günaydın kızlar bu saatte buradayım ama dün aksam berbat bir gece yaşadım tekrardan kusmaya başladım üstelik midem boşladığı halde devam etti sürekli öğrüyor bişey yiyemiyordum boğazım o kadar acıyorduki anlatamam...sonun da banyonun ortasına oturdum ağlamaya başladım
eşim bi taraftan kalk gidelim hastaneye diyip duruyordu ben çocuklarıma bişey olursa diye düşünüyordum....deren yine başladı ve sonunda öğürmekten kusmaktan kan geldi ağzımdan eşim deli oldu ...kalk gidiyoruz dedi ...ben dedim boğzaım tahriş oldu ondan merak etme dedim doktoru ara istersen dedim.....birdaha kusarsam gidelim dedim tmm dedi...neyseki yordun düşmüşüm uyumuşum ..şimdi ise boş midemede yanma vardı kalktım şurup içtim bakalım bugün nasıl olacağım
anlaşılan bulantlıları daha atlatamıycaz. Neyse sağlık olsun.Bu arada kızlar benimde bir sorunum var. Akşamları beni uykumdan uyandıracak şekilde genital bölgede kaşıntım oluyor. Sizlerde böyle bir durum hiç oldumu. Doktora gitmelimiyim sizce.
dırımkızı çok geçmiş olsun canım. mide yanması da bulantıyı arttırıyor. ben başlarda birazcık sütle bastırmaya çalışıodum ama benim önceden de gastritim olduğu için dayanılmaz bir hal almıştı. 3 ayım dolduktan sonra dr um lansor verdi. gebelikten önce de kullanıyodum zaten. eskiden vermiyoduk ama artık gebelikte lensoprazol kullanıyoruz, dedi. şimdi baya rahatladım en azından yanmadan kaynaklanan bulantılar yok. sadece bulantı ve kusma ise tam gaz devam ediyor. artık geçse şu bulantılar da biraz hamileliğin keyfini sürmeye başlasak. bugün 14. haftam bitti. 6. haftadan beri yatalak gibi yatıyorum. doğru dürüst sokağa bile çıkamıyorum bezdim artık. sokağa çıkıp yürümeyi özledim ya var mı ötesi.
Allahım hepimize yardım etsin ve en kısa zamanda bitsin şu sıkıntımız.
dırımkızı çok geçmiş olsun canım. mide yanması da bulantıyı arttırıyor. ben başlarda birazcık sütle bastırmaya çalışıodum ama benim önceden de gastritim olduğu için dayanılmaz bir hal almıştı. 3 ayım dolduktan sonra dr um lansor verdi. gebelikten önce de kullanıyodum zaten. eskiden vermiyoduk ama artık gebelikte lensoprazol kullanıyoruz, dedi. şimdi baya rahatladım en azından yanmadan kaynaklanan bulantılar yok. sadece bulantı ve kusma ise tam gaz devam ediyor. artık geçse şu bulantılar da biraz hamileliğin keyfini sürmeye başlasak. bugün 14. haftam bitti. 6. haftadan beri yatalak gibi yatıyorum. doğru dürüst sokağa bile çıkamıyorum bezdim artık. sokağa çıkıp yürümeyi özledim ya var mı ötesi.
Allahım hepimize yardım etsin ve en kısa zamanda bitsin şu sıkıntımız.
kızlar,ben hasta oldumçok kötüyüm. boğazım iltihaplandı. o kadar da dikkat etmeme rağmen hemde! doktorumu arayacam birazdan. ağzımı bile açamıoyrum önceden olsa 3 gün sulcid içtim mi tamamdı. ama şimdi 2 kişilik düşünmeliyim.
bide aksi gibi memleketten misafirim geliyo. dün akşam bi arkadaşla beraber 2 saat yaprak sardık!
bide baş ağrıları bende de başladı. 2 gündür hiç geçmiyo! bi tane minoset içtim ama fayda yok. Allah'ım yadım ettt:a015:
cnm allah yardımcın olsun yaaa inş.. çok ağır geçmez dikkat et ayy o başağrısı berbat yaaaa....inş.iyi olursunn biran öncee
selam millet ay herkesin midesi bulanıyyoo yaaa Allah yardımcınız olsun ben iyiyim çok şükür
birsencim çok üzüldüm ya bugün iyisin di mi inşallah
bu arada yarın 3. kez teyze oluyorum ablam doğum yapıyorrrçok heyecanlı ben ondan daha çok heyecanlıyım hayırlısı bakalım 5 kilo oğlumuz olacak
selam millet ay herkesin midesi bulanıyyoo yaaa Allah yardımcınız olsun ben iyiyim çok şükür
birsencim çok üzüldüm ya bugün iyisin di mi inşallah
bu arada yarın 3. kez teyze oluyorum ablam doğum yapıyorrrçok heyecanlı ben ondan daha çok heyecanlıyım hayırlısı bakalım 5 kilo oğlumuz olacak
valla bacım su mıdemelerımız bır duzelsede meyva yıyebılsek ac yaşıyorum resmen zorakı yıyorum sırf bebışler beslensın dıyesanada geçmiş olsun sehercim..valla tüm mikroplar bizim grubu buldu sanirim :) herkes hasta..dedigin gibi cok dikkat etmeliyiz..ilaçta kullanamiyoruz..bolbol meyve sebze yiyin hatunlar..bagişikliğimizi kuvvetlendirelimm
günaydın mayıs anneleri herkese iyi haftalar rahatsız olan annelere çok geçmiş olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?