2009 Mayıs Anneleri

canım erken gelirse hasekiye gidersin yoksa özelde yaparsın rahat olur.

valla bende yaptıramazdım ama yaptırdım sadece bikini bölgesi kaldı orayı kendim yapıcam utanırım
canım bende bikini bölgesi için dedim zor çünkü artık
çok teşekkür ederim canım
sorma valla cok zor ya sarhoş gibiyim bugun akşam market alışverişi yapmıştık onlar bile hala poşetlerde kolumu kaldırmaya halim yok benimde
valla ağırlaştık zor oturup kalkıyoruz.
kızlar neden hiç göbüşlerinizi eklemiyorsunuz
ben ekledim sizde ekleyin koca göbekleri bebeğim büyüyor bölümünde sayfamızz taaa 3 sayfaya düşmüş
canım akşam eşimle konuştuk hiç hamile fotom yok çektirmedim göbüşüde çektireyim bari bu ara foto çekimi yapayım.

Canım konuş ona göre izne ayrıl boşuna niye yorulcanki canım 35 haftalık olunca ayrılırsın doğum 38 de olunca zaten 3 haftayı kullanırsın.bide 20+20 hakkın var yıllık rapor hakkın bu bunu kullanabilirsin.

canım biz riskli gebeyiz ondan çağırıyordur garantilemek için dr en iyisini yapmış.bende de kasılma var ve sağ tarafımda bi sancı oluyor bazen bağıracak şekle geliyorum
hadi gözün aydın canım hayırlı olsun yat dinlen bizi unutma
merhaba kızlar mobilyamız geldi yarım saat önce gittiler güzel oldu ama odamız küçük :çok üzgünüm: neyse herşeyi yerleştirelim sizin yorumlarınıza açıcam
canım ne mutlu gözün aydın hadi bitir işini görelim.
insan şu nar suyunu duyunca acaba diyorum denesekmi kıyamamda kızıma ben
canım bende bahar gelince hapşırıklarım başladı bugün yinede portakal sıktım içinede bir limon tam bi c vitamini tavsiye ederim önlem al
oh mevlüt yakımını da hazırlıyorsun ha tutkuncum maşallah
yalnız temizlik memizlik... kendini çok yorma canım
temizlik değilde toparlama özellikle mutfak olyı canım.Mevlüt seti şık oluyor bitireyim çekip göstercem.
Sibikoooooooooooooo hadi kız tokuşturalım bardakları
Yeni annem narsuyu için sağol
ilgincim nabersin sıkma canını az kaldı

kızlar günaydınn .....herkes hastane çantalarına başlamış.benimde herşey hazır sadece valize yerleşecek.
bende öyle canım çantaya koymadım çekmecede hala geçmi kaldık ne

bakalım tutkun bu cuma 35 oluyorum zaten canım iki hafta kalıyor aldığım raporo göre ama aldığım rapor 40 hafta doğum yapmama göre ayarlanmış bana doktorum öle demişti 32 gel verelim diye ama şimdi durum biraz farklı cuma bir konuşayım bakalım doktorla ne diycek işte sezeryanda kesin değil ya ama şunu anladım en iyisi 2 hafta önde göstermek şimdiki aklım olsaydı 30 da gidip alırdım raporumu ya,,, sonra doğuramazsan zaten rapor alabiliryormuşsun acamilik işte müdürümde yok izinde bende öyle günlük izinler alarak falan geçirmeyi düşünüyorum zaten geri kalanı bakalım canım cuma belli our

banucum valla ağrılarım dışında iyiyim işe gelmek işkence oluyor artık.mide kusmalarım son gaz devam ediyor cumartesi doktora gittiğimde sorucam sebebini. sen nasılsın canım?

eveeett ikinci posta günaydın kızlar! ben bi posta daha uyudum geldim. hatta yatsam daha yatardım ama birazdan eşim yemeğe gelcek,kalkayım bari dedimkaydirigubbakcemile3
valla hala çalışan arkadaşlar var aramızda,nisbet yapar gibi oluyo böyle de kusuruma bakmayın:1no2: yazdıklarınızı okudukça çok üzülüyorum sizin için. şimdi çalışmak zorunda olduğumu hayal edemiyorum. ama doğum sonrası iznimin sonu yaz tatiliyle çakışmasa,şimdi bende çalışıyor olacaktımbenneyaptımki

canım,benim annem en küçük kardeşimi sezeryanla yapmıştı. ona bir ünite babam kan vermiştiCADIARZU
doğum çantamı bende hazırladım. ama eksiklerim var. onun içinde bir liste yapıyorum. aklıma geldikçe listeye ekliyorum. çünkü bazılarını memlekete gidince alıp valize ekleyecem.

