2009 Mayıs Anneleri

iyiyiz canım herkes doğum iznine ayrıldıkça buralar sakinledi herkes ara ara giriyor.Bugün hava çok güzl dışarı çıkasım var.iyiki hamileliğim kışa gelmiş diyorum baharda yada yazın zor olurdu insanın içi kıpır kıpır evde oturmak istemiyor.yoksa nasıl yatardım bunca zaman sen nasılsın bugün neler yapcan.

Evet canım herkes izne ayrılmaya başladıkça azaldık. Tabi evde geç kalkıyoruz. İşler oluyor. Bende ilacımı içtim şimdi kahvaltımı yapacağım. Kızım çok acıktı Dediğin gibi hava acaip güzel. İnsanı dışarı çağırıyor. Şöyle eşofmanlarımı giyip bi yürüyüş yapayım diyorum bende. Ama önce çamaşırlarımı toplamam lazım. Dün asmıştım balkona kurumuşlardır...

pınarcım nasılsın hayatım defnemiz nasıl duruma süt içirdim şimdi teyzesi bende ayyy nasıl yorgunum anlatamam canım benim yerimede dinlen olur mu :))))))

kızlar günaydın herkese. banucum pınarcım tutkuncum iyisinizdir umarım.banucum bende artık zor geliyorum gece hiç uyuyamıyorum ama 20 sine kadar gelmem lazım çok işvar.......(((((((((((((((((((8

pınarcım nasılsın hayatım defnemiz nasıl duruma süt içirdim şimdi teyzesi bende ayyy nasıl yorgunum anlatamam canım benim yerimede dinlen olur mu :))))))

Sağolasın canım iyiyim çok şükür. Afiyet olsun yarasın Duru'ma. BEnde şimdi kahvaltımı yaptım. Evi toparlayıp biraz yürüyüş yapayım diyorum. Yorgunsunuzdur tabi ya artık son zamanlara geldik kolay değil. Diyorum ya ben şu anda çalıştığımı sabahın köründe kalktığımı düşünemiyorum hiç. Allah yardımcınız olsun :Saruboceq:

kızlar günaydın herkese. banucum pınarcım tutkuncum iyisinizdir umarım.banucum bende artık zor geliyorum gece hiç uyuyamıyorum ama 20 sine kadar gelmem lazım çok işvar.......(((((((((((((((((((8

Günaydın canım. Kolay gelsin ya. Daha erken çıkma ihtimalin yok mu? Zor olacak senin için :bbo:

pınarcım malesef yok benim şansımdan sezonun en yoğun günleri kdv geçici vergi yıl sonu işlemleri yönetim kurulu toplantısı genel kurula hazırlık hepsi birarada 20 sine bile biteceği meçhul işi yapabilen biriside yokki(( belki doğuma burdan giderim...)))))))))

kızlar günaydın geldim işteyim yine işler çok yoğun yetiştirmem gereken bir sürü iş var bir yandan da sancım var oturmak işkence oldu valla iyiisniz inş öptük herkesi

ya ben son 3 hafyaya kadar çalşıyorum ya sezeryan olursam 3 haftalık izin gidiyor bu adaletsizlik ya ben işten çıkıp doğuma gitmiş ve hiç dinlenme izni kullanamamış olcam nasıl bir iş bu ya çok saçma yapabileceğim bir şey varmı kızlar bu durumda

Doğru canım ya geldi mi hep üst üste gelir zaten. Neyse yapacak bişey yok. Fazla sıkıntıya sokmamaya çalış bari kendini. Dinlene dinlene yap. Sağ salim hayırlıısyla şu kuzuları bi alsak kucağımıza :Saruboceq:

Günaydın canım hoşgeldin... Of ya bi vaktiniz gelseydi de hayırlısıyla çıksaydınız izinlerinize hihoyyyt

