2009 Mayıs Anneleri

canım merhaba ben kronik kabılık sorunu yaşıyan biriyim.genelde ben ballı sıcak su yada incir yiyip üzerine ılık su içiyorum faydasını görüyorum.1 kaşık z.yağıda iyi gelir.

Kızlar birseni okudum çok üzüldüm, ben kendime üzülürken beterin beteri vardır diye görüp bu halime şükrettimm,Allah yardımcısı olsun inş.:Saruboceq::Saruboceq:

Teşekkürler cnm, oğluşumda bende iyiyiz çok şükür, bebek şekerimizin biblosu bide tülü yoldaymış, gelince bende serbet takımıyla şekerlerimizi tamamlayıp eklicem inş.
çok kötü olmuş cnm yaa, geçer inş. en kısa sürede, kayısı hoşafı bide bol meyve yesen bi faydası olurmu acaba..
Pınaaaaaaaaar helal olsun kaynanana,insanın kendi annesi yaparda kaynana yapmaz yani, bize 1 sefer geldiler hep koltukta uzattı bacaklarını yattı, önüne hizmet bekledi,inş. hep böyle olur aranız

canım merhaba ben kronik kabılık sorunu yaşıyan biriyim.genelde ben ballı sıcak su yada incir yiyip üzerine ılık su içiyorum faydasını görüyorum.1 kaşık z.yağıda iyi gelir.

ay ewet ya kuru incir üzerine sıcak su da birebirrrr
:jeyyar::jeyyar:

Kızlaaaar bişi sorcam, sırt üstü yatınca bebeğe oksijen gitmiyormuuu??bi yerde okumuştum şimdi sırt üstü yatamıyorum korkudan

burcucum sırt üstü yatmak zaralı değil ama son aylarda bacakları hafçe kırıp yatmak kan akışını daha iyi sağlarmış.

selam kızlar
şöyle bir uğradım bakayım nasılsınız diye
merak ettim
yarında sınavım var o da geçsin haftaya bir tane kalacak inş
sonrada rapor alıcam ohhhhhhhhhhhh çekicem artık
2 gündür belim ara ara ağrıyor kasıklarımda felaket ağrı olmaya başladı
bundan sonra hep böyle geçecek anlaşılan
birsene çok üzüldüm rabbim artık kurtarsın onu ve bebişlerini
dualarım onunla valla
az değil 1 ay oldu nerdeyse yazık kıza

bacılar banda doktorum aynısını soyledı bılıyorsunuz gecen hafta hastaneye bebegın kalp atışları dustu dıye yattım
sonra duzeldı meger ben cok sırt ustu yatmışım ona baglı olarak kalp atışları duşmuş oksıjen tamamen gıtmıyor degıl ama kısıtlanıyor sırt ustu yatarken oda bebegı strese sokuyor benı o anda amelıyata alıyorlardı amelıyat hazırlandı yogun bakım guvozu ıcın doktorlar cagrıldı o sırada doktorum benı sol tarafa yatırıp beklettı
cok sulkurkı o sırada kalp atışları normale döndu ,
doktorum tamamen yasaklamadı ama cok fazla sırt ustu yatma bebegı strese sokuyorsun dedı kan akışı azaldıgı ıcın tabı benım ıkız olmasınında etkısı var

Saol cnm, tehlikeliymiş yani..öğrendiğim iyi oldu
:1shok:

ah allah ya sızden duyuyorum ılk ben hep sola yatıp uyuyorum sabahları hep sırtüstü uyanıyorum uyuyamıyorum yan yatarak ne olcak şimdi yaa kuzum allah emanettt

ah allah ya sızden duyuyorum ılk ben hep sola yatıp uyuyorum sabahları hep sırtüstü uyanıyorum uyuyamıyorum yan yatarak ne olcak şimdi yaa kuzum allah emanettt

canım sen yinede yatmamaya çalış çünkü şişmeyi artırıp,baş dönmelerinede neden oluyor doktorum bana söylemişti.:1hug:

bacıııım maşallah kayınvalidene valla allah bozmasın..

Sağolasın canım aminnnn :Saruboceq:

Valla canım benim çok nadir oluyor ama fena rahatsız edici bişey ya. Ilık su içiyorum ben genelde iyi geliyor...

Pınaaaaaaaaar helal olsun kaynanana,insanın kendi annesi yaparda kaynana yapmaz yani, bize 1 sefer geldiler hep koltukta uzattı bacaklarını yattı, önüne hizmet bekledi,inş. hep böyle olur aranız

Amin canım sağolasınnn a.s. Kendi annemde çok yardımcı oluyor sağolsun ama o çalıştığı için kayınvalidem evde olduğundan elini hiç çekmiyo üstümden . Dün akşam yarın ütü yapıcam dedim sakın ha ben yarın gelirim yaparım dedi. ıyi alıştım valla. Doğumdan sonra falan zorlanmasam bari :uhm:

Kızlaaaar bişi sorcam, sırt üstü yatınca bebeğe oksijen gitmiyormuuu??bi yerde okumuştum şimdi sırt üstü yatamıyorum korkudan

Hamileliğin son aylarında iyice büyüyen karnınız nedeniyle sırt üstü yatmanız neredeyse imkansız hale gelir. Çünkü kendinizi yorgun, rahatsız hissettiğiniz gibi soluk alıp vermekte de zorluklar yaşarsınız. Ayrıca bu pozisyon sağlığınız açısından da risklidir. Ana damarlara baskı olacağından kan taşıma görevlerini yerine getirmekte zorlanır. Bu aylarda daha çok yan yatmak gerekir. Bu pozisyon yalnızca rahat etmenizi sağlamaz. Aynı zamanda sağlığınız için de yararlıdır. Bu yatış şeklinde kirli kanı vücudun alt kısmından kalbe taşıyan büyük toplar damara yapılan baskıyı ortadan kaldıracağı için kalbinize binen yükün azalmasını da sağlar. Özellikle sol tarafınıza yattığınızda, rahminiz sola kayacağı için karaciğer üstündeki baskı da azalır. Siz de kendinizi daha rahat hissedersiniz.

Canım bak böyle bir açıklama var. Sağa ve sırt üstü yatmak ana damarlara baskı yaptığından iyi değil diyorlar :uhm:

Hoşgeldin canım başarılar sınavlarında a.s.

Hoşgeldin canım. Evet bende iyi değil diye duydum sırt üstü ve sağa yatmak...

Kızlar ben çıkıyorum, öptüm hepinizi
Beyazcım basarılar cnm

Güle güle canım a.s.

Ne oluyo bu siteye bugün ya sinir oldum valla klava:

sağolsun benim kayınvalidemde öyle,hiçbişey yaptırmıyor bana,ütü,temizlik,yatağımı bile topluyor çoğu zaman sen bişey yapma aman diyor,bu devirde zor bulunur gerçekten,Allah da ondan razı olsun..Seni çok iyi anlıyorum pınar benim annem yanımda değil ama kayınvalidemde aratmadı yanii...

Evet canım çok şükür şanslıyız biz. Allah onlardan razı olsun Şeniz

ayyy cok şukur sıteye gırebıldım ne oldu bugun boyle ya sıte olmayıncada zaman hıc gecmıyormuş :)))))))))

selam canım şu kabızlık sorunu bende de var delirice aynen dediğin gibiyim ve hiçbişe fayda etmiyoo
sağol ılgıncım

biraz üşütmüşüm canım evdeyim bende dinlenmeye çalışıyorum sende iyisin inşallah iyi iğnelerin yavaş yavaş azalıyor inş düzelmiştir.

geçmiş olsun canımmm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…