2009 Mayıs Anneleri

Bana da herkes kız diyor yav. ama yani bende 5 doktora gittim nerdeyse hepsi de erkek dedi. ama kesinlikle vücut yapısıyla ilgili. ben zaten kiloluydum hamiş kaldığımda. bebeişm rahat rahat yana doğru genişledikaydirigubbakcemile3 aslında bende şimdiye kadar çok kilo almadım. 7-8 kilo arası gidip geliyorum. bu ay bende anca 1 kilo aldım heralde. bebişle beraber! inşallah onu da oğluşum aldıysa,bide normal doğum yapıp bebeğimi emzirebilirsem doğumdan sonra veririm diye düşünüyorum.
biz dışarı çıkıyoz kocişle,hava çok güzel öpüyorum sizleri! byehihoyyytŞeniz

Sağolasın canım. Yalnız bırakmamaya çalışıyoruz annemi. En çok o perişan oluyor zaten. Hakkımızda hayırlısı...

Senin odayı gördüm yorum yaptım canım. Çok ama çok güzel olmuş. Gazel'im sağlıkla büyüsün odasında a.s.

Bende bitirdim canım. Avize ve abajurunu alıp taktık. Bir tek halısı kaldı kısmetse. Onu da hafta sonu eve dönerken baktım. Ana renk beyaz içinde pembe tonları olsun istiyorum ama genelde halılar krem rengi. O yüzden içime sinen bişey bulamadım. Halısı olmadan da eklemek istemedim... Ama çok garip bi duygu. Akşamları eşim gelince ilk iş odaya girip şöyle bir koklamak oluyor. Bense gün içinde 50 kere girip bakıyorum valla...

ankakuşu,tutkun,marylin
şekerler teşekkür ediyorum.oğluşumu özellikle beslemiyorum valla.yani özel yediğim birşey yok. yediklerim ona yarıyor herhalde.artık bilmiyorum.

marylin canım ben 36 da ayrılıyorum ama doğumdan 3 hafta önce olmuş oluyor resmiyette. 25 nisanda doğum yapacağım için. yani doktorum doğum tarihine göre verdi bana raporu. sonuçta ssk benim kaçıncı haftada olduğumu görmez. onlar sadece doğum tarihine bakarlar. bende şimdi doğumdan 3 hafta önce izne çıkmış oluyorum. doğumdan sonra 13 hafta iznim daha var.

kızlar sibiko nerde bugün haberiniz varmı?
izne çıkmıştı o bu hafta ama hiç görmedim sabahtan beri?

çokk saol tatlım eminimki senin kızın odasıda süper olmuştur ....

canım halıyıda aslında benimki gibi peluş alabilirisn birde onlar makinadada yıkanıyor beyaz içine pembe desenli olanlar var ve yumuşacıkk ben üstüne basmaya kıyamıyorum inankii kaydirigubbakcemile2

benim kocişte dün hiç çıkmadı odasından zaten sürekli girip girip bakıyordu gerçekten acayip bi duygu ..Rabbim sağlıcakla içinde uyuttuğumuz günleri göstersin inşAllah :Saruboceq:

valla öyle tülaycım diyorum 5 doktor gördü yok yok erkek buu erkekk aayy çıldırtcekler bizi ya doğuralımda gösterelim tülaycım kız mı erkek mi şunlara kaydirigubbakcemile2

pınarcım bende farkettim 5 . ayda çok alınıyor sonra yavaşlıyor bu aralar bende yiyorum maşallah ama daha az alıyorum

Güle güle canım. İyi gezmeler a.s.

kızlar sibiko nerde bugün haberiniz varmı?
izne çıkmıştı o bu hafta ama hiç görmedim sabahtan beri?

Sen çok yaşa bacım. Şimdi aklımdan geçiyodu :uhm:

Sağolasın canım yaptık bakalım işte. İnşallah sizde beğenirsiniz.

