2009 Mayıs Anneleri

QUOTE=esen81;6056067]selam şekerler bugün çok kızdım eşime
bugün benim doğumgünüm sabah kahvaltı hazırlar diye bekledim hazırlamadı anneme gittim akşam balığa gittik (zaten herhafta gideriz )sonra beni gezdirirdiye düşündüm ama maç izlemeye gitti çok kırıldımm[/QUOTE]

canım doğum günün kutlu olsunhihoyyyt

merabalar kıslar
bende mayıs annesi olacam inşallah
31 mayıs doktorun sölediği doğum tarihi
bişey sormak istiyorum
doğum valizinizi hazırladınızmı
ben daha hazırlamadım geçmi kaldım acaba

hoşgeldin canıma.s. bende hala hazırlamdım ama bu hafta sonu veya haftaya kesin hazırlayacağım

ehh insan becerikli olunca tabi yapar,renkleriçok güzel cıvıl cıvılmış

kızlar ben iğnemi olayım gelirim öptüm sizleri

canım ben nezamandır ara ara giriyorum haberim yok ne iğnesi oluyosun canım geçmiş olsun

oy maşallah bebişine canım seninde nekadar azkaldı hadi hayırlısı sanki ben hiç doğurmayackmışım hep içimde kalacakmış gibi geliyorkaydirigubbakcemile3

canım inşallah beklerler zamanında doğar bebişlerin

benimde öyle oluyor canım biraz ayakta kalayım akıntı çoğalıyor,bu sefer gittiğimde dr tekrar sordum suyun normal dedi kaşıntı ve koku olmadıkça akıntı normal dedi canım

Sanirim kimse yoktur bu saatte, birkac gündür yazamadim. Epey sohbet etmissiniz kizlar, okumaya kalkissam mi acaba? :) Önemli bir durum, hastalik yoktur umarim. Benim sol tarafim sabah cok siddetli agridi, kasildi. Sonra biraz hafifledi ama yine tamamen gecti diyemem. Artik neredeyse 36.haftadiyim ve heyecan iyice dorukta...Her agriyi ve sanciyi dogum sancisi saniyorum:) Esimde iyice gerildi zavallim...

Fulyacım sen nasılsın uzun zamandır göremiyoruz senide bebişin nasıl?

sağol bitanem iyiyim cnm annemlerde kalıyorum çoğunlukla ordaki bilg.bozuldu ne yazık ki giremiyorum.şimdi kendi evimdeyim .özlüyorum valla sizleri çook alışmısım.sen nasılsın cnm?

sibiko maşAllah oğluşunaaa canımmm

esencim üzme kendini tatlım belki oda unutmuştur eminimki telafi edicektir ...bu arada nice mutlu yıllar sana bitanemmm a.s.a.s.

seherimm yine kendini kovdurmayı başardın dimi bacımmm delikafaduldendelikafadulden yok yok karar verdimm hepinizden önce doğuracam siz 40 haftayı bekleyin bacılar delikafaduldençünkü benim kız okadar beklemeyecek galiba :roflol:

tubişim renkli ultrason olan yerde zaten isteğe göre cd ye çekiyolar bu tarafta olsan çok hastane önerecem ama malesef uzaksın -tatlicadiarzu-

uykummm nerelere gittinnn yahuuuu senağlama senağlama gel bak seker vercemm :jeyyar:

ay kizlar cildircam..gözlerim kapaniyor ama uyuyamiyorum..nasil bişeydir bu yaa..başimda çatliyor agridan..koltukta uyumayi denedim..ama olmadi..

neyse bigün daha gecti..bigün daha yaklaştik doguma..acaba bünyemiz dogum sonrasi uykusuz günlere hazirlikmi yapmaya calişiyor??püff..biraz daha cabalayim..dön saga tuba dön sola tuba senağlama

günaydın herkese nasılsınız kızlar dün gece ağrıdan hiç uyuyamadım evin içinde dolaştım durdum

sibelcim bitanem maşallah bebişine:))))))))))

Cnm beklerler onlar merak etme,şakacılar sadece biraz , bence 2 bebeğe göre kiloları güzel,hem çıkıncada belenecekler annesii

Esencim geçmiş doğumgünün kutlu olsun

Ben biraz daha büyüyünce yaptırmayı düşünüyorum cnm
Cnm çok yorma kendini,benim bi ara çok akıntım vardı ama nedeni vajinal enfeksiyon çıktı, dr a bi danış cnm istersen
Teşekkürler cnm
Cnm bitecek yakında inş.,sonra bu zamanlarımızı arayacakmıyız acaba??
günaydın herkese nasılsınız kızlar dün gece ağrıdan hiç uyuyamadım evin içinde dolaştım durdum

sibelcim bitanem maşallah bebişine:))))))))))

Günaydın banucum,bizde şimdi kahvaltı yapıcaz oğluşla
cokacimcoook

Son düzenleme:
günaydın kızlar... ya nasıl bu kadar erken kalkabiliyorsunuz?valla gözümden uyku akıoo resmen.ama annemler gelecek perdeleri yıkayıp ütülemeye kalktım bende.gece 4 falandı uyudum

günaydın kızlar... ya nasıl bu kadar erken kalkabiliyorsunuz?valla gözümden uyku akıoo resmen.ama annemler gelecek perdeleri yıkayıp ütülemeye kalktım bende.gece 4 falandı uyudum

günaydın canım iş olunca mecburen kalkıyorus valla perdelerı nıye ütülüyosun ben asıyorum ıslakken kendılıgınden düzelıyo boşuna ezıyet etmeseydın kendıne keskea.s.

benım karnım ağrıyo bugun bebişte canımı yakacak şekılde hareket edıyo saolsun ayy sankı cok yemısımde gazım var gıbıyım bugun

benım karnım ağrıyo bugun bebişte canımı yakacak şekılde hareket edıyo saolsun ayy sankı cok yemısımde gazım var gıbıyım bugun

bende ütülemezdim normalde bu sefer ütülü olsun dedim bakçaz artık :)kaç haftalıksın cnm ..benim dünden beri az hareket edio

canım afiyet olsun bitanem

herkese selam,
havalar guzellesti, dogum yaklasti ama gordugum kadariyla izne ayrilmayanlari durumu ayni, isler de yogunlasti...
ben de bi girip goz atabliyorum ancak...
hersey yolundadir umarim...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…