kızlar bir ceeeeeee diyip kaçıcam
malum sınavlarım var çalışmam lazım
pınar iyi olmana sevindim cnm merak ettik seni
inş güzel ahberler lırsınız tatlım
hepinizi öpüyorum kızlar
bebişleri yormayın emia.s.
Sağolasın canım Allah razı olsun a.s.
Benimde hafta sonu aöf sınavlarım var. Bu kafayla nasıl çalışacağım bilmiyorum ama bu haftayı çalışarak geçirmem lazım :uhm:
benimde aöf sınavım var haftasonu kızlar inşallah iyi geçer
KIZLAR HEPİNİZE GÜNAYDIN hihoyyyt
ANACIM GİDECEM DİYE YAPMAM GEREKEN İŞLERİM VAR DAHA DOĞRUSU KULLANDIĞIM BİR PROGRAM VAR ONDA DÜZENLEMELER YAPIYORUM ŞEFİM İÇİN.
O YÜZDEN HİÇ GİREMEZ OLDUM DELİRECEM VALLA.
NE VAR NE YOK HEPİNİZ İYİSİNİZ İNŞALLAH...ÇOKÖZLEDİM SİZLERİ YAWW
Canlarım cumartesi doktor gittim.tosun paşamı gördüm.çok tatlı valla ya. o dudaklarını burnunu yiyecektim sormayın. resmini koyacaktım evde unuttum yarın koyarım inşallah. çok şükür her şey normal gidiyor teyzeleri. benim paşam 3 kilo 233 gram olmuş bak maşallah diyin haaaa
sonra suyu filanda normal dedi doktorum. işte kilosu böyle giderse sezeryan olacam. 15 nisanda bir daha gitcem doktora. o zaman nst ye alacakmış. bu cumada son işgünüm allah izin verirse. hastaneye gitcem cumartesi vizite kağıdımı bırakıp çıkacam doktordan.günümüz de sezeryan olursa hala 25 nisan görünüyor. benim paşam şu an beni fena sıkıştırıyor valla. sanki doğuracak gibiyim.
haa sonra doktora dedimki benim normal yapma imkanım yokmu çok mu zor dedim. oda doğuma kadar bebek 4,200 filan olursa biraz zor dedi. ama sen bilirsin illaki normal yapacam dersen olur bakarız dedi. hatta istersen bir normal sancıyı gör ben sana 1-2 saat bir sanncı veriyim sonra sancı çekmedim deme dedi. bende aman şimdi kalsın dedim. işte bakalım artık 15 nisanda zaten kesin sonuçlanır kızlar.
hepimiz için hayırlısı olsun ne diyelim..bizden böyle.
ceren canım maşallah bebişine!! tosun bu mayıs bebişleri tosun!
hepinize günaydın kızlar. bizde kalktık kahvaltımızı yaptık. bugün okullar tatil, kocişte evde. o seçim muhabbetine devam ediyor kaldığı yerden. bende temizliğe girecem şimdi. yarın misafirim gelecek. memleketten bir arkadaş. benim olduğum ilçeye tayini çıktı. sanırım bir süre de bende kalacak. işin kötü tarafı, cuma günü annemler de geliyo. anne-baba-3 kardiş ve hatta babaannem kaydirigubbakcemile2 bide o arkadaşım olursa nereye sığdıracam yav bu kadar kişiyi:uhm:
öpüyorum hepinizi. ara ara uğrarım.:1hug:
inşallah tülaycım.merak etme annesi seninde bebiş almıştır.
banada bu cuma olmaz artık ................
allahım izne çıkacağım şaka gibi valla. ben 10 yıldır işyerimden senelik izinler hariç hiç uzun süreli gitmedim. 4 ay izinli olacak olunca sevindirik oldum ben yaaaa içim içime sığmıyor.
