[k] {n} [k];6013056 .!.:afiyet olsun cnm yarasın..
3ten beridir yok bakıyorum netten 5te gelicekti ama bu saat oldu gelmedi..
offffff...
bende acıktım yemegimi yiyeyım bari babamız geç gelicekmiş.
evet canım,aynı parçalar. seninkinin ölçüleri birazcık büyük sadece.Beliş'in kumaşı filan çok güzel,terikoton dediklerinden, terletmeyen. seninki patentli ürünse ondan pahalıdır canım. bi ana kucağı gördüm nette, 40-45 filandı heralde. yanında da fisher price'ın modeli vardı o da 170 TL idi:1shok: patentli olduğu için.Anladım canım güzel günlerde kullan inşallah... Valla ben istikbaldekileri pek beğenmedim. Senin dediğin markaya baktım şimdi desenler falan çok güzel canım. Eğer kenar süngerleri falan da iyiyse fiyat süper derim..
Benimki toplam 10 parça. Bu ürün canım. Sanırım Disney'in patentli ürünü olduğu için biraz pahalı fisfisfis
1 adet 100x150 cm yatak örtüsü kılıfı
1 adet iç yorgan
1 adet 45x80 cm baş koruma
2 adet 45x140 cm yan koruma
1 adet 40x40 cm süs yastık kılıfı
1 adet çarşaf
1 adet 35x45 cm yastık kılıfı
1 adet alt açma minderi
1 adet alt açma kılıfı
[k] {n} [k];6012832 .!.:canım geçmiş olsun ii bari sevindim diş agrısı yarı kabir azabıymış hele bide bu hassas dönemde tam kabir azabı olur valla.. inş. bi dha agrımaz cnm..
cnm hayırlı olsun kız senn şu kocana kızmaya başladımklava: ben gelip yapıcam en sonunda sen ne kadar heveslisin allah ya..
parasıyla degilmi güzelim tut bi badanacı yapsın 1 odadan ne isterki?? hem utanır belki..
kızlar yemek yaptım ama sular gellmedi ya sinir oldum bilseydim anneme giderdim iş yapıcam die evde kaldım bide sorsan bi tek ütü yapabildim..
napıyosunuz bakim??
iyi akşamlar canım ya...ohh sen ne güzel son gününü bitirdin.darısı bana canımŞeniz öpüyorum.
biz geldik kızlaarr!! oğluşumun yatak ve uyku setini aldık:) süsledim hemen yatağını. çok güzel oldu!! perde bulamadım buralarda. onu da halletseydim tamam olacaktık. şu hafta sonu misafirlerimi de gönderirsem haftaya halledicem inşallah herşeyi. çok mutlu oldumhihoyyyt bu arada babamızda hala tık yok, odayı boyamıycak anlaşılan bu adamannemler gelmeden hazır olsun istiyordum herşeyi. tüm aile gelecek çünkü, bi daha da taa ne zaman gelirler, nasıl görürler bilmiyorum.:çok üzgünüm:
Kızlar bugün acayip yoğun bi gündü toplantılar iş devri derken saat 5 olmuştu sürekli sizi okudum ama bir türlü yazma fırsatı bulamadım.O kadar çk yazışmışsınız ki takibi zor oldukaydirigubbakcemile
Neyseki izin başladı artık dinlenicem bol bol bizimde hediyelerimiz geliyo oğluşun eşyaları bitmesine rağmen parça parça yıkamaya devam delikafadulden.Evden bağlantımızda bir sıkıntı var değiştirecez en kısa zamanda yoksa ben evde sıkıntıdan patlarım siz olmazsanız acayip alıştım hepinize canım arkadaşlarım.
Çarşambada kontrol var 36 haftalık oluyoruz 1 gün sonra az kaldı baya karnın aşağıya inmiş diyo herkes bana daha çok heyecan basıyor hakkımızda hayırlısı olur inşallah.
ben biraz fazla pimpirikliyim,onu biliyorum. ama bu adamın rahatlığı da gözüme batıyor yanee!!Darısı başına canım az kaldı seninde sabır cnm 4 gün şunun şurasında.
