ben grip oldumm((
teşekkürler havalardan bide çalışınca zor oluyo ankara soğudu baya... kalabalık içine girince mikrop kapmak daha kolay.... aslında doğum izni uygulamalarında ilk üç aylık dönemide düşünmeleri gerekirmiş ne iyi olurdu evde olsaydım....
günaydın arkadaslar bende bir haftadır siteye giremiyorum malesef grip oldum ede yatıyordum.Herkes kendine cok dikkat etsin cok halsiz oluyor insan hiç istemeyerekte olsa dr. verdiği ilaçları içtim şükür simdi daha iyiyim.umarım tüm bebişler ve güzel anneleri iyidir
günaydın arkadaşlar hasta olan arkadaşlarada geçmiş olsun .grip kötü bende yeni atlattım bol bol limonlu sıcak su içtim faydası oldu çok.
böhüüüüü ben çok kötüyüüüm. yine bulantı yine kusma. dayanamıyoruuuuummmmmmm
sea bandı denedinmi?bulantı başlayınca takıyorum bileklikleri 5 10 dk kadar gecıyor bı dene ıstersen
günaydın arkadaşlar 1 haftadır yazılarınızı takip ediyorum bugun selam vereyim dedim.bende sizin gibi mayıs annesı olacagım inşallah mehtap hanımın ayrılışıyla doktor ve hastane araştırmalarına yeniden başladım.bebeğimin cinsiyetini çok merak ediyorum,içime her ne kadar kız dıye doğsada .içinizde doktordan bebeğinin cınsıyetını öğrenen varmı???
böhüüüüü ben çok kötüyüüüm. yine bulantı yine kusma. dayanamıyoruuuuummmmmmm
herkese günaydın mayıs anneleri nasılsınız biz iş yerindeyiz bebişimle çalışıyoruz:))) erken yaşta öğrensin iş hayatını çok güzel bir duygu heryerde benimle olan bir melek var içimde Allahım ayırmasın onları bizden
canım bende aynı senin gibiyim eşim böğürtlenim diyo bana:) az önce limonlu şeker yedim çok iyi geldi denemeye değer en kısa zamanda geçsin inş bizde tadını çıkarmaya başlıyalım hamişliğin....
canım bende aynı senin gibiyim eşim böğürtlenim diyo bana:) az önce limonlu şeker yedim çok iyi geldi denemeye değer en kısa zamanda geçsin inş bizde tadını çıkarmaya başlıyalım hamişliğin....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?