MERHABA ARKADAŞLAR. ben hala kötüyüm ya! başım ağrıyoo, boğazım ağrıyoo! okula da gidemedim bugün. doktora gittim. tahlil yaptı.sonuçları bekiyoz.
hafta sonu bide bende sizler gibi temizlikle boğuştum. saolsun kocacım bana çok yardım eder,hatta yaptığı işi benden iyi yapar ama, misafirler ağır olunca(memleketten kayınvalidemler geldi de) yemek filan da yapmak gerekti,hiçte dinlenemedim.
hasta olan diğer arkadaşlara geçmiş olsun tekrardan.a.s.
arkadaşlar ben hamilelik bebek le ilgili kitap düşünüyorum aranızda öneride bulunacak varmı?
arkadaşlar ben hamilelik bebek le ilgili kitap düşünüyorum aranızda öneride bulunacak varmı?
canım bende henüz kitap lamdım ama bebğim dergisini alıyorum çok yararlı bilgiler var eski sayılarınıda arkadaşımdan buldum onları okuyorum
tlyonl2009 bende internet üzerinden az önce aldım o kitabı 3 gün içinde gelecek bakalım :)
arkadaşlar hepinize merhaba.uzun zamandır giremiyordum.hepiniz iyisiniz inşallah.ben girmeyeli çok şeyler değişmiş burda valla.
Tatlım nerelerdesin ya? Merak ettim valla. İnşallah kötü bişey yoktur diyordum. Herşey yolunda değil mi?
-tatlicadiarzu-
sağol iyiyim.herşey yolunda çok şükür. sen nasılsın. ne kadarlık oldun tam şimdi?bebeğin nasıl?cinsiyetinizi belli oldumu?
Aman çok şükür herşey yolunda olsun... Bizde iyiyiz en son işte 2 hafta önce ikili testimizi yaptırdık. Onların sonuçları da çok iyi çıktı. Bebişimiz pek hareketli. 4 saat boyunca hastanede yatar pozisyon almasını bekledik :) Doktorumuz %90 kız dedi ama bakalım bu ay sonu kesin belli olur heralde. Sen ne yaptın ikili test olayını?
kızlar,ben hasta oldumçok kötüyüm. boğazım iltihaplandı. o kadar da dikkat etmeme rağmen hemde! doktorumu arayacam birazdan. ağzımı bile açamıoyrum önceden olsa 3 gün sulcid içtim mi tamamdı. ama şimdi 2 kişilik düşünmeliyim.
bide aksi gibi memleketten misafirim geliyo. dün akşam bi arkadaşla beraber 2 saat yaprak sardık!
bide baş ağrıları bende de başladı. 2 gündür hiç geçmiyo! bi tane minoset içtim ama fayda yok. Allah'ım yadım ettt:a015:
çok geçmiş olsun. ben de hastalandım malesef. benim burnum akıyor. burun tıkalı olduğu için de başağrısı yapıyor. dr. bebeklerde de kullanılan serumfizyolojik damla kullanabilirsin demişti. bir de bol c vitamini, ıhlamur falan içiyorum. korktum ben de çok. ateşim çıkar mı diye. çıkmadı allahtan. aman hanımlar dikkat edin kendinize. siz hastalanmayın...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?