2009 Mayıs Anneleri

Merhaba kızlar,haftasonu d.a gittim,bebişim çok sağlıklıymış,Allahıma çok şükür,cinsiyetini öğrenemedim,göstermedi bize ya,inat etti valla,uyudu durdu,dr.o kadar uğraştı yok,artık 1 ay sonraya kaldı,çok da önemli değil,sağlıklı olsunda,6 haftalıkken görmüştüm bebişimi,ufacıktı,şimdi tam bir bebiş olmuş,gözlerime inanamadım ya,hala ağzım kulaklarımda.Dr.um bize ulrason görüntülerinin olduğu cd'yi verdi,dün taktık izledik eşimle,ne büyük bir sevinç ya rabbim.

Slm arkadaşlarrr...
hasta olan arkadaşlara geçmiş olsun diyorum..
Ben çok şkr toparlandım artık..Kendimi ii hissediyorum..soğanlı mamalar bile yapabiliyorumm.Hafta sonunda da arkadaşım geldi..Güsel bir hafta sonu geçirdik beraber..İnş siz de şu bulantılardan biran önce kurtulursunuz..Accık daha sabır..

ooo maşallah bursalı doldu burası başka yokmu arkadaşlar gelınnnnnn hihoyyyt

Bende Bura dayım Bendekaydirigubbakcemile3
Bende evlenip 2 sene önce buraya yerleştim..Ailem eski arkadaşlarım hep istanbulda..Bir ayağımda orda ama Bursayı da sevdim..Ben de Koruparka çok yakınım:1rolleyes:

cnm ben de bahar hastanesine gidiyorum..Nagihan Güler..Daha önce Fakültenin prof.u Osman develioğluna ve medical parktaki Ahmet yılmaz beye gittim..Önereceğim dr Osman Bey olabilir sana .işinin tam bi uzmanı..İzmirden İst dan bile ona gidiyorlar..okişyerimseniben

kızlar bende c.tesı ıkılı testı yaptırıdım kan sonucu carsamba cıkacak ıns bı sey yoktur ense kalınlıgı da 1,6 mm cıktı cok saglıklı gozukuyor haftasına gore cok guzel buyumus dedı cınsıyetını soylemedı tabı 1 ay sonra ancak dedı neyse beklıycez bakalım hayırlısı olsun ...

ne güzel bizim drumuzda istemişti cd bakalım bu gidişimizde artık hem cinsiyetinide öğreniriz artık büyüdü bebeğim.bende allah allah niye cd istiyoki demiştim sonradan hatırladım ki bebek içimiş

3lü test yaptıracakmısınız arkadaşlar ben kararsızım da siz ne düşünüyosunuz

Oh oh kuzular büyüyor :) Oooo göstermedi mi cinsiyetini annesiii :) Utandı demek ki :) Sağlıklı olsun da canım gerisi boş...

İnşallah sorunsuz çıkar canım sonuçların... Oh oh sağlıklı olsunlar da cinsiyet öğrenilir nasıl olsa...

ne güzel bizim drumuzda istemişti cd bakalım bu gidişimizde artık hem cinsiyetinide öğreniriz artık büyüdü bebeğim.bende allah allah niye cd istiyoki demiştim sonradan hatırladım ki bebek içimiş

Aaaa bak benimki istemedi. Giderken tedbirli davranıp götüreyim bari bende yanımda :dance:

3lü test yaptıracakmısınız arkadaşlar ben kararsızım da siz ne düşünüyosunuz

Valla doktorum henüz bişey demedi ama teyzemin sonuçları iyi çıkınca ondan istememişti 3'lü testi.. Bana sorarsa isteyeceğim yine de işimi garantiye almak istiyorum. Aklım kalır sonra...

merhaba kızlar,
aklıma bir şey takıldı, yardımcı olursanız sevinirim
kendime dikkat ediyorum ama dün öyle oldu ki mutfağın perdesini taktım
çok fazla uzanmadım da sanki ama bir türlü aklımdan çıkmıyor, bel ağrısı vardı sonra, zaten oluyor bende ara-sıra
o kadar kızdım ki kendime,
bir daha tövbe zaten ama düşünmeden duramıyorum

