2009 Mayıs Anneleri

herkeze selam bayanlar!!

anlaşılan bugünkü konu ağda :)))

ayy bende çok utanırdım kuaföre gitmekten ama bu hafta mecburen gidicem doğumun net günü belli olmadığı için hazırlıksız yakalanmak istemiyorum çünkü permatikle 2 günde çıkıyor zatenn onla bile göremiyorum artıkk :))

aaa gittim o kadar gezdim geldim, daha 1 sayfa ilerlememiş! herkes izne ayrılınca iş güç telaşına mı girdi acep?kaydirigubbakcemile
bende oğluşuma masal kitabı aldım bitane. gerçi sonradan farkettim, daha erken sanırsam ama,aldık işte dursun dolabındakaydirigubbakcemile3

valla kızlar ağda konusu benim de canımı sıkıyo..

randevu aldım ağdacıdan 37. haftanın ilk günü gidicem
daha 15 gün var ve benim kukumun üzerinde sürekli bi baskı var..umarım geç kalmış olmam ağda için, o günden önce bişiy olursa rezil olurum

ya kızlar niye öle diyorsunuz ben 6 aylıkken almıştım sonra okudum ona ara sıra duymaya başlayınca oo daha neler neler eşimde gülüyor bana ya ismide çikolatalı masallar siz onalrı ne sanıyonuz hey gidim hey daha anne karnında başlıyor eğitimleri yavrucakların kaydirigubbakcemile2

ceren canımm sen yakında damatlığınıda alırsın oğluşunnn :))) bu hızla gidersennn :)))
ayyy benim oğluşum damat da olacak de mi??senağlama çok duygulandım! dur kız daha sünneti var önce:jeyyar:

yaaa bak görüyomusun cüvcüv, ben geç bilem kalmışım!

:)))) ayy dimi bak sünnetini atlamışım bacım sen damatlıkta bu kadar duygulandıysan askerede göndermezsinnn şimdi :))

canımcım ayaklarım şişti offff yorgunum inan hiç halim yok bugünlerde:çok üzgünüm: eve gitmek istiyorummmmmmmmmm

sen nasılsın tatlım

ayyy kıyamam ben sana dikkat et cnm yaaa ..

iyi tatlım şükürler olsun kızımla yuvarlanıp gidiyozz işte napalımmm yarında dr agidicem Allah kısmet ederse bakayım benim minik kuşum çıkmak için hala acele ediyormu :jeyyar::jeyyar:

Merhaba canlarım bizde evdeyiz bu gün dışarıda acayip güzel bir hava var ama biraz sıcak benimde acayip ayaklarım şiş vaziyette ayakkabı giyemez oldum napıcam bilmiyorum yarın kızımın beşiği geliyo resmini çekip koycam hepinizi nilim ve ben öpüyorum bu arada benim kız balık gibi iyice sabırsızlanıyo artık son ayımıza girdik çoğu gitti azı kaldııı

selam arkadaşlar bende inşallah 23 mayısta bir kız annesi olacağım eski üyeyim teknik sorundan dolayı giremiyordum siteye artık sorun halloldu bende buaralarda olacağım adım melek 31+2 oldu benim kuzum hepinize sevgiler hihoyyyt

hoşgeldin tatlımm..seninki niye acele ediyor yahuu azdı bizim bu mayıs bebekleri baharın gelmesinden mi ne sabırsızlanıyor bunlar delikafadulden

clariescim hoşgeldin nasılsın balığın nasıl annesi biraz daha beklesinler daha gelmesinler kuzucuklar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…