merhaba kızlar karın ve kasık agrısı herkezde var gıbı bende bugun cok keyıfsızım sol kalcamdan dogru bacagım agrıyo resmen arada kasıklarımada bı sızı gırıyo bebişte cok hareketlı bugun neler oluyo ıcımde anlayamıyorum
kızlar sibiko nerde bugün haberiniz varmı?
izne çıkmıştı o bu hafta ama hiç görmedim sabahtan beri?
pınarcım bende çalışmak istemiyorum artıkkkkkkkkkkk
kızlar hepinize iyi akşamlar öptüm bebişleride sizleride
Kızlar herkese İyİ akŞamlar İŞler Çok yoĞun yoruldum bende kaÇayım barİ.hepİnİzİ ÖptÜm..
Güzel mayıs anneleri a.s. iyi akşamlar bende çıkıyorum görüşürüz hepinizi öpüyorum iyi akşamlar.
pınarcım bende çalışmak istemiyorum artıkkkkkkkkkkk
kızlar hepinize iyi akşamlar öptüm bebişleride sizleride
Kızlar herkese İyİ akŞamlar İŞler Çok yoĞun yoruldum bende kaÇayım barİ.hepİnİzİ ÖptÜm..
Güzel mayıs anneleri a.s. iyi akşamlar bende çıkıyorum görüşürüz hepinizi öpüyorum iyi akşamlar.
iyi akşamlar canım ya...ohh sen ne güzel son gününü bitirdin.darısı bana canımŞeniz öpüyorum.
Cnm durur inş. panik yapma streste kötü etkiler,bugün iki dr 'ada sordum Allah korusun şimdi doğarsa yaşarmı diye, dr 32. haftada yaşama şansı %60larda,en az 37 görülmeli dedi,orda bile %97-98 civarında dedi, diğer dr da en az 34 ü görmeliyiz dedi, inş. 39-40 larıda görürüznasılsınız kızlar artık bende sık gitcem doktora 34 ü bi bulsak tabii inş 38e kadar durur:)
Bende bayılıyorum lalelereee, hıdiv kasrına ekerlerdi renk renk amanın ne güzel dururdu yaa[k] {n} [k];5996285 .!.:oyy oyyy herkeslerin keyfi yerinde maş
bakıyorumda kısır canı çekenlerin ve yiyenlerin çogu kız annesiiii ekşiye dayanamıyolar malum:icecream: afiyet olsun bende istedim ama cerencim senden degil gecen hafta yaprak dökümünde gördüydüm ozamandan geçiştiriom bende..
kızlar oy kullanmak tam işkence oldu bana çok kalbalıktı ve asla kimseller gel sen önce kullan demedi ve hatta biz öndeydik deyip önüme geçtiler sadece oturacak yer gösterdiler sagolsnlar ve cok uzun sürdü cok sıkıldımklava:
hava cok güzeldi ist. biraz dolandık LALE SOGANLARI DİKİLMİŞ ÇOOOK MUTLU OLDUM 15güne kalmaz açarlar bayılıorum ist. bu mevsime sırf şu lale meselesinden başkanımızı çok taktir ediorum vallaa.s. ist. olmayan arkadaşlar adına üzülüom çünki muhteşem bi lale bahçesinden mahrum kalıylolarr..
kızlar pınardan haber yok merak ettim cnm ya..
kız CİVCİV oda çok üzel olmuş prenseslere layık maş. güzel günler geçir inş. odanda..
eeee kimseler yokmu yavs:1shok:
Cnm merakla bekliyoruz,eklede bizde görelimben çıkıyorum şekerler bu arada bebişin odasının resimlerini çektim bir ara ekliycem
Cnm sen dişini yaptırmadınmı geçen haftalarda?başka bi dişte dahamı çıktıgünaydin kizlar..diş agrisindan ölmek üzereyim..dün sabah hafif hafif agriyordu..ama aksama dogru costu..iltihap yapti sanirim gene..ama cildirtmak üzere suanda senağlama senağlama biraz zaman gecsinde doktoru aricam..inşaAllah musaittir :S
öptüm şimdilik hepinizi a.s.
