ya kızlar anneleirmiz naısl vermiş bizi gelin ya ben veremem kızımı hele gurbete asla yandı benim damat çok cadı kaynana olurum ben ya
yaaa gördünmüü! benim durumum gene daha iyi senden. alacak bir el kızı bulurum ben oğlumadelikafaduldenayyyy parçalarımm o kaynanatörüüü senağlamasenağlamasenağlama
hem bende iç güvey alırım damadı bananeeeeeeeeeeeee delikafaduldendelikafadulden vermem kızımı öyle elin cadu karusuna kötükedihüsokötükedihüso
http://tickers.baby-gaga.com/p/dev127pp___.pngya kızlar anneleirmiz naısl vermiş bizi gelin ya ben veremem kızımı hele gurbete asla yandı benim damat çok cadı kaynana olurum ben ya
kızlaaaar ben geldim eşim gittikten sonra şu mevlüt süslerine kaptırdım kendimi birden aklıma geldiniz niye pc yi açmıyorumki diye hemen açtım tabi 18 bardak yaptım 9 pembe 9 lila emzikler pembe olunca lilaya şimdi biblo yapıştırmaya karar verdim.
Siz neler yaptınız bakiim
yaaa gördünmüü! benim durumum gene daha iyi senden. alacak bir el kızı bulurum ben oğlumadelikafadulden
yoook öyle içgüveysi filan,hangimiz iç güveyi aldık??kötükedihüso
http://tickers.baby-gaga.com/p/dev127pp___.png
cadı kaynana,dene bakem olmuş mu?
hoşgeldin canım. ben yürüyüş yapıp geldim,kaldığımız yerden devamhihoyyyt
görüşürüz canım. öpüldünüzŞenizKızlar ben Çıkıyorum Çok yoruldum eve gİdİp dİnleneyİm bİraz hepİnİzİ ve beİŞlerİ ÖpÜyorum.tutkun canım resİmlerİ beklİyoruz kopya Çekelİm senden:)):
ben anlamam işine gelirse o damat olacak sıpanınn delikafaduldendelikafadulden yoksa yokkkkkkkkkkkkkklava: klava: klava:
yaa nasılmış hülya cadısı,zoruna gitti demi!naniknanik
ben gidiyorum kızlar. söylemesi ayıp içli köfte yapcam yarın için misafirime, onun içini hazırlamam lazım.Şeniz
ben gidiyorum kızlar. söylemesi ayıp içli köfte yapcam yarın için misafirime, onun içini hazırlamam lazım.Şeniz
ya nasıl yapıyorsun anlamadım.kızlar o derdi hallettim her zamanki gibi lateks eldiven ile çok rahat tavsiye ederim bir ayna bir lateks eldiven
maşallah bebişe boşver kiloyu zaten az kaldı bende yolu tuttum gidiyoumvalla bende bu duruma katılıyorum kızlar başka türlü olmucak gidip kuaföre yaptırıcam ağdamı .doğumda çok rahat ederiz.bende çok çekiniyodum ama yapacak bişey yok gibibu arada dün doktora gittim bende kızlar doktor biraz moralimi bozdu 3 kiloya yakın kilo almışım,inanamadım,bi de yesem demkki ne olacak,oğlumun kilosu iyi ama 2 kilo 170 gram olmuş,herşey yolunda yanii çok mutluyum.doğuma daha 7 hafta var dedi doktorum,bende iki gündür ekmeği kestim,grissini filan yiyorum.zaten pilav makarna patatesde yemiyorum.bakalım nasıl gidecek artık evde kendim takip edicem kilomu hemen baskül aldım biraz geç oldu ama,:roflol::roflol: bu arada haftasonu bende cnm oğlumun odasını düzenliyorum mobilyaları geliyor herşeyi tamam,bidahaki hafta sizinle paylaşmak istiyorum bende,bakalım beğenicekmisiniz?çalışan arkadaşlara kolay gelsin allah sabır versin..
