2009 Mayıs Anneleri

tülaycım iyiyiz bizde prenseslerin birisi yani durucum pek hareketli maşallah yağmurumda anneannesiyle gezmeye gitmiş şimdi aradım teyzesi benim yiyenim nasıl

kızlar bu arada acayip yorgunum kolumu kıpırdatmak istemiyorum akşam olsun diye bekliyorum

canım ya doktorunla konuşsan, sezeryan tarihin kesinse doğumunu erken gösterip ayırabilir seni izne. sonuçta doktorun elinde o, başka kimse bilmiyorki doğum tarihini??

canım pazartesi gidecem doktora. o zamana kadar geçmezse söylerim ki 1 aydır devam ediyor, geçeceğini de sanmıyorumbenneyaptımki
kız ben eşimi göndermeye kıyamıyorum. ayrı yatarsam uyuyamam gibime geliyor. bide zaten 2-3 haftaya memlekete gidicem, o burda kalacak. o zaman zaten ayrı kalacaz:çok üzgünüm:

evet cnm, sterilizatörü,biberon ısıtıcısını bide bebefonu arçelikten aldık, görmeden aldık ama gelince çok beğendik

hayırlı olsun canım. battaniyeyi de bekliyoruz. valla benim oğluş battaniye konusunda çok şanslı! heralde 10 tane filan oldu:1shok: 4 tanesi el örgüsü. gerek yok tabi bu kadarına ama, dursun 2. bebiş kullanır diyor annem.:1rolleyes:

bende sabah ütü yapacam diye kalktım, gittim geri uyudum sabah erken kalkmıştıkta, yetmemiş bebikomamirmirmirmir şimdi gideyimde ütümü yapayım barikaydirigubbakcemile3

kızlar neden hiç göbüşlerinizi eklemiyorsunuz
ben ekledim sizde ekleyin koca göbekleri bebeğim büyüyor bölümünde sayfamızz taaa 3 sayfaya düşmüş

ya kızlar haklısnız da şimdi doktor bana kesin bri şey demedi ama bebeğin önde gittiğini ve ters durduğunu sanki sezeryan sinyali verdi,, acaba şimdi cuma gittiğimde söylesem sezeryan gibi gösterse ama ya sonra bebek dönerse ve çok irileşmezse ve normal yaparsam ne olcak sanırım o zamanda doğum gecikirse yani 10 gün uzatma raporu falan verebiliyorlarmış ne yapsam ya sizce bizimde burada böyle bir çok kişinin izni yanmış ya

ben izne çıktım kızlar beni 1 hafta erken gösterdi anca 1 hafta gösteriliyomuş izindeyim şimdi ama benim kesin sezeryan ama bana da tarih vermedi tam tarih yani 6 nisanda kontrolum var o zmn sorcam birde beni 10 günde 1 çağırcakmış kontole artık sizede öyle bişey dedimi bide bgn sabahdan beri bende sanki acayip çişe sıkışmış gibi bi durum var sonra karnımda bebek garip hareketler yapıyo bunlar sizdede oluyomu acaba bunlar kasılmamı yoksa sancı mı ne?anlamıyorum

gözün aydın canım darısı bana inşallah izne çıkmak istiyorumkaydirigubbakcemiledelikafadulden

BENıSEC canım bende sezaryana göre ayarladım raporumu.. benide doktor nisanda 10 günde bir çağırdı 5 mayıs sezaryan tarihim..

tülaycım benim doktor ayarlamıyor iznimisenağlama bakanlığa gidiyor sisteme girdiğimiz bilgiler dedi sağlık olsun ne yapalım

banucum belkide ben hep özeline gidiyorumya o yüzden ayarlamıştır.hastane olsa farklı olurdu tabiki.

öf ya zaman kısalınca günlerde gecmıyor bende bu cuma ayrılıcam 37haftaya kadar dayanamıcam 35.hafta dolunca gıdecem calısamazı alıcam evde yatar dınlerım barı bebek olunca zaten cok yorulucaz bıraz dınlenmekte fayda var
çalısan fazla kalmadı sıbıko dun cıktı galıba ilgin,tylyon kaldı bıldıgım unuttuklarım varsa kusura bakmasın artık 2x2 ye bıle düşünerek cevap verır oldum kafammı durdu nee

canım doğru biz kaldık galiba inşallah bende nisan 20 si paydos dicem yoksa zaten yollarda doğum yaparım:)

kızlar ben çıkıyorum çok yoruldum bugünde kendinize iyi bakın bebişlerede.öptüm hepinizi.. iyi akşamlar

banucum belkide ben hep özeline gidiyorumya o yüzden ayarlamıştır.hastane olsa farklı olurdu tabiki.

evet cnm ben doktor değiştirince böyle oldu bende 35 haftamda çıkacağım izne artık hiç çalışmak istemiyorum öyle uyuz insanlar varki kaprisli hiç çekemem gelen giden akşama kadar birsürü insan delikafadulden evde dinlenmek istiyorumkaydirigubbakcemile

herkese bir girip merhaba diyeyim dedim ilk fırsatta.
kızlar ya gider ayak iş çıkıp duruyor. malum cuma son ya onlarla uğraşıyorum.
herkes iyidir umarım.öpüyorum sizleri.

bugun kımsenın keyfı yok anlasılan gelen gıdıyor :)gidenlere iyi aksamlar kızlar havada cok guzel tadını cıkarıp bol bol yürüyün benım yerımede tıkıldım kaldım ofıste paydos 6,30dasenağlama

burcu canım tamam bende o gönderdiğin sterilizatörü aldım..
Cnm hayırlı olsun, sende memnun kalırsın inş.

Ayşecim tutkuncum, kenarıda bitsin eklicem oğluşumun battaniyesini hemenyerimseniben,Ayşecim 2. bebişinde kullanırsın cnm fazla battaniyeleri,arayı çok açmamak lazım:smiley-cool::smiley-cool:

herkese selamlar,
yogunlugumuz devam ediyor, saniyorum izne ayrilana kadar da boyle olacak... neyse bakalim...
biz cikiyoruz, cikmadan bi goz atayim istedim...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…