kızlaaaaaarrr günaydııııın.
inşallah bugün hepimiz için sağlıklı ve güzel geçer.bahar mı geldi ne
Birazdan bebek mobilyaları ile ilgili bilgi verilcek tv de Kurtların kanalında izleyin
Canım yediklerin artık gaz yapar şiştik çünkü birde fazla hareket etmediğinde oluyor geçmiş olsun canım.kızlar merhaba bu gece hiç uyumadım çok karnım ağrıdı şimdi biraz hafifledi
dün doktora gittim her şey normal dedi ama ağrılarım kesilmiyor gaz sancısı olabilir dedi bundan önceki gidişimde 332 den sonra 2 haftada bir bakarız demişti bu sefer gerek yok her şeyi normal istersen 2 hafta sonra gel ama gerek yok dedi
uyandık çoktan babamız yeni gitti kahvaltımızıda yaptık.Amcada kalkınca oda gidecek ondan sonra kızımlayım.benim uykum biraz düzene gidi.Gece 12-1 gibi uyuyorum sabah 7 de kalkıyorum tabi arada uyanıp ihtiyaç görüyorum ama olcak o kadar.cok uykucusunuz be hatunlar kaydirigubbakcemile3 kimse yok..bende yatayim bari :1closedeyes: öptüm hepiniziiiii Şeniz
kız çoktan kalktık yeni pc ye oturabildik.Günaydın canımabowwwwwwwwwwwwww
hala kimsecikler yok
,bakın şu tembellereeedelikafadulden
Günaydın canım az kaldı dayan ben uyuyorum siz uyandınız.günaydın herkese güzel mayıs anneleri ve onların bebekleri nasılsınız geceleri bende uyuyamıyorum kızlar işe zor geldim zaten
günaydın kızlarrrrrrrrrr
nasılsınzı?
bende gece kuşu oldum ya
hiç uyuyamıyorum geceleri
anca yatınca 1-2 saat belki sonra sabaha kadar dön oraya dön buraya
ne yapıxcaz böyle ya
günaydın herkese güzel mayıs anneleri ve onların bebekleri nasılsınız geceleri bende uyuyamıyorum kızlar işe zor geldim zaten
kızlaaaaaarrr günaydııııın.
Birazdan bebek mobilyaları ile ilgili bilgi verilcek tv de Kurtların kanalında izleyin
canım şaslı günlerin başladı Antalya şimdi ne güzeldir orda olmak lazım şimdi çünkü tatil yerleri en güzel aslında baharda gezilir.Kız size misafirliğe mi gelsek necanım günaydın bahar geliyor hava çok güzel burada :1hug:a.s.
hemen açalım tatlım bilgi için sağolkaydirigubbakcemile5kızlaaaaaarrr günaydııııın.
ben kahvaltı sofrasını bile toplamadım daha burdayım halacokacimcoookCanım yediklerin artık gaz yapar şiştik çünkü birde fazla hareket etmediğinde oluyor geçmiş olsun canım.
uyandık çoktan babamız yeni gitti kahvaltımızıda yaptık.Amcada kalkınca oda gidecek ondan sonra kızımlayım.benim uykum biraz düzene gidi.Gece 12-1 gibi uyuyorum sabah 7 de kalkıyorum tabi arada uyanıp ihtiyaç görüyorum ama olcak o kadar.
kız çoktan kalktık yeni pc ye oturabildik.Günaydın canım
Günaydın canım az kaldı dayan ben uyuyorum siz uyandınız.
günaydin canim..üf sorma ya..gece olmasini istemiyorum artik..neden uyuyamadigimida anlamiyorum :)) bi yerin agrir uyuyamassin,cok uyumusundur uyuyamassin tamam..biz niye uyuyamiyoruz anlamdimki :)) dogum korkusumu geldi nedir :))
günaydin banucum :) Allah kolaylik versin bitanem ya..hem uykusuzluk hem calişmak cok zordur eminim..biz iyiyiz cok sukur..sen ve durucuk nasil?
günaydin canim..inşaAllah güzel gecer canim hepimiz için :)
canım çok az sadece üstten topladım eşim bu arada köfte baharatını falan dökmüş süpürdüm falan söylemiyoda yaramaz valla diyorum ev baharat kokuyor bu arada hala kokuyor geçmedi ya halıya dökmüş süpürdüm o kadar sildim sonra sindi valla napcez bakalım[k] {n} [k];6006945 .!.:ay tutkunum yemek derdi fena valaa bende yemekten kurtulmak için akşam biyerlere gidelim diorum bnmkine ama bakalım.. herşeyide yemiyolarki anam onlara özel yapacakmışım yok efendim hiçte yapamam...
kız cok yorma bakım kendini.. ara ara dinlen cnm acısı fena cıkıo sonra dimee??
