kızlar günaydın nasılsınız artık azaldıkmı ne
Ben dün mevlüt bardak süslerime başladım 8 tane yaptım daha devam etcem.
Sabahtan beri iş yapıyorum evi topladım biraz eşimde geç gitti bugün ondan anca girdim.[/QUOT
selam canım hoşgeldin fazla yorma kendini hadi bekliyoruz artık takımını
selam canım valla şimdi ne güzledir oralar bengicim odnaız hayırlı olsun canım güle güle büyüsün içinde oğluşun
canım benim pufidik bir terlik vardı onu koydum valla kullanmamıştım önceden çeyizimdeydi ama laıcaksan şu ortopedik hastane terlikleir var ya beyaz mavi oluyor onlardan olabilir
çok güzel burda hava gerçekten inşallah sağlıkla doğar da bebişlerimiz yaşarız o mutluluğu hihoyyyt
canım erken gelirse hasekiye gidersin yoksa özelde yaparsın rahat olur.kızlar kafam çok karışık bana bir yardım edermisinizzz
anlatayım şimdi ben hasekiye gidiyordum biliyorsunuz oradaki dr lara da çok güveniyorum ama oraya doğumdan sonra erkekler giremiyorlar sadece ziyaret saatlerinde gelebiliyorlar eşimde sürekli yanımda olmak isteyecek refaakatçi olarak kalmak isteyecek o yüzden kararsız kaldım adam haklı ilk bebek ilk heyecan o da orada olmak isteyecektir
bi de evimin burda bir hastane var güzelde bir hastane yoğun bakımı da var hamileliğin başından beri oraya da gidiyorum ben ama dr um sürekli hastane de değil sadece pazar günleri burda sezeryan olacağı için ayarlarız gününü diyor e bu arada ya erken sancım gelirse ne yapacağımm yardım edinnn
canım bende bikini bölgesi için dedim zor çünkü artıkvalla bende yaptıramazdım ama yaptırdım sadece bikini bölgesi kaldı orayı kendim yapıcam utanırım
valla ağırlaştık zor oturup kalkıyoruz.çok teşekkür ederim canım
sorma valla cok zor ya sarhoş gibiyim bugun akşam market alışverişi yapmıştık onlar bile hala poşetlerde kolumu kaldırmaya halim yok benimde
canım akşam eşimle konuştuk hiç hamile fotom yok çektirmedim göbüşüde çektireyim bari bu ara foto çekimi yapayım.kızlar neden hiç göbüşlerinizi eklemiyorsunuz
ben ekledim sizde ekleyin koca göbekleri bebeğim büyüyor bölümünde sayfamızz taaa 3 sayfaya düşmüş
Canım konuş ona göre izne ayrıl boşuna niye yorulcanki canım 35 haftalık olunca ayrılırsın doğum 38 de olunca zaten 3 haftayı kullanırsın.bide 20+20 hakkın var yıllık rapor hakkın bu bunu kullanabilirsin.ya kızlar haklısnız da şimdi doktor bana kesin bri şey demedi ama bebeğin önde gittiğini ve ters durduğunu sanki sezeryan sinyali verdi,, acaba şimdi cuma gittiğimde söylesem sezeryan gibi gösterse ama ya sonra bebek dönerse ve çok irileşmezse ve normal yaparsam ne olcak sanırım o zamanda doğum gecikirse yani 10 gün uzatma raporu falan verebiliyorlarmış ne yapsam ya sizce bizimde burada böyle bir çok kişinin izni yanmış ya
canım biz riskli gebeyiz ondan çağırıyordur garantilemek için dr en iyisini yapmış.bende de kasılma var ve sağ tarafımda bi sancı oluyor bazen bağıracak şekle geliyorumben izne çıktım kızlar beni 1 hafta erken gösterdi anca 1 hafta gösteriliyomuş izindeyim şimdi ama benim kesin sezeryan ama bana da tarih vermedi tam tarih yani 6 nisanda kontrolum var o zmn sorcam birde beni 10 günde 1 çağırcakmış kontole artık sizede öyle bişey dedimi bide bgn sabahdan beri bende sanki acayip çişe sıkışmış gibi bi durum var sonra karnımda bebek garip hareketler yapıyo bunlar sizdede oluyomu acaba bunlar kasılmamı yoksa sancı mı ne?anlamıyorum
hadi gözün aydın canım hayırlı olsun yat dinlen bizi unutmaslm annişler...hihoyyythihoyyyt
nasılsınız bakalım uzunca bı zaman gıremedım yahu..işler younlastı..