Günaydın fıstıklar ,bizdede gece uyumak artık zorlaştı gerçekten,ben karnımın altına yastık koyunca kabarık oluyo dahada rahatsız oluyorum,bi havlu var küçük onu 4 e katlayıp koyuyorum tam iyi geliyor tavsiye ederim, bacaklarımın arasında bi yastık, kolumun yakınında ve sırtımda 2 küçük yastık, tıklım tıklım yatıyorumkaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3 iyiki kocişi atmışız oğluşumla yataktan ikimize ancak iyi geliyo
Bengicim geçmiş olsun, karın ağrısı dün bendede vardı
Ayşecim doktoruna ishal olduğunu söyle cnm ona göre yardımcı olur, benim geçti çok şükür

Kızlar bu arada battaniyemiz bittiiiii, çok güzel oldu, şimdi anneannemiiz kenarını geçiyor, oda bitsin eklicem hemenyerimseniben

canım bu işi sıkı tutuyorlar ben gitmiyorum ama ne kızıyorlardır aşılarımı da olmadım zaten şimdi bebek doğunca niye geldin diyebilirlerdelikafaduldendelikafadulden

canım normalde haberleri bile olmuyor ama işte
ben aşı olmaya gittiğimde kayıt almışlardı
ondan aramışlar gelin diye
aman ne yaptılar ki
kilomu ölçtü fazla almışssın dedi,ayaklarım şiş diye
tuz,şeker,un,ekmek yasakladı:dilcikar:
ne zaman dr.a gittin dedi
1 hafta oldu dedim
o z<aman diğer ölçümlere gerek yok çok kalabalaık dışarı dedi
birşey kaçırmadın yani gitmemekleyerimseniben

Kızlar bu arada battaniyemiz bittiiiii, çok güzel oldu, şimdi anneannemiiz kenarını geçiyor, oda bitsin eklicem hemenyerimseniben

Hoşgeldin canım. Hadi bakalım bekliyoruz resimleri a.s.

Bende kaçıyorum kızlar. Şimdi çamaşırlarımı ve evimi toparladım. Ütü yapayım dedim ama bu sıcakta gözün yemedi valla. Gideyim biraz şöyle tek başıma yürüyüş yapayım. Öpüyorum sizleri...

BURCUCUM CANIM NASILSIN.BEKLıYORUZ BATTANıYEYı DARISI BENıM BAŞIMA az kaldı ama çalışınca anca oluyor bide aynı parçadan farklı iki renk örünce dahada uzadı benimki.:))

Görüşürüz cnm, iyi yürümeler fıstıkınla sanaa.s.a.s.

kızlar ben kaçtım
ders çalışmam lazım
yarın artık sınavlar başlıyor
dahane zaman girebilrim bilmiyorum topiğe
uğramaya çalışırım
haftaya da eşimin babannesi gelecekmiş bizde kalacak
artık 1,2,3 hafta mı olur bilmem
yine rahat yok bana
hepo sizinle olurum diyordum amam olmayacak galiba
arada uğramaya çalışırım

oooyyyy kızlar nasılsınız bakiyim??
ben acayip yorgun kalktım yine 10da kalktım ama nasıl yattıysam öyle kalktım pozisyon aynı şaşırdım:1shok: sırtımda bi yastık karnımın altına bi ufak bebe yastıgım var o bide yorgan bacak aramda kıpırdayamıyomkikaydirigubbakcemile3 ama accayip belim agrımış valla!!! hava gerçekten cok güzel bugün temizlik günüm aslında ama eşim işim var diyip kaytarıo aramızda kalsın benmde hiiiiç yapasım yok ondan işime geldi..
annme gisdim diyorum pazarı var bugün azıcık hava alırım ama annemde cook gezio yaaa yoruluom..

BURCUCUM CANIM NASILSIN.BEKLıYORUZ BATTANıYEYı DARISI BENıM BAŞIMA az kaldı ama çalışınca anca oluyor bide aynı parçadan farklı iki renk örünce dahada uzadı benimki.:))

Merhaba cnm, kolay gelsin sana inş. vallahi benimkinede bitermi bu diyodum ,ilerlemiyodu bile zor bitti yani , bi daha battaniyemi töbeeee:tomato::tomato:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…