merabalar kıslar
bende mayıs annesi olacam inşallah
31 mayıs doktorun sölediği doğum tarihi
bişey sormak istiyorum
doğum valizinizi hazırladınızmı
ben daha hazırlamadım geçmi kaldım acaba
Kızlaaaaaaaaaaaaar battaniyemizi ekledim
2009 mayıs anneleri bebeklerimize neler almaya başladık - Sayfa 128 - Kadınlar Kulübü / KADIN KADINCA KADINLAR KULUBU
kızlar ben iğnemi olayım gelirim öptüm sizleri
Hayırlısı olsun canım aramıza hoşgeldin
Esencim durumuna göre değişir tabi özel hastane tam teşekküllü bir hastaneyse ve doktorunda ordaysa neden olmasın hem daha rahat edersin bence.
Canım sende izne çıkmışsın ohh hayırlısı olsun dinlen bakalım.
Cerencim benim kayınvalidemlerde bu sene hacca gitmişti zemzem ve hurma saklıyo ilk doğduğunda vermek için
Az daha sabır canım seninde az kalmış şunun şurasında 2 hafta sonra herkes rahat bi şekilde evinde oluncak siz ozaman görün burayı
Banucum, benim 2 hafta öncesinde tamamlandı
Canım haftaya kaldı cuma günü tepsiyi boyamaya başlıycam.
Kızlar saolasınız beni merak etmişsiniz evet 2 gündür yokum evdeki internet bağlantısında problem vardı yarın yeni bir bağlantı için gelecekler ondan sonrasında hep burdayım.
Bugün doktordaydım teyzeleri oğluşum 3100 gr olmuş 50 cm(pınar teyzesi güncellersin)
Maşşallahı var çatı muayenesini haftaya bıraktı nst ye bağladılar sancı falan çıkmadı çok şükür.37 haftada çatı muayenesi olmuş olucak bakalım hayırlısı.
Oğluşumun tombik yanakları siyah beyazda da olsa o kadar netki ekrandan sevdi doktor teyzeside.
Hepiniz iyisiniz geçmişi okudum zorda olsa çok şükür bir sorun yok ben sadece birseni merak ettim ne durumda acaba yarın öğlene doğru ararım artık
Hepinizi öpüyorummmmm a.s.a.s.
sibiko kız benı merak etmıyonmu bende hastanedeyım ahanda küstümmmmm :dilcikar:
bu arada maşallah bebışıne tatlım tosuncuk olmuş sımdıden neyle besledın benım kuzular zayıf kaldı bırazcık sana veremde besle bacım ben ıkısınede yetemedım:)))))
evet bacılarrrrrrrr gelelım bana dun yıne hastaneden cıktım bu ıkıncı taburcu oluşum bu yumurcaklar erken gelıcez dıye kandırık yapıyorlar hemen hastaneye koşuyoz doktorda heyecanlanıyor yatıyoz bızım kuzularda yatıyor vazgecıyorlar gelmekden zaten gelmesınlerde bıraz daha beklesınler
dun en son hastaneden cıkmadan baktı doktorum suanlık gorunurde bırşey yok beklıycez dedı bu ayın 10 ıle 15 arası alıcak tabı bebekler o kadar beklerse beklemezse heran alnabılırmış bakalım artık hayırlısı
ama kızlar malesef kuzular artık kılo alamıyorlar sıkışmışlar kılo alımlarıda durmuş bundan sonrada almazlarmış
erkek 2.500 dogar dedı doktorumuz ama kız 2.200 lerde kalırmış gercı saglıklı olsunlarda farketmez gerısı
kızlaar ben geldim ama herkes gitmiş galiba...
bikaç gündür işler çok yoğun giremedim hiç geçmişe bakayım dedim ama oku oku bitiremedim...
herkes ii gibi... bizde iiz oluşumla sadece çok fazla yoruluduğum ve ayakta kaldığım için çok akıntım var... sizde ayakta uzun kalınca akıntınız çok oluyor mu??? cmtsi kontrolümüz var bakalım oluşum büyümüş mü....
dün arkadaşım doğum yaptı görmeye gittim akşam çok tatlı bir kızı oldu ve 4 kilo... tombiş yanakları var kızlar görmeniz lazım çok tatlı yaaa.... bizde artık kucağımıza alalım bebeklerimiz yaa ben sabırsızlanmaya başladım ama benim doğumuma 2 ay var daha(
Fulyacım sen nasılsın uzun zamandır göremiyoruz senide bebişin nasıl?