hoşgeldin canım kızının adı ne olacakselam arkadaşlar bende inşallah 23 mayısta bir kız annesi olacağım eski üyeyim teknik sorundan dolayı giremiyordum siteye artık sorun halloldu bende buaralarda olacağım adım melek 31+2 oldu benim kuzum hepinize sevgiler hihoyyyt
ya bu mayıs bebekleri rahme düştüğünden beri yaramaz bak bizim topikteki kadar yatan var mı yada şekeri çıkan erkenden hastanelerde vakit geçiren bu bebekler felaket bi nesil olacak görürsün sabırsız lar vallahoşgeldin tatlımm..seninki niye acele ediyor yahuu azdı bizim bu mayıs bebekleri baharın gelmesinden mi ne sabırsızlanıyor bunlar delikafadulden
yaylalar yaylalar bizim kağan askerdir dilo dilo Ayşe cimsenin kızın olacak tabi geçersin dalganı:dilcikar:
hoşgeldin canım aramıza. bende inşallah 20 mayısta oğlan annesi olacam. ama burdaki gıcığın biri oğlumu askere bilem gönderdi:mymeka:
bu arada bende Ayşe. memnun oldum.
çok ayıp bu vatana borçlumu bırakcan oğlunu olmazkötükedihüsohemen bi oğlan yap beraber gönderelim oğullarımızı.Gerçi benimki asker olacak zaten oğlum olsun geleceğin Genel kurmay başkanı yapacam onu.:roflol::roflol::roflol:kızz öyle deme bak bende gelin verecemmmsenağlamasenağlama
ilk dr bana erkek dediğinde hemen aklıma askerliği geldi kocişe dedimki şimdiden söylim ben oğlumu asla askere göndermem delikafaduldendelikafaduldendelikafadulden
bunların hepsi cadı bide kaynana olmaya meraklı kız ben yatılı okulda okudum sonra başka yerde üniversiteyi sonra görev yerim yine başka yerde Allah hayırlı sağlıklı gelecek versinde mutlu olsunda kuzularımız varsın gurbette ama bizim gözetimimizde büyüsün.Ben anneme diyorum iyiki beni o okullara göndermişsiniz diye.ya kızlar anneleirmiz naısl vermiş bizi gelin ya ben veremem kızımı hele gurbete asla yandı benim damat çok cadı kaynana olurum ben ya
ya canım pc ye çektim güzel çıkmadı bende fotoyla çekçem şimdi akşam halledersem eklerim görürsnüz.Bakalım nasıl beğencek misinizhoşgeldin canımmm...Şeniz
ayy hepiniz bişiler yapıyorsunuz ama kimse resimleri koymuyor yahuu bi tane örnek yapta görelim bacımmm kaydirigubbakcemile2kaydirigubbakcemile2
en kısa zamandaohh ohhh maşallah hamarat hatun resimlerinizi bekliyoruzzzzzzz yaptıklarınınkaydirigubbakcemile5:1hug:
artık azaldıkmı ne çok ayıp bizi bırakıp gittileryaaa gördünmüü! benim durumum gene daha iyi senden. alacak bir el kızı bulurum ben oğlumadelikafadulden
yoook öyle içgüveysi filan,hangimiz iç güveyi aldık??kötükedihüso
http://tickers.baby-gaga.com/p/dev127pp___.png
cadı kaynana,dene bakem olmuş mu?
