kızlar iyi akşamlar evdeyim size bir bakayım dedim birazdan iğnemi olmaya gideceğim
nasıl oldun canım? işteyken kötüydün en son:teselli:
tatlım aynıyım midem çok bulanıyor fıstık yemek yiyemeyeceğim sen nasılsın tatlım
merhaba arkadaşlar bende 32 haftalık gebeyim kısmetse bir oğlum olacak ve mayısta doğum yapacam siteyi nette gezerken gördüm ve gerçekten çok hoş yorumlarınızında bazılarını okuyabildim aranızda bir dostluk kurulması ve aile gibi olmanız çok hoşuma gitti benide aranıza alırsınız umarım yerimseniben
kızlar kafam çok karışık bana bir yardım edermisinizzz
anlatayım şimdi ben hasekiye gidiyordum biliyorsunuz oradaki dr lara da çok güveniyorum ama oraya doğumdan sonra erkekler giremiyorlar sadece ziyaret saatlerinde gelebiliyorlar eşimde sürekli yanımda olmak isteyecek refaakatçi olarak kalmak isteyecek o yüzden kararsız kaldım adam haklı ilk bebek ilk heyecan o da orada olmak isteyecektir
bi de evimin burda bir hastane var güzelde bir hastane yoğun bakımı da var hamileliğin başından beri oraya da gidiyorum ben ama dr um sürekli hastane de değil sadece pazar günleri burda sezeryan olacağı için ayarlarız gününü diyor e bu arada ya erken sancım gelirse ne yapacağımm yardım edinnn
slm annişler...hihoyyythihoyyyt
nasılsınız bakalım uzunca bı zaman gıremedım yahu..işler younlastı..
hatta ole bı younlastıkı ıznımı sona atayım dıordum vazgectım bacılar...
bugun hastahane rapor işleriyle falan ugrastım...yarında işyerıyle ilişimi kesşip dogum ıznıne cıkıorumhihoyyythihoyyytbu haftakı calısma programını gorunce,ızne cıkcak olmama nasıl sevındım anlatamam kızlar...
hele bırde eşim mudurle konusmus bugun dogum sonrası ucretsız ızın konusunu oda tamam delikafaduldensuper oldu yanı kızlar...artık bol bol gorusuruz ınsallah...
oglusumda bende ıyıyız teyzelerı keyfımıze dıycek yok yanı:ecrin_bebek::sm_cool:
cok optuk sızı....
günaydın kızlar! bugün oğluşumla bizde erkenciyiz. memleketten buraya atanan arkadaşım geldi, sabah 8'de dersi başlıycak olunca kızın bizde 6buçukta kalktık. kahvaltısını filan yaptırdım eşimle beraber gönderdim. bende bulaşık ortalık derken,bu saat oldu. biraz size yazayım gidip geri uyuyacammirmirmirmir
nar suyu da ilginç fikirmişCADIARZU mayısta narı nerde bulacazki hemde? bende bebişimin ağzına doğar doğmaz zemzem suyu damlatacam. hacc'dan gelmişti,minik bir şişe saklıyorum. akıllı olsun oğluşumkaydirigubbakcemile2
günaydın kızlarkaydirigubbakcemile2
uzun süredir ayrı kaldık , özledik sizi...i
şyerinin server ında bi problem çıkmış, nerdeyse 1 haftadır internetimiz yok gibi bişiy..yani çoğu siteyi açmıyordu, neyseki bu sabah bi geldim işe, düzelmiş ve acayip sevindim, çünkü bizim evde internet yok:sm_confused:
nasılsınız kızlar, herkes iyidir inşallah..daha geçmişi okuyamadım ama bi vukuat yoktur umarım..
artık işe gelmek çok zor olmaya başladı, hergün eziyet ve daha 1,5 haftam var izne ayrılmayasenağlama
kızlar hastane çantalarınızı hazırladınız mı
Sibikoooooooooooooo hadi kız tokuşturalım bardakları
ama sibiko yok kızlar bir şeymi oldu acaba haberi olan varmı ya izne ayrılmıştı hiç görünmedi iki gündür
sibel izne ayrıldı ya ondan giremiyordur benim e öyle oldu izne ayrılmadan önce daha çok giriyordum şimdi bi ton iş var onlarla ilgileniyorum
bu ağda işini ne yapacağım ya bugün koltuk altımı aldım kasıldım bikini bölgesinde doğururum herhalde ne yapacağım kendim zaten alamam göremiyorum bile offofff siz ne yapacaksınız
Sibiko gerçekten nerde yok bugün sibikooooooooooooooooooooooooooooooo
11 mayis canim :) kizim olcak inşaAllah
az kalmış cnm sanada,umarım hayırlısıyla alırsın sende bebeğini kucağına..adını belirledinizmi?
ben ümraniyede atlas hastanesine gidiyorum,dün sordum ssklı hastalar için 140 tl di.genelde heryerde aşağı yukar aynıdır heralde..sağolasın cnm.
