar.herkese afiyet olsun.
tülaycım merhaba canım nasılsın:)))
pınarcım inşallah bitiririz bitanem alırız diplomamızı hayırlısıyla
merhaba kızlar karın ve kasık agrısı herkezde var gıbı bende bugun cok keyıfsızım sol kalcamdan dogru bacagım agrıyo resmen arada kasıklarımada bı sızı gırıyo bebişte cok hareketlı bugun neler oluyo ıcımde anlayamıyorum
[k] {n} [k];6006151 .!.:kızlar slmlar azıcık uyudum kalktım işe giriştim mutfagı temizledim wc yıkayım ddedim sular yok bekliom bende bi bakım dedim..
ya ben anlamıom nasıl kilo almıyosunuz ben her gidişimde kesin 3 kilo falan almış oluorum
hatta gecen ay hiç iştehım yoktu az yiyodum ve nerdeyse hiç ekmek yemedim kahvaltıdan kahvaltıya oda kepek yiyom iki dilim yinede 2,5 kilo almışım..
bu ay iştahım ii kesin yine 3 alırım bu gidişle ben 30 kilo alarak bitircem yavs:uhm:
bebekte alıo tabi ama ben daha cok:uhm:
VALLA BENDE HAYRET EDIYORUM NASIL KILO ALMADIKLARINA BENDE SEN GIBIYIM KNK senağlama HER GITMEYE EN AZ 3 KILO BAZEN 5 BILE OLUYO
BENIM KARNIM COK SIVRILDI GUYA DERLERKI ERKEK ANNELERININ KARNI SIVIRILIR KIZ BEBEK ANNEYI YAYAR AMA BENIM KARNIM HEM COK DIK HEM SIVRI BU HAFTADAN SONRAMI ASAGIYA DOGRU INER ACABA?
35HAFTALIK OLUCAM NASIPSE
Canım dikkat et kendine o kadar misafir çok zor olacak canım yaceren canım maşallah bebişine!! tosun bu mayıs bebişleri tosun!
hepinize günaydın kızlar. bizde kalktık kahvaltımızı yaptık. bugün okullar tatil, kocişte evde. o seçim muhabbetine devam ediyor kaldığı yerden. bende temizliğe girecem şimdi. yarın misafirim gelecek. memleketten bir arkadaş. benim olduğum ilçeye tayini çıktı. sanırım bir süre de bende kalacak. işin kötü tarafı, cuma günü annemler de geliyo. anne-baba-3 kardiş ve hatta babaannem kaydirigubbakcemile2 bide o arkadaşım olursa nereye sığdıracam yav bu kadar kişiyi:uhm:
öpüyorum hepinizi. ara ara uğrarım.:1hug:
[k] {n} [k];6006475 .!.:ohhh be yalnız degilmişim aaaaaaaaaa bi benmi böleyim diorum kızıyorum..
maş. senin bebek büyümüş annesiiibenm karnımda cok yukardaydı ama haftadır düşüyo git gide midemde taşıyodum nerdeyse seninde düşer merak etme..
benimde karnım cok büyük geçenlerde marketteim kadının bitanesi bana nasıl acıyarak bakıo anlatamam:1shok: güldüm bende.. dediki erkek beklion dimi yok dedim kız inş.
aaaa yooook imkansız senin oglun olacak dio yok teyze 95 kız kız diorum yok yavrum bu karın erkek karnı dio:roflol: bende deim tamam senin dedigin olsun... ne insanlar var ya
Canım dikkat et kendine o kadar misafir çok zor olacak canım ya
OJELim maşallah canım bebişine ne yiyonda bu kadar besleniyor söyle bende yapayım canım.
KNK ben almıyordum bebek alıyordu şimdi ben alıyorum bebek az alıyor benimde bi garip oldu.