hoşgeldin canım. ben yürüyüş yapıp geldim,kaldığımız yerden devamhihoyyyt
çok çok ayıp bak geçen kısır dedin bütün mayıs anneleri kısır yaptı hadi şimdi içli köfteyi nasıl yapalım ya hemen gönder bak olmaz herkes şişcek şimdiyaa nasılmış hülya cadısı,zoruna gitti demi!naniknanik
övünmek gibi olmasın anlarım birazcık mutfak işlerindenkaydirigubbakcemile2gider tabii o benimm kıymetlimmm
len söylemesi ayıpsa niye söylüyon ozamanklava: klava: klava:
hamarat hatun nelerde yaparmış öyle :jeyyar::jeyyar:
gel hayatım,evimde geniş,gönlümdeŞenizkız canımız çekerse geliriz haaaaa baskın yaparız bak öptüm canım kolay gelsin
cerencim 8 mayıs muhtemel tarih sağol fıstık
oo tutkunda gelmiş kolay gelsin bacım çok güzel olcak senin takım valla iki renk mi yaptın
valla öle civciv cadı ki ne cadı eli sopalı benim kız evde kalsın ya en iyisi
cerencim 8 mayıs muhtemel tarih sağol fıstık
oo tutkunda gelmiş kolay gelsin bacım çok güzel olcak senin takım valla iki renk mi yaptın
heeee öle yaptım valla pembelere emzik taktım şimdi lila lara ne yapsam diyorum nazar bocuğumu taksam yoksa kararsız kaldım.Canım seninki daha güzel bakalım sahi tepsnin kumaşının kenarını önce dikip sonra kurdeleyimi geçtin yoksa pikomu yaptırıp geçtincerencim 8 mayıs muhtemel tarih sağol fıstık
kız ben kısırı çok severim sık sıkta yaparım benimde canım çekmez işin şakası bu.Zaten o gün herkes ne yapsam diyordu alternatif oldu işte herkese.kıızz tutkun hala unutmadın mı o mevzuyu?? ne bilim yaa, hamilelik boyunca canım öyle pek bişi istemeyince herkesi kendim gibi zannediyorum galibagelin buyrun bacım, patavatsızlığımın diyetini ödeyim:tomato:
ben oğlanı doğurayım sende arkamdan gel valla zorla alrım askere bide benim oğlum komutanı olacak ya görsen askere göndermemek neymiş 16 ay askerliği 3 yıla çıkarttırırımtutkunum sen yaparsında biz beğenmezmiyiz bacımmm :jeyyar::jeyyar:
yokk bacım yokk sırf askere göndermemek için yapmam ben öylee erkek çocukk Rabbi,m kızmı beğışlasın bana yeterr :)) seninkide bütün bi orduya yeter bacım :)))
ya nasıl yapıyorsun anlamadım.
maşallah bebişe boşver kiloyu zaten az kaldı bende yolu tuttum gidiyoum
hoşgeldin canım kızının adı ne olacak
ya bu mayıs bebekleri rahme düştüğünden beri yaramaz bak bizim topikteki kadar yatan var mı yada şekeri çıkan erkenden hastanelerde vakit geçiren bu bebekler felaket bi nesil olacak görürsün sabırsız lar valla
yaylalar yaylalar bizim kağan askerdir dilo dilo Ayşe cim
kız ne mutlu oğlum olsun hemen asker yapcam
çok ayıp bu vatana borçlumu bırakcan oğlunu olmazkötükedihüsohemen bi oğlan yap beraber gönderelim oğullarımızı.Gerçi benimki asker olacak zaten oğlum olsun geleceğin Genel kurmay başkanı yapacam onu.
bunların hepsi cadı bide kaynana olmaya meraklı kız ben yatılı okulda okudum sonra başka yerde üniversiteyi sonra görev yerim yine başka yerde Allah hayırlı sağlıklı gelecek versinde mutlu olsunda kuzularımız varsın gurbette ama bizim gözetimimizde büyüsün.Ben anneme diyorum iyiki beni o okullara göndermişsiniz diye.
ya canım pc ye çektim güzel çıkmadı bende fotoyla çekçem şimdi akşam halledersem eklerim görürsnüz.Bakalım nasıl beğencek misiniz
en kısa zamanda
artık azaldıkmı ne çok ayıp bizi bırakıp gittiler
çok çok ayıp bak geçen kısır dedin bütün mayıs anneleri kısır yaptı hadi şimdi içli köfteyi nasıl yapalım ya hemen gönder bak olmaz herkes şişcek şimdi
kalsın tabi bacımm biz evlendikte başımız göğe mi erdi delikafadulden tabi bebiş gelince başımız göğe eriyoru oda ayrı bi meselee :roflol::roflol:
heeee öle yaptım valla pembelere emzik taktım şimdi lila lara ne yapsam diyorum nazar bocuğumu taksam yoksa kararsız kaldım.Canım seninki daha güzel bakalım sahi tepsnin kumaşının kenarını önce dikip sonra kurdeleyimi geçtin yoksa pikomu yaptırıp geçtin
kız ben kısırı çok severim sık sıkta yaparım benimde canım çekmez işin şakası bu.Zaten o gün herkes ne yapsam diyordu alternatif oldu işte herkese.
Ben akşama çok güzel bi menü hazırladım söylemeyim canınız çeker
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?