herkese selam,
havalar guzellesti, dogum yaklasti ama gordugum kadariyla izne ayrilmayanlari durumu ayni, isler de yogunlasti...
ben de bi girip goz atabliyorum ancak...
hersey yolundadir umarim...
evet sensezeryanlamı doguracaksın çoksagol cevapladıgın için benim belli degildaha doktora gitmedim 1 aydır kendinmi istedin yoksa doktormu dedi
bende ütülemezdim normalde bu sefer ütülü olsun dedim bakçaz artık :)kaç haftalıksın cnm ..benim dünden beri az hareket edio
canım benim ikinci çocuğum Allahın izniyle ilkide sezeryandı tatlım ikincide öyle olacak 20 mayısta Allah izin verirse
hamilelik nasıl gidiyor hayırlı doğumlar canıma.s.
fulyacım güngörcüm bigudicim günaydın kızlar nasılsınız ben yürüyemiyorum ağrıdan kızlar yaaaa adım attığım an kasıklarıma ağrı giriyor
valla ben dormal dogumdan korkuyorum sezaryanmı olsa diyorum bilemedim inş canım herkezeallah hayılı dogumlar nasip etsin seninde az kalmış eşyalarını aldınızmı
canım benim ilkinde bebişimin suyu azaldı doktor riske atmak istemedi sezeryan oldum rahat geçti ilk iki gün ağrın oluyor ağrıyıda ağrı kesicilerle hafifletiyorlar
tabi herşeyin normali iyidir korkma bence normal doğumdan toparlanman daha kolay oluyor
hazırlıklar tamamlandı benim canım senin
günaydın anneler
ben size bişey sorucam yaa benim belim çok ağrıyor yatarsam kalkmak zor oluyor eğilip bişey alamıyorum sanki bel fıtığı gibi herşeyim engelleniyor 31+3 olduk bugün
geçmiş olsun canım ama artık hepimiz öyleyiz yatıncca zor kalkıyoruz uyuyamıyoruz dogru dürüst zmangeçtikçe agırlaşıyo insan senin dogum nezman
hoşgeldin canım Allah sağlıklı doğumlar versinslm kızlar
ben son adet tarihime göre haziran annesiyim ama doktorum 20 hazirandan sonra beklicez dedi kısmet belki mayıs annesi olurum
sizlere bi slm vereyim dedim
inşallah sizler ve bebişleriniz iyidir kendinize iyi bakın
canım nasılsın bebişte iyi sanırım canım bende geceleri uyumaya başladım çok seviniyorum düzene girdim az kaldı sabır tatlımhayirli günler hatun kizlar a.s.
herkes iyi gördügüm kadariyla :) cok sukur kötü bi haber yok :) agdalar,damatlar,gelinler konusulmus :)) dogurdukta gelinliği damatligi kaldi :))) alemsiniz :))))
bugun nisan 1 :) kimse şaka yapmadimi :) ben aylar önce eşime "doguruyorum" diye şaka yapmayi düşünmüştüm..ama kiyamadim :))) dün kalbim agriyor felan demişti..kalp krizi felan gecirir boşver dedim :))) sonra anneme yapayim dedim..ama onunda tansiyonu var :)) kimse kalmadi şaka yapcak
bu aksam ananem geliyor bana :) 1.5 aydir görmedim..dayimlara gitmişlerdi :)
gece uykusuzlugu hepimizde bas gösteriyor sanirim..dün gece gene saatleri saydim valla..yastik mastik hiç bişi işe yaramiyor..geceyi cok seven ben artik gece olmasini istemiyorumneysem..bunlar bebişlerimize kavusmanin az kaldigina işaret nisan geldi nisannnnn :) ayin ortasindan sonra dökülmeye baslariz muhtemelen :))) düşündükçe heycanlaniyorum..garip garip agrilar giriyor karnima..
yeni arkadaslar gelmiş aramiza..hoşgeldiniz kizlar a.s.