hatta ole bı younlastıkı ıznımı sona atayım dıordum vazgectım bacılar...
bugun hastahane rapor işleriyle falan ugrastım...yarında işyerıyle ilişimi kesşip dogum ıznıne cıkıorumhihoyyythihoyyytbu haftakı calısma programını gorunce,ızne cıkcak olmama nasıl sevındım anlatamam kızlar...
hele bırde eşim mudurle konusmus bugun dogum sonrası ucretsız ızın konusunu oda tamam delikafaduldensuper oldu yanı kızlar...artık bol bol gorusuruz ınsallah...
oglusumda bende ıyıyız teyzelerı keyfımıze dıycek yok yanı:ecrin_bebek::sm_cool:
cok optuk sızı....
canım ne mutlu gözün aydın hadi bitir işini görelim.merhaba kızlar mobilyamız geldi yarım saat önce gittiler güzel oldu ama odamız küçük :çok üzgünüm: neyse herşeyi yerleştirelim sizin yorumlarınıza açıcam
insan şu nar suyunu duyunca acaba diyorum denesekmi kıyamamda kızıma bengünaydın kızlar nasılsınız bu nar suyu ve soda banada pek mantıklı gelmedi doktora sorsak zaten kesin hayıırrrrrrrrrr der
biz işteyiz yarın ve cuma için izin aldık hastaneye gitcez kuzuyla yani bugün bu hafta için son iş günümüz haftaya da allah kerim artık
herkesleri öptük teyzeleri bu arada defnem bu sıra çok hareketli gece başlıyor hiç uyutmuyor 5-6 defa uyandım birazda boğazım şiş kaloriferi çok yakıyorlar burnum tıknmış gece boğazım şişmiş sanırım grip olcam ben ya bir kırgınlık var
temizlik değilde toparlama özellikle mutfak olyı canım.Mevlüt seti şık oluyor bitireyim çekip göstercem.oh mevlüt yakımını da hazırlıyorsun ha tutkuncum maşallah
yalnız temizlik memizlik... kendini çok yorma canım
bende öyle canım çantaya koymadım çekmecede hala geçmi kaldık nekızlar günaydınn .....herkes hastane çantalarına başlamış.benimde herşey hazır sadece valize yerleşecek.
canım hangisi içine sinerse onu koy zaten nekadar ayağa kalkcazkikızlar günaydın nasılsınız artık azaldıkmı ne
Sabahtan beri iş yapıyorum evi topladım biraz eşimde geç gitti bugün ondan anca girdim.[/QUOT
selam canım hoşgeldin fazla yorma kendini hadi bekliyoruz artık takımını
selam canım valla şimdi ne güzledir oralar bengicim odnaız hayırlı olsun canım güle güle büyüsün içinde oğluşun
canım benim pufidik bir terlik vardı onu koydum valla kullanmamıştım önceden çeyizimdeydi ama laıcaksan şu ortopedik hastane terlikleir var ya beyaz mavi oluyor onlardan olabilir
valla o koku süper ki bebiş gelince dahada güzel olcakgünaydın tülaycım sne koy biran önce canım neolur be olmaz ben doğum modune griidm valla işyerinde bile olabilceğini düşünüyorum artık benim valiz yatak odasında gelip gitikçe aklıma bir şeyler geliyor koyuyorum
am içi mis kokuyor valla bu dalin süper ya sanki bebek kokusu
Amin canım şimdi bende bi sahil yapmak istedim mis gibi bir deniz havası süper olurdu.çok güzel burda hava gerçekten inşallah sağlıkla doğar da bebişlerimiz yaşarız o mutluluğu hihoyyyt
canım erken gelirse hasekiye gidersin yoksa özelde yaparsın rahat olur.
canım bende bikini bölgesi için dedim zor çünkü artık
valla ağırlaştık zor oturup kalkıyoruz.
canım akşam eşimle konuştuk hiç hamile fotom yok çektirmedim göbüşüde çektireyim bari bu ara foto çekimi yapayım.
