günaydın güzel anneler ay şaşırdım valla bende kime geçmiş olsun diyeceğimi hafta sonu yaramamış kimseye galiba kendinize cok dikkat edin canlarım biraz daha sıkın dişinizi bu bulantılar ağrılarda geçiçek allah kuvvet ve sabır versin hepinize ben cok iyiyim maşallah iyi haftalar herkese
canım bende bursadayım hangı semttesın sen ve hangı doktora gıdıyorsun
canım ben çekirgede oturuyorum dr gürkan uncu sen nerdesin
canım bende ıhsanıyedeyım gurkan hocanın muayanesıne cok yakınım
ben jale gurlulere gıdıyorum
senın ılk gebelıgınmı
evet canım benim ilk gebeliğim senin
benımde ılk gebelıgım canım kısmetse ıkızlerım olucak aa annende buralardaymış bend ehemen ıhsanıye karakolunun ordayım gurkan beye bende gıtmıştım ıyı bır doktor gercekten
allah sağlıkla kucağımıza almaya nasip etsin insallah gelirim bebişler olunca görmeye
incihan canım bende bursada oturuyorum hatta çekirgedeyim yeni taşındık şu anda annemin yanındayım bartında ama yaknda evime gidicem
incihan canım bende bursada oturuyorum hatta çekirgedeyim yeni taşındık şu anda annemin yanındayım bartında ama yaknda evime gidicem
:)) canım sende bursalısın demek ya ben yeni taşındım 2 ay oldu eşim bursalı alışmak zor oluyo biraz aşerme zamanınmda annemdeyim malum yemek yapamıyoum 1-2 aydır
ben bartında gidiyorum canım şu anda bursada hiç doktora gitmedim çünbkü oradayken henüz bilmiyodum hamile olduğumu bayramdan sonra annemi ziyarete geldim geliş o geliş burada hamile olduğumu öğrendim ve sonrada bulantılar başladı yemek yapamaz hale geldim ama 3 lü testimi falan bursada yaptırıcam yakında evime dönüyorum hangi doktoru önerirsiniz kızlar
ben bartında gidiyorum canım şu anda bursada hiç doktora gitmedim çünbkü oradayken henüz bilmiyodum hamile olduğumu bayramdan sonra annemi ziyarete geldim geliş o geliş burada hamile olduğumu öğrendim ve sonrada bulantılar başladı yemek yapamaz hale geldim ama 3 lü testimi falan bursada yaptırıcam yakında evime dönüyorum hangi doktoru önerirsiniz kızlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?