2009 Mayıs Anneleri

bende mi bi anormallik var çok garibim yaa benim bulantılarım kusmalarım geçti çok şükür ama çok erken geçtişimdi 15. haftadayım 12. haftadan sonra geçti yani 3 haftadır felan bulantım yok iki defa mı ne kustum sadece bu kadar erken azalması normalmi acabatabiki bu durumdan asla şikayetçi değilim ama ne bilim işte herkes kusuyorum hergün felan deyin alahallah diyorum...maşşallah bana maşşallah

maaaşaaallaaaahhh. aman dilini ısır daha ne istiyosun. benim dr da 12. haftadan sonra geçer demişti ama hala bekliorum. ne güzel işte senin tam vaktinde geçmiş..

Bende kusma yoktu ama sürekl ibi bulantı vardı. Artık ağlıyordum bulntıdan... Ama 1.hafta bitti bulantılarda gitti :) Garip değil yani merak etme yerimseniben

denedim canım yaaa saol. pek bi işe yaramadı ama yine de her sabah uyanınca geçiriyorum koluma bir umut die. saol yine de senin bulantıların ne alemde? çok zorlsnıyo musun?

çok şükür bulantılarım geçti çok sakin geçiyor bu hafta..ama deli gibi yoğurt yiyorum bıde fazla kılo aldım galıba şimdiden 6 kılo nasıl becerdim bende bilmiyorum ama tartıya her cıktıgımda garanti 600 gr almıs oluyorum senağlama
bulantım olduğu zamanda tuzlu çubuk yiyordum iyi geliyodu inş. tez zamanda senınkıde geçer

hayirli cumalar hayirli günler hanimlar a.s.

ankakusucum inşaAllah geçer su bulantilarin yaaa ben 3gündür cekiyorum..yemek yerken ödüm patliyor..hafif şeyler yemege dikkat ediyorum..ancak böyle çözüm buldum şimdilik..

bigudicim hoşgeldin aramiza a.s. hayirli olsun bebişin

öptüm hepinizi hanimlar Şeniz görüşürüzz a.s.

mutahhara hoşgeldin canım. Sanada hayırlı cumalar... En güzeli hafif şeyler yemek evet. Allah hepinizin yardımcısı olsun. İnşallah en kısa zamanda geçer bulantılarınız...

Maaşallah canım büyümüş seninki de

İkili test yaptırdın mı sonuçlar nasıl?

yaptırdım fakat testin sonucunu doğru dürüst öğrenemeden doktorum hastaneden ayrılmış telefonda hersey normal dedı ama.yeni doktor arayışındayım bende kabusum oldu artık hastane araştırmakkkk ayın 22 sine randevu aldım baska bı doktordan artık ona göstericem

Sorun yok dediyse üzme kendini... Doktor değişikliği zor valla... Yeni doktoruna gösterirsin sonuçlarını oda seni rahatlatır merak etme... Hangi doktora aldın randevunu?

günaydın arkadaşlar... bu hayırlı gunde butun duaların kabul olaması dilegıyle...... ben cumaları calışmıyorum ..bol bol tembellık yapıyorum .. mutfagı bıle toplamadım daha ..... ev desen aldı başını gıdıyor... yarın yardımcı kadın gelecek ... valla bu ne dagınıklık dıyecek dıye odum kopuyor... ama bazen kendımı o kadar halsız hıssedıyorum kı içimden hiç bir şey yapmak gelmıyor..bazen de ağrım başlıyor durup dururken ..hatta millet dalga gecıyor ____ yaaa 5 dakıka onca bır seyın yoktu ne oldu ?
diye.... ne yapalım katlanacaklar artık dokuz ay bızehihoyyyt

Süperler bunlar Ilgın' ya alemsin :)

Cans selam canım. Valla boşver gitsin. Yat dinlen çalışmıyosan :)

sağol canım... bu arada son gunlerde kafamı meşgul eden bır konu var ..sızınle paylaşayım dedım.. rahım yetmezlıgı olan anneler bebeklerını kaybedebılıyormuş.. ılk haftalarda vainadan muayene yapılması bu teşhısı dogruluyormuş .. ben hamılelıgımın başından berı vajınadan olcum yaptırmadım.. arada vajınamda keskın batar şeklında agrılar oluyor.. kasıklarımda degıl.. bu teşhısın bır belırtısı de buymuş ..bu konu hakkında bılgısı veya tecrubesı olan var mı?

Valla konuyla ilgili hiç bilgim yok canım. Ama bendede rahim tersliği var. Oda vajinal muayenede belli oldu. Aslına bakarsan hoşlanmıyoruz ama vajinal muayene birçok şeyi erken teşhis ediyor. İnşallah senin sorunun rahim yetmezliği değildir. İlk kontrolünde anlat doktora bi vajinal muayene yapsın. Yada bi telefonla konuş ki belki gel bi görim der... İhmal etme bence...

canım bence düşünüp kendini üzme ama doktora gittiğinde mutlaka vajınalultrason yaptır.Ben son kontrole kadar sürekli öyle baktı doktorum sevmiyor insan ama hiçte birşey olmuyor can acıtan birşey değil.Kendini üzme derim bebeğide

canım kafana böyle şeyler takma.bende öyle problemler yok ama bu hafta keskin ağrılar bende yaşadım.insan biraz üşüttüyü zamanda bu ağrılardan olurmuş.hatta ben wc ye gitmeye bile korktum ama şimdi geçti.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…