Canım konuş ona göre izne ayrıl boşuna niye yorulcanki canım 35 haftalık olunca ayrılırsın doğum 38 de olunca zaten 3 haftayı kullanırsın.bide 20+20 hakkın var yıllık rapor hakkın bu bunu kullanabilirsin.
canım biz riskli gebeyiz ondan çağırıyordur garantilemek için dr en iyisini yapmış.bende de kasılma var ve sağ tarafımda bi sancı oluyor bazen bağıracak şekle geliyorum
hadi gözün aydın canım hayırlı olsun yat dinlen bizi unutma
canım ne mutlu gözün aydın hadi bitir işini görelim.
insan şu nar suyunu duyunca acaba diyorum denesekmi kıyamamda kızıma ben
canım bende bahar gelince hapşırıklarım başladı bugün yinede portakal sıktım içinede bir limon tam bi c vitamini tavsiye ederim önlem al
temizlik değilde toparlama özellikle mutfak olyı canım.Mevlüt seti şık oluyor bitireyim çekip göstercem.
Sibikoooooooooooooo hadi kız tokuşturalım bardakları
Yeni annem narsuyu için sağol
ilgincim nabersin sıkma canını az kaldı
bende öyle canım çantaya koymadım çekmecede hala geçmi kaldık ne
canım hangisi içine sinerse onu koy zaten nekadar ayağa kalkcazki
valla o koku süper ki bebiş gelince dahada güzel olcak
Amin canım şimdi bende bi sahil yapmak istedim mis gibi bir deniz havası süper olurdu.
kızlar hazırlayın çantaları belli olmaz bu bebişlere bide 40 hafta geçiyormuş doğurmuyormuşuz hala
ama sibiko yok kızlar bir şeymi oldu acaba haberi olan varmı ya izne ayrılmıştı hiç görünmedi iki gündür
yemek saati gelmiş gideyim bir şeyler atıştırayım sonrada tutkuncum dediğin gibi hasta olucaz galiba boğazım çok yanıyor sıcak bir şeyler içeyim kızlar herkese afiyetler olsun iyi bakın kuzulara az kaldı hadi bakemmm
canım,benim annem en küçük kardeşimi sezeryanla yapmıştı. ona bir ünite babam kan vermiştiCADIARZUevet canım öleymiş hatta bazıların akan veriyorlarmış dğeilmi sonrasında inş öle bir şeye gerek kalmaz yoksa herkese mi
ben hazırladım banucum ama ara sıra bir şeyler geliyor aklıma ekliyorum bakalım daha var bir kaç bir şey eklenecek ama işe gel git pek fırsat olmadı
bu hafta sonu tamamıyle halletcem inş sen ne yaptın
Amin canım şimdi bende bi sahil yapmak istedim mis gibi bir deniz havası süper olurdu.
