2009 Mayıs Anneleri

Kızlar herkese ıyı akŞamlar ıŞler Çok yoĞun yoruldum bende kaÇayım barı.hepınızı ÖptÜm..

Sağolasın canım Allah razı olsun a.s.

Benimde hafta sonu aöf sınavlarım var. Bu kafayla nasıl çalışacağım bilmiyorum ama bu haftayı çalışarak geçirmem lazım :uhm:

benimde aöf sınavım var haftasonu kızlar inşallah iyi geçer

Kızlar kolay gelsin şu halde ders çalışmak zor olsa gerek.Allah yardımcınız olsun.

Aynı durumdayım canım bitiyo bugün iş devirleri falan gün bitti

Maşşallah oğluşuna canım hayırlısı olsun sezeryan normal farketmez sağlıklı olsunlar gerisi boş.

Bu kadar misafir ağarlamak kolay değil olsun seni o halinle uğraştırmaz onlar kendileri hallederler canım.

Bende bende....hihoyyythihoyyyt

Benimde aynen canım bacağım çok fena yürürken çok acıyooo neyseki çarşamba doktora gidicem ne diycek bakalım.

kızlar sibiko nerde bugün haberiniz varmı?
izne çıkmıştı o bu hafta ama hiç görmedim sabahtan beri?

Canım son günüm iş devirlerini yapmak için geldim sürekli sizi okuyorum ama yazma fırsatım olmadı inan yarından itibren evdeyim artık hihoyyythihoyyyt

Hülyacım kızının odasına bayıldım tam prensesine layık iyi günlerde kullansın canım

pınarcım bende çalışmak istemiyorum artıkkkkkkkkkkk

kızlar hepinize iyi akşamlar öptüm bebişleride sizleride

Kızlar herkese İyİ akŞamlar İŞler Çok yoĞun yoruldum bende kaÇayım barİ.hepİnİzİ ÖptÜm..

Güzel mayıs anneleri a.s. iyi akşamlar bende çıkıyorum görüşürüz hepinizi öpüyorum iyi akşamlar.

pınarcım bende çalışmak istemiyorum artıkkkkkkkkkkk

kızlar hepinize iyi akşamlar öptüm bebişleride sizleride

Kızlar herkese İyİ akŞamlar İŞler Çok yoĞun yoruldum bende kaÇayım barİ.hepİnİzİ ÖptÜm..

Güzel mayıs anneleri a.s. iyi akşamlar bende çıkıyorum görüşürüz hepinizi öpüyorum iyi akşamlar.

iyi akşamlar canım ya...ohh sen ne güzel son gününü bitirdin.darısı bana canımŞeniz öpüyorum.

Hepinize iyi akşamlar bacılar. Bende kaçayım artık. Yemek olayına girişeyim. Ancak olur. Akşam fırsat bulursam uğrarım. Öpüyorum hepinizi a.s.

Merhaba kızlar, cts pazar kasık ağrım oldu sürekli, bugün dr a gittik, nst,ultrason,tahliller derken ancak 4 te eve gelebildim, idrar yolu ltihabı dedi yine
nasılsınız kızlar artık bende sık gitcem doktora 34 ü bi bulsak tabii inş 38e kadar durur:)
Cnm durur inş. panik yapma streste kötü etkiler,bugün iki dr 'ada sordum Allah korusun şimdi doğarsa yaşarmı diye, dr 32. haftada yaşama şansı %60larda,en az 37 görülmeli dedi,orda bile %97-98 civarında dedi, diğer dr da en az 34 ü görmeliyiz dedi, inş. 39-40 larıda görürüz
Bende bayılıyorum lalelereee, hıdiv kasrına ekerlerdi renk renk amanın ne güzel dururdu yaa
ben çıkıyorum şekerler bu arada bebişin odasının resimlerini çektim bir ara ekliycem
Cnm merakla bekliyoruz,eklede bizde görelim
Cnm sen dişini yaptırmadınmı geçen haftalarda?başka bi dişte dahamı çıktı

Cnm çok doğru söylüyorsun,inş paylaşımlarımız hep devam eder

Geçmiş olsun cnm,bendede ağrı vaaar
İnş. hayırlısıyla neticelenir cnm
Sağolasın canım Allah razı olsun a.s.

