2009 Mayıs Anneleri

korkma tutkuncum,kan gördüysen zaten rüyan bozulmuştur,İnşallah hayırlara çıkar,iyi şeyler düşün sen yinede...

fulya sende benim gibisin ütülemeden asamıyosun dimi tülleri,bizdemi var bi tuhaflık bilmiyorum ama bu aralar daha zor ütü filan yapmak..Allahtan benimkiler şimdilik temiz.hihoyyyt

yok be cnm her zaman deği.bu sefer ütüleyeyeim dedim hatta baslıyorum şimdi:)

valla sokakta doğurcan bebiş doğunca evde napcan kız.dün gezdik nefes aldım valla.
fulya sende benim gibisin ütülemeden asamıyosun dimi tülleri,bizdemi var bi tuhaflık bilmiyorum ama bu aralar daha zor ütü filan yapmak..Allahtan benimkiler şimdilik temiz.hihoyyyt
canım bende ütülerdim.şimdi yapamıyorum.valla mayısın ilk haftası temizlik olacak evde tüller halı perde herşey elden geçcek.11 myıs sezeryan olcam çünkü 1 haftada ev anca dezenfekte olur.

kızlar bende internetten anladığımı sanıyodum,bi türlü şu hepinizde olan bebişlerin tarihlerini gösteren resimli şeyden yapamadım bana biri anlatabilirmi?:1no2:

Aynen cnm bende yaptırıcam hatta mayısa kadar bi kere daha alsam iyi olacak kadını,artık eğilmek doğrulmak zor çünkü..

valla hayır olsun canım zaman yaklaştı ya stres olduk.

korkma tutkuncum,kan gördüysen zaten rüyan bozulmuştur,İnşallah hayırlara çıkar,iyi şeyler düşün sen yinede...
inşallah hiç görmezdim rüya nezamandır etkilendim ondan
yok be cnm her zaman deği.bu sefer ütüleyeyeim dedim hatta baslıyorum şimdi:)
kız yorma kendini bırak sonra yaparsın

canım haftaya çarşamba randevum bakalım doktor ne diyecek

Hatta olan herkese selamlar...

Ya benim siteye girisimde bir sorun oluyor kizlar, sürekli hata veriyor, düsüyorum kanaldan. Bu durum sadece bana mi mahsus yoksa sizlere de oluyor mu ayni sey?

sağol cnm hoşgeldin..

Hoşbuldum canım. Nasılsın?

Ay sorma bacım napcam bilmiyorum valla. Allah'tan yaza geliyor. Kızım azcık kendini toplasın alır dışarı çıkarım. Sahilde yürüyüş yaparım kuzumla hihoyyyt

Bende 11 Nisan'da kontrole gideyim de bakalım doktor doğum tarihiyle ilgili ne diyecek? Normal mi sezaryen mi? Kesinleşsin ona göre annem ve kayınvalidem evi baştan aşağı bi elden geçiricekler...

kızlar bende internetten anladığımı sanıyodum,bi türlü şu hepinizde olan bebişlerin tarihlerini gösteren resimli şeyden yapamadım bana biri anlatabilirmi?:1no2:

Lilypie : Free Kids Birthday ticker Canım bu adresten yapabilirsin... Takıldığın yer olursa sor bana a.s.

canım haftaya çarşamba randevum bakalım doktor ne diyecek

Ağrıların için mi tatlım?

Ya benim siteye girisimde bir sorun oluyor kizlar, sürekli hata veriyor, düsüyorum kanaldan. Bu durum sadece bana mi mahsus yoksa sizlere de oluyor mu ayni sey?

Hoşgeldin canım. Evet sorun genel heralde. Bende cevap yazdım kaç kere ama site gitti hep. Şimdi düzeldi inşallah...

NAsılsın bu arada bakalım?

pınARCIM VALLA AĞRILARIM VE UIYKUSUZLUĞUM DIŞINDA ıYıYıZZ..18 GÜNÜM KALDI ıZNE GÜN SAYIYORUM VALLA:)

pınARCIM VALLA AĞRILARIM VE UIYKUSUZLUĞUM DIŞINDA İYİYİZZ..18 GÜNÜM KALDI İZNE GÜN SAYIYORUM VALLA:)

Sorma bacım ya hepimiz aynıyız valla. Ben kafamı koyduğum yerde uyuyan insan şimdi uykuya dalana kadar çok zorlanıyorum. Gece de kaç kere ter içinde uyanıyorum. Artık yastıklar bile fayda etmiyor...

Oh ne güzel 18 kaldı he. Hadi biran önce geçsinde sende doğum öncesi birazcık dinlen bacım a.s.

pınarcım nasılsın bitanem canım doktora izin olayını halletmek için gideceğim birde ağrılarım çok fazla gece hiç uyumadım eşim bugünde olursa gidelim doktora dedi

tülaycım merhaba canım nasılsın ohhhh son 18 gün hayırlısıyla :)))))

kıvılcım merhaba canım nasılsın evet sitede problem vardı sanırım şimdi düzeldi

kızlar birşey soracağım ben izin olayını detaylı konuşmadım patronumla çarşambada 32 haftam doluyor çalışabilir raporu alacağım sizce bugünden konuşsam mı nisanın sonunda izne ayrılacağım diye

Sağolasın canım iyiyim çok şükür. Evde dinleniyorum bugün.

Anladım canım. Seni çok rahatsız ediyorsa git tabi. Hepimizde var ağrılar ama çok olunca takip etmemiz lazım. İhmal etme bacım...

Bence şimdiden konuş. Benim gibi son zamanlara kalırsan sıkıntı yaşarsın biliyorsun. Erkenden konuşmakta fayda var bence...

canım çok haklısın ama tam sezon açılıyor ben izne çıkınca adama dert olacak:bbo: yerime birinide bulmaları gerekiyor

selam canım bende arada düşüyorum bazen alıntı yapamyorum hemen atıyor bi garip oldu.

kızlar merhaba nasılsınız?
iyiyiz sen nasılsın
hadi bakalım dr inşallah normal der yoksa bizim sitede mayıs annesi kalmıycak
canım önce dr git netleştir belki dr o kadar yorma ayrıl der ona göre net konuş.

evet canım ağrılarımda fazla bu aralar zaten çarşamba gideyim doktora duruma göre kesin bilgi vereyim ozaman

canım çok haklısın ama tam sezon açılıyor ben izne çıkınca adama dert olacak:bbo: yerime birinide bulmaları gerekiyor

canım görmüyormu koca göbeğini elbet ayrılacaksın az kaldığını da biliyordur.Dr belki dinlen der yada devam et bu hafta git netleştir ona göre net tarih ver oda icabına baksın.o bunları düşünmüştür patron merak etme.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…