2009 Mayıs Anneleri

[k] {n} [k];6013056 .!.:
afiyet olsun cnm yarasın..

3ten beridir yok bakıyorum netten 5te gelicekti ama bu saat oldu gelmedi..

offffff...
bende acıktım yemegimi yiyeyım bari babamız geç gelicekmiş.

Sağolasın canım. Aman onlar gelir derler ama kaç saat gelmez. Madem eşin geç gelicek sen ye yemeğini. Benimki de çıkıyomuş ofisten. Makarnayı ve salatayı halledeyim. Öpüyorum seni canım a.s.

evet canım,aynı parçalar. seninkinin ölçüleri birazcık büyük sadece.Beliş'in kumaşı filan çok güzel,terikoton dediklerinden, terletmeyen. seninki patentli ürünse ondan pahalıdır canım. bi ana kucağı gördüm nette, 40-45 filandı heralde. yanında da fisher price'ın modeli vardı o da 170 TL idi:1shok: patentli olduğu için.

kız bir oda bile değil. odamızın boyası temiz, sadece alt tarfının rengini değiştirecez. yarım oda diyebiliriz yani şu misafirlerimi göndereyim, boyayı da alacam kendim. o zaman utanır da yapar heralde. çok rahat adam yaa! herşeyi ben hallediyorum, taşıma ya da ödeme işlerini o hallediyorkaydirigubbakcemile3 kendi maaşımda var çok şükür, ödemeyi de yaparım da işte taşımak için bi koca lazım mecbur:mymeka:

iyi akşamlar canım ya...ohh sen ne güzel son gününü bitirdin.darısı bana canımŞeniz öpüyorum.

Darısı başına canım az kaldı seninde sabır cnm 4 gün şunun şurasında.

Canım dediğin gibi sen al boyayı eve yapmak zorunda kalır artık ah bu kocalar neden bu kadar hevessiz olur yada bizmi çok pimpirikliyiz anlamadımki.kaydirigubbakcemile

Kızlar bugün acayip yoğun bi gündü toplantılar iş devri derken saat 5 olmuştu sürekli sizi okudum ama bir türlü yazma fırsatı bulamadım.O kadar çk yazışmışsınız ki takibi zor oldukaydirigubbakcemile

Neyseki izin başladı artık dinlenicem bol bol bizimde hediyelerimiz geliyo oğluşun eşyaları bitmesine rağmen parça parça yıkamaya devam delikafadulden.Evden bağlantımızda bir sıkıntı var değiştirecez en kısa zamanda yoksa ben evde sıkıntıdan patlarım siz olmazsanız acayip alıştım hepinize canım arkadaşlarım.

Çarşambada kontrol var 36 haftalık oluyoruz 1 gün sonra az kaldı baya karnın aşağıya inmiş diyo herkes bana daha çok heyecan basıyor hakkımızda hayırlısı olur inşallah.

merhaba kızlar hihoyyyt gene çok konuşmuşsunuz yaw oku oku bitmedi bitürlü, işten eve geldim tel çaldı yarın mobilyalarımız geliyomuş ayy nasıl mutlu oldumhihoyyyt bu hafta sonu bekliyorduk süprizoldu:sm_cool: haftasonu bir posta yıkamıştım kıyafetleri şimdi yine attım makinaya hepsini hazırlayayım topluca resim ekliyeceğim kızlar

sona yaklaştıkça iyice heyecan basıyor doğuma kadr evde dinlenirsin canım valla bende öyle alıştımki 1 gün girmesem hepinizi merakediyorum:1hug:

ben biraz fazla pimpirikliyim,onu biliyorum. ama bu adamın rahatlığı da gözüme batıyor yanee!!

gözün aydın canım izinde olmak çok güzel yavv:lepi: ben 32de ayrıldım,sen 36 olacan. hakettin izni:içelim:

merhaba canım hoşgeldin. gözün aydın mobilyalar da geliyomuş. resimlerini bekliyozhihoyyyt hoş bende daha koymadım ama burdaki karılar süsleyip püsleyip koyunca, bende bitmesini bekliyorum herşeyin. :sm_cool:

merhaba arkadaşlar bende 32 haftalık gebeyim kısmetse bir oğlum olacak ve mayısta doğum yapacam siteyi nette gezerken gördüm ve gerçekten çok hoş yorumlarınızında bazılarını okuyabildim aranızda bir dostluk kurulması ve aile gibi olmanız çok hoşuma gitti benide aranıza alırsınız umarım yerimseniben

selam kızlar birseni merak etmişsiniz diğer topikten bir arkadaş aramış hala hastanede yatıyor enfeksiyon kapmış 2 gün çok kötü yatmış serum falan geçirmeye çalışıyorlarmış bu durumda dr bebekleri de almıyormuş sancıları da devam tabi Allah yardımcısı olsun inşallah

biz iyiyiz esencimhihoyyyt sen nasılsın?
bu arada ruh halin neden korkulu bakem senin??:1ninca:
iyiyim güzelim ya bir ara kasılmalarım oldu sandım o yüzden yapmıştım dur düzelteyim bacım

aramıza hoşgeldin canım bebişini sende sağlıkla alırsın inşallah kucağına
ben esen benimde bir kızım olacak inşallah

aramıza hoşgeldin canım bebişini sende sağlıkla alırsın inşallah kucağına
ben esen benimde bir kızım olacak inşallah

hoşbuldum amin inşallah hepimiz bebişlerimizi kucaklarımıza aldığımız günü görürüz kız bebekleride çok tatlı olurlar Allah bağışlasın canım

Teşekkürler pınarcım, munorol verdi yine tek kullanımlık,inş. sabaha birşey kalmaz
Hoşgeldin cnm,bende 32 haftalık gebeyim ve Allah kısmet ederse bi oğlum olucak

geçmiş olsun dilekleriniz için tşkler kizlar a.s. cok sukur gecti sayilir :)

hemen hemen herkes odalarini bitiriyor :) izinler basladi :) bunlar dogumlarin yaklastigina işaret ediyor :) vay be :) sonuna geliyoruz maratonun :) bakalim ilk kim maratonu bitircek :)

burcucum hiç tasalanma sakin biz 41.hafta dogurcaz :))) şaka bi yana inşaAllah hepimiz,özellikle birsenle seherimde vaktinde dogururlar..

burcucum bu arada iltihap için ilaçlarini düzenli kullan..bide kurudut ye..ben bi ara cok yemiştim..çok faydasini gördüm..bol su içmeyide ihmal etme

hoşgeldin canim aramiza a.s.

bende 34 haftalik gebeyim ve inşaAllah bi kizim olcak :)

Rabbim cümlemizi saglikla mutlulukla bebeklerine kavustursun inşaAllah

kızlar merhaba bu gece hiç uyumadım çok karnım ağrıdı şimdi biraz hafifledi
dün doktora gittim her şey normal dedi ama ağrılarım kesilmiyor gaz sancısı olabilir dedi bundan önceki gidişimde 332 den sonra 2 haftada bir bakarız demişti bu sefer gerek yok her şeyi normal istersen 2 hafta sonra gel ama gerek yok dedi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…