ooo maşallah bursalı doldu burası başka yokmu arkadaşlar gelınnnnnn hihoyyyt
cnm ben de bahar hastanesine gidiyorum..Nagihan Güler..Daha önce Fakültenin prof.u Osman develioğluna ve medical parktaki Ahmet yılmaz beye gittim..Önereceğim dr Osman Bey olabilir sana .işinin tam bi uzmanı..İzmirden İst dan bile ona gidiyorlar..okişyerimsenibenben bartında gidiyorum canım şu anda bursada hiç doktora gitmedim çünbkü oradayken henüz bilmiyodum hamile olduğumu bayramdan sonra annemi ziyarete geldim geliş o geliş burada hamile olduğumu öğrendim ve sonrada bulantılar başladı yemek yapamaz hale geldim ama 3 lü testimi falan bursada yaptırıcam yakında evime dönüyorum hangi doktoru önerirsiniz kızlar
kızlar bende c.tesı ıkılı testı yaptırıdım kan sonucu carsamba cıkacak ıns bı sey yoktur ense kalınlıgı da 1,6 mm cıktı cok saglıklı gozukuyor haftasına gore cok guzel buyumus dedı cınsıyetını soylemedı tabı 1 ay sonra ancak dedı neyse beklıycez bakalım hayırlısı olsun ...
Merhaba kızlar,haftasonu d.a gittim,bebişim çok sağlıklıymış,Allahıma çok şükür,cinsiyetini öğrenemedim,göstermedi bize ya,inat etti valla,uyudu durdu,dr.o kadar uğraştı yok,artık 1 ay sonraya kaldı,çok da önemli değil,sağlıklı olsunda,6 haftalıkken görmüştüm bebişimi,ufacıktı,şimdi tam bir bebiş olmuş,gözlerime inanamadım ya,hala ağzım kulaklarımda.Dr.um bize ulrason görüntülerinin olduğu cd'yi verdi,dün taktık izledik eşimle,ne büyük bir sevinç ya rabbim.
Slm arkadaşlarrr...
hasta olan arkadaşlara geçmiş olsun diyorum..
Ben çok şkr toparlandım artık..Kendimi ii hissediyorum..soğanlı mamalar bile yapabiliyorumm.Hafta sonunda da arkadaşım geldi..Güsel bir hafta sonu geçirdik beraber..İnş siz de şu bulantılardan biran önce kurtulursunuz..Accık daha sabır..
Çok sevindim canım. artık geçiyor desene... bene soğanlara geçtim sorun yok çok şükür :) Keyifli dönemlere geldik heralde :)
kızlar bende c.tesı ıkılı testı yaptırıdım kan sonucu carsamba cıkacak ıns bı sey yoktur ense kalınlıgı da 1,6 mm cıktı cok saglıklı gozukuyor haftasına gore cok guzel buyumus dedı cınsıyetını soylemedı tabı 1 ay sonra ancak dedı neyse beklıycez bakalım hayırlısı olsun ...
ne güzel bizim drumuzda istemişti cd bakalım bu gidişimizde artık hem cinsiyetinide öğreniriz artık büyüdü bebeğim.bende allah allah niye cd istiyoki demiştim sonradan hatırladım ki bebek içimiş
3lü test yaptıracakmısınız arkadaşlar ben kararsızım da siz ne düşünüyosunuz
evet arkadaşlar bazı doktorlar 2 li iyi çıkınca istemiyorlar.ama yaptırmak lazım.
merhaba kızlar,
aklıma bir şey takıldı, yardımcı olursanız sevinirim
kendime dikkat ediyorum ama dün öyle oldu ki mutfağın perdesini taktım
çok fazla uzanmadım da sanki ama bir türlü aklımdan çıkmıyor, bel ağrısı vardı sonra, zaten oluyor bende ara-sıra
o kadar kızdım ki kendime,
bir daha tövbe zaten ama düşünmeden duramıyorum
merhaba kızlar,
çok fazla uzanmadım da sanki ama bir türlü aklımdan çıkmıyor, bel ağrısı vardı sonra, zaten oluyor bende ara-sıra
merhaba kızlar,
kızlar,ben hasta oldumçok kötüyüm. boğazım iltihaplandı. o kadar da dikkat etmeme rağmen hemde! doktorumu arayacam birazdan. ağzımı bile açamıoyrum önceden olsa 3 gün sulcid içtim mi tamamdı. ama şimdi 2 kişilik düşünmeliyim.
bide aksi gibi memleketten misafirim geliyo. dün akşam bi arkadaşla beraber 2 saat yaprak sardık!
bide baş ağrıları bende de başladı. 2 gündür hiç geçmiyo! bi tane minoset içtim ama fayda yok. Allah'ım yadım ettt:a015:
selam millet ay herkesin midesi bulanıyyoo yaaa Allah yardımcınız olsun ben iyiyim çok şükür
birsencim çok üzüldüm ya bugün iyisin di mi inşallah
bu arada yarın 3. kez teyze oluyorum ablam doğum yapıyorrrçok heyecanlı ben ondan daha çok heyecanlıyım hayırlısı bakalım 5 kilo oğlumuz olacak
selam kızlar hangınıze gecmış olsun dıycemı sasırdım bende sızden farksızım kulagım ve bogazım sıstı ıltıhap olmuş mıdemde ıkı gundur cıldırdı resmen kusmakdan bıktım artık psıkolojık olarakda mıdem bulanıyor ALLAHIM hepımızın yardımcısı olsun bıtsın su mıde bulantılarımız
bu arada kızlar bızım hamılelıgımız kışın oldugu ıcın soguk algınlıgına cok dıkkat etmemız lazım evden dışarı cıkmamama ragmen hasta oldum
merhaba kızlar,
merhaba kızlar,
merhaba arkadaşlar hepınıze mutlu ve sağlıklı bır gun dılıyorum... ikilı testımının sonuçlarını aldım ben de.. çok şukur ıyı çıktı ama ben mutlaka üçlu test yaptıracagım ..bazen daha duyarlı olabılıyormuş bu test ....zaten eş zamanlı ayrıntılı ultrason ıle desteklendıgınde hata payı sıfıra kadar dusuyor.. arkadaşlar bır de yapılan bu testler kesın sonuç degıl sadece istatıksel bılgıler..yanı oran .....bu arada herkese geçmış olsun ...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?