[k] {n} [k];5999187 .!.:günaydıın canlarıımm
yine uykusuz bi sabah!!! 3 saatlik uykku ya var ya yok allah kolaylık versin hepimize..
bende dönüp durmayayım dedim yatakta sonra göbegim acıo kızımda rahatsız oluo kalktım kızıma bişeler karaladım biliyomusunuz sizden bahsettim bissürü teyzen var dedim tüm türkiyeden hatta dünyadan dedimkaydirigubbakcemile3 sizi anlatırken bile rahatladım malum bu günlerde pek naz çeken olmuo hatta arkadaşların dostların bile sormuo napıyosun die... iyiyki onlar var dedim yoksa zor gecer dimi kzlar:CüvCüv:a.s.
Geçmiş olsun cnm,bendede ağrı vaaariyiyiz canım biz akşam çok ağrım vardı alt tarafıma doğru çok baskı hissettim 10 dakika falan sürdü sonra geçti ama çok korktum ya
benim oğlum çok hareketli maşallah çarşamba kontrole gideceğim 1 ay oldu görmüyorum sabırsızlıkla bekliyorum
kızları ben de çok merak ettim pınar olsa birsen'in haberlerini alırdık ondan ama kıyamam onun da canı çok sıkkın inşallah her şey bir an önce düzelir
İnş. hayırlısıyla neticelenir cnmHerkese günaydınlar bacılar... Hayırlı haftalar...
İyi dilekleriniz için hepinize çok tşk ederim. Hafta sonu hep annemin yanındaydım o yüzden giremedim nete kusura bakmayın. Biraz daha iyiyiz. En azından temyiz sonuçlarına umudumuzu bağladık. Bugün avukatlar başvuruyu yapıyorlar bakalım...
Geçmişe göz attım şöyle bi. Bebişlerini görenler var. Maşallah diyorum kızlar. Allah nazarlardan saklasın
Sağolasın canım Allah razı olsun a.s.
Benimde hafta sonu aöf sınavlarım var. Bu kafayla nasıl çalışacağım bilmiyorum ama bu haftayı çalışarak geçirmem lazım :uhm:
Kızlar inş. başarıyla verirsiniz derslerinizibenimde aöf sınavım var haftasonu kızlar inşallah iyi geçer
Oyyy maşallah, cerencim nazar değmesin cnm kendi üstüne bi nazar boncuğu tak, normal doğumda hem ilk bebek hemde tombili olduğu için çok zor olabilir cnm,yinede sen bilirsin..Canlarım cumartesi doktor gittim.tosun paşamı gördüm.çok tatlı valla ya. o dudaklarını burnunu yiyecektim sormayın. resmini koyacaktım evde unuttum yarın koyarım inşallah. çok şükür her şey normal gidiyor teyzeleri. benim paşam 3 kilo 233 gram olmuş bak maşallah diyin haaaa
sonra suyu filanda normal dedi doktorum. işte kilosu böyle giderse sezeryan olacam. 15 nisanda bir daha gitcem doktora. o zaman nst ye alacakmış. bu cumada son işgünüm allah izin verirse. hastaneye gitcem cumartesi vizite kağıdımı bırakıp çıkacam doktordan.günümüz de sezeryan olursa hala 25 nisan görünüyor. benim paşam şu an beni fena sıkıştırıyor valla. sanki doğuracak gibiyim.
haa sonra doktora dedimki benim normal yapma imkanım yokmu çok mu zor dedim. oda doğuma kadar bebek 4,200 filan olursa biraz zor dedi. ama sen bilirsin illaki normal yapacam dersen olur bakarız dedi. hatta istersen bir normal sancıyı gör ben sana 1-2 saat bir sanncı veriyim sonra sancı çekmedim deme dedi. bende aman şimdi kalsın dedim. işte bakalım artık 15 nisanda zaten kesin sonuçlanır kızlar.
hepimiz için hayırlısı olsun ne diyelim..bizden böyle.
