2009 Mayıs Anneleri

selam kızlar nasılsınız bugün kalabalık buralar ben evdeyim bugünde işe gitmedim bundan sonrada gidecek halim yok boğazlarım çok şiş sabahtan beri limonlu çorba içiyourm yattım biraz acayip terlemişim ayağa kalktığımda başım dönüyor baya yorulmuşuz valla kızlar

eşim öğlen tatilinde geldi c vitamini deposu getirmiş sağolsun şimdi habire limonlu çay ıhlamur içiyorum inş düzelirim ya
a
geçmişi okudum sibiko dönmüş maşallah bebişine annesi herşeyin yolunda olmasına çok sevindim

ağrısı olan arkadaşlar bence bu vakitten sonraki herşeyi dikkate almak lazım mutlaka doktora gidin

ılgıncım seninde gözün aydın canım izin olayında haloldu ne güzel

tülaycım niye başladı tekrar kusmaların doktora sordunmu canım

MARYLıN CANIM HOŞGELDıN.BıLMıYORUM CNAIMYA CUMARTESı RANDEVUMUZ VAR BAKALIM SORUCAM DOKTORA heralde 9 ay çeken saylı hamilelerden biriyim kusmaları..

tülaycım zor bitanem kusma çok kötü tuzlu şeyler biraz bastırıyor benim 3 ayım öle çok yoğun kusmayla geçti sonrada tükürük başladı bende 3. aydan beri tükürüyourm çok acayip bir şey ya binde bir olan bir şey geçmiş olsun tekrar canım ama mutlaka sor doktora çünklü kesilip tekrar başlamış ya

tülaycım bende genelde akşamları biraz fazla yesem çıkarıyorum özellikle baharatlı salçalı ağır yiyecekler asla yiyemiyorum

merhaba kızlar. ben çok hastayııımmm sabahtan beri yeni çıktım yataktan. bahsetmiştim,nerdeyse 1 aydır ishalim diye. dün birde midemi üşütmüşüm galiba, ishalimde çok fenalaştı. sabaha kadar tuvalete taşındım. midem ekşiyince kustum bide. sabahtan beri bişey de yiyemedim. kuzucum da aç kaldı bugünsenağlama neyse ben gideyim biraz daha yatayım. akşama uğrarım.

marlyin canım neden çıkmamış senin takvim? bi daha gönderiyorum.
http://tickers.baby-gaga.com/p/dev127pp___.png[/img][/url]

Kızlar ojelifıstıkımızın ofiste kk nü yasaklamışlar, giremiyomuş, annesine gidiince girecekmiş, merak etmeyinyasakkelimeyasakkelime
burcu canım hoşgeldin. geçmiş olsun o kusmalar bende de var artık bıkkınlık geldi valla.

Teşekkürler kızlara.s.a.s.
Sende sağol canım a.s.

Bak ne güzel sen sıkma canını onlar hallediceklermiş a.s.

Kızlar benim çok uykum geldi valla. Azcık kestireyim gelirim yine. Öpüyorum sizi :1hug:

İyi uykular cnm
Şeniz
Cnm çok geçmiş olsun,ikimizde hastayııııııııııız...:çok üzgünüm:

Geçmiş olsun cnm, hepimşz hastayız desene...

iyi dinlenmeler defnecikle öptüm ikinizideŞeniza.s.

Sağolasın canım ama uyuyamadım eşim araya girdi kaydirigubbakcemile3

Hoşgeldin canım. Çok geçmiş olsun ya :çok üzgünüm:

MARYLİN CANIM HOŞGELDİN.BİLMİYORUM CNAIMYA CUMARTESİ RANDEVUMUZ VAR BAKALIM SORUCAM DOKTORA heralde 9 ay çeken saylı hamilelerden biriyim kusmaları..

Allah sabır versin bacım eminim çok zordur sürekli kusmalar :çok üzgünüm:

Sanada geçmiş olsun bacım ya. Ne oluyor yine bizlere :uhm:

Aaaa neden yasaklamışlar ojelimin ofisinde ya. Yarın izne çıkıcak zaten evde neti yok çok sıkda görüşemeyeceğiz :çok üzgünüm:

Bende tam uykuya dalmak üzereydim ki eşim aradı. Uykum kaçtı tabi. Hadi nete gireyim dedim Birso'nun yazdıklarını gördüm. Çok yoruldu bacım ya Allah yardımcısı olsun :a015:

sağol ılgıncım

biraz üşütmüşüm canım evdeyim bende dinlenmeye çalışıyorum sende iyisin inşallah iyi iğnelerin yavaş yavaş azalıyor inş düzelmiştir.

cerencim ekledim bakalım bu sefer çıkacakmı canım profil düzenledendi dimi kilo takip çizelgesi yazan yere yapıştır yaptım ama bakalım sağol canım

sanada acil şifa canım çok geçmiş olsun hamileyklen girip çekilmiyor ya ama benim kız banamısın demiyor habire tekmeliyor dönüyor anası hasta umurunda değil senin oğluşun nasıl annesi

gel bacım yatılmıyor artık zaten ben bile hasta halimle yatamadım yatak batıyor ya resmen iyisin ,inş dün baya yormuşsun kendini dikakt et ben artık pek zorunlu olmaıdkça gitmiyorum bir yere ya yolda suyum falan gelir çok korkuyorum ben artık

defnen nasıl annesi tekmeliyormu

cerencim ishali söyle doktora canım ama haşlanmış patates ve pirnç lapası yap canım iyi gelir geçmiş olsun çok

Ay bacım valla ne bileyim birden öyle uyku çöktü tam dalıyodum ki kociş sağolsun klava:

Evde durunca sıkılıyorum canım ya. 2 gün üst üste bayağı gezince bugün yorgunum. Yarında halamın oğlu askerden geldi diye duası var. Oraya gideceğim için dinleneyim evde dedim. Tek başıma dışarı çıkmamaya özen gösteriyorum. Genelde kayınvalidemle gidiyoruz işte oraya buraya. Bugünde temizlik yapayım dedim ama baktım halim yok. Kayınvalidemde sağolsun akşam gelirim ben. Yarın duaya gitmeden ütünü , temizliğini falan hallederiz dedi. Valla annemle, kayınvalidem olmasa ne yapardım bilmiyorum. Herlade şimdiye çoktan doğurmuştum ben

Defne'm iyi çok şükür. Artık ellerini bile hissediyorum karnımdan. Bazen ben elimi karnıma koyunca oda içeriden koyuyor. Çok güzel bişey ya. Senin Defne kuzun nasıl hareketlilik devam mı?

bacıııım maşallah kayınvalidene valla allah bozmasın..

cerencim geçmiş olsun arkadaşım seninki ishal derdi benimki kabızlık, allah şifa versin ikisininde derdi zor üşütmüş olabilirsin yada yediğin bişey bozmuştur bağırsaklarını

bende 6.aydan beri kabızlık sorunu var önce duphalac kullandım şimdi osmolak diye bir şurup kullanıyorum ama daha fayda göremedim bugün ağladım resmen tuvalete çıkamıyorum üstüne üstlük karın ağrısı yapıyor şurup hem tuvalete gitmek istiyorsun hemde gidince rahatlayamadan geri çıkıyorsun allahım kimseye yaşatmasın, yaşayan varmı kızlar bu sorunu ne yapıyorsunuz senağlama

ayy bayılacam valla benım takvım sıteye uye oldugumdan berı bı yapamadım yıne almıs basını gıtmıss dogurmaya ne kaldıkı şurda

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…