O dediklerini 8.haftada yapmıştı canım bana. Onlar genel testler. İkili tarama testi dedikleri ense kalınlığı ölçüp down sendromu riski var mı ona bakıyolar. Çok önemli diye biliyorum. 11 ve 14.haftalar arasında yapılıyor... Önce ultrasonla karnındaki bebişin ense kalınlığı ölçülüyor, sonra kan alınıp bikaç değere bakılıyor. Sonra tüm bilgiler bir bilgisayar programına girilip risk değerlendirmesi yapılıyor...
tamam. tamam. doğru banada baktı.11. haftada ultrasonda ense kalınlığını ölçtü.normal çıktı çok şükür.ben çıkıyorum şimdi mesai bitti.yarın yine konuşuruz canım.iyi akşamlar.
cnm ben çocuk gelişimi kursuna gitmiştim zamanında.Çok değerli bir hocamız vardı...bize Leyla Navaro nun Beni duyuyor musun adlı bir kitabını tavsiye etmişti.Bende bunu okumayı düşünüyorum..bak burda tanıtımını da buldum..
Forumlar > BENİ DUYUYOR MUSUN? Leyla Navaro
Kıslaar ben şimcik hamiş kıyafeti dikiyorum..Kalıplarımı yerleştirdim kumaşa..şimdi ölçüp biçiyorum..Bakalım nasıl olacak..Merak ediyorum ..inş güsel olur..
arkadaşlar herkese merhaba
daha önce demiştim cumartesi doktora gittik ve kuzumuzun erkek değil kız olduğunu öğrendik
defnemiz geliyorr arkadşlar tüm bebekler sağlıkla sıhhatle gelsin inş içindede benim yavrum
doktorumuz iki hafta sonra tekrar çağırdı iki hafta sonra 16 haftalık olucaz 3 lü test için
herkese sevgiler umarım herkes iyidir hasta olan arkadaşlara geçmiş olsun
arkadaşlar hepinize merhaba.uzun zamandır giremiyordum.hepiniz iyisiniz inşallah.ben girmeyeli çok şeyler değişmiş burda valla.
tamam. tamam. doğru banada baktı.11. haftada ultrasonda ense kalınlığını ölçtü.normal çıktı çok şükür.ben çıkıyorum şimdi mesai bitti.yarın yine konuşuruz canım.iyi akşamlar.
Ben kçaıyorum arkadaşlar. Yarın sabah görüşmek üzere. Herkese keyifli akşamlar diliyorum... Bebişlere ve kendinize iyi bakın :)
arkadaşlar hepinize merhaba.uzun zamandır giremiyordum.hepiniz iyisiniz inşallah.ben girmeyeli çok şeyler değişmiş burda valla.
ay bitince muhakkakk resimlerini koy :) kolay gelsin canim :)
hoşgeldin canim..epey zamandir yoktun..merak etmiştik..neyseki herşey yolundaymiştekrar görüşmek üzere
hayirli aksamlar canim..yarin görüşürüz inşaAllahsende kendine ve yegenimize iyi bak
SELAMM KIZLARR NE O MAYIS ANNELERİNE NAZAR MI DEĞDİ YAW HERKEZ HASTA GEÇMİŞ OLSUN KIZLAR ACABA SAYFANIN BAŞINA NAZAR BONCUĞUMU TAKSAKK
BU ARADA BUGÜN BENİN İKİNCİ DÜZEY (RENKLİ DOPPER) ULTRASON RANDEVUM VARDI...MİNİKK KUŞUMU GÖRDÜMM BUGÜNN RESMEN ANNECİĞİNE EL SALLADIII ÇOKK HEYECAN VERİCİYDİİ TAM YARIM SAAT KADAR EŞİMLE BERABER İZLEDİK AMA EŞİM BENDEN DAHA ŞANSLIYDI BENİM EKRANA IŞIK VURDUĞU İÇİN NET GÖREMEDİM..BEBEİŞİMİN A DAN Z YE KADAR BÜTÜN ORGANLARINI GÖSTERDİ DR TABİ CİNSİYETİ HARİÇ ÇÜNKÜ 20. HAFTADAN ÖNCE SÖYLENEN CİNSİYETLERDE ÇOK BÜYÜK YANILMA PAYI OLDUĞU İÇİN SÖYLEMİYOLARMIŞŞ ZATEN BEBİŞİMİN SAĞLIKLI OLDUĞUNU ÖĞRENDİM YAA BUDA BANA YETER KIZ YADA ERKEK FARKETMEZ RABBİM HAYIRLISINI NASİP ETSİNN ...
ANLICAĞINIZ BEN 26.HAFTAYA KADAR ARTIK TEST FALAN YAPTIRMAYACAĞIM ÜÇLÜ TESTTE DAHİL ONDAN SONRADA KALP ULTRASONU ÇEKİLECEK RABBİM KISMET EDERSE DARISI SİZE KIZLAR HEPİNİZ BÖYLE GÜZEL HABERLER ALIN İNŞALLAH DOKTORUNUZDANN
Cnm tekrar Hoşgeldin aramıza..Merak etmiştik ..Neyseki bebiş iiymiş:Saruboceq:
çok teşekkür ediyorum.işlerim çok yoğundu.kaç zamandır girmeye fırsat bulamadım.evde de net yok o yüzden görüşemedik sizlerle.inşallah sende iyisindir...:CüvCüv:
canım çok güsel darısı bizlere cinsiyet konusunda haklı doktor bizim doktorumuz maalesef aynı hassasiyeti göstermedi önce erkek dedi sonra kız dedi ama benim bir şüoeh oldu yine içimde yine yanılma payı var gibilerinden bir şey dedi bence en iyisi emin olunca söylemek
benim zaten ilk bebişim hiç farketmez kız erkek allah sağlıklı ve hayırlı evlat versin
ama insanları yanlış yönlendiriyorlar.
günaydın kızlar dün bebeğimi gördüm kocaman olmuş misim.
el yalladı tekmehareketleri yaptı çok güzeldi ense kalınlığını ölçtü doktor 1mm bile değil çook iyi dedi ikili test için kanımızı verdik ve geldik sonuçlarını perşembe günü alıcaz hayırlısıyla inşallah 2hafta sonrada cinsiyetini söliycek doktorum allah sağlık sıhat versin bizlere ve bebişlerimizeyerimseniben
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?