2009 Mayıs Anneleri

yaaa gördünmüü! benim durumum gene daha iyi senden. alacak bir el kızı bulurum ben oğlumadelikafadulden
yoook öyle içgüveysi filan,hangimiz iç güveyi aldık??kötükedihüso
ya kızlar anneleirmiz naısl vermiş bizi gelin ya ben veremem kızımı hele gurbete asla yandı benim damat çok cadı kaynana olurum ben ya
http://tickers.baby-gaga.com/p/dev127pp___.png
cadı kaynana,dene bakem olmuş mu?

hoşgeldin canım. ben yürüyüş yapıp geldim,kaldığımız yerden devamhihoyyyt

Kızlar ben Çıkıyorum Çok yoruldum eve gıdıp dınleneyım bıraz hepınızı ve beıŞlerı ÖpÜyorum.tutkun canım resımlerı beklıyoruz kopya Çekelım senden:)):

ben anlamam işine gelirse o damat olacak sıpanınn delikafaduldendelikafadulden yoksa yokkkkkkkkkkkkk klava:klava:klava:

yaa nasılmış hülya cadısı,zoruna gitti demi!naniknanik

ben gidiyorum kızlar. söylemesi ayıp içli köfte yapcam yarın için misafirime, onun içini hazırlamam lazım.Şeniz

gider tabii o benimm kıymetlimmm

len söylemesi ayıpsa niye söylüyon ozaman klava:klava:klava:

hamarat hatun nelerde yaparmış öyle :jeyyar::jeyyar:

ben gidiyorum kızlar. söylemesi ayıp içli köfte yapcam yarın için misafirime, onun içini hazırlamam lazım.Şeniz

kız canımız çekerse geliriz haaaaa baskın yaparız bak öptüm canım kolay gelsin

cerencim 8 mayıs muhtemel tarih sağol fıstık

oo tutkunda gelmiş kolay gelsin bacım çok güzel olcak senin takım valla iki renk mi yaptın

valla öle civciv cadı ki ne cadı eli sopalı benim kız evde kalsın ya en iyisi

kızlar o derdi hallettim her zamanki gibi lateks eldiven ile çok rahat tavsiye ederim bir ayna bir lateks eldiven
ya nasıl yapıyorsun anlamadım.

maşallah bebişe boşver kiloyu zaten az kaldı bende yolu tuttum gidiyoum

hoşgeldin canım kızının adı ne olacak

hoşgeldin tatlımm..seninki niye acele ediyor yahuu azdı bizim bu mayıs bebekleri baharın gelmesinden mi ne sabırsızlanıyor bunlar delikafadulden
ya bu mayıs bebekleri rahme düştüğünden beri yaramaz bak bizim topikteki kadar yatan var mı yada şekeri çıkan erkenden hastanelerde vakit geçiren bu bebekler felaket bi nesil olacak görürsün sabırsız lar valla

yaylalar yaylalar bizim kağan askerdir dilo dilo Ayşe cim
kız ne mutlu oğlum olsun hemen asker yapcam
çok ayıp bu vatana borçlumu bırakcan oğlunu olmazkötükedihüsohemen bi oğlan yap beraber gönderelim oğullarımızı.Gerçi benimki asker olacak zaten oğlum olsun geleceğin Genel kurmay başkanı yapacam onu.

ya kızlar anneleirmiz naısl vermiş bizi gelin ya ben veremem kızımı hele gurbete asla yandı benim damat çok cadı kaynana olurum ben ya
bunların hepsi cadı bide kaynana olmaya meraklı kız ben yatılı okulda okudum sonra başka yerde üniversiteyi sonra görev yerim yine başka yerde Allah hayırlı sağlıklı gelecek versinde mutlu olsunda kuzularımız varsın gurbette ama bizim gözetimimizde büyüsün.Ben anneme diyorum iyiki beni o okullara göndermişsiniz diye.
hoşgeldin canımmm...Şeniz

ayy hepiniz bişiler yapıyorsunuz ama kimse resimleri koymuyor yahuu bi tane örnek yapta görelim bacımmm kaydirigubbakcemile2kaydirigubbakcemile2
ya canım pc ye çektim güzel çıkmadı bende fotoyla çekçem şimdi akşam halledersem eklerim görürsnüz.Bakalım nasıl beğencek misiniz

ohh ohhh maşallah hamarat hatun resimlerinizi bekliyoruzzzzzzz yaptıklarınınkaydirigubbakcemile5:1hug:
en kısa zamanda
artık azaldıkmı ne çok ayıp bizi bırakıp gittiler

