2009 Mayıs Anneleri

maşallah canım tükize kızlar biz çıkıyoruz hadi bitti bu hafta çok şükür öptük annişler

slm kızlar
ben son adet tarihime göre haziran annesiyim ama doktorum 20 hazirandan sonra beklicez dedi kısmet belki mayıs annesi olurum
sizlere bi slm vereyim dedim
inşallah sizler ve bebişleriniz iyidir kendinize iyi bakın

hayirli günler hatun kizlar a.s.

herkes iyi gördügüm kadariyla :) cok sukur kötü bi haber yok :) agdalar,damatlar,gelinler konusulmus :)) dogurdukta gelinliği damatligi kaldi :))) alemsiniz :))))

bugun nisan 1 :) kimse şaka yapmadimi :) ben aylar önce eşime "doguruyorum" diye şaka yapmayi düşünmüştüm..ama kiyamadim :))) dün kalbim agriyor felan demişti..kalp krizi felan gecirir boşver dedim :))) sonra anneme yapayim dedim..ama onunda tansiyonu var :)) kimse kalmadi şaka yapcak

bu aksam ananem geliyor bana :) 1.5 aydir görmedim..dayimlara gitmişlerdi :)

gece uykusuzlugu hepimizde bas gösteriyor sanirim..dün gece gene saatleri saydim valla..yastik mastik hiç bişi işe yaramiyor..geceyi cok seven ben artik gece olmasini istemiyorum neysem..bunlar bebişlerimize kavusmanin az kaldigina işaret nisan geldi nisannnnn :) ayin ortasindan sonra dökülmeye baslariz muhtemelen :))) düşündükçe heycanlaniyorum..garip garip agrilar giriyor karnima..

yeni arkadaslar gelmiş aramiza..hoşgeldiniz kizlar a.s.

benden bukadar şimdilik :)

Merhaba,hoşbulduk..senin muhtemel doğum günün ne zaman arkadaşım?kız mı oğlanmı?

Kızlar oğlan annelerine sesleniyorum,doğar doğmaz sünnet yaptırmayı düşünenler varmı?Ben doktorumuzla konuştum kesinlikle tavsiye ediyor,Bende ciddi ciddi düşünmeye başladım,daha az acı olacak ve çok kısa sürede iyileşecek.Siz ne diyosunuz?

birde 4 boyutlu ultrasona giren arkadaşlar,İstanbul'da hangi hastanede ve ne kadar ücretle yaptırdınız.Bilgisi olan varsa benimle paylaşabilirmi.Hatıra kalmasını istiyorum hareketlerini çektikleri cd de veriyorlarmış çünkü ilerde oğluma izletirim güzel olur diye düşündüm...:teytey:

benim oglum olsaydi bende öyle düşünüyordum canim :) bencede en güzeli dogar dogmaz yaptirmak

bende istiyorum aslinda son dönemlerde :) fiyatlarini tam bilmiyorum..ben kadikoyde sanomede gitmiştim ayrintili ultrason için..250ytl idi..ama fiyatlari farklidir muhakkak..bi arayip sormak lazim

ben ümraniyede atlas hastanesine gidiyorum,dün sordum ssklı hastalar için 140 tl di.genelde heryerde aşağı yukar aynıdır heralde..sağolasın cnm.

bence 4 boyutlu için azcık geç kaldınız çünkü en net 28 ve 32. haftalarda görüntü alınıyor..ama tubişim bunun için ikinci düzeye girmene gerek yok normal renki ultrasonlarda görüntüyü veriyolar buda hastaneye göre 10 ila 30 arasında değişiyor fiyatlar

Bilmiyordum geçmi kaldık biz gerçi dün doktorum girebilirsin istersen dedi ama neyse dur bakalım hayırlısı sağol yinede cnm..

benimde oğlan bende aynı konuyu eşimle konuştum fakat aynı fikirde değiliz anlı şanlı sünnet düğünü yapmayı düşünüyo yani sünneti mevlüdüyle düğünüyle olacakmış oda anlasın sünnet olduğunu diye düşünüyo aslında doğar doğmazda olması yanlış gelmiyo büyüdüğünde olmasıda.hatta bencede anlaması daha doğru diye düşünüyorum ki şimdikiler zaten yinede anlamıyo uyuşturuyorlar vs...en azından sünnet olduğunu hatırlamış olur bence anı olur diye düşüyoruzz biz

kızlaar ben geldim ama herkes gitmiş galiba...
bikaç gündür işler çok yoğun giremedim hiç geçmişe bakayım dedim ama oku oku bitiremedim...
herkes ii gibi... bizde iiz oluşumla sadece çok fazla yoruluduğum ve ayakta kaldığım için çok akıntım var... sizde ayakta uzun kalınca akıntınız çok oluyor mu??? cmtsi kontrolümüz var bakalım oluşum büyümüş mü....
dün arkadaşım doğum yaptı görmeye gittim akşam çok tatlı bir kızı oldu ve 4 kilo... tombiş yanakları var kızlar görmeniz lazım çok tatlı yaaa.... bizde artık kucağımıza alalım bebeklerimiz yaa ben sabırsızlanmaya başladım ama benim doğumuma 2 ay var daha(

merabalar kıslar
bende mayıs annesi olacam inşallah
31 mayıs doktorun sölediği doğum tarihi
bişey sormak istiyorum
doğum valizinizi hazırladınızmı
ben daha hazırlamadım geçmi kaldım acaba

merabalar kıslar
bende mayıs annesi olacam inşallah
31 mayıs doktorun sölediği doğum tarihi
bişey sormak istiyorum
doğum valizinizi hazırladınızmı
ben daha hazırlamadım geçmi kaldım acaba

doğum gerçekleşmedikten sonra geç kalmış sayılmazsın canımyerimseniben bu aralar hazırlarsan iyi olur.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…