2009 Mayıs Anneleri

:)))) ayy dimi bak sünnetini atlamışım bacım sen damatlıkta bu kadar duygulandıysan askerede göndermezsinnn şimdi :))
senin kızın olacak tabi geçersin dalganı:dilcikar:

hoşgeldin canım aramıza. bende inşallah 20 mayısta oğlan annesi olacam. ama burdaki gıcığın biri oğlumu askere bilem gönderdi:mymeka:
bu arada bende Ayşe. memnun oldum.

hoşgeldin canım aramıza bebişin sağlıcakla gelsin inş :lepi:

kızlar son aymızdayız dimi biz şaka gibi valla ya ben baby gaag yapmak istiyorum nasıl yapıcam bilen varmı kızlar

:roflol::roflol::roflol:kızz öyle deme bak bende gelin verecemmmsenağlamasenağlama

ilk dr bana erkek dediğinde hemen aklıma askerliği geldi kocişe dedimki şimdiden söylim ben oğlumu asla askere göndermem delikafaduldendelikafaduldendelikafadulden

hoşgeldin canım. bizim burda da hava çok güzeldi. bende azcık yürüdüm geldim. neyseki izne ayrıldım,yoksa o ayakkabı derdi bende de başlayacaktı. şimdi spor ayakkabılarımla geziyorum. Nil'in beşiğini de bekliyoz. bende koyacam daha odamızın resimlerini ama tambellikten çekemedim fotolarımirmirmirmir

ayşecim teşekkürler, doktorum 23 mayıs sezeryan tarihi dedi inşallah erken gelmez kuzu öyle korkuyorumki erken olur diye :çok üzgünüm:

melek canım benimde 20 mayıs sezeryanım hayırlı doğumlar hepimize inşallahhhhh

en zoru sabahları ayakkabı giymek kızlar yaaaaa birde akşama kadar oturmakkafamçokkarıştı

ayşecim teşekkürler, doktorum 23 mayıs sezeryan tarihi dedi inşallah erken gelmez kuzu öyle korkuyorumki erken olur diye :çok üzgünüm:

gelmez Allahın izniyle tatlım merak etme bizim mayıs bebekleri ne kadar şakacı olsada annelerini üzmez onlar yerimsenibenyerimseniben

ya kızlar anneleirmiz naısl vermiş bizi gelin ya ben veremem kızımı hele gurbete asla yandı benim damat çok cadı kaynana olurum ben ya

yaa bak senin durum daha vahim! hele bide zavallı gazelcik cadı bir kaynanatöre düşersesenağlama
(dur bende seni ağlatayımkaydirigubbakcemile3)
askere mecbur gönderecezde,bende kocişe oğluşuma gelin almayacam diyorum,evde kalsın:roflol:

melek canım benimde 20 mayıs sezeryanım hayırlı doğumlar hepimize inşallahhhhh

en zoru sabahları ayakkabı giymek kızlar yaaaaa birde akşama kadar oturmakkafamçokkarıştı

bende ayakkabılarımı giymekte zorlanıyorum bacım senağlama

ama ofis içinde yürümeye çalış yarım saatte bir

kızlaaaar ben geldim eşim gittikten sonra şu mevlüt süslerine kaptırdım kendimi birden aklıma geldiniz niye pc yi açmıyorumki diye hemen açtım tabi 18 bardak yaptım 9 pembe 9 lila emzikler pembe olunca lilaya şimdi biblo yapıştırmaya karar verdim.
Siz neler yaptınız bakiim

ayyyy parçalarımm o kaynanatörüüü senağlamasenağlamasenağlama
hem bende iç güvey alırım damadı bananeeeeeeeeeeeee delikafaduldendelikafadulden vermem kızımı öyle elin cadu karusuna kötükedihüsokötükedihüso

ya kızlar anneleirmiz naısl vermiş bizi gelin ya ben veremem kızımı hele gurbete asla yandı benim damat çok cadı kaynana olurum ben ya

öyle deme canım,gelmez! akıllı bizim kuzular. ben oğluma hergün diyorum, oğluşum buralardayken gelmesin de,memlekete döndükten sonra istediği zaman gelebilir!süprizzzzzkaydirigubbakcemile 23nisan gibi gitmeyi düşünüyorum,hem o zaman 36 haftamızda doluyor

hoşgeldin canımmm...Şeniz

ayy hepiniz bişiler yapıyorsunuz ama kimse resimleri koymuyor yahuu bi tane örnek yapta görelim bacımmm kaydirigubbakcemile2kaydirigubbakcemile2

ohh ohhh maşallah hamarat hatun resimlerinizi bekliyoruzzzzzzz yaptıklarınınkaydirigubbakcemile5:1hug:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…