ah deniz deniz isteriiiimmm :) işe giden arkadaşlarım inşallah çabucak gelir izin tarihleriniz
sibel izne ayrıldı ya ondan giremiyordur benim e öyle oldu izne ayrılmadan önce daha çok giriyordum şimdi bi ton iş var onlarla ilgileniyorum
bu ağda işini ne yapacağım ya bugün koltuk altımı aldım kasıldım bikini bölgesinde doğururum herhalde ne yapacağım kendim zaten alamam göremiyorum bile offofff siz ne yapacaksınız

tutukuncum hazırlasak iyi olacak galiba:)
galiba ama dr 11 mayıs deyince rahata mı erdim ne
Ah o ağda nasıl yapcam en büyük derdim bu ara.Kaynım gidince bi ayna ve ben ortaklaşa çalışcam olcak mı bakalım evde sakin rahat olmak lazım ne kadar yapacam bi bakıyım.

Kızlar Günaydııııııııın,
gece gece uyuyamıyorum ya uff, dön yatakta bi sağ bi sol..kaçta uyuduğum belli değil...
bu günlerde marmarisin havası mükemmel kızlar, bende bu yatakta dura dura kurtlanıcam yakında,annemle eşimi gönderiyorum dısarı siz bari kaçırmayın bu havaları diye, neyse sayılı gün çabuk geçer derler inş. sağ sağlim oğluşum doğunca atıcam arabasına dolanıcaz çarşı sahil artık neresi olursa

Evet kızlar bencede dr a sorsak kesin hayır der gibi geliyo, ama eşimin arkadası çok iddialı bu konuda, 2 çocuğumada verdim hiç gaz sorunu kolik problemi olmadı diyomuş:uhm::uhm:
Tutkuncum kolay gelsin, bitince bizede göstermeyi unutmayerimseniben
Hadi gözün aydın cnm, mutlu mutlu uysun oynasın oğluşun odasında

Cnm ben o ağda işine hiç girişmedim, varsa yoksa jiletyasakkelime

Esencim hangi dr içine siniiyorsa orası olsun cnm,bunun en iyi kararını sen verisin

ben agdadan cok tırsardım buzamana kadar hep jıletle halledıyodum ama bı cesaret gıttım gecen gun kuafore okadar sıkıntı yaptıgıma deymedı valla kıs 15dk her yerımı hallettı bosuna ezıyet etmısım kendıme
sen bıde agda yapıyomuşsun benım gıbı ılk degıl alışıksın acımazda canın bı cesaret gıt bence utanmaa.s.

doğru cerencim bende kuaförede yaptırıyorum biraz zor oldu ama alıştım çok rahat hem zamanla tüyler azalıyor.

kızlar o derdi hallettim her zamanki gibi lateks eldiven ile çok rahat tavsiye ederim bir ayna bir lateks eldiven

valla bende bu duruma katılıyorum kızlar başka türlü olmucak gidip kuaföre yaptırıcam ağdamı .doğumda çok rahat ederiz.bende çok çekiniyodum ama yapacak bişey yok gibi bu arada dün doktora gittim bende kızlar doktor biraz moralimi bozdu 3 kiloya yakın kilo almışım,inanamadım,bi de yesem demkki ne olacak,oğlumun kilosu iyi ama 2 kilo 170 gram olmuş,herşey yolunda yanii çok mutluyum.doğuma daha 7 hafta var dedi doktorum,bende iki gündür ekmeği kestim,grissini filan yiyorum.zaten pilav makarna patatesde yemiyorum.bakalım nasıl gidecek artık evde kendim takip edicem kilomu hemen baskül aldım biraz geç oldu ama,:roflol::roflol: bu arada haftasonu bende cnm oğlumun odasını düzenliyorum mobilyaları geliyor herşeyi tamam,bidahaki hafta sizinle paylaşmak istiyorum bende,bakalım beğenicekmisiniz?çalışan arkadaşlara kolay gelsin allah sabır versin..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…