çok çok ayıp bak geçen kısır dedin bütün mayıs anneleri kısır yaptı hadi şimdi içli köfteyi nasıl yapalım ya hemen gönder bak olmaz herkes şişcek şimdi

gider tabii o benimm kıymetlimmm

len söylemesi ayıpsa niye söylüyon ozaman klava:klava:klava:

hamarat hatun nelerde yaparmış öyle :jeyyar::jeyyar:
övünmek gibi olmasın anlarım birazcık mutfak işlerindenkaydirigubbakcemile2
kız canımız çekerse geliriz haaaaa baskın yaparız bak öptüm canım kolay gelsin
gel hayatım,evimde geniş,gönlümdeŞeniz

canım yaptım adresi ön sayfa da verdim ama gözünden mi kaçtı acaba?

kalsın tabi bacımm biz evlendikte başımız göğe mi erdi delikafadulden tabi bebiş gelince başımız göğe eriyoru oda ayrı bi meselee :roflol::roflol:

kıızz tutkun hala unutmadın mı o mevzuyu?? ne bilim yaa, hamilelik boyunca canım öyle pek bişi istemeyince herkesi kendim gibi zannediyorum galiba gelin buyrun bacım, patavatsızlığımın diyetini ödeyim:tomato:

tutkunum sen yaparsında biz beğenmezmiyiz bacımmm :jeyyar::jeyyar:

yokk bacım yokk sırf askere göndermemek için yapmam ben öylee erkek çocukk Rabbi,m kızmı beğışlasın bana yeterr :)) seninkide bütün bi orduya yeter bacım :)))

Son düzenleme:
heeee öle yaptım valla pembelere emzik taktım şimdi lila lara ne yapsam diyorum nazar bocuğumu taksam yoksa kararsız kaldım.Canım seninki daha güzel bakalım sahi tepsnin kumaşının kenarını önce dikip sonra kurdeleyimi geçtin yoksa pikomu yaptırıp geçtin

kıızz tutkun hala unutmadın mı o mevzuyu?? ne bilim yaa, hamilelik boyunca canım öyle pek bişi istemeyince herkesi kendim gibi zannediyorum galiba gelin buyrun bacım, patavatsızlığımın diyetini ödeyim:tomato:
kız ben kısırı çok severim sık sıkta yaparım benimde canım çekmez işin şakası bu.Zaten o gün herkes ne yapsam diyordu alternatif oldu işte herkese.
Ben akşama çok güzel bi menü hazırladım söylemeyim canınız çeker

ben oğlanı doğurayım sende arkamdan gel valla zorla alrım askere bide benim oğlum komutanı olacak ya görsen askere göndermemek neymiş 16 ay askerliği 3 yıla çıkarttırırım
Kızımıda başbakan yapcam zaten yandınız valla oylarınızı bekliyoruz ama çamaşır makinası falan dağıtmıyoruz biz gönülleri istiyoruz

:icecream:kızımın eli geldi elime aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa maşallah deyin len başbakan yapcam derken bişey yiyodum bu sağ yanımı burkutunca elimi uzattım bi baktım minik bir çıkıntı tutum çekti valla

senle kaderimiz ortak şekerim ben 17 yaşında üniversiteyi kazandım başka şehirde hemde ondan sonrada bir türlü yuvaya dönemedik işte işe atandım aynı senin gibi evlilik derken burdayız işte ama kızımın aynı zorlukları yaşamasını istemiyorum allah nasip etsin benim yanımda okuyup evlensin yaaaaaaaaaaaaaa banane

canım eczanede lateks eldiven ince ameliyat eldiveni gibi dene bir rahat oluyor

kalsın tabi bacımm biz evlendikte başımız göğe mi erdi delikafadulden tabi bebiş gelince başımız göğe eriyoru oda ayrı bi meselee :roflol::roflol:

valla evlenmesin benim canıma minnet ya bir kızım olcak onuda eller alcak pışıkkkkk

vermezler

ay bayılıırm içli köfteye ya off bacım of sen yaktın biz ayşe geçende ksıır yaptım senin yüzünden akşam vakti kıs sonra duramadım midemin ağrısından laf aramızda güzel ,içli köfte yaparım mersinde yaşadım ben 6 yıl orda öğrenmişti annem bende annemden tabi ama ben kızartılanı severim

canım nazar boncuğuda olur ben kurdeladan pembe gül yaptım üstünede inci koydum olmadı sende lila kurdela alıp öle bir şey yapabilirsin yada uğraşmazsan hazır güller var

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…