2009 Mayıs Anneleri

evet canım son haftalar zormuş insan ağırlaşıyor iyice eskisi gibi hızlı yürüyemiyorum sen nasılsın iğneler nasıl gidiyor evde durumlar nasıl canım

canım iğneler biraz can sıkıcı hergün hergün çekilmiyor ama şart bitanem mecbur oluyorum evde durumlar aynı tatlım ama artık takacak halim yok kendimi ve bebişimi düşünüyorum bu arada kızımın odasını hazırlamaya başladık :lepi: bu güzel bir haber bitince resimlerini çeker koyarım inşallah
aynen canım bende bu aralar çok yoruluyorum birde duygusalım nedense
sen nasılsın şekercim bebiş nasıl:1hug:

kızlar nerdesiniz şimdiden boşlamaya başladık topiği doğum yapınca hiçmi görüşemeyeceğiz izne çıkan arkadaşlarım daha uyanmadılar mı haydi kalkın bebişler acıktıcokacimcoook

iyice fire verir olduk işi bırakan sıteyıde unutuyo hele bebeişlerde dogunca daha zor olacak takıp etmek galıba senağlama kızlar habersız bırakmayalım bırbırımızı

canım bende vuruldum onlardan 10 tane can sıkıcı ama hemen kanını toparlıyor , oda olayını halletmene inan çok sevindim ya canım benim koy en kısa zmanda görelim görümce ne yaptı salona mı attın kıs hihoyyyt

canım oturma odasında yatıyor bitanem eşime son haftaya kadar çalışacağım bebişin odasını hazırlayalım bak az kaldı dedimÇok üzgünüm çoook oda tamam dedihihoyyyt
evet canım kanımı toparlasın önemli çünkü sezeryanda kan kaybı fazla oluyor:1hug:

evet canım öleymiş hatta bazıların akan veriyorlarmış dğeilmi sonrasında inş öle bir şeye gerek kalmaz yoksa herkese mi

kızlar hastane çantalarınızı hazırladınız mı

ben hazırladım banucum ama ara sıra bir şeyler geliyor aklıma ekliyorum bakalım daha var bir kaç bir şey eklenecek ama işe gel git pek fırsat olmadı
bu hafta sonu tamamıyle halletcem inş sen ne yaptın

canım benim ilk doğumum sskda oldu doktorun özeline gitmeme rağmen hiç anlamamışmı kanımın düşük olduğunu doğumdan sonra iki ünite kan verdiler:mymeka:
canım bende hazırladım birkaç eksik kaldı tatlım dün özelde sezeryanla doğum yapan arkadaşıma gittik gecelik rahat oluyor dedi çok fazla şey götürmemiş canım
bende bir gecelik bir pijama bir sabahlık iki iç çamaşırı bir emzirme sütyeni terlik lohusa tacı ped ve göğüs kremi süt pomoası ekledim kendim için

durum içinde
üç hastane çıkışı birisi çok parçalı olanlardan
çocuk bezi 15 tane
battaniye iki çorap
ıslak mendil
şimdilik bunları hazırladım canım iki ayrı çanta yaptım a.s.

ben hepsini hazırladım doğum çantasının..

şu an bi eksiğim yok diye düşünüyorum ama belli de olmaz

kızlar günaydın nasılsınız artık azaldıkmı ne
Ben dün mevlüt bardak süslerime başladım 8 tane yaptım daha devam etcem.
Sabahtan beri iş yapıyorum evi topladım biraz eşimde geç gitti bugün ondan anca girdim.

günaydın kızlar
nasılsınız bebişler nasıl
doğum çantalaı hazırlanmış oh maşallah ben daha hazırlamadım yani eşyaları aldım da yıkanacaklar var onları yıkayacağım
çilekten oda aldık afacan çocuk odası çok uygun fiyata internettekinden daha daha ucuza bu cuma gelecek şimdi odayı hazırlıyor annemle kayınvalidem boşaltılıyor oda boyanacak falan anlayacağınız çok karışık bizde işler sizler ne yapıyorsunuz
burda hava çok güzel yaaa insanın deniz kenarına gidip yüzesi geliyor

oh mevlüt yakımını da hazırlıyorsun ha tutkuncum maşallah
yalnız temizlik memizlik... kendini çok yorma canım

canım bende iki gecelik bir sabahlık bir pijama bir terlik 4 iç çamaşırı iki emzirme sutyeni, bir lohusa hırkası koydum ama daha var tarak diş fırçası makyaj lmazemesi koyucam çorap koyucam pompa hastanede verirlermi acaba ben özelde yapıcam göğüs pedi kremini unutma canım ped koyucam

bebeğim için iki çok parçalı hastane çıkışı koydum bir polar battaniye, bebek bezi koydum

acaba pişik önleyici krem falan koysammı altı değişecek ya aklım gelenler bunlar valla

ben hepsini hazırladım doğum çantasının..

şu an bi eksiğim yok diye düşünüyorum ama belli de olmaz

kız cherrim neler ekledin yazsana unuttuklarımız varsa bizde ekleyelim:))))))))

canım bende daha tam detaylı hazırlayamadım ekleyeceklerim var bitanem:1hug:

kızlar günaydınn .....herkes hastane çantalarına başlamış.benimde herşey hazır sadece valize yerleşecek.

kızlar günaydınn .....herkes hastane çantalarına başlamış.benimde herşey hazır sadece valize yerleşecek.

günaydın tülaycım sne koy biran önce canım neolur be olmaz ben doğum modune griidm valla işyerinde bile olabilceğini düşünüyorum artık benim valiz yatak odasında gelip gitikçe aklıma bir şeyler geliyor koyuyorum
am içi mis kokuyor valla bu dalin süper ya sanki bebek kokusu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…