benden bukadar şimdilik :)
sende hoşgeldin.Valla bende hazırlamadım üşeniyorum galiba.merabalar kıslar
bende mayıs annesi olacam inşallah
31 mayıs doktorun sölediği doğum tarihi
bişey sormak istiyorum
doğum valizinizi hazırladınızmı
ben daha hazırlamadım geçmi kaldım acaba
canım ikiz olduğ için fazla almıyorlardır.Allah sağlıklı dünyaya gelmelerini nasip etsin.Benim kardeşimde diyorum hep 2250 doğmuş küvezde yokmuş şimdi 1.90 lık.Allah sağlık versin.sibiko kız benı merak etmıyonmu bende hastanedeyım ahanda küstümmmmm :dilcikar:
bu arada maşallah bebışıne tatlım tosuncuk olmuş sımdıden neyle besledın benım kuzular zayıf kaldı bırazcık sana veremde besle bacım ben ıkısınede yetemedım:)))))
evet bacılarrrrrrrr gelelım bana dun yıne hastaneden cıktım bu ıkıncı taburcu oluşum bu yumurcaklar erken gelıcez dıye kandırık yapıyorlar hemen hastaneye koşuyoz doktorda heyecanlanıyor yatıyoz bızım kuzularda yatıyor vazgecıyorlar gelmekden zaten gelmesınlerde bıraz daha beklesınler
dun en son hastaneden cıkmadan baktı doktorum suanlık gorunurde bırşey yok beklıycez dedı bu ayın 10 ıle 15 arası alıcak tabı bebekler o kadar beklerse beklemezse heran alnabılırmış bakalım artık hayırlısı
ama kızlar malesef kuzular artık kılo alamıyorlar sıkışmışlar kılo alımlarıda durmuş bundan sonrada almazlarmış
erkek 2.500 dogar dedı doktorumuz ama kız 2.200 lerde kalırmış gercı saglıklı olsunlarda farketmez gerısı
DOĞUM GÜNÜN KUTLU OLSUNa.s.sıkma canını bazen düşünemiyorlar işte.selam şekerler bugün çok kızdım eşime
bugün benim doğumgünüm sabah kahvaltı hazırlar diye bekledim hazırlamadı anneme gittim akşam balığa gittik (zaten herhafta gideriz )sonra beni gezdirirdiye düşündüm ama maç izlemeye gitti çok kırıldımm
kız nerdesin sen valla artık 3 kişi paylaşıyoruz pc yi gündüz bende gece onlarda genelde.Yağızımızda büyümüş annesi maşallah diyelimKızlar ben geldim kimse kalmadı huuuuu akşamcılar nerdesiniz.
Tutkunnnnnnnnnn çabuk gel kaydirigubbakcemile
canım Allah sağlıklı doğum lar versin ay çok heyecanlı az kaldı artıkSanirim kimse yoktur bu saatte, birkac gündür yazamadim. Epey sohbet etmissiniz kizlar, okumaya kalkissam mi acaba? :) Önemli bir durum, hastalik yoktur umarim. Benim sol tarafim sabah cok siddetli agridi, kasildi. Sonra biraz hafifledi ama yine tamamen gecti diyemem. Artik neredeyse 36.haftadiyim ve heyecan iyice dorukta...Her agriyi ve sanciyi dogum sancisi saniyorum:) Esimde iyice gerildi zavallim...
canım simit kuru pasta yapar yeme bu ara sanırım kullandıkları bişeyden inşallah geçer.bebek çokmu aşağıda acaba benım kuzenımın öle olmustu 30 haftadan sonra hep yattı yakınmı doktor kontrolun çok ağrı olursa gıt yınede
bende sabah sımıt yedım acaba o mu dokundu bana mıgdem cok fena karnım agrıyo ee bide belım agrıyo bugun gecmez bana öf ya böle devam ederse gıdıp renny duo muydu neydı ondan alıp ıceyım fenalardayımmmsenağlama
kaçak pınar nasılsın bende dün gezdim sonra yemek yedik eşimle iyi oldu valla.Kızlar herkese günaydınlarrrrr...