İnş. cnm, bendede oluyor, kasık ağrısı olunca dr da alıyorum soluğupınarcım ben kasık ve karın ağrılarım dışında iyiyim. ama normalmiş bu ağrılar hayırlısyla bitirsek şu günleride hepimiz.
tam 10.5 kg aldım bende...:çok üzgünüm:[k] {n} [k];6006151 .!.:kızlar slmlar azıcık uyudum kalktım işe giriştim mutfagı temizledim wc yıkayım ddedim sular yok bekliom bende bi bakım dedim..
ya ben anlamıom nasıl kilo almıyosunuz ben her gidişimde kesin 3 kilo falan almış oluorum
hatta gecen ay hiç iştehım yoktu az yiyodum ve nerdeyse hiç ekmek yemedim kahvaltıdan kahvaltıya oda kepek yiyom iki dilim yinede 2,5 kilo almışım..
bu ay iştahım ii kesin yine 3 alırım bu gidişle ben 30 kilo alarak bitircem yavs:uhm:
bebekte alıo tabi ama ben daha cok:uhm:
VALLA BENDE HAYRET EDIYORUM NASIL KILO ALMADIKLARINA BENDE SEN GIBIYIM KNK senağlama HER GITMEYE EN AZ 3 KILO BAZEN 5 BILE OLUYO
BENIM KARNIM COK SIVRILDI GUYA DERLERKI ERKEK ANNELERININ KARNI SIVIRILIR KIZ BEBEK ANNEYI YAYAR AMA BENIM KARNIM HEM COK DIK HEM SIVRI BU HAFTADAN SONRAMI ASAGIYA DOGRU INER ACABA?
35HAFTALIK OLUCAM NASIPSE
ah canım aynı dertten muzdaribiz bide herkese laf anlat banada herkes kayınvalidem başta olmak üzere erkek bu erkek bir ara annemde başladı erkek karnı bu diye sonra ben kızıyorum diye o bıraktı allahtan benimde aynı bir futbol topunu göbeğe monte etmişsin gibi duruyor
tutkuncum yavaş yavaş yap canım dikkat et sen yine ayaklandın valla hıııııııııııııı
bizim hafta sonu büyük temizlik vardı sağolsun görümcem ve eşim hallettiler camlar silindi perdeler yıkandı asıldı haftayada salonla mutfak akldı koltuklar silincek halılar inş evde doğuma hazır olucak bende kızımın cicilerini yıkadım ütüsünüde kimseye elletmedim kendim yaptım o zevki bırakmam kimseye hihoyyyt
marylin canım banada herkes erkek karnı diyor 5 doktora gittimya hepsi kız dedi işin ilginç yanı benim akrnım ne yayvan ne sivri zaten aman aman da o kadar büyük değil.az önce arkadaşım geldi sen eminmisin kız olduğuna diyor
Bana da herkes kız diyor yav. ama yani bende 5 doktora gittim nerdeyse hepsi de erkek dedi. ama kesinlikle vücut yapısıyla ilgili. ben zaten kiloluydum hamiş kaldığımda. bebeişm rahat rahat yana doğru genişledikaydirigubbakcemile3 aslında bende şimdiye kadar çok kilo almadım. 7-8 kilo arası gidip geliyorum. bu ay bende anca 1 kilo aldım heralde. bebişle beraber! inşallah onu da oğluşum aldıysa,bide normal doğum yapıp bebeğimi emzirebilirsem doğumdan sonra veririm diye düşünüyorum.
biz dışarı çıkıyoz kocişle,hava çok güzel öpüyorum sizleri! byehihoyyytŞeniz
Pınarcım buün dr ölçtü benim oğluşun suyunu 110 çıktı,normal dedi,senin kaç?Selam canım. Bende de özellikle cumadan beri oluyor sancılar. Bacağıma falan fena vuruyor valla :çok üzgünüm:
İner canım. Zaten aynada yan durup bakarsan farkedersin. Benim 1-2 hafta öncesine kadar tam göğsümün altından başlıyodu. Şimdi farkediyorum daha aşağıda...