Cnm beklerler onlar merak etme,şakacılar sadece biraz , bence 2 bebeğe göre kiloları güzel,hem çıkıncada belenecekler annesiisibiko kız benı merak etmıyonmu bende hastanedeyım ahanda küstümmmmm :dilcikar:
bu arada maşallah bebışıne tatlım tosuncuk olmuş sımdıden neyle besledın benım kuzular zayıf kaldı bırazcık sana veremde besle bacım ben ıkısınede yetemedım:)))))
evet bacılarrrrrrrr gelelım bana dun yıne hastaneden cıktım bu ıkıncı taburcu oluşum bu yumurcaklar erken gelıcez dıye kandırık yapıyorlar hemen hastaneye koşuyoz doktorda heyecanlanıyor yatıyoz bızım kuzularda yatıyor vazgecıyorlar gelmekden zaten gelmesınlerde bıraz daha beklesınler
dun en son hastaneden cıkmadan baktı doktorum suanlık gorunurde bırşey yok beklıycez dedı bu ayın 10 ıle 15 arası alıcak tabı bebekler o kadar beklerse beklemezse heran alnabılırmış bakalım artık hayırlısı
ama kızlar malesef kuzular artık kılo alamıyorlar sıkışmışlar kılo alımlarıda durmuş bundan sonrada almazlarmış
erkek 2.500 dogar dedı doktorumuz ama kız 2.200 lerde kalırmış gercı saglıklı olsunlarda farketmez gerısı
Kızlar oğlan annelerine sesleniyorum,doğar doğmaz sünnet yaptırmayı düşünenler varmı?Ben doktorumuzla konuştum kesinlikle tavsiye ediyor,Bende ciddi ciddi düşünmeye başladım,daha az acı olacak ve çok kısa sürede iyileşecek.Siz ne diyosunuz?
birde 4 boyutlu ultrasona giren arkadaşlar,ıstanbul'da hangi hastanede ve ne kadar ücretle yaptırdınız.Bilgisi olan varsa benimle paylaşabilirmi.Hatıra kalmasını istiyorum hareketlerini çektikleri cd de veriyorlarmış çünkü ilerde oğluma izletirim güzel olur diye düşündüm...:teytey:
Cnm çok yorma kendini,benim bi ara çok akıntım vardı ama nedeni vajinal enfeksiyon çıktı, dr a bi danış cnm istersenkızlaar ben geldim ama herkes gitmiş galiba...
bikaç gündür işler çok yoğun giremedim hiç geçmişe bakayım dedim ama oku oku bitiremedim...
herkes ii gibi... bizde iiz oluşumla sadece çok fazla yoruluduğum ve ayakta kaldığım için çok akıntım var... sizde ayakta uzun kalınca akıntınız çok oluyor mu??? cmtsi kontrolümüz var bakalım oluşum büyümüş mü....
dün arkadaşım doğum yaptı görmeye gittim akşam çok tatlı bir kızı oldu ve 4 kilo... tombiş yanakları var kızlar görmeniz lazım çok tatlı yaaa.... bizde artık kucağımıza alalım bebeklerimiz yaa ben sabırsızlanmaya başladım ama benim doğumuma 2 ay var daha(
Teşekkürler cnmcanım doğum günün kutlu olsunhihoyyyt
hoşgeldin canıma.s. bende hala hazırlamdım ama bu hafta sonu veya haftaya kesin hazırlayacağım
ehh insan becerikli olunca tabi yapar,renkleriçok güzel cıvıl cıvılmış
canım ben nezamandır ara ara giriyorum haberim yok ne iğnesi oluyosun canım geçmiş olsun
oy maşallah bebişine canım seninde nekadar azkaldı hadi hayırlısı sanki ben hiç doğurmayackmışım hep içimde kalacakmış gibi geliyorkaydirigubbakcemile3
canım inşallah beklerler zamanında doğar bebişlerin
benimde öyle oluyor canım biraz ayakta kalayım akıntı çoğalıyor,bu sefer gittiğimde dr tekrar sordum suyun normal dedi kaşıntı ve koku olmadıkça akıntı normal dedi canım
Cnm bitecek yakında inş.,sonra bu zamanlarımızı arayacakmıyız acaba??Sanirim kimse yoktur bu saatte, birkac gündür yazamadim. Epey sohbet etmissiniz kizlar, okumaya kalkissam mi acaba? :) Önemli bir durum, hastalik yoktur umarim. Benim sol tarafim sabah cok siddetli agridi, kasildi. Sonra biraz hafifledi ama yine tamamen gecti diyemem. Artik neredeyse 36.haftadiyim ve heyecan iyice dorukta...Her agriyi ve sanciyi dogum sancisi saniyorum:) Esimde iyice gerildi zavallim...
günaydın herkese nasılsınız kızlar dün gece ağrıdan hiç uyuyamadım evin içinde dolaştım durdum
sibelcim bitanem maşallah bebişine:))))))))))
günaydın kızlar... ya nasıl bu kadar erken kalkabiliyorsunuz?valla gözümden uyku akıoo resmen.ama annemler gelecek perdeleri yıkayıp ütülemeye kalktım bende.gece 4 falandı uyudum
benım karnım ağrıyo bugun bebişte canımı yakacak şekılde hareket edıyo saolsun ayy sankı cok yemısımde gazım var gıbıyım bugun
Cnm beklerler onlar merak etme,şakacılar sadece biraz , bence 2 bebeğe göre kiloları güzel,hem çıkıncada belenecekler annesii
Esencim geçmiş doğumgünün kutlu olsun
Ben biraz daha büyüyünce yaptırmayı düşünüyorum cnm
Cnm çok yorma kendini,benim bi ara çok akıntım vardı ama nedeni vajinal enfeksiyon çıktı, dr a bi danış cnm istersen
Teşekkürler cnm
Cnm bitecek yakında inş.,sonra bu zamanlarımızı arayacakmıyız acaba??
Günaydın banucum,bizde şimdi kahvaltı yapıcaz oğluşla cokacimcoook
canım afiyet olsun bitanem
merhaba ilgin sen kaçıncı haftadasın benle aynımısın merakettimde
merhaba cnm 31+1 deyim hafta olarak aynıyız
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?