canım kafana böyle şeyler takma.bende öyle problemler yok ama bu hafta keskin ağrılar bende yaşadım.insan biraz üşüttüyü zamanda bu ağrılardan olurmuş.hatta ben wc ye gitmeye bile korktum ama şimdi geçti.
canımmm çok geçmiş olsunn ıhlamur iç ve iyice bi terle umarım atarsın üstündenn a.s.ben grip oldumm((
canım sen yine iyi 12 .haftaya kadar bulanmışsınn bende oda olmadıı allaha şükürr ilk haftadan beri ne bulantı ne kusma olduu şükürler olsunn inş bundan sonrada olmaz..o yüzden gönlünü ferah tutbende mi bi anormallik var çok garibim yaa benim bulantılarım kusmalarım geçti çok şükür ama çok erken geçtişimdi 15. haftadayım 12. haftadan sonra geçti yani 3 haftadır felan bulantım yok iki defa mı ne kustum sadece bu kadar erken azalması normalmi acabatabiki bu durumdan asla şikayetçi değilim ama ne bilim işte herkes kusuyorum hergün felan deyin alahallah diyorum...maşşallah bana maşşallah
13+4 canım seninki nekadarlık?
sizlerle paylaşmak istedim :))))
:roflol::roflol::roflol: alemsinn kıs nerden buldunn bunuu böyle çokk komikk ya
sağol canım... bu arada son gunlerde kafamı meşgul eden bır konu var ..sızınle paylaşayım dedım.. rahım yetmezlıgı olan anneler bebeklerını kaybedebılıyormuş.. ılk haftalarda vainadan muayene yapılması bu teşhısı dogruluyormuş .. ben hamılelıgımın başından berı vajınadan olcum yaptırmadım.. arada vajınamda keskın batar şeklında agrılar oluyor.. kasıklarımda degıl.. bu teşhısın bır belırtısı de buymuş ..bu konu hakkında bılgısı veya tecrubesı olan var mı?
kızlar hepinize selamlar.
uzun zamandır yazılarınızı takip etsem de size yazamıyorudum. malum kusmalarım vardı. şimdilerde kusmalar bir şiddetleniyor bir yavaşlıyor ama bulantı hissi hep var gibi.
grip soğukalgınlığı olan arkadaşlara da çokkk geçmiş olsun.
önümüz kış, ne kadar dikkat etsek de soğuk algınlığı vs olabiliriz aman dikkat edelim.
bu arada her tarafım sivilce oldu
cildin saçlarım yasğlandı
tükürük salgılarım arttı.
karın ağrılarım var ara ara.
ve akşamları 6 aylık gibi duran bir karın şişliği var.
veeee en ufak birşeye ağlama durumu
bunları yaşayan tüm arkadaşların içi rahat olsun. doktoruma sordum hepsine normal dedi. ama özellikle gece karnımın şişmesi felaket, keşke görebilseniz. böyle geriliyorum davul gibi. oturup kalkışımı görseniz doğuma gidecek kadın sanarsınız :))
size çok sık yazamasam da beni de unutmayın olur mu? hepinizi ve bebişlerinizi öperim.
uzun zamandır yazılarınızı takip etsem de size yazamıyorudum. malum kusmalarım vardı. şimdilerde kusmalar bir şiddetleniyor bir yavaşlıyor ama bulantı hissi hep var gibi.
önümüz kış, ne kadar dikkat etsek de soğuk algınlığı vs olabiliriz aman dikkat edelim.
bunları yaşayan tüm arkadaşların içi rahat olsun. doktoruma sordum hepsine normal dedi. ama özellikle gece karnımın şişmesi felaket, keşke görebilseniz. böyle geriliyorum davul gibi. oturup kalkışımı görseniz doğuma gidecek kadın sanarsınız :))
size çok sık yazamasam da beni de unutmayın olur mu? hepinizi ve bebişlerinizi öperim.[/QUOThoşgeldin canım sıkıntıların bir coğu bizdede var benimde son bir haftadan beri tükürük salgılarım arttı ama benim bütün terslikler akşamları oluyor sabah cok iyiyim hatta hafta sonrarı gündüz birgüzel geziyorum akşam eşimin gelmesine yakın kötü olmaya başlıyorum valla artık kimse inanmıyor hasta olduğuma yalancı cıkarıyor bu bebiş beni
canım bence düşünüp kendini üzme ama doktora gittiğinde mutlaka vajınalultrason yaptır.Ben son kontrole kadar sürekli öyle baktı doktorum sevmiyor insan ama hiçte birşey olmuyor can acıtan birşey değil.Kendini üzme derim bebeğide
size çok sık yazamasam da beni de unutmayın olur mu? hepinizi ve bebişlerinizi öperim.
Özgüncüm sivilceler içinde arada bendede çıkıyor çenemde falan var ucu yok sadece kızarıklık oluşuyor bende bepanten krem sivilceler iyi geliyormuş kızlar ondan alıcam hafta sonu.Kullanan var mı?hamilelere zararı yoktur yazıyormuş ama alırken eczaneyede sorucam işe yararsa size haber veririm
CANIM BENİMKİLERDE seninki gibi bende sebamed sabun kullanıyorum skaıncalı değilmiş.haftada 2 kere yüzümü yıkıyorum şu an artık çıkmıyor gibi bişeyler
ya napsam acaba hangisini alayım :uhm: olmazsa 2sinide deneyim hangisi işe yararsa onu devam ederim:lepi:
arkadaşlar herkese iyi akşamlar ben yarın doktora gidicem kuzumu görmeye bakalım nasıl benim canımın içi pazartesi yazarım gelişmeleri
hepinizi öpüyorum bebişlerinizide
iyi tatiller herkese
arkadaşlar hepinize iyi akşamlar iyi hafta sonları.kendinize ve bebişlere iyi bakın.
olabilir canım ama ikisini aynı anda kullanmakta yararmıki?
selam kızlar napıyosunuz ben çok çirkinleştim ya her tarafım sivilce oldu bide yüzümde yavaştan sislenme başladı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?