2009 Mayıs Anneleri

günaydın güzel anneler ay şaşırdım valla bende kime geçmiş olsun diyeceğimi hafta sonu yaramamış kimseye galiba kendinize cok dikkat edin canlarım biraz daha sıkın dişinizi bu bulantılar ağrılarda geçiçek allah kuvvet ve sabır versin hepinize ben cok iyiyim maşallah iyi haftalar herkese

canım bende bursadayım hangı semttesın sen ve hangı doktora gıdıyorsun

canım bende ıhsanıyedeyım gurkan hocanın muayanesıne cok yakınım
ben jale gurlulere gıdıyorum
senın ılk gebelıgınmı

ay ne güzel benimde annem pembe maviye cok yakın oturuyor sanırım senin doktoru artık orda bende bi ara gitmiştim cok iyi biryer ama gürkan bey tanıdığımız olduğu için oraya gidiyorum ondanda cok memnunum

arkadaşlar herkese merhaba
daha önce demiştim cumartesi doktora gittik ve kuzumuzun erkek değil kız olduğunu öğrendik
defnemiz geliyorr arkadşlar tüm bebekler sağlıkla sıhhatle gelsin inş içindede benim yavrum

doktorumuz iki hafta sonra tekrar çağırdı iki hafta sonra 16 haftalık olucaz 3 lü test için
herkese sevgiler umarım herkes iyidir hasta olan arkadaşlara geçmiş olsun

benımde ılk gebelıgım canım kısmetse ıkızlerım olucak aa annende buralardaymış bend ehemen ıhsanıye karakolunun ordayım gurkan beye bende gıtmıştım ıyı bır doktor gercekten

allah sağlıkla kucağımıza almaya nasip etsin insallah gelirim bebişler olunca görmeye

incihan canım bende bursada oturuyorum hatta çekirgedeyim yeni taşındık şu anda annemin yanındayım bartında ama yaknda evime gidicem

:)) canım sende bursalısın demek ya ben yeni taşındım 2 ay oldu eşim bursalı alışmak zor oluyo biraz aşerme zamanınmda annemdeyim malum yemek yapamıyoum 1-2 aydır

:)) canım sende bursalısın demek ya ben yeni taşındım 2 ay oldu eşim bursalı alışmak zor oluyo biraz aşerme zamanınmda annemdeyim malum yemek yapamıyoum 1-2 aydır

evet canım bende bursalıyım benımde bulantılarım malesef hıc gecmıyor sen doktora kıme gıdıyorsun

ben bartında gidiyorum canım şu anda bursada hiç doktora gitmedim çünbkü oradayken henüz bilmiyodum hamile olduğumu bayramdan sonra annemi ziyarete geldim geliş o geliş burada hamile olduğumu öğrendim ve sonrada bulantılar başladı yemek yapamaz hale geldim ama 3 lü testimi falan bursada yaptırıcam yakında evime dönüyorum hangi doktoru önerirsiniz kızlar

canım ozel hastane ozel doktor falanmı duşunuyorsun benım doktorm jale gurluler zaten artık arkadaşım gıbı oldu haftada bır gıdıp bebklerıme bakıyorum :) ozel hastanede calışıyor pembe mavı dıye ben sımdıye kadar hamıle kalmadan oncede 4 doktor degışdım jale hanımla tanışınca hayatım duzene gırdı

canım cok değerli doktorlar var tabiki bursada da sen bi gel de senin kriterlerine göre buluruz inşallah sanada bi doktor merak etme sen

Tünaydınlar efenim. Malum hafta başı işlerden ancak vakit bulabildim... Hafta sonu hastalanan , rahatsız olan arkadaşlarıma çok çok geçmiş olsun...

Biz kuzumla çok keyifli bir hafta sonu geçirdik çok şükür :) Sirtaki bile yaptık kızımla :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…