Canım dediğin gibi sen al boyayı eve yapmak zorunda kalır artık ah bu kocalar neden bu kadar hevessiz olur yada bizmi çok pimpirikliyiz anlamadımki.kaydirigubbakcemile
gözün aydın canım izinde olmak çok güzel yavv:lepi: ben 32de ayrıldım,sen 36 olacan. hakettin izni:içelim:Kızlar bugün acayip yoğun bi gündü toplantılar iş devri derken saat 5 olmuştu sürekli sizi okudum ama bir türlü yazma fırsatı bulamadım.O kadar çk yazışmışsınız ki takibi zor oldukaydirigubbakcemile
Neyseki izin başladı artık dinlenicem bol bol bizimde hediyelerimiz geliyo oğluşun eşyaları bitmesine rağmen parça parça yıkamaya devam delikafadulden.Evden bağlantımızda bir sıkıntı var değiştirecez en kısa zamanda yoksa ben evde sıkıntıdan patlarım siz olmazsanız acayip alıştım hepinize canım arkadaşlarım.
Çarşambada kontrol var 36 haftalık oluyoruz 1 gün sonra az kaldı baya karnın aşağıya inmiş diyo herkes bana daha çok heyecan basıyor hakkımızda hayırlısı olur inşallah.
merhaba kızlar hihoyyyt gene çok konuşmuşsunuz yaw oku oku bitmedi bitürlü, işten eve geldim tel çaldı yarın mobilyalarımız geliyomuş ayy nasıl mutlu oldumhihoyyyt bu hafta sonu bekliyorduk süprizoldu:sm_cool: haftasonu bir posta yıkamıştım kıyafetleri şimdi yine attım makinaya hepsini hazırlayayım topluca resim ekliyeceğim kızlar
selam güzel annişler sabahtan beri annemdeydim şimdi geldim sizler nasılsınız bakaımm
iyiyim güzelim ya bir ara kasılmalarım oldu sandım o yüzden yapmıştım dur düzelteyim bacımbiz iyiyiz esencimhihoyyyt sen nasılsın?
bu arada ruh halin neden korkulu bakem senin??:1ninca:
merhaba arkadaşlar bende 32 haftalık gebeyim kısmetse bir oğlum olacak ve mayısta doğum yapacam siteyi nette gezerken gördüm ve gerçekten çok hoş yorumlarınızında bazılarını okuyabildim aranızda bir dostluk kurulması ve aile gibi olmanız çok hoşuma gitti benide aranıza alırsınız umarım yerimseniben
aramıza hoşgeldin canım bebişini sende sağlıkla alırsın inşallah kucağına
ben esen benimde bir kızım olacak inşallah
hoşbuldum amin inşallah hepimiz bebişlerimizi kucaklarımıza aldığımız günü görürüz kız bebekleride çok tatlı olurlar Allah bağışlasın canım
Teşekkürler pınarcım, munorol verdi yine tek kullanımlık,inş. sabaha birşey kalmazSağolasın canım inşallah bekliyeceğiz artık bakalım sonucu a.s.
Sanada geçmiş olsun tekrar. İlaç veriyor dimi iltihapla ilgili?
Valla suyu falan ölçüyor canım ama kaç olduğunu bilmiyorum. Bi keresinde 140 dedi sanki. Şimdi sen 110 falan diyince hatırladım. Yanlış hatırlamıyorsam öyle bişey demişti :uhm:
Hadi gözün aydın canım. Kurtuldun çok şükür diş meselesinden :1hug:
Amin canım sağolasın merak etmişsiniz hepiniz. Valla mümkün olduğunca yalnız bırakmamaya çalışıyoruz. Bugün 10 kere aradım. Bak sen üzülünce benimde sancım tutuyor diyorum da biraz sakinleşiyor sanki...
Bende şimdi yemeklerimi pişirdim. Eşimin gelmesine daha 1,5 saat falan varmış. Onun gelmesine yakın salata ve makarnayı da yaptım mı tamamdır...
Hoşgeldin cnm,bende 32 haftalık gebeyim ve Allah kısmet ederse bi oğlum olucakmerhaba arkadaşlar bende 32 haftalık gebeyim kısmetse bir oğlum olacak ve mayısta doğum yapacam siteyi nette gezerken gördüm ve gerçekten çok hoş yorumlarınızında bazılarını okuyabildim aranızda bir dostluk kurulması ve aile gibi olmanız çok hoşuma gitti benide aranıza alırsınız umarım yerimseniben
merhaba arkadaşlar bende 32 haftalık gebeyim kısmetse bir oğlum olacak ve mayısta doğum yapacam siteyi nette gezerken gördüm ve gerçekten çok hoş yorumlarınızında bazılarını okuyabildim aranızda bir dostluk kurulması ve aile gibi olmanız çok hoşuma gitti benide aranıza alırsınız umarım yerimseniben
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?