2009 Mayıs Anneleri

geçmiş olsun bengicim yaaa..neyseki bebişle alakali degilmiş..gaz sancisi herhalde..sicak tut kendini..inşaAllah biran önce geçer canim..

cok uykucusunuz be hatunlar kaydirigubbakcemile3 kimse yok..bende yatayim bari :1closedeyes: öptüm hepiniziiiii Şeniz

günaydın kızlarrrrrrrrrr
nasılsınzı?
bende gece kuşu oldum ya
hiç uyuyamıyorum geceleri
anca yatınca 1-2 saat belki sonra sabaha kadar dön oraya dön buraya
ne yapıxcaz böyle ya

günaydın herkese güzel mayıs anneleri ve onların bebekleri nasılsınız geceleri bende uyuyamıyorum kızlar işe zor geldim zaten

kızlaaaaaarrr günaydııııın.
inşallah bugün hepimiz için sağlıklı ve güzel geçer.bahar mı geldi ne
Birazdan bebek mobilyaları ile ilgili bilgi verilcek tv de Kurtların kanalında izleyin

Birazdan bebek mobilyaları ile ilgili bilgi verilcek tv de Kurtların kanalında izleyin

canım günaydın bahar geliyor hava çok güzel burada :1hug:a.s.

Canım yediklerin artık gaz yapar şiştik çünkü birde fazla hareket etmediğinde oluyor geçmiş olsun canım.

cok uykucusunuz be hatunlar kaydirigubbakcemile3 kimse yok..bende yatayim bari :1closedeyes: öptüm hepiniziiiii Şeniz
uyandık çoktan babamız yeni gitti kahvaltımızıda yaptık.Amcada kalkınca oda gidecek ondan sonra kızımlayım.benim uykum biraz düzene gidi.Gece 12-1 gibi uyuyorum sabah 7 de kalkıyorum tabi arada uyanıp ihtiyaç görüyorum ama olcak o kadar.

abowwwwwwwwwwwwww
hala kimsecikler yok
,bakın şu tembellereeedelikafadulden
kız çoktan kalktık yeni pc ye oturabildik.Günaydın canım
günaydın herkese güzel mayıs anneleri ve onların bebekleri nasılsınız geceleri bende uyuyamıyorum kızlar işe zor geldim zaten
Günaydın canım az kaldı dayan ben uyuyorum siz uyandınız.

günaydın kızlarrrrrrrrrr
nasılsınzı?
bende gece kuşu oldum ya
hiç uyuyamıyorum geceleri
anca yatınca 1-2 saat belki sonra sabaha kadar dön oraya dön buraya
ne yapıxcaz böyle ya

günaydin canim..üf sorma ya..gece olmasini istemiyorum artik..neden uyuyamadigimida anlamiyorum :)) bi yerin agrir uyuyamassin,cok uyumusundur uyuyamassin tamam..biz niye uyuyamiyoruz anlamdimki :)) dogum korkusumu geldi nedir :))

günaydin banucum :) Allah kolaylik versin bitanem ya..hem uykusuzluk hem calişmak cok zordur eminim..biz iyiyiz cok sukur..sen ve durucuk nasil?

günaydin canim..inşaAllah güzel gecer canim hepimiz için :)

hemen açalım tatlım bilgi için sağolkaydirigubbakcemile5

ben kahvaltı sofrasını bile toplamadım daha burdayım halacokacimcoook

evet canım ya haklısın
birazda kızımın hareketleri beni uyutmuyor
çok hareketli bir de tam yattığım yere doğru kayıyor top gibi oluyor
sanki yatağın altında yılan varmış gibi kıvrılıyor sürekli
bazen korkuyorum valla
geçen gün kalktım yatakta yılana radım rüyama bile girdi:roflol:

günaydın annişler! bugün bizde erken uyandık, acıktık oğluşumla dayanamadık,kalktık. kahvaltımızı yaptık. biraz ütü var,şimdi onları halletmem lazım misafirim gelmeden.
ya kızlar,ben sürekli ishalim ya! bi problem olacağını düşünmemiştim önce,kabızlıktan daha iyi diye düşündüm,aldırış etmedim. ama burda bikaç şey okuyunca kafama takıldı. ya afedersiniz, kahvaltıyı yaptıktan sonra 2 defa gittim tuvalete:1shok: belkide ondan kilo almıyorum ben:uhm:

canım çok az sadece üstten topladım eşim bu arada köfte baharatını falan dökmüş süpürdüm falan söylemiyoda yaramaz valla diyorum ev baharat kokuyor bu arada hala kokuyor geçmedi ya halıya dökmüş süpürdüm o kadar sildim sonra sindi valla napcez bakalım
valla artık yapmıyo adam sıkıldı iş yapmaktan bana kalıyor yada kardeşi gelince annesine söyler diye mi acaba.kız o kadar iş yapılırmı bu halinle yapma bak
karnı baharı çok severim anam bizimkiler vyemiyorki anaları habire kolay diye et yapmış şimdi sebze yemiyolar ben yapıp yiyorum sinir bunlar ya
hoşgeldin canım aynı haftadayız seninle
tutkunum tabi başımın üzerinde yeriniz var herzaman beklerim:))))))))
gelirim bak bu koca göbeğimle haaaaa inşallah bigün Antalya ya gelirsek belki tanışır görüşürüz Duruyuda ısırır ısırır severim.Bu arada senin sezeryan günü belli oldu mu

kızlar beni sağlık ocağından aradılar bu ay kontrole gimemişim gelin dediler
sallamamıştım sağlık ocağını hiç
sadece tetanoz aşılarım için gitmiştim
vay be ilgileniyorlarmış demek
şaşırdım doğrusu
ben az dinleneyim kalkım gidicem sonra kalabalık olur

yetiştinizmi bilmiyorum ama şimdi bitti bende toplamadım kaynım yapıyor şimdi kahvaltıyı o gidince toplarım

canım bende eşimin ablasında oldum gelince patates kaynattım 3 gündür yiyorum bide kahve limon yaptım yedim şimdi normal yediklerindende olur hatta pazargünü hemen kan geldi korktum şimdi yok.Ulen yoksa görümce bile bile mi yaptı leyn şaka valla onlar baharatı çok kattıkları için ben alışamadım ondan

tabi canım gelirsen beklerim herzaman yiyenimide görürüm öper koklarım evet canım 20 mayıs tatlım sezeryanım bir aksilik olmazsaa.s.

canım bu işi sıkı tutuyorlar ben gitmiyorum ama ne kızıyorlardır aşılarımı da olmadım zaten şimdi bebek doğunca niye geldin diyebilirlerdelikafaduldendelikafadulden

Herkese günaydınlar bacılar a.s.

Bende şimdi uyandım. Geceleri acaip sıcak oluyor benim için. Üstüm açık yatıyorum yine de bi sıkıntı basıyorki sormayın. Artık bacağımın arasına koyduğum yastıkta işe yaramıyor. Karnımın altına destek yapmaya başladım. Gece uyuyamayınca sabahta kalkamıyorum. Ama kızım dedi ki kalkkkkkk fena acıktımmmmm

Sizde ne var ne yok bakalım?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…