Aman dikkat et cnmm..İnş bişey olmaz dikkat ettiysen ama aynen bende ufak bi iş bile yapsam sonra düşünmeye başlıyorum..Bi süre bırakalım da sadece bebişlerimizi düşünelim..Saolsun benim kocişim hafta sonu bütün temizliğimi yaptı.Bende balkonu sildim ama onu bile düşündüm sonra...

canım dikkat et kendine bu dönemler ağır işlerden kaçınmalısın bebeğinin ve kendi sağlığın için

canım dikkat et.bende dayanamıyorum sürekli orayı burayı temizle şunu bunu yap derken ağrılarım oluyor.ama dikkat etmek lazım.zaten bu yüzden eşim birgün evdeki temizlik malzemelerini aşağıya atacak:):) ama huy işte.

Canım dikkat et lütfen.. Bende son kontrolümden önce üst raftan bi kase alayım derken karnıma bir sancı girmişti. Sabaha kadar korkumdan ağladım. Neyseki doktora gittiğimde sorun yoktu çok şükür. Ama ilk aylar çok dikkatli olmak lazım...

geçmiş olsun canım. bol dinlenme bol vitamin hemen atlatırsın inşallah. aman allah nazardan saklasın

hayırlı olsun, Allah analı babalı büyütsün inşallah bu arada ablana da helal olsun maşallah o ne ya 5 kilo!!! sezeryan kaçınılmaz heralde:) oh ne güzel etini butunu sevmek için büyümesini beklemenize gerek kalmıycak. sevilmeye hazır geliyo :)

hay Allahım bu kadar mide bulantısının üzerine bir de soğuk algınlığı düşünemiyorum bile, Allah yardımcın olsun çabucak iyileş inşallah..

üzülme annesi, olmamıştır bi şi. sen kalbini ferah tut.

arkadaşlar bence temizliği çok fazla takmayın ben ilk hamileliğimde sürekli temizlik yaptım kendimi çok yordum ve düşük tehlikesi atlattım o nedenle hepiniz dikkat edin bebişlerimiz önemli onların bizlere tutunması için bizimde kendimize dikkat etmemiz gerek bile bile lades olmayalım arkadaşlar
eşlerimizden destek almalıyız bu dönemlerde hepinize sağlıklı ve sorunsuz hamilelikler diliyorum taze hamiş anne adayları

canım seni çok iyi anlıyorum evde balkonu kapattırdık etraf tabi battı giren çıkandan hafta sonu bütün günüm temizlikle geçti sağolsun eşim çok yardımcı oldu ama nede olsa erkek bide içim rahat etmiyorki oişe gittikten sonra arkasından ben terkrar temizlik yaptım eşimin haberi yok tabi ama öyle belim ağrıdıki ağrısından akşam yatamadım bile çok kızdım bende kendime ama Allaha şükür belimin ağrısı hafifledi daha iyiyim inşallah bebişlerde iyidir ama bida asla bu kadar yormayacağım kendimi

merhaba arkadaşlar hepınıze mutlu ve sağlıklı bır gun dılıyorum... ikilı testımının sonuçlarını aldım ben de.. çok şukur ıyı çıktı ama ben mutlaka üçlu test yaptıracagım ..bazen daha duyarlı olabılıyormuş bu test ....zaten eş zamanlı ayrıntılı ultrason ıle desteklendıgınde hata payı sıfıra kadar dusuyor.. arkadaşlar bır de yapılan bu testler kesın sonuç degıl sadece istatıksel bılgıler..yanı oran .....bu arada herkese geçmış olsun ...

Canım hadi gözün aydın. Çok sevindim test sonuçlarının iyi çıkmasına. Tabi herşeyde bi hata payı var. Üstelik istatstiksel. Ama bu bile insanın içini rahatlatıyor...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…