kızlar günaydın geldim işteyim yine işler çok yoğun yetiştirmem gereken bir sürü iş var bir yandan da sancım var oturmak işkence oldu valla iyiisniz inş öptük herkesi
ya ben son 3 hafyaya kadar çalşıyorum ya sezeryan olursam 3 haftalık izin gidiyor bu adaletsizlik ya ben işten çıkıp doğuma gitmiş ve hiç dinlenme izni kullanamamış olcam nasıl bir iş bu ya çok saçma yapabileceğim bir şey varmı kızlar bu durumda
Günaydın Merhaba Arkadaşlar,
Umarım iyidir herkes gece uyuyamayan kervanı gittide artıyor artık.Bende bu gece bir kabus gördüm cığlıkla uyandım sonra feci bir kramp la uyandım eşimide uyutmadım tabi sabah biraz uyumuşum şimdi daha kahvaltımı yaptım.
Dün bütün gün dışarıdaydım kızlar şu simit şeklindeki emzirme yastıklarından aldım bakalım kullanabilecekmiyim sonrada bebek içine oturuyormuş.Benimde hafta sonu görümcem geliyor istdan temizlik yapmam lazım ama hiç canım istemiyor ya halim yok nedense hatada süper
ıyiyiz canım kızım çok hareketli birazda bugün karnım aşağı inmiş eşimde inmiş dedi benim kız hala yan yatıyor sanırım sürüne sürüne aşağı inecek yan yan unuttuğu bişey var kızımın kafa aşağıda inmasi lazım yan yatınca sığmıyor bide sağ boşluğumda gerildiğinde kafa çıkıyor bacaklarda soldan çıkıyor komedi ya.kızlar günaydın herkese. banucum pınarcım tutkuncum iyisinizdir umarım.banucum bende artık zor geliyorum gece hiç uyuyamıyorum ama 20 sine kadar gelmem lazım çok işvar.......(((((((((((((((((((8
Ben sizi hala anlamadım sezeryansa 3 hafta öncesi izne çıkmalısınız niye ısrarla çalışıyorsunuz ki bu sizin hakkınız zaten çalışsanızda 3 hafta öncesi hesaplanacak herşey arkadaımın yandı ama onun erken oldu siz bunu biliyosunuz zaten ayrılın niye kendinize eziyet etmeyinkızlar günaydın geldim işteyim yine işler çok yoğun yetiştirmem gereken bir sürü iş var bir yandan da sancım var oturmak işkence oldu valla iyiisniz inş öptük herkesi
ya ben son 3 hafyaya kadar çalşıyorum ya sezeryan olursam 3 haftalık izin gidiyor bu adaletsizlik ya ben işten çıkıp doğuma gitmiş ve hiç dinlenme izni kullanamamış olcam nasıl bir iş bu ya çok saçma yapabileceğim bir şey varmı kızlar bu durumda
Hadi ellerinize sağlık görelim hemenKızlar bu arada battaniyemiz bittiiiii, çok güzel oldu, şimdi anneannemiiz kenarını geçiyor, oda bitsin eklicem hemenyerimseniben
Canım bunlar bigün benim eve geldiler nerden öğrendiyseler kaydettiler sonra ben sevk için gittiğimde dr hemen onlara sevketti ölçtüler falan ama çok gıcıklardı yine gelin her ay falan hıhı dedim bidaha gitmedim beni telle arıyolarmış bulamıyolarmış sen bana iyi davranmazsan ben niye gideyim ki?Bunlar v ev dolanıyorlar yani.canım normalde haberleri bile olmuyor ama işte
ben aşı olmaya gittiğimde kayıt almışlardı
ondan aramışlar gelin diye
aman ne yaptılar ki
kilomu ölçtü fazla almışssın dedi,ayaklarım şiş diye
tuz,şeker,un,ekmek yasakladı:dilcikar:
ne zaman dr.a gittin dedi
1 hafta oldu dedim
o z<aman diğer ölçümlere gerek yok çok kalabalaık dışarı dedi
birşey kaçırmadın yani gitmemekleyerimseniben
canım iyi dersler şimdi babannenin işine ki sen zaten ağırsın çok düşüncesizler yakızlar ben kaçtım
ders çalışmam lazım
yarın artık sınavlar başlıyor
dahane zaman girebilrim bilmiyorum topiğe
uğramaya çalışırım
haftaya da eşimin babannesi gelecekmiş bizde kalacak
artık 1,2,3 hafta mı olur bilmem
yine rahat yok bana
hepo sizinle olurum diyordum amam olmayacak galiba
arada uğramaya çalışırım
Yapma yat dolaş havanın keyfine bak kalsın işler nolcak[k] {n} [k];6024325 .!.:oooyyyy kızlar nasılsınız bakiyim??
