bende mi bi anormallik var çok garibim yaa benim bulantılarım kusmalarım geçti çok şükür ama çok erken geçtişimdi 15. haftadayım 12. haftadan sonra geçti yani 3 haftadır felan bulantım yok iki defa mı ne kustum sadece bu kadar erken azalması normalmi acabatabiki bu durumdan asla şikayetçi değilim ama ne bilim işte herkes kusuyorum hergün felan deyin alahallah diyorum...maşşallah bana maşşallah
bende mi bi anormallik var çok garibim yaa benim bulantılarım kusmalarım geçti çok şükür ama çok erken geçtişimdi 15. haftadayım 12. haftadan sonra geçti yani 3 haftadır felan bulantım yok iki defa mı ne kustum sadece bu kadar erken azalması normalmi acabatabiki bu durumdan asla şikayetçi değilim ama ne bilim işte herkes kusuyorum hergün felan deyin alahallah diyorum...maşşallah bana maşşallah
denedim canım yaaa saol. pek bi işe yaramadı ama yine de her sabah uyanınca geçiriyorum koluma bir umut die. saol yine de senin bulantıların ne alemde? çok zorlsnıyo musun?
bende mi bi anormallik var çok garibim yaa benim bulantılarım kusmalarım geçti çok şükür ama çok erken geçtişimdi 15. haftadayım 12. haftadan sonra geçti yani 3 haftadır felan bulantım yok iki defa mı ne kustum sadece bu kadar erken azalması normalmi acabatabiki bu durumdan asla şikayetçi değilim ama ne bilim işte herkes kusuyorum hergün felan deyin alahallah diyorum...maşşallah bana maşşallah[/QUOT
canım zaten genelde 12.haftadan sonra azalıyor.benimde öyle oldu.çok nadir ara ara mide bulantısı yaşıyorum bu normal bir durum bende şaşırıp doktoruma gitmiştim acaba bir sorunmu var diye ama allaha şükür normalmiş:):)
bigudi senin kaç haftalık oldu bebişin
13+4 canım seninki nekadarlık?
Maaşallah canım büyümüş seninki de
İkili test yaptırdın mı sonuçlar nasıl?
sizlerle paylaşmak istedim :))))
sağol canım... bu arada son gunlerde kafamı meşgul eden bır konu var ..sızınle paylaşayım dedım.. rahım yetmezlıgı olan anneler bebeklerını kaybedebılıyormuş.. ılk haftalarda vainadan muayene yapılması bu teşhısı dogruluyormuş .. ben hamılelıgımın başından berı vajınadan olcum yaptırmadım.. arada vajınamda keskın batar şeklında agrılar oluyor.. kasıklarımda degıl.. bu teşhısın bır belırtısı de buymuş ..bu konu hakkında bılgısı veya tecrubesı olan var mı?
sağol canım... bu arada son gunlerde kafamı meşgul eden bır konu var ..sızınle paylaşayım dedım.. rahım yetmezlıgı olan anneler bebeklerını kaybedebılıyormuş.. ılk haftalarda vainadan muayene yapılması bu teşhısı dogruluyormuş .. ben hamılelıgımın başından berı vajınadan olcum yaptırmadım.. arada vajınamda keskın batar şeklında agrılar oluyor.. kasıklarımda degıl.. bu teşhısın bır belırtısı de buymuş ..bu konu hakkında bılgısı veya tecrubesı olan var mı?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?