ayyy o deniz kenarı kokusunu o kadar özledimkiii:çok üzgünüm: buralarda denize hasret kaldım. şimdi antalya'da olsam, konyaaltında dolaşsam, bi çay bahçesine otursam...:1rolleyes:
bakalım tutkun bu cuma 35 oluyorum zaten canım iki hafta kalıyor aldığım raporo göre ama aldığım rapor 40 hafta doğum yapmama göre ayarlanmış bana doktorum öle demişti 32 gel verelim diye ama şimdi durum biraz farklı cuma bir konuşayım bakalım doktorla ne diycek işte sezeryanda kesin değil ya ama şunu anladım en iyisi 2 hafta önde göstermek şimdiki aklım olsaydı 30 da gidip alırdım raporumu ya,,, sonra doğuramazsan zaten rapor alabiliryormuşsun acamilik işte müdürümde yok izinde bende öyle günlük izinler alarak falan geçirmeyi düşünüyorum zaten geri kalanı bakalım canım cuma belli our
Canı 40 haftaya kadarda olsa önemli değil sen ne zaman istersen 32 haftadan itibaren ayrılabilirsin.sadece ayrıldığın haftadan önce ne kadar çalıştıysan o eklenir izne.eğer sezeryan kesinse sen yine 35 te ayrıl yada tarihe göre 3 hafta öncesi ayrıl sonra o çalıştığın süre hafta ve gün olarak eklenir.Dr la sezeryanı konuş tarihi belirle sonra 3 haftayı ayarla niye çalışasınki 1 gün bile olsa fazladan çalışıyorsun tabi sen bilirsincanım hangisi içine sinerse onu koy zaten nekadar ayağa kalkcazki
kızlar hazırlayın çantaları belli olmaz bu bebişlere bide 40 hafta geçiyormuş doğurmuyormuşuz hala
ama sibiko yok kızlar bir şeymi oldu acaba haberi olan varmı ya izne ayrılmıştı hiç görünmedi iki gündür
yemek saati gelmiş gideyim bir şeyler atıştırayım sonrada tutkuncum dediğin gibi hasta olucaz galiba boğazım çok yanıyor sıcak bir şeyler içeyim kızlar herkese afiyetler olsun iyi bakın kuzulara az kaldı hadi bakemmm
kendinede iyi bak bu son haftalar dikkat lazım.
Sibiko gerçekten nerde yok bugün sibikooooooooooooooooooooooooooooooo
Ay canım çok fena kusmalar Allah sabır ve şifasını versinbanucum valla ağrılarım dışında iyiyim işe gelmek işkence oluyor artık.mide kusmalarım son gaz devam ediyor cumartesi doktora gittiğimde sorucam sebebini. sen nasılsın canım?
galiba ama dr 11 mayıs deyince rahata mı erdim netutukuncum hazırlasak iyi olacak galiba:)
Ah o ağda nasıl yapcam en büyük derdim bu ara.Kaynım gidince bi ayna ve ben ortaklaşa çalışcam olcak mı bakalım evde sakin rahat olmak lazım ne kadar yapacam bi bakıyım.ah deniz deniz isteriiiimmm :) işe giden arkadaşlarım inşallah çabucak gelir izin tarihleriniz
sibel izne ayrıldı ya ondan giremiyordur benim e öyle oldu izne ayrılmadan önce daha çok giriyordum şimdi bi ton iş var onlarla ilgileniyorum
bu ağda işini ne yapacağım ya bugün koltuk altımı aldım kasıldım bikini bölgesinde doğururum herhalde ne yapacağım kendim zaten alamam göremiyorum bile offofff siz ne yapacaksınız
eveeett ikinci posta günaydın kızlar! ben bi posta daha uyudum geldim. hatta yatsam daha yatardım ama birazdan eşim yemeğe gelcek,kalkayım bari dedimkaydirigubbakcemile3
valla hala çalışan arkadaşlar var aramızda,nisbet yapar gibi oluyo böyle de kusuruma bakmayın:1no2: yazdıklarınızı okudukça çok üzülüyorum sizin için. şimdi çalışmak zorunda olduğumu hayal edemiyorum. ama doğum sonrası iznimin sonu yaz tatiliyle çakışmasa,şimdi bende çalışıyor olacaktımbenneyaptımki
canım,benim annem en küçük kardeşimi sezeryanla yapmıştı. ona bir ünite babam kan vermiştiCADIARZU
doğum çantamı bende hazırladım. ama eksiklerim var. onun içinde bir liste yapıyorum. aklıma geldikçe listeye ekliyorum. çünkü bazılarını memlekete gidince alıp valize ekleyecem.
canım ilgin çağırdı gidek mi görümcenin üstüne tuz biber mi oluruz birlik olup görümceyi mi şutlarızkötükedihüsocanım hangisi içine sinerse onu koy zaten nekadar ayağa kalkcazki
ayyy o deniz kenarı kokusunu o kadar özledimkiii:çok üzgünüm: buralarda denize hasret kaldım. şimdi antalya'da olsam, konyaaltında dolaşsam, bi çay bahçesine otursam...:1rolleyes:
Günaydın kızlar canım ilk defa duydum gerçekten işe yarıyormu acaba :uhm: çünkü ilk ağzına anne sütü verilir diye biliyorum,dr. sorsam kesin hayırder ben bu konuyu bir araştırayım sağol tatlıma.s.
