2009 Mayıs Anneleri

azicik vaktim vardi, o ara da internet gitti.
biz iyiyiz.
isler biraz yogun bu aralar...
agrilar sizilar, ben de uflayip puflayarak yuruyorum...
neyse cikmam lazim gorusmek uzere...

haklısın canım teşekkür ederim fikirlerin için bitanem

kızlar iğne olmaktan kevgire döndüm-tatlicadiarzu- daha çok iğnem var umarım kan değerlerim b12 im yükselmiştir bu gidişimde :çok üzgünüm:

ilgincim son ügne bırakmak ben 3 aylıkken söylediğim halde şimdi sorun çıkarıyorlar patronlar sağı solu belli olmuyor

ilgincim son ügne bırakmak ben 3 aylıkken söylediğim halde şimdi sorun çıkarıyorlar patronlar sağı solu belli olmuyor

canım inşallah problem olmaz ben şimdi adama çarşamba doktora gideceğim yasal iznim doldu ama doktorda bir engel görmezse mayıs başına kadar çalışacağım mı diyeyim tatlım ne desem kararsızım:uhm:

canım çok haklısın ama tam sezon açılıyor ben izne çıkınca adama dert olacak:bbo: yerime birinide bulmaları gerekiyor

BEnce doktorunla tam tarihi kesinleştir ondan sonra hemen konuş canım. Çünkü yerine birini bulmaları gerekiyorsa vakitleri kalsın. Bizim ofisi biliyorsun. Seher ne kadar zorluk çekti. Önceden konuş ama doktorunla bi tarihi kesinleştir...

hadi bakalım dr inşallah normal der yoksa bizim sitede mayıs annesi kalmıycak

Valla bacım ya. Ben hep normal olsun istiyorum ama kısmet bakalım. Hayırlısı nasılsa öyle olsun :Saruboceq:

biz iyiyiz.

Hoşgeldin güle güle canım kaydirigubbakcemile3

kızlar iğne olmaktan kevgire döndüm-tatlicadiarzu- daha çok iğnem var umarım kan değerlerim b12 im yükselmiştir bu gidişimde :çok üzgünüm:

Yükselmiştir canım sıkma canını sen a.s.

Tutkuncum İyİyİz aĞrılar dıŞında canım
valla o ağrılar hepimizi mahvetti iyi olmana sevindim
biz iyiyiz.
güle güle canım

son karar senin tatlım canım o iğneler acıtıyordur gerçekten sabırlı ol başka çare yok.inşallah değerlerin yükselmiştir
Ay heran uyuyabilirim kızlar uyukluyorum grşrz

Tünaydıııııııın güzel anneleere,
Bu gece uyuyamamıştım pek kahvaltıdan sonra bi uymuşum ancak uyandım, ama iyide olmuş gözlerim yanıyodu uykysuzluktan,rüyamdada sıcak çikolata içiiyodum,annem yaptı şimdi sağolsun,
Kızlar ben hastayııııım, hemde 3 gündür,sadece öksürüyorum kuru kuru, kocişten bulaştı maalesef o 1 haftadır hasta,dr ada gitmedim,
Hemde aynı zamanda kusuyorum sürekli ama o daha öncesinden başladı, bebiş beslenemeyecek diye kokrkuyorum kusmaktan:çok üzgünüm::çok üzgünüm:

fulyacım güngörcüm bigudicim günaydın kızlar nasılsınız ben yürüyemiyorum ağrıdan kızlar yaaaa adım attığım an kasıklarıma ağrı giriyor

pınARCIM VALLA AĞRILARIM VE UIYKUSUZLUĞUM DIŞINDA İYİYİZZ..18 GÜNÜM KALDI İZNE GÜN SAYIYORUM VALLA:)

Kızlar geçmiş olsun,inş. karın büyüme ağrılarındandır
Mrb cnm, bu aralar garip rüyalardan bende görüyorum, kötüye yorma cnm,rüyalar tersine çıkar derler, bu arada iki elini uzatmıştır cnm 10 parmakyerimseniben

Yükselmiştir cnm merak etme sen, en garantisi iğne olmak zaten,az kaldı cnm bitecek bu ıkıntılar Allah'ın izniyle:Saruboceq:

kızlarrrr içeri girdim patronumla konuştum çok anlayışlı yaklaştı sen kendini nasıl rahat hissediyorsan öyle davran iznine kendin karar ver dedi senin durumun önemli dedi çok sevindim valla hiç beklemiyordum bu kadar anlayışlı olacağını ohhhhh içime dert oluyordu en azından şimdi kendimi ona göre ayarlarım:sm_cool:

Oyy aman ne güzel olmuş
:dance::dance:

ilgin canım sevindim senin adına iyikide konuştun için rahatlamıştır.artık sen ona göre ayarlarsın kendini

Uyu bakalım canım dinlen. Öpüyorum seni açsç

Hoşgeldin canım çok geçmiş olsun. Merak etme o beslenir sen sıkma canını. Dinlen güzelce a.s.

Çok sevindim canım. Rahatladın ne güzel a.s.

tülaycım burcum pınarcım aynen çok stres yapmıştım yerime kim gelecek iş devrini yapayım ona göre dedim sen takma işi ben çekerim birini senin yerine dedi
:sm_cool:

sağolun bebişler bana güç verdiniz

tülaycım burcum pınarcım aynen çok stres yapmıştım yerime kim gelecek iş devrini yapayım ona göre dedim sen takma işi ben çekerim birini senin yerine dedi
:sm_cool:

Sende sağol canım a.s.

Bak ne güzel sen sıkma canını onlar hallediceklermiş a.s.

Kızlar benim çok uykum geldi valla. Azcık kestireyim gelirim yine. Öpüyorum sizi :1hug:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…