Bacım o halıları bende çok seviyorum ama benim kociş hiç sevmiyor tüylü halıları. Ne alacağımı şaşırdım valla. Biraz daha bakınalım bakalım yerimseniben

Aminnn Allah içinde huzurla uyudukları günleri de göstersin inşallah :Saruboceq:

Evet canım valla 5.ayda bayağı aldım ben. Ama o zamandan beri iyi gidiyorum. En son toplam 11 kilo olmuştu. Bu son kontrole kadar almazsam süper olucak :CüvCüv:

herkese selamlar,

isler biraz yogun bu aralar, hem de artik yoruluyorum. bi selam vereyim istedim...

kızlar bugün çok yoğun yaaa yoruldum valla hiçde çekilmiyor kilo olayını ben hiç takmıyorum dokuz kilo aldım şimdiye kadar

canımm tüylü ama öyle alerji yapan türde değil ben özellikle araştırdım tabi bu durumda eşinin fikride önemli hayırlısı olsun bakalım Şeniz

kızlar bugün çok yoğun yaaa yoruldum valla hiçde çekilmiyor kilo olayını ben hiç takmıyorum dokuz kilo aldım şimdiye kadar

leyn 9 kilo bende alsam takmam kafaya :mymeka::mymeka: ben 20 kilo aldım beeeee kötükedihüso 9 kilo neki delikafaduldendelikafaduldendelikafadulden

haklısın marylin canım.bide onlar haklı çıkıyormuş:):)))))))))))))))

aman tülaycım şok oluruz valla hemde nasıl düşünsene

herkese selamlar,

isler biraz yogun bu aralar, hem de artik yoruluyorum. bi selam vereyim istedim...

selam canım inş ehpimiz bri an önce izne çıkarız

ılgıncım sen fazla almadın canım ya ilk gebelik ya belki o yüzdenmi çok aldık biz

kızlar ben çıkıyorumm şimdilik kociş gelecek birazdan bir saçımı başımı tarayım ya sabahtan beri püsküm dolaşıyorum evin içinde herkesi öpüyorum

civcivim marlıyınım ilkinde bende çok fazla almıştım:1shok: tam 22 kilo ama durumda fazla almıyorum

slm kızlar bende 15 mayısda allah nasip ederse dogum yapcam.bide bişi sorucamm ben sezeryan olcam sizce pijama mı yoksa gecelikmi alsam yanıma hangisi rahat olur:uhm:

herkese selamlar,

Selam canım hoşgeldin a.s.

Valla ben şuanda çalıştığımı düşünemiyorum bacım ya Allah kolaylık versin a.s.

Evet canım bende anlattım antialerjik falan diye ama ne o ayağımın altında kedi yatıyo gibi diyo kaydirigubbakcemile3

Güle güle canım. Süslen bakalım. Bende şimdi aradım eşimi. Daha çıkmamış işten. Yemeklere koyulayım yavaş yavaş cokacimcoook

Ya kızlar sizde de bu kadar çamaşır çıkıyor mu? En son geçen çarşamba annemler geldiğinde kirli sepetinde ki herşeyi yıkayıp, ütüleyip kaldırmışlardı. Hiç kirlim yoktu. Daha bir hafta bile olmadan amma çamaşır birikmiş. Sabahtan beri bi makina beyaz, bi makina açık renkli, bi makinada koyu renkli çamaşır yıkadım. Az az da değil he her seferinde makina doldu valla. Benim koca çamaşır mı üretiyo napıyo delikafadulden

slm kızlar bende 15 mayısda allah nasip ederse dogum yapcam.bide bişi sorucamm ben sezeryan olcam sizce pijama mı yoksa gecelikmi alsam yanıma hangisi rahat olur:uhm:

Selam canım. Hayırlı olsun hamişliğin. Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin. Valla kimine göre gecelik daha rahat kimine göre pijama. Gerçi lohusa pijamalarının bel kısımları yüksek olduğu için yara açısından sorun olmaz. Sen hangisiyle rahat edeceksen ondan al. Ben hem gecelik hem pijama aldım ama sanırım sadece pijamayı kullanacağım.

pınarcım bende çalışmak istemiyorum artıkkkkkkkkkkk

kızlar hepinize iyi akşamlar öptüm bebişleride sizleride

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…