kızlar günaydın..nasılsınız iyisiniz umarım ben kaçgündür fazla giremez oldum. aybaşıda geldiği için..
inşallah cuma son günüm birkaç gün daha gel demezlerse..
nar suyunu bende ilk defa duydum.ben de daha önce soda duymuştum.bir çay kaşığı soda veriyorlardı. benim bir arkadaşım kızına verdi.hiç gazı olmadı. geçenlerde ekimde doğum yapan arkadaşım vardı. oda oğluna verdi ama onda oldu. yani belli olmuyor. bence siz boşverin. bende vericektim vazgeçtim. yeni bebek daha midesi ne ki onun nar suyuymuş sodaymış mahveder çocuğu..
günaydın kızlar! bugün oğluşumla bizde erkenciyiz. memleketten buraya atanan arkadaşım geldi, sabah 8'de dersi başlıycak olunca kızın bizde 6buçukta kalktık. kahvaltısını filan yaptırdım eşimle beraber gönderdim. bende bulaşık ortalık derken,bu saat oldu. biraz size yazayım gidip geri uyuyacammirmirmirmir
nar suyu da ilginç fikirmişCADIARZU mayısta narı nerde bulacazki hemde? bende bebişimin ağzına doğar doğmaz zemzem suyu damlatacam. hacc'dan gelmişti,minik bir şişe saklıyorum. akıllı olsun oğluşumkaydirigubbakcemile2
günaydın kızlar nasılsınız bu nar suyu ve soda banada pek mantıklı gelmedi doktora sorsak zaten kesin hayıırrrrrrrrrr der ,biz işteyiz yarın ve cuma için izin aldık hastaneye gitcez kuzuyla yani bugün bu hafta için son iş günümüz haftaya da allah kerim artık
herkesleri öptük teyzeleri bu arada defnem bu sıra çok hareketli gece başlıyor hiç uyutmuyor 5-6 defa uyandım birazda boğazım şiş kaloriferi çok yakıyorlar burnum tıknmış gece boğazım şişmiş sanırım grip olcam ben ya bir kırgınlık var
Evet kızlar bencede dr a sorsak kesin hayır der gibi geliyo, ama eşimin arkadası çok iddialı bu konuda, 2 çocuğumada verdim hiç gaz sorunu kolik problemi olmadı diyomuş:uhm::uhm:canım erken gelirse hasekiye gidersin yoksa özelde yaparsın rahat olur.
canım bende bikini bölgesi için dedim zor çünkü artık
valla ağırlaştık zor oturup kalkıyoruz.
canım akşam eşimle konuştuk hiç hamile fotom yok çektirmedim göbüşüde çektireyim bari bu ara foto çekimi yapayım.
Canım konuş ona göre izne ayrıl boşuna niye yorulcanki canım 35 haftalık olunca ayrılırsın doğum 38 de olunca zaten 3 haftayı kullanırsın.bide 20+20 hakkın var yıllık rapor hakkın bu bunu kullanabilirsin.
canım biz riskli gebeyiz ondan çağırıyordur garantilemek için dr en iyisini yapmış.bende de kasılma var ve sağ tarafımda bi sancı oluyor bazen bağıracak şekle geliyorum
hadi gözün aydın canım hayırlı olsun yat dinlen bizi unutma
canım ne mutlu gözün aydın hadi bitir işini görelim.
insan şu nar suyunu duyunca acaba diyorum denesekmi kıyamamda kızıma ben
canım bende bahar gelince hapşırıklarım başladı bugün yinede portakal sıktım içinede bir limon tam bi c vitamini tavsiye ederim önlem al
temizlik değilde toparlama özellikle mutfak olyı canım.Mevlüt seti şık oluyor bitireyim çekip göstercem.