Benimde hafta sonu aöf sınavlarım var. Bu kafayla nasıl çalışacağım bilmiyorum ama bu haftayı çalışarak geçirmem lazım :uhm:

benimde aöf sınavım var haftasonu kızlar inşallah iyi geçer
Kızlar inş. başarıyla verirsiniz derslerinizi
Oyyy maşallah, cerencim nazar değmesin cnm kendi üstüne bi nazar boncuğu tak, normal doğumda hem ilk bebek hemde tombili olduğu için çok zor olabilir cnm,yinede sen bilirsin..

pınarcım ben kasık ve karın ağrılarım dışında iyiyim. ama normalmiş bu ağrılar hayırlısyla bitirsek şu günleride hepimiz.
İnş. cnm, bendede oluyor, kasık ağrısı olunca dr da alıyorum soluğu
tam 10.5 kg aldım bende...:çok üzgünüm:

Kızlar o leğen kemiklerinin yapısından kaynaklanıyor dxiye duydum ben,benimki erkek ve sivri
Pınarcım buün dr ölçtü benim oğluşun suyunu 110 çıktı,normal dedi,senin kaç?

merhaba kizlar a.s.

dişçiden geldim..doktor gecici dolgu yapmişti..içinede ilaç koymustu..o ilaç agri yapmiş..iltihap degilmiş cok sukur..neyseki gercek dolgu yapti bitti işkencem cok sukur :))

pinarcim senden haber aldigimiza sevindim..anneni yanliz birakmamaya calişmani anliyorum..inşaAllahh en kisa sürede abin içinde güzel haberler aliriz bitanem..

burcucum bende sedat simavide okudum kanlicada :) güher erendi ilkokul ögretmenimin adi..hidiv kasri felan diyince içim bi tuhaf oldu..sabahlari yürüyüşe cikardik orda :) ey gidi genc kizlik eyy :)) yaslandik be :) bu arada su 110 demişsin..benim su sorunum oldugu için anliyorum artik ölcülerden :) 0-5 arasi cok cok az (hastaneye yatiş oluyor)..5-10 arasi benimki gibi ne cok ne fazla..orta ama genede risk oluyor..10dan yukarisi yani seninki iyi,normal canim

ojeli fistigim maşaAllah subhanAllah tosununaa :)) herşeyin yolunda olmasina cok sevindim..iznede az kaldi zaten az daha sabir

sibikoo çok teşekkür edrim tatlımm...

mutaharra canım hadi gözün aydın kurtuldun inş şu diş olayından ...

ojelimmm seninki gerçekten tosuncukkk Allahım nazarlardan korusun inş...

Cnm kurtuldun sonunda dişçiden hadi gözün aydın, bende az yürümedim hidivde, şimdi gözümde canlandı valla, bu arada okulu yıktılar diye duymuştum,baya üzüldüm...

biz geldik kızlaarr!! oğluşumun yatak ve uyku setini aldık:) süsledim hemen yatağını. çok güzel oldu!! perde bulamadım buralarda. onu da halletseydim tamam olacaktık. şu hafta sonu misafirlerimi de gönderirsem haftaya halledicem inşallah herşeyi. çok mutlu oldumhihoyyyt bu arada babamızda hala tık yok, odayı boyamıycak anlaşılan bu adam annemler gelmeden hazır olsun istiyordum herşeyi. tüm aile gelecek çünkü, bi daha da taa ne zaman gelirler, nasıl görürler bilmiyorum.:çok üzgünüm:

Sağolasın canım inşallah bekliyeceğiz artık bakalım sonucu a.s.