ben acayip yorgun kalktım yine 10da kalktım ama nasıl yattıysam öyle kalktım pozisyon aynı şaşırdım:1shok: sırtımda bi yastık karnımın altına bi ufak bebe yastıgım var o bide yorgan bacak aramda kıpırdayamıyomkikaydirigubbakcemile3 ama accayip belim agrımış valla!!! hava gerçekten cok güzel bugün temizlik günüm aslında ama eşim işim var diyip kaytarıo aramızda kalsın benmde hiiiiç yapasım yok ondan işime geldi..
annme gisdim diyorum pazarı var bugün azıcık hava alırım ama annemde cook gezio yaaa yoruluom..
artık ben uyuyorum siz uyuyamıyorsunuz ya neymiş görün bakalım insanın siniri bozuluyor.Günaydın Merhaba Arkadaşlar,
Umarım iyidir herkes gece uyuyamayan kervanı gittide artıyor artık.Bende bu gece bir kabus gördüm cığlıkla uyandım sonra feci bir kramp la uyandım eşimide uyutmadım tabi sabah biraz uyumuşum şimdi daha kahvaltımı yaptım.
Dün bütün gün dışarıdaydım kızlar şu simit şeklindeki emzirme yastıklarından aldım bakalım kullanabilecekmiyim sonrada bebek içine oturuyormuş.Benimde hafta sonu görümcem geliyor istdan temizlik yapmam lazım ama hiç canım istemiyor ya halim yok nedense hatada süper
Ah o tuvalet yokmu mahvediyor beni.....selam canlarm ben sabah arkadaşa kahvaltıya gittim ş,imdi geldim
herkes akşam uykusuzluğu demiş ben ilk dalana kadar zorlanıyorum sonra çok rahat uyuyorum bi de tuvalet olmasa süper olacak
Valla bazı hemşireler böyle oluyor insan gıcık oluyor ama bişey diyemiyor valla gitmiyorum isteedikleri kadar arasınlar önce nezaket ben nasıl onlar bizim işyerimize geldiklerinde iyi davranıyorsam ve beklentide bulunuyorlarsa bizde aynı şeyleri istiyoruz.tutkun canım benim kızda nerde belli değil bakalım h.sonu dr da görücez.bua rada bende sağlık ocağından nefret ettim ya gitmedim ama bakalım aramadılar.hamile kaldım diye hemşirenin bir dövmediği kaldı valla dolaşsınlar peşimde inadına gitmicem:))))
Ay Esen ben utanırım kız ama çok istiyorum rahatı senin yaptığın ama ben gidemiyorum.
Ben bi eczaneye gideyim kızlar 3 gündür magnezyum içmiyorum alayımda içeyim kramptan mahvoluyorum.
Günaydın cnm, aldıklarını güle güle kullan:ecrin_bebek:
İyiyiz canım kızım çok hareketli birazda bugün karnım aşağı inmiş eşimde inmiş dedi benim kız hala yan yatıyor sanırım sürüne sürüne aşağı inecek yan yan unuttuğu bişey var kızımın kafa aşağıda inmasi lazım yan yatınca sığmıyor bide sağ boşluğumda gerildiğinde kafa çıkıyor bacaklarda soldan çıkıyor komedi ya.
Ben sizi hala anlamadım sezeryansa 3 hafta öncesi izne çıkmalısınız niye ısrarla çalışıyorsunuz ki bu sizin hakkınız zaten çalışsanızda 3 hafta öncesi hesaplanacak herşey arkadaımın yandı ama onun erken oldu siz bunu biliyosunuz zaten ayrılın niye kendinize eziyet etmeyin
Hadi ellerinize sağlık görelim hemen
Canım bunlar bigün benim eve geldiler nerden öğrendiyseler kaydettiler sonra ben sevk için gittiğimde dr hemen onlara sevketti ölçtüler falan ama çok gıcıklardı yine gelin her ay falan hıhı dedim bidaha gitmedim beni telle arıyolarmış bulamıyolarmış sen bana iyi davranmazsan ben niye gideyim ki?Bunlar v ev dolanıyorlar yani.
canım iyi dersler şimdi babannenin işine ki sen zaten ağırsın çok düşüncesizler ya
Yapma yat dolaş havanın keyfine bak kalsın işler nolcak
artık ben uyuyorum siz uyuyamıyorsunuz ya neymiş görün bakalım insanın siniri bozuluyor.
kızlar kafam çok karışık bana bir yardım edermisinizzz
anlatayım şimdi ben hasekiye gidiyordum biliyorsunuz oradaki dr lara da çok güveniyorum ama oraya doğumdan sonra erkekler giremiyorlar sadece ziyaret saatlerinde gelebiliyorlar eşimde sürekli yanımda olmak isteyecek refaakatçi olarak kalmak isteyecek o yüzden kararsız kaldım adam haklı ilk bebek ilk heyecan o da orada olmak isteyecektir
bi de evimin burda bir hastane var güzelde bir hastane yoğun bakımı da var hamileliğin başından beri oraya da gidiyorum ben ama dr um sürekli hastane de değil sadece pazar günleri burda sezeryan olacağı için ayarlarız gününü diyor e bu arada ya erken sancım gelirse ne yapacağımm yardım edinnn
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?