Sibikoooooooooooooo hadi kız tokuşturalım bardakları
Yeni annem narsuyu için sağol
ilgincim nabersin sıkma canını az kaldı
Tutkuncum kolay gelsin, bitince bizede göstermeyi unutmayerimsenibenkızlar günaydın nasılsınız artık azaldıkmı ne
Sabahtan beri iş yapıyorum evi topladım biraz eşimde geç gitti bugün ondan anca girdim.
Hadi gözün aydın cnm, mutlu mutlu uysun oynasın oğluşun odasındagünaydın kızlar
nasılsınız bebişler nasıl
doğum çantalaı hazırlanmış oh maşallah ben daha hazırlamadım yani eşyaları aldım da yıkanacaklar var onları yıkayacağım
çilekten oda aldık afacan çocuk odası çok uygun fiyata internettekinden daha daha ucuza bu cuma gelecek şimdi odayı hazırlıyor annemle kayınvalidem boşaltılıyor oda boyanacak falan anlayacağınız çok karışık bizde işler sizler ne yapıyorsunuz
burda hava çok güzel yaaa insanın deniz kenarına gidip yüzesi geliyor
Cnm ben o ağda işine hiç girişmedim, varsa yoksa jiletyasakkelimeah deniz deniz isteriiiimmm :) işe giden arkadaşlarım inşallah çabucak gelir izin tarihleriniz
sibel izne ayrıldı ya ondan giremiyordur benim e öyle oldu izne ayrılmadan önce daha çok giriyordum şimdi bi ton iş var onlarla ilgileniyorum
bu ağda işini ne yapacağım ya bugün koltuk altımı aldım kasıldım bikini bölgesinde doğururum herhalde ne yapacağım kendim zaten alamam göremiyorum bile offofff siz ne yapacaksınız
ah deniz deniz isteriiiimmm :) işe giden arkadaşlarım inşallah çabucak gelir izin tarihleriniz
evet canım öleymiş hatta bazıların akan veriyorlarmış dğeilmi sonrasında inş öle bir şeye gerek kalmaz yoksa herkese mi
ben hazırladım banucum ama ara sıra bir şeyler geliyor aklıma ekliyorum bakalım daha var bir kaç bir şey eklenecek ama işe gel git pek fırsat olmadı
bu hafta sonu tamamıyle halletcem inş sen ne yaptın
canım ben en son gittim bir güzellik merkezine,yattım masaya! valla azcık utandım önce ama o rahatlığa dd deydi valla. 1 ay rahat ettim. ikinci defa gittiğinde daha rahat oluyosun zaten. 2 hafta snra bende tüm ağda için gidicem, ondan sonra da memelekete gidip oğluşumu bekleyecem zaten:1rolleyes:ah deniz deniz isteriiiimmm :) işe giden arkadaşlarım inşallah çabucak gelir izin tarihleriniz
ben agdadan cok tırsardım buzamana kadar hep jıletle halledıyodum ama bı cesaret gıttım gecen gun kuafore okadar sıkıntı yaptıgıma deymedı valla kıs 15dk her yerımı hallettı bosuna ezıyet etmısım kendıme
sen bıde agda yapıyomuşsun benım gıbı ılk degıl alışıksın acımazda canın bı cesaret gıt bence utanmaa.s.
bende kendim hiç ağdayla alamam. bi kere denedim,yapıştırdım geri çıkaramadım:roflol: sıcak suyla ağda eriyene kadar yıkadımjiletle alıyodum. yahu baktım, kocam görmüş, doktorum görmüş, amaan dedim bide ağdacı kız görsün nolacak:tomato:
ben çıkıyorum kızlar. hava burda da çok güzel. az yürüyüş yapam da gelem. öpücüklerŞeniz
ben agdadan cok tırsardım buzamana kadar hep jıletle halledıyodum ama bı cesaret gıttım gecen gun kuafore okadar sıkıntı yaptıgıma deymedı valla kıs 15dk her yerımı hallettı bosuna ezıyet etmısım kendıme
sen bıde agda yapıyomuşsun benım gıbı ılk degıl alışıksın acımazda canın bı cesaret gıt bence utanmaa.s.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?