bence 4 boyutlu için azcık geç kaldınız çünkü en net 28 ve 32. haftalarda görüntü alınıyor..ama tubişim bunun için ikinci düzeye girmene gerek yok normal renki ultrasonlarda görüntüyü veriyolar buda hastaneye göre 10 ila 30 arasında değişiyor fiyatlar
kızlaar ben geldim ama herkes gitmiş galiba...
bikaç gündür işler çok yoğun giremedim hiç geçmişe bakayım dedim ama oku oku bitiremedim...
herkes ii gibi... bizde iiz oluşumla sadece çok fazla yoruluduğum ve ayakta kaldığım için çok akıntım var... sizde ayakta uzun kalınca akıntınız çok oluyor mu??? cmtsi kontrolümüz var bakalım oluşum büyümüş mü....
dün arkadaşım doğum yaptı görmeye gittim akşam çok tatlı bir kızı oldu ve 4 kilo... tombiş yanakları var kızlar görmeniz lazım çok tatlı yaaa.... bizde artık kucağımıza alalım bebeklerimiz yaa ben sabırsızlanmaya başladım ama benim doğumuma 2 ay var daha(
merabalar kıslar
bende mayıs annesi olacam inşallah
31 mayıs doktorun sölediği doğum tarihi
bişey sormak istiyorum
doğum valizinizi hazırladınızmı
ben daha hazırlamadım geçmi kaldım acaba
tatlım aynıyım midem çok bulanıyor fıstık yemek yiyemeyeceğim sen nasılsın tatlım
Hayırlısı olsun canım aramıza hoşgeldin
Esencim durumuna göre değişir tabi özel hastane tam teşekküllü bir hastaneyse ve doktorunda ordaysa neden olmasın hem daha rahat edersin bence.
Canım sende izne çıkmışsın ohh hayırlısı olsun dinlen bakalım.
Cerencim benim kayınvalidemlerde bu sene hacca gitmişti zemzem ve hurma saklıyo ilk doğduğunda vermek için
Az daha sabır canım seninde az kalmış şunun şurasında 2 hafta sonra herkes rahat bi şekilde evinde oluncak siz ozaman görün burayı
Banucum, benim 2 hafta öncesinde tamamlandı
Canım haftaya kaldı cuma günü tepsiyi boyamaya başlıycam.
Kızlar saolasınız beni merak etmişsiniz evet 2 gündür yokum evdeki internet bağlantısında problem vardı yarın yeni bir bağlantı için gelecekler ondan sonrasında hep burdayım.
Bugün doktordaydım teyzeleri oğluşum 3100 gr olmuş 50 cm(pınar teyzesi güncellersin)
Maşşallahı var çatı muayenesini haftaya bıraktı nst ye bağladılar sancı falan çıkmadı çok şükür.37 haftada çatı muayenesi olmuş olucak bakalım hayırlısı.
Oğluşumun tombik yanakları siyah beyazda da olsa o kadar netki ekrandan sevdi doktor teyzeside.
Hepiniz iyisiniz geçmişi okudum zorda olsa çok şükür bir sorun yok ben sadece birseni merak ettim ne durumda acaba yarın öğlene doğru ararım artık
Hepinizi öpüyorummmmm a.s.a.s.
sibiko kız benı merak etmıyonmu bende hastanedeyım ahanda küstümmmmm :dilcikar:
bu arada maşallah bebışıne tatlım tosuncuk olmuş sımdıden neyle besledın benım kuzular zayıf kaldı bırazcık sana veremde besle bacım ben ıkısınede yetemedım:)))))
evet bacılarrrrrrrr gelelım bana dun yıne hastaneden cıktım bu ıkıncı taburcu oluşum bu yumurcaklar erken gelıcez dıye kandırık yapıyorlar hemen hastaneye koşuyoz doktorda heyecanlanıyor yatıyoz bızım kuzularda yatıyor vazgecıyorlar gelmekden zaten gelmesınlerde bıraz daha beklesınler
dun en son hastaneden cıkmadan baktı doktorum suanlık gorunurde bırşey yok beklıycez dedı bu ayın 10 ıle 15 arası alıcak tabı bebekler o kadar beklerse beklemezse heran alnabılırmış bakalım artık hayırlısı
ama kızlar malesef kuzular artık kılo alamıyorlar sıkışmışlar kılo alımlarıda durmuş bundan sonrada almazlarmış
erkek 2.500 dogar dedı doktorumuz ama kız 2.200 lerde kalırmış gercı saglıklı olsunlarda farketmez gerısı
selam şekerler bugün çok kızdım eşime
bugün benim doğumgünüm sabah kahvaltı hazırlar diye bekledim hazırlamadı anneme gittim akşam balığa gittik (zaten herhafta gideriz )sonra beni gezdirirdiye düşündüm ama maç izlemeye gitti çok kırıldımm
sibiko kız benı merak etmıyonmu bende hastanedeyım ahanda küstümmmmm :dilcikar:
bu arada maşallah bebışıne tatlım tosuncuk olmuş sımdıden neyle besledın benım kuzular zayıf kaldı bırazcık sana veremde besle bacım ben ıkısınede yetemedım:)))))
