kızlar günaydın geldim işteyim yine işler çok yoğun yetiştirmem gereken bir sürü iş var bir yandan da sancım var oturmak işkence oldu valla iyiisniz inş öptük herkesi
ya ben son 3 hafyaya kadar çalşıyorum ya sezeryan olursam 3 haftalık izin gidiyor bu adaletsizlik ya ben işten çıkıp doğuma gitmiş ve hiç dinlenme izni kullanamamış olcam nasıl bir iş bu ya çok saçma yapabileceğim bir şey varmı kızlar bu durumda
Günaydın fıstıklar ,bizdede gece uyumak artık zorlaştı gerçekten,ben karnımın altına yastık koyunca kabarık oluyo dahada rahatsız oluyorum,bi havlu var küçük onu 4 e katlayıp koyuyorum tam iyi geliyor tavsiye ederim, bacaklarımın arasında bi yastık, kolumun yakınında ve sırtımda 2 küçük yastık, tıklım tıklım yatıyorumkaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3 iyiki kocişi atmışız oğluşumla yataktan ikimize ancak iyi geliyo
Bengicim geçmiş olsun, karın ağrısı dün bendede vardı
Ayşecim doktoruna ishal olduğunu söyle cnm ona göre yardımcı olur, benim geçti çok şükür
evet cnm, sterilizatörü,biberon ısıtıcısını bide bebefonu arçelikten aldık, görmeden aldık ama gelince çok beğendik
canım ya doktorunla konuşsan, sezeryan tarihin kesinse doğumunu erken gösterip ayırabilir seni izne. sonuçta doktorun elinde o, başka kimse bilmiyorki doğum tarihini??
canım pazartesi gidecem doktora. o zamana kadar geçmezse söylerim ki 1 aydır devam ediyor, geçeceğini de sanmıyorumbenneyaptımki
kız ben eşimi göndermeye kıyamıyorum. ayrı yatarsam uyuyamam gibime geliyor. bide zaten 2-3 haftaya memlekete gidicem, o burda kalacak. o zaman zaten ayrı kalacaz:çok üzgünüm:
hayırlı olsun canım. battaniyeyi de bekliyoruz. valla benim oğluş battaniye konusunda çok şanslı! heralde 10 tane filan oldu:1shok: 4 tanesi el örgüsü. gerek yok tabi bu kadarına ama, dursun 2. bebiş kullanır diyor annem.:1rolleyes:
bende sabah ütü yapacam diye kalktım, gittim geri uyudumsabah erken kalkmıştıkta, yetmemiş bebikomamirmirmirmir şimdi gideyimde ütümü yapayım barikaydirigubbakcemile3
İyiyiz canım kızım çok hareketli birazda bugün karnım aşağı inmiş eşimde inmiş dedi benim kız hala yan yatıyor sanırım sürüne sürüne aşağı inecek yan yan unuttuğu bişey var kızımın kafa aşağıda inmasi lazım yan yatınca sığmıyor bide sağ boşluğumda gerildiğinde kafa çıkıyor bacaklarda soldan çıkıyor komedi ya.
Ben sizi hala anlamadım sezeryansa 3 hafta öncesi izne çıkmalısınız niye ısrarla çalışıyorsunuz ki bu sizin hakkınız zaten çalışsanızda 3 hafta öncesi hesaplanacak herşey arkadaımın yandı ama onun erken oldu siz bunu biliyosunuz zaten ayrılın niye kendinize eziyet etmeyin
Hadi ellerinize sağlık görelim hemen
Canım bunlar bigün benim eve geldiler nerden öğrendiyseler kaydettiler sonra ben sevk için gittiğimde dr hemen onlara sevketti ölçtüler falan ama çok gıcıklardı yine gelin her ay falan hıhı dedim bidaha gitmedim beni telle arıyolarmış bulamıyolarmış sen bana iyi davranmazsan ben niye gideyim ki?Bunlar v ev dolanıyorlar yani.
canım iyi dersler şimdi babannenin işine ki sen zaten ağırsın çok düşüncesizler ya
Yapma yat dolaş havanın keyfine bak kalsın işler nolcak
artık ben uyuyorum siz uyuyamıyorsunuz ya neymiş görün bakalım insanın siniri bozuluyor.
ben izne çıktım kızlar beni 1 hafta erken gösterdi anca 1 hafta gösteriliyomuş izindeyim şimdi ama benim kesin sezeryan ama bana da tarih vermedi tam tarih yani 6 nisanda kontrolum var o zmn sorcam birde beni 10 günde 1 çağırcakmış kontole artık sizede öyle bişey dedimi bide bgn sabahdan beri bende sanki acayip çişe sıkışmış gibi bi durum var sonra karnımda bebek garip hareketler yapıyo bunlar sizdede oluyomu acaba bunlar kasılmamı yoksa sancı mı ne?anlamıyorum
öf ya zaman kısalınca günlerde gecmıyor bende bu cuma ayrılıcam 37haftaya kadar dayanamıcam 35.hafta dolunca gıdecem calısamazı alıcam evde yatar dınlerım barı bebek olunca zaten cok yorulucaz bıraz dınlenmekte fayda var
çalısan fazla kalmadı sıbıko dun cıktı galıba ilgin,tylyon kaldı bıldıgım unuttuklarım varsa kusura bakmasın artık 2x2 ye bıle düşünerek cevap verır oldum kafammı durdu nee
banucum belkide ben hep özeline gidiyorumya o yüzden ayarlamıştır.hastane olsa farklı olurdu tabiki.
Cnm hayırlı olsun, sende memnun kalırsın inş.burcu canım tamam bende o gönderdiğin sterilizatörü aldım..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?