2009 Mayıs Anneleri

canım geçmiş olsun üşütünce bendede aynı ağrılar oluyor o nedenle dikkat etmek lazım olumlu düşünmek çok önemlia.s

ben grip oldumm ((
canımmm çok geçmiş olsunn ıhlamur iç ve iyice bi terle umarım atarsın üstündenn a.s.

canım sen yine iyi 12 .haftaya kadar bulanmışsınn bende oda olmadıı allaha şükürr ilk haftadan beri ne bulantı ne kusma olduu şükürler olsunn inş bundan sonrada olmaz..o yüzden gönlünü ferah tut

13+4 canım seninki nekadarlık?

canım aramıza h.g rahat ve sağlıkjlı hamilelikler dilerimmkaydirigubbakcemile5

sizlerle paylaşmak istedim :))))

:roflol::roflol::roflol: alemsinn kıs nerden buldunn bunuu böyle çokk komikk ya

canımm korkma allahın izniyle inşallah öyle bişi yoktur sende ama sen yinede bu konuyu dr unla paylaş bence a.s.

kızlar hepinize selamlar.
uzun zamandır yazılarınızı takip etsem de size yazamıyorudum. malum kusmalarım vardı. şimdilerde kusmalar bir şiddetleniyor bir yavaşlıyor ama bulantı hissi hep var gibi.

grip soğukalgınlığı olan arkadaşlara da çokkk geçmiş olsun.

önümüz kış, ne kadar dikkat etsek de soğuk algınlığı vs olabiliriz aman dikkat edelim.

bu arada her tarafım sivilce oldu
cildin saçlarım yasğlandı
tükürük salgılarım arttı.
karın ağrılarım var ara ara.
ve akşamları 6 aylık gibi duran bir karın şişliği var.
veeee en ufak birşeye ağlama durumu

bunları yaşayan tüm arkadaşların içi rahat olsun. doktoruma sordum hepsine normal dedi. ama özellikle gece karnımın şişmesi felaket, keşke görebilseniz. böyle geriliyorum davul gibi. oturup kalkışımı görseniz doğuma gidecek kadın sanarsınız :))

size çok sık yazamasam da beni de unutmayın olur mu? hepinizi ve bebişlerinizi öperim.

Canım hoşgeldin... Sanırım bu şikayetlerin bir çoğu hepimizde var gibi :) Akşam şişlik seninki kadar olmasada bende de oluyor. Soda iyi geliyor ama o da bi yere kadar tabi...

cok sagol canım .. en kısa zamanda dr gıdecegım ve bu konuyu acacagım ..

Canım bak azalmaya başlamış bulantıların ne güzel inşallah en kısa zamandada birşeyin kalmaz akşamları şişlik bendede oluyor işen eve gidiyorum hiç birşey yapmak içimden gelmiyor öyle yorgun oluyorumki şu 3,ayıda hayırlısıyla bir atlatsak:ecrin_bebek:

çok teşekkur edrım arkadaşlar ... ilgınız ve ıyı dıleklerınız için .. allah hepımıze bebeklerımızı sağ salım kucagımıza almayı nasip etsin... bu arada akşama patetes salatası yapayım dıyorum bol lımonlu ..bazı arkadaşlar bahsetmişti... mideye ıyı gelıyormuş .... hepınızı kocaman opuyorum ....

Özgüncüm sivilceler içinde arada bendede çıkıyor çenemde falan var ucu yok sadece kızarıklık oluşuyor bende bepanten krem sivilceler iyi geliyormuş kızlar ondan alıcam hafta sonu.Kullanan var mı?hamilelere zararı yoktur yazıyormuş ama alırken eczaneyede sorucam işe yararsa size haber veririm

CANIM BENİMKİLERDE seninki gibi bende sebamed sabun kullanıyorum skaıncalı değilmiş.haftada 2 kere yüzümü yıkıyorum şu an artık çıkmıyor gibi bişeyler

CANIM BENİMKİLERDE seninki gibi bende sebamed sabun kullanıyorum skaıncalı değilmiş.haftada 2 kere yüzümü yıkıyorum şu an artık çıkmıyor gibi bişeyler

ya napsam acaba hangisini alayım :uhm: olmazsa 2sinide deneyim hangisi işe yararsa onu devam ederim:lepi:

arkadaşlar herkese iyi akşamlar ben yarın doktora gidicem kuzumu görmeye bakalım nasıl benim canımın içi pazartesi yazarım gelişmeleri
hepinizi öpüyorum bebişlerinizide
iyi tatiller herkese

selam kızlar napıyosunuz ben çok çirkinleştim ya her tarafım sivilce oldu bide yüzümde yavaştan sislenme başladı

İyi akşamlar canım. Kuzuya bizden selam söyle :) Herşey yolundadır inşallah. Pazartesi haberlerini bekliyoruz...

arkadaşlar herkese iyi akşamlar ben yarın doktora gidicem kuzumu görmeye bakalım nasıl benim canımın içi pazartesi yazarım gelişmeleri
hepinizi öpüyorum bebişlerinizide
iyi tatiller herkese

cok güzel ya doya doya bak bebişine benim daha 3 haftam var ama eski görüntüleri dr cd de veriyor bende hep onu izliyorum.iyi tatiller canımhihoyyyt

selam kızlar napıyosunuz ben çok çirkinleştim ya her tarafım sivilce oldu bide yüzümde yavaştan sislenme başladı

canım sivilceler için ben bepanteni ve sebamedin sabununu deniycem memnun kalırsam sonucunu buraya yazrım ikiside zararının olucağını sanmıyorum ama sen bilirsin dene istersen eczaneye sorarsın ben öyle yapıcam,inşallah işe yararhihoyyyt

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…