2009 Mayıs Anneleri

MERHABA ARKADAŞLAR. ben hala kötüyüm ya! başım ağrıyoo, boğazım ağrıyoo! okula da gidemedim bugün. doktora gittim. tahlil yaptı.sonuçları bekiyoz.
hafta sonu bide bende sizler gibi temizlikle boğuştum. saolsun kocacım bana çok yardım eder,hatta yaptığı işi benden iyi yapar ama, misafirler ağır olunca(memleketten kayınvalidemler geldi de) yemek filan da yapmak gerekti,hiçte dinlenemedim.
hasta olan diğer arkadaşlara geçmiş olsun tekrardan.a.s.

Geçmiş olsun canım. Yat dinlen iyice. İnşallah en kısa sürede atlatırsın...

arkadaşlar ben hamilelik bebek le ilgili kitap düşünüyorum aranızda öneride bulunacak varmı?

Valla kitap almadım henüz ama ne kadar hamilelik, annelik dergisi varsa her ay kaçırmadan alıp okuyorum. Acaip güzel bilgiler oluyor...

herkese merhaba arkadaşlar
biz kızımla işteyiz umarım herkes iyidir
ve benim karnım belli olmaya başladı arkadaşlar
sabahları çekilmiş gibi oluyor gibi ama gün içinde artık hamile olduğum belli olmaya başladı görenler anlıyorlar bu çok hoşma gidiyor.bide hareketlerini hissetmeye başlasak bazen sanki bebişimin hareketi gibi bir şeyler oluyor gibi ama doktor ancak 20. hafta civarında hissedebileceğimi söyledi
ilk gebelikde genelde bu haftada hissediliyormuş

canım bende henüz kitap lamdım ama bebğim dergisini alıyorum çok yararlı bilgiler var eski sayılarınıda arkadaşımdan buldum onları okuyorum

banada hatice tokerin hamilelik ve bebek bakımı kitabını önerdiler bulursam alıcam.o dergilerden bende alayım bari.

arkadaşlar ben hamilelik bebek le ilgili kitap düşünüyorum aranızda öneride bulunacak varmı?

cnm ben çocuk gelişimi kursuna gitmiştim zamanında.Çok değerli bir hocamız vardı...bize Leyla Navaro nun Beni duyuyor musun adlı bir kitabını tavsiye etmişti.Bende bunu okumayı düşünüyorum..bak burda tanıtımını da buldum..

Forumlar > BENİ DUYUYOR MUSUN? Leyla Navaro

Kıslaar ben şimcik hamiş kıyafeti dikiyorum..Kalıplarımı yerleştirdim kumaşa..şimdi ölçüp biçiyorum..Bakalım nasıl olacak..Merak ediyorum ..inş güsel olur..

arkadaşlar hepinize merhaba.uzun zamandır giremiyordum.hepiniz iyisiniz inşallah.ben girmeyeli çok şeyler değişmiş burda valla.

arkadaşlar hepinize merhaba.uzun zamandır giremiyordum.hepiniz iyisiniz inşallah.ben girmeyeli çok şeyler değişmiş burda valla.

Tatlım nerelerdesin ya? Merak ettim valla. İnşallah kötü bişey yoktur diyordum. Herşey yolunda değil mi?

-tatlicadiarzu-
Tatlım nerelerdesin ya? Merak ettim valla. İnşallah kötü bişey yoktur diyordum. Herşey yolunda değil mi?

sağol iyiyim.herşey yolunda çok şükür. sen nasılsın. ne kadarlık oldun tam şimdi?bebeğin nasıl?cinsiyetinizi belli oldumu?

-tatlicadiarzu-

sağol iyiyim.herşey yolunda çok şükür. sen nasılsın. ne kadarlık oldun tam şimdi?bebeğin nasıl?cinsiyetinizi belli oldumu?

Aman çok şükür herşey yolunda olsun... Bizde iyiyiz en son işte 2 hafta önce ikili testimizi yaptırdık. Onların sonuçları da çok iyi çıktı. Bebişimiz pek hareketli. 4 saat boyunca hastanede yatar pozisyon almasını bekledik :) Doktorumuz %90 kız dedi ama bakalım bu ay sonu kesin belli olur heralde. Sen ne yaptın ikili test olayını?

valla bana testler yaptı doktor ama ikili testmi bilmiyorum.gebelik paketi yazıyordu kağıtta.kan,şeker,guatr, ne biliyim hepsine baktı.normal çıktı.doktorların hepsi ikili test yapmıyor zaten.ama dediğimi gibi bilmiyorum yaptığı ikili testtiysede.sen yaptırdın sanırım nasıl oluyor?

O dediklerini 8.haftada yapmıştı canım bana. Onlar genel testler. İkili tarama testi dedikleri ense kalınlığı ölçüp down sendromu riski var mı ona bakıyolar. Çok önemli diye biliyorum. 11 ve 14.haftalar arasında yapılıyor... Önce ultrasonla karnındaki bebişin ense kalınlığı ölçülüyor, sonra kan alınıp bikaç değere bakılıyor. Sonra tüm bilgiler bir bilgisayar programına girilip risk değerlendirmesi yapılıyor...

çok geçmiş olsun. ben de hastalandım malesef. benim burnum akıyor. burun tıkalı olduğu için de başağrısı yapıyor. dr. bebeklerde de kullanılan serumfizyolojik damla kullanabilirsin demişti. bir de bol c vitamini, ıhlamur falan içiyorum. korktum ben de çok. ateşim çıkar mı diye. çıkmadı allahtan. aman hanımlar dikkat edin kendinize. siz hastalanmayın...

Geçmiş olsun canım... Valla kış aylarına denk geliyor hamişliğimiz. Çok dikkatli olmamız lazım...

Kıslaar ben şimcik hamiş kıyafeti dikiyorum..Kalıplarımı yerleştirdim kumaşa..şimdi ölçüp biçiyorum..Bakalım nasıl olacak..Merak ediyorum ..inş güsel olur..[/QUOTE]

becerikli annelerin hali de başka oluyor canım... güle güle giysengözlerimebaksanab

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…