Yorma canım kendini. Ben karnıbahar yemeği, makarna ve salata yapıcam. Birde yeşil mercimek yapayım diyorum. Çok seviyoruz eşimle. Çorba niyetine yeriz...
Canım hoşgeldin. Çok şükür iyi olmaya çalışıyorum Defne kuzum için :CüvCüv:
Valla aynen azalır diyorlar ama bizimki iyice hareketlendi. Doktora sorduğumda hem iç karnım geniş olduğundan hemde suyu bol olduğundan rahat hareket eder dedi...
merhaba kizlar a.s.
dişçiden geldim..doktor gecici dolgu yapmişti..içinede ilaç koymustu..o ilaç agri yapmiş..iltihap degilmiş cok sukur..neyseki gercek dolgu yapti bitti işkencem cok sukur :))
pinarcim senden haber aldigimiza sevindim..anneni yanliz birakmamaya calişmani anliyorum..inşaAllahh en kisa sürede abin içinde güzel haberler aliriz bitanem..
burcucum bende sedat simavide okudum kanlicada :) güher erendi ilkokul ögretmenimin adi..hidiv kasri felan diyince içim bi tuhaf oldu..sabahlari yürüyüşe cikardik orda :) ey gidi genc kizlik eyy :)) yaslandik be :) bu arada su 110 demişsin..benim su sorunum oldugu için anliyorum artik ölcülerden :) 0-5 arasi cok cok az (hastaneye yatiş oluyor)..5-10 arasi benimki gibi ne cok ne fazla..orta ama genede risk oluyor..10dan yukarisi yani seninki iyi,normal canim
Merhaba kızlar, cts pazar kasık ağrım oldu sürekli, bugün dr a gittik, nst,ultrason,tahliller derken ancak 4 te eve gelebildim, idrar yolu ltihabı dedi yine
Cnm durur inş. panik yapma streste kötü etkiler,bugün iki dr 'ada sordum Allah korusun şimdi doğarsa yaşarmı diye, dr 32. haftada yaşama şansı %60larda,en az 37 görülmeli dedi,orda bile %97-98 civarında dedi, diğer dr da en az 34 ü görmeliyiz dedi, inş. 39-40 larıda görürüz
Bende bayılıyorum lalelereee, hıdiv kasrına ekerlerdi renk renk amanın ne güzel dururdu yaa
Cnm merakla bekliyoruz,eklede bizde görelim
Cnm sen dişini yaptırmadınmı geçen haftalarda?başka bi dişte dahamı çıktı
Cnm çok doğru söylüyorsun,inş paylaşımlarımız hep devam eder
Geçmiş olsun cnm,bendede ağrı vaaar
İnş. hayırlısıyla neticelenir cnm
Kızlar inş. başarıyla verirsiniz derslerinizi
Oyyy maşallah, cerencim nazar değmesin cnm kendi üstüne bi nazar boncuğu tak, normal doğumda hem ilk bebek hemde tombili olduğu için çok zor olabilir cnm,yinede sen bilirsin..
İnş. cnm, bendede oluyor, kasık ağrısı olunca dr da alıyorum soluğu
tam 10.5 kg aldım bende...:çok üzgünüm:
Kızlar o leğen kemiklerinin yapısından kaynaklanıyor dxiye duydum ben,benimki erkek ve sivri
Pınarcım buün dr ölçtü benim oğluşun suyunu 110 çıktı,normal dedi,senin kaç?
merhaba kizlar a.s.
