2009 Mayıs Anneleri

ben daha 28 nisana kadar calisacagim, gerci 23 nisandan sonra rahatlamis olurum, cok sorun olmaz ama... neyse

Ben de ustumu acsam usuyorum, ortsem sicak basiyor... Aynen yastiklar yetmiyor, bir suredir 3 yastikla uyuyorum, ama bazen o da yetmiyor. Kaburgalarim agriyor uyandigimda... Neyse biraz daha sabir... Sona epey yaklastik...

Artik cikiyorum...
Kendinize ve bebislerinize iyi bakin...

Ben geldimmmm. Sakinmiş bugün buralar belli :uhm:

Yürüyüşe çıktım. Bayağı bi yaklaşık 1,5 saat yürüdüm. Sonra kociş aradı meğer işi erken bitmiş süpriz yapmış bana. Alışveriş merkezinden aldı beni. Sahile gittik birazda orda yürüdük. Yemek yedik sonrada denize karşı oturup çay içtik. Az öncede döndük eve. Hava iyice güzelleşti. Bahar geldi valla hihoyyyt Eve giresimiz gelmedi

Yarında gidip kimliğimi değiştireyim. Evlendim 8,5 ay oldu hala kimliğimi değiştirmedim. Hafta sonu sınavda sorun çıkmasın...

slm annişler...hihoyyythihoyyyt
nasılsınız bakalım uzunca bı zaman gıremedım yahu..işler younlastı..
hatta ole bı younlastıkı ıznımı sona atayım dıordum vazgectım bacılar...
bugun hastahane rapor işleriyle falan ugrastım...yarında işyerıyle ilişimi kesşip dogum ıznıne cıkıorumhihoyyythihoyyytbu haftakı calısma programını gorunce,ızne cıkcak olmama nasıl sevındım anlatamam kızlar...
hele bırde eşim mudurle konusmus bugun dogum sonrası ucretsız ızın konusunu oda tamam delikafaduldensuper oldu yanı kızlar...artık bol bol gorusuruz ınsallah...
oglusumda bende ıyıyız teyzelerı keyfımıze dıycek yok yanı:ecrin_bebek::sm_cool:
cok optuk sızı....

merhaba kızlar mobilyamız geldi yarım saat önce gittiler güzel oldu ama odamız küçük :çok üzgünüm: neyse herşeyi yerleştirelim sizin yorumlarınıza açıcam

kızlar bugün hiç giremedim. evi toplamaya çalışıyoruz. bu akşam da misafirim var. yarın da yokum, kayınvaldeme gitcez. ay bi telaş içinde ayrı düştüm sizinle yani. merak ettim sizi, geçmişi de okuyamadım ama bi yaramazlık yok gibi görünüyo. iyi bakın kendinize kızlar az kaldı valla. bahar da geldi. a.s.kendinizi havanın neşesine kaptırıp doğurayım demeyin sakın haaa... klava: bak iki güne kadar gelcem, ben gelmeden kimse doğurmasın ona göre :dance:

Aslıcım gözün aydın, artık bol bol dinlenme zamanı , nasıl olsa bebişler gelince dinlenemicesss
merhaba kızlar mobilyamız geldi yarım saat önce gittiler güzel oldu ama odamız küçük :çok üzgünüm: neyse herşeyi yerleştirelim sizin yorumlarınıza açıcam
Cnm merakla bekliyoruz resimleri

Güzel havayı değerlendirmişsiniz desene, en güzeli vallahi gezin

Günaydın kızlar

canım ilk defa duydum gerçekten işe yarıyormu acaba :uhm: çünkü ilk ağzına anne sütü verilir diye biliyorum,dr. sorsam kesin hayırder ben bu konuyu bir araştırayım sağol tatlıma.s.

kızlar günaydın..nasılsınız iyisiniz umarım ben kaçgündür fazla giremez oldum. aybaşıda geldiği için..
inşallah cuma son günüm birkaç gün daha gel demezlerse..