Bigudicim nasılsın
Bu arada size bakıp gidiyorum o kadar işim varki evi biraz topluycam daha midem berbat bugün akşama yemek yapıcam eşim uyuyor dün gece çok geç geldi yorulmuş daha ayılamadı.öpüldünüz ne yemek yapsam ki?
merhaba kızlar karın ve kasık agrısı herkezde var gıbı bende bugun cok keyıfsızım sol kalcamdan dogru bacagım agrıyo resmen arada kasıklarımada bı sızı gırıyo bebişte cok hareketlı bugun neler oluyo ıcımde anlayamıyorum
[k] {n} [k];6006151 .!.:kızlar slmlar azıcık uyudum kalktım işe giriştim mutfagı temizledim wc yıkayım ddedim sular yok bekliom bende bi bakım dedim..
ya ben anlamıom nasıl kilo almıyosunuz ben her gidişimde kesin 3 kilo falan almış oluorum
hatta gecen ay hiç iştehım yoktu az yiyodum ve nerdeyse hiç ekmek yemedim kahvaltıdan kahvaltıya oda kepek yiyom iki dilim yinede 2,5 kilo almışım..
bu ay iştahım ii kesin yine 3 alırım bu gidişle ben 30 kilo alarak bitircem yavs:uhm:
bebekte alıo tabi ama ben daha cok:uhm:
VALLA BENDE HAYRET EDIYORUM NASIL KILO ALMADIKLARINA BENDE SEN GIBIYIM KNK senağlama HER GITMEYE EN AZ 3 KILO BAZEN 5 BILE OLUYO
BENIM KARNIM COK SIVRILDI GUYA DERLERKI ERKEK ANNELERININ KARNI SIVIRILIR KIZ BEBEK ANNEYI YAYAR AMA BENIM KARNIM HEM COK DIK HEM SIVRI BU HAFTADAN SONRAMI ASAGIYA DOGRU INER ACABA?
35HAFTALIK OLUCAM NASIPSE
Canım dikkat et kendine o kadar misafir çok zor olacak canım ya
OJELim maşallah canım bebişine ne yiyonda bu kadar besleniyor söyle bende yapayım canım.
KNK ben almıyordum bebek alıyordu şimdi ben alıyorum bebek az alıyor benimde bi garip oldu.
Bigudicim nasılsın
Bu arada size bakıp gidiyorum o kadar işim varki evi biraz topluycam daha midem berbat bugün akşama yemek yapıcam eşim uyuyor dün gece çok geç geldi yorulmuş daha ayılamadı.öpüldünüz ne yemek yapsam ki?
kızlar selamlar geçmişi okuyup geldim hemen
pınarcım daha iyi olmana çok sevindim
tubişcim dişin niye ağrıyor canım yaptırmışdın geçmiş oslun bitanem
ojeli maşallah oğluşuna canım ya sen 36 haftaya kadarmı almıştın raporu bir ben 37 e kadar çelışcam herhalde yaaaaaaaaaaa
gerçi çalışacağımı pek sanmıyorum izindi hastaneydi bir şekilde geçircem yaaa banane
onun dışında hepimizin ortak sorunu kasık ağrıları sanırım annişler son zamanlar zormuş ya
ben bugün evdeyim kasıklarımda sancı vardı sabahtan aradım işe gitmedim perşembe cumada hastanede olucam bu hafta böle geçicek inş hiş işe gitmek istemiyorum kızım sürekli aşağıya vuruyor gece 3 kere falan çığlık attım doğuruyorum sandım
ya kızlar hani demişlerdi ya hareketler azalıyor diye ya alakası yok benimki hiç durmuyor uyutmuyor sağa dön sola dön sabah ettim sonra bir uyumuşum 12 de kalktım
şimdi şekerimi ölçtüm tokluk 98 çok mutlu oldum kaydirigubbakcemile2
günaydin kizlar..diş agrisindan ölmek üzereyim..dün sabah hafif hafif agriyordu..ama aksama dogru costu..iltihap yapti sanirim gene..ama cildirtmak üzere suanda senağlama senağlama biraz zaman gecsinde doktoru aricam..inşaAllah musaittir :S
öptüm şimdilik hepinizi a.s.
Herkese günaydınlar bacılar... Hayırlı haftalar...
İyi dilekleriniz için hepinize çok tşk ederim. Hafta sonu hep annemin yanındaydım o yüzden giremedim nete kusura bakmayın. Biraz daha iyiyiz. En azından temyiz sonuçlarına umudumuzu bağladık. Bugün avukatlar başvuruyu yapıyorlar bakalım...
Geçmişe göz attım şöyle bi. Bebişlerini görenler var. Maşallah diyorum kızlar. Allah nazarlardan saklasın
marylin canım banada herkes erkek karnı diyor 5 doktora gittimya hepsi kız dedi işin ilginç yanı benim akrnım ne yayvan ne sivri zaten aman aman da o kadar büyük değil.az önce arkadaşım geldi sen eminmisin kız olduğuna diyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?