canım görmüyormu koca göbeğini elbet ayrılacaksın az kaldığını da biliyordur.Dr belki dinlen der yada devam et bu hafta git netleştir ona göre net tarih ver oda icabına baksın.o bunları düşünmüştür patron merak etme.
ilgincim son ügne bırakmak ben 3 aylıkken söylediğim halde şimdi sorun çıkarıyorlar patronlar sağı solu belli olmuyor
ilgin canım yükselmiştir kızkardeşimde aynı iğnelerden vuruldu şu an çok iyi maşallah..
canım çok haklısın ama tam sezon açılıyor ben izne çıkınca adama dert olacak:bbo: yerime birinide bulmaları gerekiyor
hadi bakalım dr inşallah normal der yoksa bizim sitede mayıs annesi kalmıycak
azicik vaktim vardi, o ara da internet gitti.
biz iyiyiz.
isler biraz yogun bu aralar...
agrilar sizilar, ben de uflayip puflayarak yuruyorum...
neyse cikmam lazim gorusmek uzere...
kızlar iğne olmaktan kevgire döndüm-tatlicadiarzu- daha çok iğnem var umarım kan değerlerim b12 im yükselmiştir bu gidişimde :çok üzgünüm:
valla o ağrılar hepimizi mahvetti iyi olmana sevindimTutkuncum İyİyİz aĞrılar dıŞında canım
güle güle canımazicik vaktim vardi, o ara da internet gitti.
biz iyiyiz.
isler biraz yogun bu aralar...
agrilar sizilar, ben de uflayip puflayarak yuruyorum...
neyse cikmam lazim gorusmek uzere...
son karar senin tatlım canım o iğneler acıtıyordur gerçekten sabırlı ol başka çare yok.inşallah değerlerin yükselmiştirhaklısın canım teşekkür ederim fikirlerin için bitanem
kızlar iğne olmaktan kevgire döndüm-tatlicadiarzu- daha çok iğnem var umarım kan değerlerim b12 im yükselmiştir bu gidişimde :çok üzgünüm:
fulyacım güngörcüm bigudicim günaydın kızlar nasılsınız ben yürüyemiyorum ağrıdan kızlar yaaaa adım attığım an kasıklarıma ağrı giriyor
kızlar günaydın nasılsınız
Benim bugün sancım var özellikle sağ kasığımdan giriyor ama kızımda hareketli ondan mı acaba böyle devam ederse öğleden sonra bi dr gidicem kadında bıktı benden valla rüyamda da dişimi çıkarmaya çalıştım sonra bacaklarımdan akıntı geldi ve belden aşağım kan içinde kaldı rüyamda doğum başlıyordu sonra durdu hayır olsun valla kalktım sancıyla kaskatı olmuşum.
bebek çokmu aşağıda acaba benım kuzenımın öle olmustu 30 haftadan sonra hep yattı yakınmı doktor kontrolun çok ağrı olursa gıt yınede
bende sabah sımıt yedım acaba o mu dokundu bana mıgdem cok fena karnım agrıyo ee bide belım agrıyo bugun gecmez bana öf ya böle devam ederse gıdıp renny duo muydu neydı ondan alıp ıceyım fenalardayımmmsenağlama
pınARCIM VALLA AĞRILARIM VE UIYKUSUZLUĞUM DIŞINDA İYİYİZZ..18 GÜNÜM KALDI İZNE GÜN SAYIYORUM VALLA:)
Mrb cnm, bu aralar garip rüyalardan bende görüyorum, kötüye yorma cnm,rüyalar tersine çıkar derler, bu arada iki elini uzatmıştır cnm 10 parmakyerimsenibensaol bitane..doktoruna sordun mu cnm gerci normaldir kasık ağrısı ama
yaa bende garip rüyalar görüyorum cnm gecen gece karnımdan bebek elini itiyor bi sürü parmağı var sayıyorum sayıyorum 5 ten fazla aaay çok korktum
sağol cnm hoşgeldin..
hoşgeldin cnm..aynen cok zor kalkmak
Yükselmiştir cnm merak etme sen, en garantisi iğne olmak zaten,az kaldı cnm bitecek bu ıkıntılar Allah'ın izniyle:Saruboceq:haklısın canım teşekkür ederim fikirlerin için bitanem
kızlarrrr içeri girdim patronumla konuştum çok anlayışlı yaklaştı sen kendini nasıl rahat hissediyorsan öyle davran iznine kendin karar ver dedi senin durumun önemli dedi çok sevindim valla hiç beklemiyordum bu kadar anlayışlı olacağını ohhhhh içime dert oluyordu en azından şimdi kendimi ona göre ayarlarım:sm_cool:
valla o ağrılar hepimizi mahvetti iyi olmana sevindim
güle güle canım
son karar senin tatlım canım o iğneler acıtıyordur gerçekten sabırlı ol başka çare yok.inşallah değerlerin yükselmiştir
Ay heran uyuyabilirim kızlar uyukluyorum grşrz
Tünaydıııııııın güzel anneleere,
Bu gece uyuyamamıştım pek kahvaltıdan sonra bi uymuşum ancak uyandım, ama iyide olmuş gözlerim yanıyodu uykysuzluktan,rüyamdada sıcak çikolata içiiyodum,annem yaptı şimdi sağolsun,
Kızlar ben hastayııııım, hemde 3 gündür,sadece öksürüyorum kuru kuru, kocişten bulaştı maalesef o 1 haftadır hasta,dr ada gitmedim,
Hemde aynı zamanda kusuyorum sürekli ama o daha öncesinden başladı, bebiş beslenemeyecek diye kokrkuyorum kusmaktan:çok üzgünüm::çok üzgünüm:
kızlarrrr içeri girdim patronumla konuştum çok anlayışlı yaklaştı sen kendini nasıl rahat hissediyorsan öyle davran iznine kendin karar ver dedi senin durumun önemli dedi çok sevindim valla hiç beklemiyordum bu kadar anlayışlı olacağını ohhhhh içime dert oluyordu en azından şimdi kendimi ona göre ayarlarım:sm_cool:
sağolun bebişler bana güç verdiniz
tülaycım burcum pınarcım aynen çok stres yapmıştım yerime kim gelecek iş devrini yapayım ona göre dedim sen takma işi ben çekerim birini senin yerine dedi
:sm_cool:
Sende sağol canım a.s.
Bak ne güzel sen sıkma canını onlar hallediceklermiş a.s.
Kızlar benim çok uykum geldi valla. Azcık kestireyim gelirim yine. Öpüyorum sizi :1hug:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?