öf ya zaman kısalınca günlerde gecmıyor bende bu cuma ayrılıcam 37haftaya kadar dayanamıcam 35.hafta dolunca gıdecem calısamazı alıcam evde yatar dınlerım barı bebek olunca zaten cok yorulucaz bıraz dınlenmekte fayda var
çalısan fazla kalmadı sıbıko dun cıktı galıba ilgin,tylyon kaldı bıldıgım unuttuklarım varsa kusura bakmasın artık 2x2 ye bıle düşünerek cevap verır oldum kafammı durdu nee
bence de guvendigin yere git. zaten sezeryan olacakmis.soruma cvp yok mu huuuuuuuuuuuuuuuu
Herkese günaydınlar bacılar a.s.
Bende şimdi uyandım. Geceleri acaip sıcak oluyor benim için. Üstüm açık yatıyorum yine de bi sıkıntı basıyorki sormayın. Artık bacağımın arasına koyduğum yastıkta işe yaramıyor. Karnımın altına destek yapmaya başladım. Gece uyuyamayınca sabahta kalkamıyorum. Ama kızım dedi ki kalkkkkkk fena acıktımmmmm
Sizde ne var ne yok bakalım?
Aslıcım gözün aydın, artık bol bol dinlenme zamanı , nasıl olsa bebişler gelince dinlenemicesssslm annişler...hihoyyythihoyyyt
nasılsınız bakalım uzunca bı zaman gıremedım yahu..işler younlastı..
hatta ole bı younlastıkı ıznımı sona atayım dıordum vazgectım bacılar...
bugun hastahane rapor işleriyle falan ugrastım...yarında işyerıyle ilişimi kesşip dogum ıznıne cıkıorumhihoyyythihoyyytbu haftakı calısma programını gorunce,ızne cıkcak olmama nasıl sevındım anlatamam kızlar...
hele bırde eşim mudurle konusmus bugun dogum sonrası ucretsız ızın konusunu oda tamam delikafaduldensuper oldu yanı kızlar...artık bol bol gorusuruz ınsallah...
oglusumda bende ıyıyız teyzelerı keyfımıze dıycek yok yanı:ecrin_bebek::sm_cool:
cok optuk sızı....
Cnm merakla bekliyoruz resimlerimerhaba kızlar mobilyamız geldi yarım saat önce gittiler güzel oldu ama odamız küçük :çok üzgünüm: neyse herşeyi yerleştirelim sizin yorumlarınıza açıcam
Ben geldimmmm. Sakinmiş bugün buralar belli :uhm:
Yürüyüşe çıktım. Bayağı bi yaklaşık 1,5 saat yürüdüm. Sonra kociş aradı meğer işi erken bitmiş süpriz yapmış bana. Alışveriş merkezinden aldı beni. Sahile gittik birazda orda yürüdük. Yemek yedik sonrada denize karşı oturup çay içtik. Az öncede döndük eve. Hava iyice güzelleşti. Bahar geldi valla hihoyyyt Eve giresimiz gelmedi
Yarında gidip kimliğimi değiştireyim. Evlendim 8,5 ay oldu hala kimliğimi değiştirmedim. Hafta sonu sınavda sorun çıkmasın...
Kızlar ya eşim geçenlerde duymuştu bunu bi arkadaşından,dedim"" olmaaaaaaaaz"", ama baktım kk 'dede konusu açılmış, bu konu hakkında bilgi sahibi olan varmı??yada doktoruna danışan??
http://www.kadinlarkulubu.com/doguma-hazirlik/265712-bebeginizde-gaz-sorunu-olmasin-istiyorsanizdogar-dogmaz-yapin.html
aaa uyuyor mu herkes? buralar bir duruldu sanki!
günaydın ilgincim. nasılsın canım?
bak benim takvim yine 1 gün geri kalmış! halbuki bugün 33 olduk teyzeleri:)) 7 haftamız kaldıdelikafadulden
neyse ben gideyimde azcık daha uyumaya çalışayım. görüşürüz tekrardan!:1hug:
marylin canım sana da günadın ve geçmiş olsun!:teselli:
günaydın herkese nasılsınız kızlar
günaydın kızlarkaydirigubbakcemile2
uzun süredir ayrı kaldık , özledik sizi...i
şyerinin server ında bi problem çıkmış, nerdeyse 1 haftadır internetimiz yok gibi bişiy..yani çoğu siteyi açmıyordu, neyseki bu sabah bi geldim işe, düzelmiş ve acayip sevindim, çünkü bizim evde internet yok:sm_confused:
nasılsınız kızlar, herkes iyidir inşallah..daha geçmişi okuyamadım ama bi vukuat yoktur umarım..
artık işe gelmek çok zor olmaya başladı, hergün eziyet ve daha 1,5 haftam var izne ayrılmayasenağlama
cerencim cherrim marlıyınım günaydın fıstıklar nasılsınız biz iyiyiz çok şükür durumla kızlar:)))
cerencim iyi uykular tatlım bizim yerimizede uyu olur mu
cherricim aynen işe gelmek zorlaşıyor gün geçtikçe az kaldı biraz daha sabır
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?