2009 Mayıs Anneleri

Bende kaçıyorum arkadaşlar. Herkese keyifli hafta sonları. Bebişlere iyi bakın. Annelerine de iyi bakın :) Pazartesi görüşürü...İyi akşamlar...

selam kızlar! herkes gidiyor,ben geliyorumsenağlama ben ağlarım amaaa:a015: accık da akşamları gelin, bende göriim sizi amaabenneyaptımki

slm kızlar benım basım dertte bulantıyla 11+5 gunluguz ama bızımkı cok yaramaz sımdıden,bı rhat bırakmadı benı falla....neler yaptınız gecırmek için?dr umuz bu ay yada onumuzdekı AY gecer dıo ama bakalım.bugun gordum bebişimi,kontrolumuz vardı,ellerı ayakları minik minik...5cm boyu...içim o adar rahatladıkı anlatamam ilk bebişimizi kaybetmiştik,Rabbim bu seferkini kucaklamayı nasip eder inşallah....sizin hamilelik nasıl gıdıo?benim hafif bel agrım basladı bi kaç gundur,sızdede varmı kızlar?

hayirli geceler mayis anneleriiii a.s.

inşaAllah herkesin keyfi yerindedir,güzel bir haftasonu gecirir herkes inşaAllah a.s.

cerencim ve civcivcim bende aksamlari genelde buralardayim yanliz birakmayiz sizi merak etmeyinnn

canımm benim sende olmasan naparızz bilmem bizim kızlarınn hiç biri yokk hepsi tembelliğe alışmışş klava:klava: (çalışanlar hariççç )sırnaşık şey

sen nasılsın tatlım bulantılar geçti inşallah??

günaydın kızlar bu saatte buradayım ama dün aksam berbat bir gece yaşadım tekrardan kusmaya başladım üstelik midem boşladığı halde devam etti sürekli öğrüyor bişey yiyemiyordum boğazım o kadar acıyorduki anlatamam...sonun da banyonun ortasına oturdum ağlamaya başladım
eşim bi taraftan kalk gidelim hastaneye diyip duruyordu ben çocuklarıma bişey olursa diye düşünüyordum....deren yine başladı ve sonunda öğürmekten kusmaktan kan geldi ağzımdan eşim deli oldu ...kalk gidiyoruz dedi ...ben dedim boğzaım tahriş oldu ondan merak etme dedim doktoru ara istersen dedim.....birdaha kusarsam gidelim dedim tmm dedi...neyseki yordun düşmüşüm uyumuşum ..şimdi ise boş midemede yanma vardı kalktım şurup içtim bakalım bugün nasıl olacağım

geçmiş olsunn canım ben hiç böle şeyler yaşamadım şükür ama böle duyuncaçok üzülüyorum inan
nasıl iş anlamadım ögg bile demedimbenneyaptımki

canım çok geçmış olsun ..maalesef bazı anne adayları bu durumu cok şıddetlı yaşayabılıyor ..ama korkulacak bır sey yok ..hatta yapılan bılımsel araştırmalar bulantıları fazla olan anne adaylarının bebeklerının daha sağlıklı oldugunu gostermış hormonlar yuzunden oluyor butun bunlar... dınlen ve kendını zorlama ..az ve sık ye daha cok kuru yıyecekler..tabııı sen bunları zaten bılıyorsundur tekrar gecmış olsun canım

geçmiş olsunn canım ben hiç böle şeyler yaşamadım şükür ama böle duyuncaçok üzülüyorum inan
nasıl iş anlamadım ögg bile demedimbenneyaptımki

çok teşekkür ederim arkadaşlar evet çok kötü bişey aysen yemek yemeği o kadar özledimki...her iyi kalktığım güne dk .şükrediyorum hep içimde bebeklerime bişey olursa duygusu başlıyor ve bu sefer ağlıyorum ....evet cans doktorumda iyidir kusmak iyidir dedi
ben şikayet edince tabi çok zor biliyorum ama sana vereceğim serum vücut direncini yerine getirecek kusmana ilaç olmayacak bir sonra bile kusabilirsin garntisi yok dedi...geçmesini bekleyecek dedi.....ben bebeklerim iyi olsunda bunlara rağzıyım
çok zor bulduk bunları madden manen yıkıldığımız son bi şans dediğimiz anda geldiler
her sıkıntılarına rağzıyım ama kuluz içimizde isyan duygusu var işte isyan ettiğim anlar oldu yalan yok.....allahım onları beni ve eşimi korusun ...

ben şimdi evde durmak istemiyorum iyi bir yerde güsel bir kahvaltı yapacam evde durdukca yaşadığım gece aklıma geliyor ...biraz uzaklaşmak iyi gelecek kafam dağılır ..şükürki bugün iyi kalktım yataktan....

öptümmmm kocaman sizleri:1hug:

ben iyiym hamdolsun..geçti bulantilarim çok şükür..gerçi agir hiç bişey yemiyorum :)) hafif şeylerle idare ediyorum sürekli :)

Herkese merhaba kızlar

merhaba canim hoşgeldin :)

ay canim benim yaaaaaaa ((( aglama üzülme yaa..bebişlerinide üzme..bişey olmayacak inşaAllah merak etme canim..gecicek bunlarda..

oh sevindim biraz daha iyi olmana..inşaAllah bi daha hiç öyle bişey yaşamassin canim benim a.s. keyifli bigün geçirirsin inşaAllahhh öptüm canimmm

geçmiş olsun canım ya kıyamam sana
bende dün kötüydüm ama senin kadar değil

anlaşılan bulantlıları daha atlatamıycaz. Neyse sağlık olsun.Bu arada kızlar benimde bir sorunum var. Akşamları beni uykumdan uyandıracak şekilde genital bölgede kaşıntım oluyor. Sizlerde böyle bir durum hiç oldumu. Doktora gitmelimiyim sizce.

çok önemli eğer akıntında varsa ve kokuluysa kesinlikle gitmelisin

canim bende de oldu..iç çamaşiri yapti benimkini..söylemesi ayip olmuyorda hiç biri bolbol krem sürdüm mendil koydum çamasir kenarlaninin gelecegi yere..şimdi iyiyim..seninkide böyle bişeymi yoksa alerji gibi mi acaba? yani yedigin bişeyde dokunabilir..malum hassas bölge orasida..kaşintidan kaşintiya fark vardir :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…