kızlar günaydın nasılsınız
Benim bugün sancım var özellikle sağ kasığımdan giriyor ama kızımda hareketli ondan mı acaba böyle devam ederse öğleden sonra bi dr gidicem kadında bıktı benden valla rüyamda da dişimi çıkarmaya çalıştım sonra bacaklarımdan akıntı geldi ve belden aşağım kan içinde kaldı rüyamda doğum başlıyordu sonra durdu hayır olsun valla kalktım sancıyla kaskatı olmuşum.
fulya sende benim gibisin ütülemeden asamıyosun dimi tülleri,bizdemi var bi tuhaflık bilmiyorum ama bu aralar daha zor ütü filan yapmak..Allahtan benimkiler şimdilik temiz.hihoyyyt
valla sokakta doğurcan bebiş doğunca evde napcan kız.dün gezdik nefes aldım valla.Günaydın canım. Valla ya eşim aramasa hala uyuyor olucaktım bende kaydirigubbakcemile3
Günaydın canım aramıza hoşgeldin. Bebişin hayırlı uğurlu olsun a.s.
Ağrılar hepimizde var canım. Ben bugün 34+6 oldum ve ayaktayken anlamıyorum ama yatınca acısı fena çıkıyor :bbo:
Valla dün fena kaçaktım bacım. Tüm gün dışarıdaydım. Akşam eve gelince acısı çıktı. Kesin sokaklarda doğurucam ben kaydirigubbakcemile3
Ohhh havayı güzel buldunuz tabi gezdiniz eşinle. Ne güzel canım a.s.
Esen'cim doğum gününmüş şimdi gördüm canım. Nice senelere olsun inşallah bebişinle birlikte. Boşver eşini de bazen böyle küt olabiliyolarklava:
canım bende ütülerdim.şimdi yapamıyorum.valla mayısın ilk haftası temizlik olacak evde tüller halı perde herşey elden geçcek.11 myıs sezeryan olcam çünkü 1 haftada ev anca dezenfekte olur.fulya sende benim gibisin ütülemeden asamıyosun dimi tülleri,bizdemi var bi tuhaflık bilmiyorum ama bu aralar daha zor ütü filan yapmak..Allahtan benimkiler şimdilik temiz.hihoyyyt
valla sokakta doğurcan bebiş doğunca evde napcan kız.dün gezdik nefes aldım valla.
canım bende ütülerdim.şimdi yapamıyorum.valla mayısın ilk haftası temizlik olacak evde tüller halı perde herşey elden geçcek.11 myıs sezeryan olcam çünkü 1 haftada ev anca dezenfekte olur.
valla hayır olsun canım zaman yaklaştı ya stres olduk.saol bitane..doktoruna sordun mu cnm gerci normaldir kasık ağrısı ama
yaa bende garip rüyalar görüyorum cnm gecen gece karnımdan bebek elini itiyor bi sürü parmağı var sayıyorum sayıyorum 5 ten fazla aaay çok korktum
sağol cnm hoşgeldin..
hoşgeldin cnm..aynen cok zor kalkmak
inşallah hiç görmezdim rüya nezamandır etkilendim ondankorkma tutkuncum,kan gördüysen zaten rüyan bozulmuştur,İnşallah hayırlara çıkar,iyi şeyler düşün sen yinede...
kız yorma kendini bırak sonra yaparsınyok be cnm her zaman deği.bu sefer ütüleyeyeim dedim hatta baslıyorum şimdi:)
bebek çokmu aşağıda acaba benım kuzenımın öle olmustu 30 haftadan sonra hep yattı yakınmı doktor kontrolun çok ağrı olursa gıt yınede
bende sabah sımıt yedım acaba o mu dokundu bana mıgdem cok fena karnım agrıyo ee bide belım agrıyo bugun gecmez bana öf ya böle devam ederse gıdıp renny duo muydu neydı ondan alıp ıceyım fenalardayımmmsenağlama
sağol cnm hoşgeldin..
valla sokakta doğurcan bebiş doğunca evde napcan kız.dün gezdik nefes aldım valla.
canım bende ütülerdim.şimdi yapamıyorum.valla mayısın ilk haftası temizlik olacak evde tüller halı perde herşey elden geçcek.11 myıs sezeryan olcam çünkü 1 haftada ev anca dezenfekte olur.
kızlar bende internetten anladığımı sanıyodum,bi türlü şu hepinizde olan bebişlerin tarihlerini gösteren resimli şeyden yapamadım bana biri anlatabilirmi?:1no2:
canım haftaya çarşamba randevum bakalım doktor ne diyecek
Hatta olan herkese selamlar...