Sanada geçmiş olsun tekrar. İlaç veriyor dimi iltihapla ilgili?

Valla suyu falan ölçüyor canım ama kaç olduğunu bilmiyorum. Bi keresinde 140 dedi sanki. Şimdi sen 110 falan diyince hatırladım. Yanlış hatırlamıyorsam öyle bişey demişti :uhm:

Hadi gözün aydın canım. Kurtuldun çok şükür diş meselesinden :1hug:

Amin canım sağolasın merak etmişsiniz hepiniz. Valla mümkün olduğunca yalnız bırakmamaya çalışıyoruz. Bugün 10 kere aradım. Bak sen üzülünce benimde sancım tutuyor diyorum da biraz sakinleşiyor sanki...

Bende şimdi yemeklerimi pişirdim. Eşimin gelmesine daha 1,5 saat falan varmış. Onun gelmesine yakın salata ve makarnayı da yaptım mı tamamdır...

Hoşgeldin canım. Hadi gözün aydın , güzel günlerde uyusun inşallah kuzun. Olsun bacım sıkma canını. Sen kandırırsın kocişi bi günde boyar. Bu arada sen mi sormuştun geçmişte hatırlıyorum sanki uyku seti fiyatı diye? Ben alt açma minderi ve kılıfıda takım olmak üzere 320.-TL'ye aldım. Sen kaça aldın bakim?

ben sormuştum canım evet. 100 TL'ye aldım Beliş'in. istikbal ve bellona da 85 idi. onlar daha kalitelidir diye düşünmüştüm, fiyatı da uygun olunca size sorayım dedim. ama bunu sipariş vermiştim, adam merkezden getirtti,ondan geri vazgeçtim diyemedim. ama çok güzel oldu bu da:lepi: senin ki niye o kadar pahalı oldu kız? parçası mı fazla acaba?

Anladım canım güzel günlerde kullan inşallah... Valla ben istikbaldekileri pek beğenmedim. Senin dediğin markaya baktım şimdi desenler falan çok güzel canım. Eğer kenar süngerleri falan da iyiyse fiyat süper derim..

Benimki toplam 10 parça. Bu ürün canım. Sanırım Disney'in patentli ürünü olduğu için biraz pahalı fisfisfis

1 adet 100x150 cm yatak örtüsü kılıfı
1 adet iç yorgan
1 adet 45x80 cm baş koruma
2 adet 45x140 cm yan koruma
1 adet 40x40 cm süs yastık kılıfı
1 adet çarşaf
1 adet 35x45 cm yastık kılıfı
1 adet alt açma minderi
1 adet alt açma kılıfı

canım geçmiş olsun ii bari sevindim diş agrısı yarı kabir azabıymış hele bide bu hassas dönemde tam kabir azabı olur valla.. inş. bi dha agrımaz cnm..
cnm hayırlı olsun kız senn şu kocana kızmaya başladımklava: ben gelip yapıcam en sonunda sen ne kadar heveslisin allah ya..
parasıyla degilmi güzelim tut bi badanacı yapsın 1 odadan ne isterki?? hem utanır belki..

kızlar yemek yaptım ama sular gellmedi ya sinir oldum bilseydim anneme giderdim iş yapıcam die evde kaldım bide sorsan bi tek ütü yapabildim..
napıyosunuz bakim??

Ne zamandır kesik bacım sular? Ay ne gıcık bi durumdur valla şu kesintisi kötükedihüso

Bende yemeklerimi yaptım. Karnım acıktı havuç ve yeşil elma yiyorum. Eşimin gelmesine yakın makarna ve salatayı yaptım mı tamamdır...

afiyet olsun cnm yarasın..

3ten beridir yok bakıyorum netten 5te gelicekti ama bu saat oldu gelmedi..

offffff...
bende acıktım yemegimi yiyeyım bari babamız geç gelicekmiş.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…