evet bacılarrrrrrrr gelelım bana dun yıne hastaneden cıktım bu ıkıncı taburcu oluşum bu yumurcaklar erken gelıcez dıye kandırık yapıyorlar hemen hastaneye koşuyoz doktorda heyecanlanıyor yatıyoz bızım kuzularda yatıyor vazgecıyorlar gelmekden zaten gelmesınlerde bıraz daha beklesınler
dun en son hastaneden cıkmadan baktı doktorum suanlık gorunurde bırşey yok beklıycez dedı bu ayın 10 ıle 15 arası alıcak tabı bebekler o kadar beklerse beklemezse heran alnabılırmış bakalım artık hayırlısı
ama kızlar malesef kuzular artık kılo alamıyorlar sıkışmışlar kılo alımlarıda durmuş bundan sonrada almazlarmış
erkek 2.500 dogar dedı doktorumuz ama kız 2.200 lerde kalırmış gercı saglıklı olsunlarda farketmez gerısı
bugün benim doğumgünüm sabah kahvaltı hazırlar diye bekledim hazırlamadı anneme gittim akşam balığa gittik (zaten herhafta gideriz )sonra beni gezdirirdiye düşündüm ama maç izlemeye gitti çok kırıldımm
ayy canım 10-15 gün kaldı ha?delikafadulden çok heyecanlı yaa!! daha bana çok var,ama sizi duyunca içim kıpır kıpır oluyiihihoyyyt bu arada,sağlıklı olsunlarda,doğduktan sonra nasıl olsa kilo alacaklaryerimsenibensibiko kız benı merak etmıyonmu bende hastanedeyım ahanda küstümmmmm :dilcikar:
oy yesin onu teyzesiiiiiii :) maşaAllah subhanAllahhhh onaaa :) inşaAllah biran önce baglantin düzelirde kavusuruz sana :)
ayy canım 10-15 gün kaldı ha?delikafadulden çok heyecanlı yaa!! daha bana çok var,ama sizi duyunca içim kıpır kıpır oluyiihihoyyyt bu arada,sağlıklı olsunlarda,doğduktan sonra nasıl olsa kilo alacaklaryerimseniben
hiç mi kutlamadı? yoksa kutladı da bi süpriz,hediye filan mı olmadı? bende çok kızdım kocişe! şu maçlara da gıcık oluyorum zatenklava:
doğum günün kutlu olsun canım. 1 nisan ha? şakacııııkaydirigubbakcemile2
sibiko nasılsın canım? oğluşa da maşallah!!
amin canim..cümlemiz inşaAllah..adini daha belirlemedik canim :)
evet canim..muhtemelen daha uygundur..
canim ben ciktim sen gelmişsin..dediginde dogru..cd ye ceken bi yer bulmak lazim ama :) benim doktorda yok..ama hastanede olabilir
oy maşaAllahh..Rabbim anali babali büyütsün,saglikli hayirli evlat olsun inşaAllah..darisi başimiza :))
hoşgeldin canim..valizleri yavas yavas hazirliyoruz canim..sen daha gec kalmiş sayilmassin
cok gecmiş olsun bitanem ya..inşaAllah geçmiştir artik..
oy yesin onu teyzesiiiiiii :) maşaAllah subhanAllahhhh onaaa :) inşaAllah biran önce baglantin düzelirde kavusuruz sana :)
canimmmm..dedim sana dimiii :)) boncuklarim teyzelerini yaniltmazlarşakaci veletler sadece :) vakitlerinde gelicek benim yegenlerim inşaAllah :)
ooooo dogumgünün kutlu olsun esencimmmmmm a.s. bebişinle eşinle ailenle ve tüm sevdiklerinle nice mutlu huzurlu yillara canim benim a.s. a.s. eşinide dövebilirsinklava: hiç çekinme :)
Canım benim en son ben eve çıkmıştın iyiydin dye hatırlıyorum genemi gittiniz aaaa hiç haberim yok kusura bakma.Kuzumda normal sayılır sen iki tane bakıyosun çok normal ufak olmaları yerim ben onları maşşallah allah nazarlardan saklasın beklerler canım hiç meral etme sen benim oğluşta sanki bana o aralarda gelecek gibi geliyo 15.gibi
Canım nice yıllara belkide kocan sana bi süpriz ypacaktır dur bakalım daha gün bitmedi sen unuttuğunu düşün diye öyle davranıyor olabilir.
ayy canım 10-15 gün kaldı ha?delikafadulden çok heyecanlı yaa!! daha bana çok var,ama sizi duyunca içim kıpır kıpır oluyiihihoyyyt bu arada,sağlıklı olsunlarda,doğduktan sonra nasıl olsa kilo alacaklaryerimseniben
hiç mi kutlamadı? yoksa kutladı da bi süpriz,hediye filan mı olmadı? bende çok kızdım kocişe! şu maçlara da gıcık oluyorum zatenklava:
doğum günün kutlu olsun canım. 1 nisan ha? şakacııııkaydirigubbakcemile2
sibiko nasılsın canım? oğluşa da maşallah!!
ben çıkıyorum kızlar moralim çok bozuldu iyi akşamlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?