ayyy benim oğluşum damat da olacak de mi??senağlama çok duygulandım! dur kız daha sünneti var önce:jeyyar:ceren canımm sen yakında damatlığınıda alırsın oğluşunnn :))) bu hızla gidersennn :)))
ya kızlar niye öle diyorsunuz ben 6 aylıkken almıştım sonra okudum ona ara sıra duymaya başlayınca oo daha neler neler eşimde gülüyor bana ya ismide çikolatalı masallar siz onalrı ne sanıyonuz hey gidim hey daha anne karnında başlıyor eğitimleri yavrucakların kaydirigubbakcemile2
ilginimmm nasılsınn bacımm işlere dalıpta kendini fazla yorma bacımm ...
napalım ılgıncım..
kıl tüy muhabbeti işte :dance:
canımcım ayaklarım şişti offff yorgunum inan hiç halim yok bugünlerde:çok üzgünüm: eve gitmek istiyorummmmmmmmmm
sen nasılsın tatlım
ayyy kıyamam ben sana dikkat et cnm yaaa ..
iyi tatlım şükürler olsun kızımla yuvarlanıp gidiyozz işte napalımmm yarında dr agidicem Allah kısmet ederse bakayım benim minik kuşum çıkmak için hala acele ediyormu :jeyyar::jeyyar:
yeerim ben onuŞeniz
Merhaba canlarım bizde evdeyiz bu gün dışarıda acayip güzel bir hava var ama biraz sıcak benimde acayip ayaklarım şiş vaziyette ayakkabı giyemez oldum napıcam bilmiyorum yarın kızımın beşiği geliyo resmini çekip koycam hepinizi nilim ve ben öpüyorum bu arada benim kız balık gibi iyice sabırsızlanıyo artık son ayımıza girdik çoğu gitti azı kaldııı
ye teyzesii ama azcukta bana bırakkk çünkü çıkınca bende yiyecemmm delikafaduldendelikafadulden
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?