nar suyunu bende ilk defa duydum.ben de daha önce soda duymuştum.bir çay kaşığı soda veriyorlardı. benim bir arkadaşım kızına verdi.hiç gazı olmadı. geçenlerde ekimde doğum yapan arkadaşım vardı. oda oğluna verdi ama onda oldu. yani belli olmuyor. bence siz boşverin. bende vericektim vazgeçtim. yeni bebek daha midesi ne ki onun nar suyuymuş sodaymış mahveder çocuğu..

günaydın kızlar! bugün oğluşumla bizde erkenciyiz. memleketten buraya atanan arkadaşım geldi, sabah 8'de dersi başlıycak olunca kızın bizde 6buçukta kalktık. kahvaltısını filan yaptırdım eşimle beraber gönderdim. bende bulaşık ortalık derken,bu saat oldu. biraz size yazayım gidip geri uyuyacammirmirmirmir
nar suyu da ilginç fikirmişCADIARZU mayısta narı nerde bulacazki hemde? bende bebişimin ağzına doğar doğmaz zemzem suyu damlatacam. hacc'dan gelmişti,minik bir şişe saklıyorum. akıllı olsun oğluşumkaydirigubbakcemile2

günaydın kızlar nasılsınız bu nar suyu ve soda banada pek mantıklı gelmedi doktora sorsak zaten kesin hayıırrrrrrrrrr der

biz işteyiz yarın ve cuma için izin aldık hastaneye gitcez kuzuyla yani bugün bu hafta için son iş günümüz haftaya da allah kerim artık

herkesleri öptük teyzeleri bu arada defnem bu sıra çok hareketli gece başlıyor hiç uyutmuyor 5-6 defa uyandım birazda boğazım şiş kaloriferi çok yakıyorlar burnum tıknmış gece boğazım şişmiş sanırım grip olcam ben ya bir kırgınlık var

aaa uyuyor mu herkes? buralar bir duruldu sanki!
günaydın ilgincim. nasılsın canım?
bak benim takvim yine 1 gün geri kalmış! halbuki bugün 33 olduk teyzeleri:)) 7 haftamız kaldıdelikafadulden
neyse ben gideyimde azcık daha uyumaya çalışayım. görüşürüz tekrardan!:1hug:

günaydın kızlarkaydirigubbakcemile2

uzun süredir ayrı kaldık , özledik sizi...i
şyerinin server ında bi problem çıkmış, nerdeyse 1 haftadır internetimiz yok gibi bişiy..yani çoğu siteyi açmıyordu, neyseki bu sabah bi geldim işe, düzelmiş ve acayip sevindim, çünkü bizim evde internet yok:sm_confused:

nasılsınız kızlar, herkes iyidir inşallah..daha geçmişi okuyamadım ama bi vukuat yoktur umarım..

artık işe gelmek çok zor olmaya başladı, hergün eziyet ve daha 1,5 haftam var izne ayrılmayasenağlama

cerencim cherrim marlıyınım günaydın fıstıklar nasılsınız biz iyiyiz çok şükür durumla kızlar:)))

cerencim iyi uykular tatlım bizim yerimizede uyu olur mu

cherricim aynen işe gelmek zorlaşıyor gün geçtikçe az kaldı biraz daha sabır

marylin canım sana da günadın ve geçmiş olsun!:teselli:

günaydın herkese nasılsınız kızlar

günaydın kızlar çok sessiz artık topiğimiz ya doğursa kimse yazmayacak valla

ah bacım aynı durumdayız desene hatta günlerimizde aynı benim 16 nisan son senin bizim doktorlarda anacığım bir hafta önce gösteremedi doğrucu davutuz ya delikafadulden

evet canım son haftalar zormuş insan ağırlaşıyor iyice eskisi gibi hızlı yürüyemiyorum sen nasılsın iğneler nasıl gidiyor evde durumlar nasıl canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…