2009 Mayıs Anneleri

Hayırlısı olsun canım aramıza hoşgeldin

Esencim durumuna göre değişir tabi özel hastane tam teşekküllü bir hastaneyse ve doktorunda ordaysa neden olmasın hem daha rahat edersin bence.

Canım sende izne çıkmışsın ohh hayırlısı olsun dinlen bakalım.

Cerencim benim kayınvalidemlerde bu sene hacca gitmişti zemzem ve hurma saklıyo ilk doğduğunda vermek için

Az daha sabır canım seninde az kalmış şunun şurasında 2 hafta sonra herkes rahat bi şekilde evinde oluncak siz ozaman görün burayı

kızlar hastane çantalarınızı hazırladınız mı

Banucum, benim 2 hafta öncesinde tamamlandı

Sibikoooooooooooooo hadi kız tokuşturalım bardakları

Canım haftaya kaldı cuma günü tepsiyi boyamaya başlıycam.

ama sibiko yok kızlar bir şeymi oldu acaba haberi olan varmı ya izne ayrılmıştı hiç görünmedi iki gündür

Sibiko gerçekten nerde yok bugün sibikooooooooooooooooooooooooooooooo

Kızlar saolasınız beni merak etmişsiniz evet 2 gündür yokum evdeki internet bağlantısında problem vardı yarın yeni bir bağlantı için gelecekler ondan sonrasında hep burdayım.

Bugün doktordaydım teyzeleri oğluşum 3100 gr olmuş 50 cm (pınar teyzesi güncellersin)

Maşşallahı var çatı muayenesini haftaya bıraktı nst ye bağladılar sancı falan çıkmadı çok şükür.37 haftada çatı muayenesi olmuş olucak bakalım hayırlısı.

Oğluşumun tombik yanakları siyah beyazda da olsa o kadar netki ekrandan sevdi doktor teyzeside.

Hepiniz iyisiniz geçmişi okudum zorda olsa çok şükür bir sorun yok ben sadece birseni merak ettim ne durumda acaba yarın öğlene doğru ararım artık

Hepinizi öpüyorummmmm a.s.a.s.

sibiko kız benı merak etmıyonmu bende hastanedeyım ahanda küstümmmmm :dilcikar:
bu arada maşallah bebışıne tatlım tosuncuk olmuş sımdıden neyle besledın benım kuzular zayıf kaldı bırazcık sana veremde besle bacım ben ıkısınede yetemedım:)))))
evet bacılarrrrrrrr gelelım bana dun yıne hastaneden cıktım bu ıkıncı taburcu oluşum bu yumurcaklar erken gelıcez dıye kandırık yapıyorlar hemen hastaneye koşuyoz doktorda heyecanlanıyor yatıyoz bızım kuzularda yatıyor vazgecıyorlar gelmekden zaten gelmesınlerde bıraz daha beklesınler
dun en son hastaneden cıkmadan baktı doktorum suanlık gorunurde bırşey yok beklıycez dedı bu ayın 10 ıle 15 arası alıcak tabı bebekler o kadar beklerse beklemezse heran alnabılırmış bakalım artık hayırlısı
ama kızlar malesef kuzular artık kılo alamıyorlar sıkışmışlar kılo alımlarıda durmuş bundan sonrada almazlarmış
erkek 2.500 dogar dedı doktorumuz ama kız 2.200 lerde kalırmış gercı saglıklı olsunlarda farketmez gerısı

selam şekerler bugün çok kızdım eşime
bugün benim doğumgünüm sabah kahvaltı hazırlar diye bekledim hazırlamadı anneme gittim akşam balığa gittik (zaten herhafta gideriz )sonra beni gezdirirdiye düşündüm ama maç izlemeye gitti çok kırıldımm

11 mayis canim :) kizim olcak inşaAllah

az kalmış cnm sanada,umarım hayırlısıyla alırsın sende bebeğini kucağına..adını belirledinizmi?

amin canim..cümlemiz inşaAllah..adini daha belirlemedik canim :)

ben ümraniyede atlas hastanesine gidiyorum,dün sordum ssklı hastalar için 140 tl di.genelde heryerde aşağı yukar aynıdır heralde..sağolasın cnm.

evet canim..muhtemelen daha uygundur..