Ya benim siteye girisimde bir sorun oluyor kizlar, sürekli hata veriyor, düsüyorum kanaldan. Bu durum sadece bana mi mahsus yoksa sizlere de oluyor mu ayni sey?
kızlar merhaba nasılsınız?
pınARCIM VALLA AĞRILARIM VE UIYKUSUZLUĞUM DIŞINDA İYİYİZZ..18 GÜNÜM KALDI İZNE GÜN SAYIYORUM VALLA:)
pınarcım nasılsın bitanem canım doktora izin olayını halletmek için gideceğim birde ağrılarım çok fazla gece hiç uyumadım eşim bugünde olursa gidelim doktora dedi
tülaycım merhaba canım nasılsın ohhhh son 18 gün hayırlısıyla :)))))
kıvılcım merhaba canım nasılsın evet sitede problem vardı sanırım şimdi düzeldi
kızlar birşey soracağım ben izin olayını detaylı konuşmadım patronumla çarşambada 32 haftam doluyor çalışabilir raporu alacağım sizce bugünden konuşsam mı nisanın sonunda izne ayrılacağım diye
Sağolasın canım iyiyim çok şükür. Evde dinleniyorum bugün.
Anladım canım. Seni çok rahatsız ediyorsa git tabi. Hepimizde var ağrılar ama çok olunca takip etmemiz lazım. İhmal etme bacım...
Bence şimdiden konuş. Benim gibi son zamanlara kalırsan sıkıntı yaşarsın biliyorsun. Erkenden konuşmakta fayda var bence...
selam canım bende arada düşüyorum bazen alıntı yapamyorum hemen atıyor bi garip oldu.Hatta olan herkese selamlar...
Ya benim siteye girisimde bir sorun oluyor kizlar, sürekli hata veriyor, düsüyorum kanaldan. Bu durum sadece bana mi mahsus yoksa sizlere de oluyor mu ayni sey?
iyiyiz sen nasılsınkızlar merhaba nasılsınız?
hadi bakalım dr inşallah normal der yoksa bizim sitede mayıs annesi kalmıycakHoşbuldum canım. Nasılsın?
Ay sorma bacım napcam bilmiyorum valla. Allah'tan yaza geliyor. Kızım azcık kendini toplasın alır dışarı çıkarım. Sahilde yürüyüş yaparım kuzumla hihoyyyt
Bende 11 Nisan'da kontrole gideyim de bakalım doktor doğum tarihiyle ilgili ne diyecek? Normal mi sezaryen mi? Kesinleşsin ona göre annem ve kayınvalidem evi baştan aşağı bi elden geçiricekler...
Lilypie : Free Kids Birthday ticker Canım bu adresten yapabilirsin... Takıldığın yer olursa sor bana a.s.
Ağrıların için mi tatlım?
Hoşgeldin canım. Evet sorun genel heralde. Bende cevap yazdım kaç kere ama site gitti hep. Şimdi düzeldi inşallah...
NAsılsın bu arada bakalım?
canım önce dr git netleştir belki dr o kadar yorma ayrıl der ona göre net konuş.kıvılcım merhaba canım nasılsın evet sitede problem vardı sanırım şimdi düzeldi
kızlar birşey soracağım ben izin olayını detaylı konuşmadım patronumla çarşambada 32 haftam doluyor çalışabilir raporu alacağım sizce bugünden konuşsam mı nisanın sonunda izne ayrılacağım diye
selam canım bende arada düşüyorum bazen alıntı yapamyorum hemen atıyor bi garip oldu.
iyiyiz sen nasılsın
hadi bakalım dr inşallah normal der yoksa bizim sitede mayıs annesi kalmıycak
canım önce dr git netleştir belki dr o kadar yorma ayrıl der ona göre net konuş.
canım çok haklısın ama tam sezon açılıyor ben izne çıkınca adama dert olacak:bbo: yerime birinide bulmaları gerekiyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?