dişçiden geldim..doktor gecici dolgu yapmişti..içinede ilaç koymustu..o ilaç agri yapmiş..iltihap degilmiş cok sukur..neyseki gercek dolgu yapti bitti işkencem cok sukur :))
pinarcim senden haber aldigimiza sevindim..anneni yanliz birakmamaya calişmani anliyorum..inşaAllahh en kisa sürede abin içinde güzel haberler aliriz bitanem..
burcucum bende sedat simavide okudum kanlicada :) güher erendi ilkokul ögretmenimin adi..hidiv kasri felan diyince içim bi tuhaf oldu..sabahlari yürüyüşe cikardik orda :) ey gidi genc kizlik eyy :)) yaslandik be :) bu arada su 110 demişsin..benim su sorunum oldugu için anliyorum artik ölcülerden :) 0-5 arasi cok cok az (hastaneye yatiş oluyor)..5-10 arasi benimki gibi ne cok ne fazla..orta ama genede risk oluyor..10dan yukarisi yani seninki iyi,normal canim
biz geldik kızlaarr!! oğluşumun yatak ve uyku setini aldık:) süsledim hemen yatağını. çok güzel oldu!! perde bulamadım buralarda. onu da halletseydim tamam olacaktık. şu hafta sonu misafirlerimi de gönderirsem haftaya halledicem inşallah herşeyi. çok mutlu oldumhihoyyyt bu arada babamızda hala tık yok, odayı boyamıycak anlaşılan bu adamannemler gelmeden hazır olsun istiyordum herşeyi. tüm aile gelecek çünkü, bi daha da taa ne zaman gelirler, nasıl görürler bilmiyorum.:çok üzgünüm:
Hoşgeldin canım. Hadi gözün aydın , güzel günlerde uyusun inşallah kuzun. Olsun bacım sıkma canını. Sen kandırırsın kocişi bi günde boyar. Bu arada sen mi sormuştun geçmişte hatırlıyorum sanki uyku seti fiyatı diye? Ben alt açma minderi ve kılıfıda takım olmak üzere 320.-TL'ye aldım. Sen kaça aldın bakim?
ben sormuştum canım evet. 100 TL'ye aldım Beliş'in. istikbal ve bellona da 85 idi. onlar daha kalitelidir diye düşünmüştüm, fiyatı da uygun olunca size sorayım dedim. ama bunu sipariş vermiştim, adam merkezden getirtti,ondan geri vazgeçtim diyemedim. ama çok güzel oldu bu da:lepi: senin ki niye o kadar pahalı oldu kız? parçası mı fazla acaba?
canım geçmiş olsun ii bari sevindim diş agrısı yarı kabir azabıymış hele bide bu hassas dönemde tam kabir azabı olur valla.. inş. bi dha agrımaz cnm..merhaba kizlar a.s.
cnm hayırlı olsun kız senn şu kocana kızmaya başladımben sormuştum canım evet. 100 TL'ye aldım Beliş'in. istikbal ve bellona da 85 idi. onlar daha kalitelidir diye düşünmüştüm, fiyatı da uygun olunca size sorayım dedim. ama bunu sipariş vermiştim, adam merkezden getirtti,ondan geri vazgeçtim diyemedim. ama çok güzel oldu bu da:lepi: senin ki niye o kadar pahalı oldu kız? parçası mı fazla acaba?
[k] {n} [k];6012832 .!.:canım geçmiş olsun ii bari sevindim diş agrısı yarı kabir azabıymış hele bide bu hassas dönemde tam kabir azabı olur valla.. inş. bi dha agrımaz cnm..
cnm hayırlı olsun kız senn şu kocana kızmaya başladımklava: ben gelip yapıcam en sonunda sen ne kadar heveslisin allah ya..
parasıyla degilmi güzelim tut bi badanacı yapsın 1 odadan ne isterki?? hem utanır belki..
kızlar yemek yaptım ama sular gellmedi ya sinir oldum bilseydim anneme giderdim iş yapıcam die evde kaldım bide sorsan bi tek ütü yapabildim..
napıyosunuz bakim??
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?