iyiyiz canım herkes doğum iznine ayrıldıkça buralar sakinledi herkes ara ara giriyor.Bugün hava çok güzl dışarı çıkasım var.iyiki hamileliğim kışa gelmiş diyorum baharda yada yazın zor olurdu insanın içi kıpır kıpır evde oturmak istemiyor.yoksa nasıl yatardım bunca zaman sen nasılsın bugün neler yapcan.Herkese günaydınlar bacılar a.s.
Bende şimdi uyandım. Geceleri acaip sıcak oluyor benim için. Üstüm açık yatıyorum yine de bi sıkıntı basıyorki sormayın. Artık bacağımın arasına koyduğum yastıkta işe yaramıyor. Karnımın altına destek yapmaya başladım. Gece uyuyamayınca sabahta kalkamıyorum. Ama kızım dedi ki kalkkkkkk fena acıktımmmmm
Sizde ne var ne yok bakalım?
iyiyiz canım herkes doğum iznine ayrıldıkça buralar sakinledi herkes ara ara giriyor.Bugün hava çok güzl dışarı çıkasım var.iyiki hamileliğim kışa gelmiş diyorum baharda yada yazın zor olurdu insanın içi kıpır kıpır evde oturmak istemiyor.yoksa nasıl yatardım bunca zaman sen nasılsın bugün neler yapcan.
pınarcım nasılsın hayatım defnemiz nasıl duruma süt içirdim şimdi teyzesi bende ayyy nasıl yorgunum anlatamam canım benim yerimede dinlen olur mu :))))))
kızlar günaydın herkese. banucum pınarcım tutkuncum iyisinizdir umarım.banucum bende artık zor geliyorum gece hiç uyuyamıyorum ama 20 sine kadar gelmem lazım çok işvar.......(((((((((((((((((((8
pınarcım malesef yok benim şansımdan sezonun en yoğun günleri kdv geçici vergi yıl sonu işlemleri yönetim kurulu toplantısı genel kurula hazırlık hepsi birarada 20 sine bile biteceği meçhul işi yapabilen biriside yokki( ( belki doğuma burdan giderim...)))))))))
kızlar günaydın geldim işteyim yine işler çok yoğun yetiştirmem gereken bir sürü iş var bir yandan da sancım var oturmak işkence oldu valla iyiisniz inş öptük herkesi
ya ben son 3 hafyaya kadar çalşıyorum ya sezeryan olursam 3 haftalık izin gidiyor bu adaletsizlik ya ben işten çıkıp doğuma gitmiş ve hiç dinlenme izni kullanamamış olcam nasıl bir iş bu ya çok saçma yapabileceğim bir şey varmı kızlar bu durumda
canım bu işi sıkı tutuyorlar ben gitmiyorum ama ne kızıyorlardır aşılarımı da olmadım zaten şimdi bebek doğunca niye geldin diyebilirlerdelikafaduldendelikafadulden
Kızlar bu arada battaniyemiz bittiiiii, çok güzel oldu, şimdi anneannemiiz kenarını geçiyor, oda bitsin eklicem hemenyerimseniben
Hoşgeldin canım. Hadi bakalım bekliyoruz resimleri a.s.
Bende kaçıyorum kızlar. Şimdi çamaşırlarımı ve evimi toparladım. Ütü yapayım dedim ama bu sıcakta gözün yemedi valla. Gideyim biraz şöyle tek başıma yürüyüş yapayım. Öpüyorum sizleri...
BURCUCUM CANIM NASILSIN.BEKLıYORUZ BATTANıYEYı DARISI BENıM BAŞIMA az kaldı ama çalışınca anca oluyor bide aynı parçadan farklı iki renk örünce dahada uzadı benimki.:))
burcu canım sen sterilizatörü aldınmı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?