canim ben ciktim sen gelmişsin..dediginde dogru..cd ye ceken bi yer bulmak lazim ama :) benim doktorda yok..ama hastanede olabilir

oy maşaAllahh..Rabbim anali babali büyütsün,saglikli hayirli evlat olsun inşaAllah..darisi başimiza :))

merabalar kıslar
bende mayıs annesi olacam inşallah
31 mayıs doktorun sölediği doğum tarihi
bişey sormak istiyorum
doğum valizinizi hazırladınızmı
ben daha hazırlamadım geçmi kaldım acaba

hoşgeldin canim..valizleri yavas yavas hazirliyoruz canim..sen daha gec kalmiş sayilmassin

tatlım aynıyım midem çok bulanıyor fıstık yemek yiyemeyeceğim sen nasılsın tatlım

cok gecmiş olsun bitanem ya..inşaAllah geçmiştir artik..

oy yesin onu teyzesiiiiiii :) maşaAllah subhanAllahhhh onaaa :) inşaAllah biran önce baglantin düzelirde kavusuruz sana :)

canimmmm..dedim sana dimiii :)) boncuklarim teyzelerini yaniltmazlar şakaci veletler sadece :) vakitlerinde gelicek benim yegenlerim inşaAllah :)

ooooo dogumgünün kutlu olsun esencimmmmmm a.s. bebişinle eşinle ailenle ve tüm sevdiklerinle nice mutlu huzurlu yillara canim benim a.s. a.s. eşinide dövebilirsin klava: hiç çekinme :)

Canım benim en son ben eve çıkmıştın iyiydin dye hatırlıyorum genemi gittiniz aaaa hiç haberim yok kusura bakma.Kuzumda normal sayılır sen iki tane bakıyosun çok normal ufak olmaları yerim ben onları maşşallah allah nazarlardan saklasın beklerler canım hiç meral etme sen benim oğluşta sanki bana o aralarda gelecek gibi geliyo 15.gibi

Canım nice yıllara belkide kocan sana bi süpriz ypacaktır dur bakalım daha gün bitmedi sen unuttuğunu düşün diye öyle davranıyor olabilir.

ayy canım 10-15 gün kaldı ha?delikafadulden çok heyecanlı yaa!! daha bana çok var,ama sizi duyunca içim kıpır kıpır oluyiihihoyyyt bu arada,sağlıklı olsunlarda,doğduktan sonra nasıl olsa kilo alacaklaryerimseniben

hiç mi kutlamadı? yoksa kutladı da bi süpriz,hediye filan mı olmadı? bende çok kızdım kocişe! şu maçlara da gıcık oluyorum zatenklava:
doğum günün kutlu olsun canım. 1 nisan ha? şakacııııkaydirigubbakcemile2

sibiko nasılsın canım? oğluşa da maşallah!!

oy yesin onu teyzesiiiiiii :) maşaAllah subhanAllahhhh onaaa :) inşaAllah biran önce baglantin düzelirde kavusuruz sana :)

Saolasın teyzesi yarın halledicem inşallah size o kadar alıştımki çok zor oluyo banada.

İyiyim cerencim oğluşla uğraşıyorum içeride durmak bilmiyooor az kaldı sabırsızlanıyor heralde 36 hafta olduk bugün delikafaduldendelikafadulden

Kızlar ben geldim kimse kalmadı huuuuu akşamcılar nerdesiniz.

Tutkunnnnnnnnnn çabuk gel kaydirigubbakcemile

teşekkürler arkadaşlar
unutmadı telefonla kuru bi iyiki doğdun o kadar boşverdim ben bu adamı ya sonra da bana neden surat asıyorsun unutmadım ki diyor

yaa çok sıkıcı yaa! gündüz uyuyunca uykumda gelmiyo şimdi. kocam da evde yok,maç izlemeye arkadaşına gitti benim dizim var diye. ee dizi de bitti
midemin yanması da hiç geçmedi bugün! neler yaptım ama nafile. en son bide süt ısıtayım bari:çok üzgünüm:

Cerencim miğde yanmasına gavisgon çok iyi geliyor inan daha içer içmez kesiyo diyebilirim,süt falan kar etmiyodu bana doktorum önerdi sen bitane al eczaneden bulunsun.Tabi doktorunada danışırsın.

evet cnm bende gaviscon surup içiyorum mide yanması için doktorum verdi.anında kesiyor.yoksa ölüyordum haftalardır yanmadan hep kustum.çocuğum kilo alamadı düzgün

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…