cerencim geçmiş olsun arkadaşım seninki ishal derdi benimki kabızlık, allah şifa versin ikisininde derdi zor üşütmüş olabilirsin yada yediğin bişey bozmuştur bağırsaklarını
bende 6.aydan beri kabızlık sorunu var önce duphalac kullandım şimdi osmolak diye bir şurup kullanıyorum ama daha fayda göremedim bugün ağladım resmen tuvalete çıkamıyorum üstüne üstlük karın ağrısı yapıyor şurup hem tuvalete gitmek istiyorsun hemde gidince rahatlayamadan geri çıkıyorsun allahım kimseye yaşatmasın, yaşayan varmı kızlar bu sorunu ne yapıyorsunuz senağlama
Teşekkürler cnm, oğluşumda bende iyiyiz çok şükür, bebek şekerimizin biblosu bide tülü yoldaymış, gelince bende serbet takımıyla şekerlerimizi tamamlayıp eklicem inş.cerencim ekledim bakalım bu sefer çıkacakmı canım profil düzenledendi dimi kilo takip çizelgesi yazan yere yapıştır yaptım ama bakalım sağol canım
sanada acil şifa canım çok geçmiş olsun hamileyklen girip çekilmiyor ya ama benim kız banamısın demiyor habire tekmeliyor dönüyor anası hasta umurunda değil senin oğluşun nasıl annesi
gel bacım yatılmıyor artık zaten ben bile hasta halimle yatamadım yatak batıyor ya resmen iyisin ,inş dün baya yormuşsun kendini dikakt et ben artık pek zorunlu olmaıdkça gitmiyorum bir yere ya yolda suyum falan gelir çok korkuyorum ben artık
defnen nasıl annesi tekmeliyormu
çok kötü olmuş cnm yaa, geçer inş. en kısa sürede, kayısı hoşafı bide bol meyve yesen bi faydası olurmu acaba..cerencim geçmiş olsun arkadaşım seninki ishal derdi benimki kabızlık, allah şifa versin ikisininde derdi zor üşütmüş olabilirsin yada yediğin bişey bozmuştur bağırsaklarını
bende 6.aydan beri kabızlık sorunu var önce duphalac kullandım şimdi osmolak diye bir şurup kullanıyorum ama daha fayda göremedim bugün ağladım resmen tuvalete çıkamıyorum üstüne üstlük karın ağrısı yapıyor şurup hem tuvalete gitmek istiyorsun hemde gidince rahatlayamadan geri çıkıyorsun allahım kimseye yaşatmasın, yaşayan varmı kızlar bu sorunu ne yapıyorsunuz senağlama
canım merhaba ben kronik kabılık sorunu yaşıyan biriyim.genelde ben ballı sıcak su yada incir yiyip üzerine ılık su içiyorum faydasını görüyorum.1 kaşık z.yağıda iyi gelir.
Kızlaaaar bişi sorcam, sırt üstü yatınca bebeğe oksijen gitmiyormuuu??bi yerde okumuştum şimdi sırt üstü yatamıyorum korkudan
yok canım olurmu öle sey bebeğe oksıjen gıtmıyomus dıye.ben hep sırtüstü yatıyorum CADIARZU
burcucum sırt üstü yatmak zaralı değil ama son aylarda bacakları hafçe kırıp yatmak kan akışını daha iyi sağlarmış.
bacılar banda doktorum aynısını soyledı bılıyorsunuz gecen hafta hastaneye bebegın kalp atışları dustu dıye yattım
sonra duzeldı meger ben cok sırt ustu yatmışım ona baglı olarak kalp atışları duşmuş oksıjen tamamen gıtmıyor degıl ama kısıtlanıyor sırt ustu yatarken oda bebegı strese sokuyor benı o anda amelıyata alıyorlardı amelıyat hazırlandı yogun bakım guvozu ıcın doktorlar cagrıldı o sırada doktorum benı sol tarafa yatırıp beklettı
cok sulkurkı o sırada kalp atışları normale döndu ,
doktorum tamamen yasaklamadı ama cok fazla sırt ustu yatma bebegı strese sokuyorsun dedı kan akışı azaldıgı ıcın tabı benım ıkız olmasınında etkısı var
bacılar banda doktorum aynısını soyledı bılıyorsunuz gecen hafta hastaneye bebegın kalp atışları dustu dıye yattım
sonra duzeldı meger ben cok sırt ustu yatmışım ona baglı olarak kalp atışları duşmuş oksıjen tamamen gıtmıyor degıl ama kısıtlanıyor sırt ustu yatarken oda bebegı strese sokuyor benı o anda amelıyata alıyorlardı amelıyat hazırlandı yogun bakım guvozu ıcın doktorlar cagrıldı o sırada doktorum benı sol tarafa yatırıp beklettı
doktorum tamamen yasaklamadı ama cok fazla sırt ustu yatma bebegı strese sokuyorsun dedı kan akışı azaldıgı ıcın tabı benım ıkız olmasınında etkısı var
ah allah ya sızden duyuyorum ılk ben hep sola yatıp uyuyorum sabahları hep sırtüstü uyanıyorum uyuyamıyorum yan yatarak ne olcak şimdi yaa kuzum allah emanettt
bacıııım maşallah kayınvalidene valla allah bozmasın..