valla artık yapmıyo adam sıkıldı iş yapmaktan bana kalıyor yada kardeşi gelince annesine söyler diye mi acaba.kız o kadar iş yapılırmı bu halinle yapma bakah canım aynı dertten muzdaribiz bide herkese laf anlat banada herkes kayınvalidem başta olmak üzere erkek bu erkek bir ara annemde başladı erkek karnı bu diye sonra ben kızıyorum diye o bıraktı allahtan benimde aynı bir futbol topunu göbeğe monte etmişsin gibi duruyor
tutkuncum yavaş yavaş yap canım dikkat et sen yine ayaklandın valla hıııııııııııııı
bizim hafta sonu büyük temizlik vardı sağolsun görümcem ve eşim hallettiler camlar silindi perdeler yıkandı asıldı haftayada salonla mutfak akldı koltuklar silincek halılar inş evde doğuma hazır olucak bende kızımın cicilerini yıkadım ütüsünüde kimseye elletmedim kendim yaptım o zevki bırakmam kimseye hihoyyyt
karnı baharı çok severim anam bizimkiler vyemiyorki anaları habire kolay diye et yapmış şimdi sebze yemiyolar ben yapıp yiyorum sinir bunlar yaSelam canım. Bende de özellikle cumadan beri oluyor sancılar. Bacağıma falan fena vuruyor valla :çok üzgünüm:
Selam canım. Valla bende 5.ayda falan az yememe rağmen çok kilo alıyordum şimdi çok yememe rağmen az kilo alıyorum. Anlamadım ben bu hamilelikte kilo alma işinden :uhm:
İner canım. Zaten aynada yan durup bakarsan farkedersin. Benim 1-2 hafta öncesine kadar tam göğsümün altından başlıyodu. Şimdi farkediyorum daha aşağıda...
Yorma canım kendini. Ben karnıbahar yemeği, makarna ve salata yapıcam. Birde yeşil mercimek yapayım diyorum. Çok seviyoruz eşimle. Çorba niyetine yeriz...
Canım hoşgeldin. Çok şükür iyi olmaya çalışıyorum Defne kuzum için :CüvCüv:
Valla aynen azalır diyorlar ama bizimki iyice hareketlendi. Doktora sorduğumda hem iç karnım geniş olduğundan hemde suyu bol olduğundan rahat hareket eder dedi...
hoşgeldin canım aynı haftadayız seninlemerhaba arkadaşlar bende 32 haftalık gebeyim kısmetse bir oğlum olacak ve mayısta doğum yapacam siteyi nette gezerken gördüm ve gerçekten çok hoş yorumlarınızında bazılarını okuyabildim aranızda bir dostluk kurulması ve aile gibi olmanız çok hoşuma gitti benide aranıza alırsınız umarım yerimseniben
gelirim bak bu koca göbeğimle haaaaa inşallah bigün Antalya ya gelirsek belki tanışır görüşürüz Duruyuda ısırır ısırır severim.Bu arada senin sezeryan günü belli oldu mututkunum tabi başımın üzerinde yeriniz var herzaman beklerim:))))))))
yetiştinizmi bilmiyorum ama şimdi bitti bende toplamadım kaynım yapıyor şimdi kahvaltıyı o gidince toplarımhemen açalım tatlım bilgi için sağolkaydirigubbakcemile5
ben kahvaltı sofrasını bile toplamadım daha burdayım halacokacimcoook
evet canım ya haklısın
birazda kızımın hareketleri beni uyutmuyor
çok hareketli bir de tam yattığım yere doğru kayıyor top gibi oluyor
sanki yatağın altında yılan varmış gibi kıvrılıyor sürekli
bazen korkuyorum valla
geçen gün kalktım yatakta yılana radım rüyama bile girdi:roflol:
günaydın annişler! bugün bizde erken uyandık, acıktık oğluşumla dayanamadık,kalktık. kahvaltımızı yaptık. biraz ütü var,şimdi onları halletmem lazım misafirim gelmeden.
ya kızlar,ben sürekli ishalim ya! bi problem olacağını düşünmemiştim önce,kabızlıktan daha iyi diye düşündüm,aldırış etmedim. ama burda bikaç şey okuyunca kafama takıldı. ya afedersiniz, kahvaltıyı yaptıktan sonra 2 defa gittim tuvalete:1shok: belkide ondan kilo almıyorum ben:uhm:
canım çok az sadece üstten topladım eşim bu arada köfte baharatını falan dökmüş süpürdüm falan söylemiyoda yaramaz valla diyorum ev baharat kokuyor bu arada hala kokuyor geçmedi ya halıya dökmüş süpürdüm o kadar sildim sonra sindi valla napcez bakalım
valla artık yapmıyo adam sıkıldı iş yapmaktan bana kalıyor yada kardeşi gelince annesine söyler diye mi acaba.kız o kadar iş yapılırmı bu halinle yapma bak
karnı baharı çok severim anam bizimkiler vyemiyorki anaları habire kolay diye et yapmış şimdi sebze yemiyolar ben yapıp yiyorum sinir bunlar ya
hoşgeldin canım aynı haftadayız seninle
gelirim bak bu koca göbeğimle haaaaa inşallah bigün Antalya ya gelirsek belki tanışır görüşürüz Duruyuda ısırır ısırır severim.Bu arada senin sezeryan günü belli oldu mu
canım bu işi sıkı tutuyorlar ben gitmiyorum ama ne kızıyorlardır aşılarımı da olmadım zaten şimdi bebek doğunca niye geldin diyebilirlerdelikafaduldendelikafaduldenkızlar beni sağlık ocağından aradılar bu ay kontrole gimemişim gelin dediler
sallamamıştım sağlık ocağını hiç
sadece tetanoz aşılarım için gitmiştim
vay be ilgileniyorlarmış demek
şaşırdım doğrusu
ben az dinleneyim kalkım gidicem sonra kalabalık olur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?