Dün tüm gün yoktum. Sabah erkenden eşim beni anneme bıraktı. Öğlene kadar onunla koyun koyuna uyudum. Sonrada gidip evlendiğimden beri değiştirmediğim kimliğimi değiştirdim. Ordan tazminat çekimi hallettim. Kadıköy'e inip yemek yedim. Sonra kayınvalidemle dolaştık biraz. Akşam orda yemek yedik ve eve geldik. O yüzden hiç bakamadım valla size... Amma çok konuşmuşsunuz bacılar. Okuyamadım da henüz. Umarım herkesin keyfi yerindedir...
Eee nedir durumlar? Nasılsınız bakalım?
uykucu bunlar bebek doğunca görcem sizleri.herkese günaydın... hala ayılamadım ben yaaa uyumak istiyorum akşama kadar...
herkes nasıl bakalım ...
selam şekerler bugün çok kızdım eşime
bugün benim doğumgünüm sabah kahvaltı hazırlar diye bekledim hazırlamadı anneme gittim akşam balığa gittik (zaten herhafta gideriz )sonra beni gezdirirdiye düşündüm ama maç izlemeye gitti çok kırıldımm
biz almayı bitirdik canım ayrıntılardayız hatta bazı arkadaşlar 0-5 yaşı bitirdi hızlarını alamadılardelikafaduldenben ve birkaç arkadaşın hastane çantasını yerleştirme işi kaldı sen geç kalmışsın.yokbendaha bişey almadım buaralar almayı düşünüyorum erkenmisence
hep ağrıyor hep kramplarda cabası ahhhhhhhhahgünaydın anneler
ben size bişey sorucam yaa benim belim çok ağrıyor yatarsam kalkmak zor oluyor eğilip bişey alamıyorum sanki bel fıtığı gibi herşeyim engelleniyor 31+3 olduk bugün
herkese günaydın... hala ayılamadım ben yaaa uyumak istiyorum akşama kadar...
herkes nasıl bakalım ...
günaydın anneler
kaçak pınar nasılsın bende dün gezdim sonra yemek yedik eşimle iyi oldu valla.
uykucu bunlar bebek doğunca görcem sizleri.
günaydın kızlar... ya nasıl bu kadar erken kalkabiliyorsunuz?valla gözümden uyku akıoo resmen.ama annemler gelecek perdeleri yıkayıp ütülemeye kalktım bende.gece 4 falandı uyudum
fulyacım güngörcüm bigudicim günaydın kızlar nasılsınız ben yürüyemiyorum ağrıdan kızlar yaaaa adım attığım an kasıklarıma ağrı giriyor
kızlar günaydın nasılsınız
Benim bugün sancım var özellikle sağ kasığımdan giriyor ama kızımda hareketli ondan mı acaba böyle devam ederse öğleden sonra bi dr gidicem kadında bıktı benden valla rüyamda da dişimi çıkarmaya çalıştım sonra bacaklarımdan akıntı geldi ve belden aşağım kan içinde kaldı rüyamda doğum başlıyordu sonra durdu hayır olsun valla kalktım sancıyla kaskatı olmuşum.
bebek çokmu aşağıda acaba benım kuzenımın öle olmustu 30 haftadan sonra hep yattı yakınmı doktor kontrolun çok ağrı olursa gıt yınede
bende sabah sımıt yedım acaba o mu dokundu bana mıgdem cok fena karnım agrıyo ee bide belım agrıyo bugun gecmez bana öf ya böle devam ederse gıdıp renny duo muydu neydı ondan alıp ıceyım fenalardayımmmsenağlama
Kızlar herkese günaydınlarrrrr...
Dün tüm gün yoktum. Sabah erkenden eşim beni anneme bıraktı. Öğlene kadar onunla koyun koyuna uyudum. Sonrada gidip evlendiğimden beri değiştirmediğim kimliğimi değiştirdim. Ordan tazminat çekimi hallettim. Kadıköy'e inip yemek yedim. Sonra kayınvalidemle dolaştık biraz. Akşam orda yemek yedik ve eve geldik. O yüzden hiç bakamadım valla size... Amma çok konuşmuşsunuz bacılar. Okuyamadım da henüz. Umarım herkesin keyfi yerindedir...
Eee nedir durumlar? Nasılsınız bakalım?
herkese günaydın... hala ayılamadım ben yaaa uyumak istiyorum akşama kadar...
herkes nasıl bakalım ...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?