cerencim geçmiş olsun arkadaşım seninki ishal derdi benimki kabızlık, allah şifa versin ikisininde derdi zor üşütmüş olabilirsin yada yediğin bişey bozmuştur bağırsaklarını
Pınaaaaaaaaar helal olsun kaynanana,insanın kendi annesi yaparda kaynana yapmaz yani, bize 1 sefer geldiler hep koltukta uzattı bacaklarını yattı, önüne hizmet bekledi,inş. hep böyle olur aranız
Kızlaaaar bişi sorcam, sırt üstü yatınca bebeğe oksijen gitmiyormuuu??bi yerde okumuştum şimdi sırt üstü yatamıyorum korkudan
selam kızlar
şöyle bir uğradım bakayım nasılsınız diye
merak ettim
yarında sınavım var o da geçsin haftaya bir tane kalacak inş
sonrada rapor alıcam ohhhhhhhhhhhh çekicem artık
2 gündür belim ara ara ağrıyor kasıklarımda felaket ağrı olmaya başladı
bundan sonra hep böyle geçecek anlaşılan
birsene çok üzüldüm rabbim artık kurtarsın onu ve bebişlerini
dualarım onunla valla
az değil 1 ay oldu nerdeyse yazık kıza
Kızlar ben çıkıyorum, öptüm hepinizi
Beyazcım basarılar cnm
Ay bacım valla ne bileyim birden öyle uyku çöktü tam dalıyodum ki kociş sağolsunklava:
Evde durunca sıkılıyorum canım ya. 2 gün üst üste bayağı gezince bugün yorgunum. Yarında halamın oğlu askerden geldi diye duası var. Oraya gideceğim için dinleneyim evde dedim. Tek başıma dışarı çıkmamaya özen gösteriyorum. Genelde kayınvalidemle gidiyoruz işte oraya buraya. Bugünde temizlik yapayım dedim ama baktım halim yok. Kayınvalidemde sağolsun akşam gelirim ben. Yarın duaya gitmeden ütünü , temizliğini falan hallederiz dedi. Valla annemle, kayınvalidem olmasa ne yapardım bilmiyorum. Herlade şimdiye çoktan doğurmuştum ben
Defne'm iyi çok şükür. Artık ellerini bile hissediyorum karnımdan. Bazen ben elimi karnıma koyunca oda içeriden koyuyor. Çok güzel bişey ya. Senin Defne kuzun nasıl hareketlilik devam mı?
sağolsun benim kayınvalidemde öyle,hiçbişey yaptırmıyor bana,ütü,temizlik,yatağımı bile topluyor çoğu zaman sen bişey yapma aman diyor,bu devirde zor bulunur gerçekten,Allah da ondan razı olsun..Seni çok iyi anlıyorum pınar benim annem yanımda değil ama kayınvalidemde aratmadı yanii...
selam canım şu kabızlık sorunu bende de var delirice aynen dediğin gibiyim ve hiçbişe fayda etmiyoocerencim geçmiş olsun arkadaşım seninki ishal derdi benimki kabızlık, allah şifa versin ikisininde derdi zor üşütmüş olabilirsin yada yediğin bişey bozmuştur bağırsaklarını
sağol ılgıncım
biraz üşütmüşüm canım evdeyim bende dinlenmeye çalışıyorum sende iyisin inşallah iyi iğnelerin yavaş yavaş azalıyor inş düzelmiştir.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?